Gość: Dada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.08.05, 14:15 Właśnie wróciłam z Wicia. Jesli ktos ma pytanko- odpowiem. Powiem jedno-było super!!!!Pozdro!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ata Re: WICIE IP: *.adsl.inetia.pl 09.08.05, 19:11 Jedziemy do Wicia za parę dni i chociaż zarezerwowałam pokój z aneksem kuchennym, to chętnie skorzystam z jadłodajni, smażalni, itp. Które polecasz i jakie są przykładowe ceny ? Odpowiedz Link Zgłoś
gviazdka3 Re: WICIE 09.08.05, 20:46 Hej! Ja również planuję wypoczynek w Wiciach! :0) Chcemy z mężem jechać w ciemno, myślisz, że znajdziemy tam jakaś kwaterę (pokój 2-os.z łazienką)??? A może polecisz nam coś fajniutkiego?! Byłabym wdzięczna... Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dada Re: WICIE IP: 212.160.182.* 10.08.05, 22:13 Hej! Musze przyznać że wiele nie pomogę niestety. Mieszkalismy w domkach Pana Lisa - na skraju miejscowości.W domkach w których był aneks kuchenny i sami sobie gotowalismy a na pizze jexdziliśmy do pobliskiego Jarosławca-była pyszna POLECAM!!W Wiciu nie ma zabardzo gdzie sobie iść na jedzonko- niestety. Chyba jest jakaś stołówka jedna ale nie wiem gdzie dokladnie bo nie byłam:(.Myślę że jak ktoś jedzie w ciemno napewno coś znajdzie w Wiciu. Sama miejscowośc mało atrakcyjna ale co tam, my bylismy w dwie rodzinki i było nam w "naszych" domkach naprawdę cudownie!i do tego blisko do plaży - niestety nam pogoda nie dopisała i jeszcze mi się dziecko rozcgorowało/angina:(/ ale co tam...... Polecam napewno Wicie dla rodzin z dziećmi bo jest tam spokój i nie ma tłoku na plaży.Życzę Wszystkim duuuużo słoneczka!!!!!!Pozdrawiam juz z Radomia!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolumbia czy plaża jest kamienista?? IP: *.adsl.inetia.pl 11.08.05, 12:17 bo słyszałam, że tak. Jaka jest prawda? Z góry dzięki za info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dada Re: WICIE IP: 212.160.182.* 11.08.05, 13:22 Teraz jeśli chodzi o plaże- to jest tak. W miejscu w którym my bylismy a więc koniec Wicia od strony Darłowa mieliśmy takie miejsce gdzie było bardzo malutko kamieni.Ale tam gdzie jest plaża główna są kamienie i na plaży jakieś kawałki drzew, konary takie jakies połamane także plaża nie prezentuje się za dobrze.Ale bez przesady da się żyć.Kamienie ułożone są pasmem w wodzie i w pasie gdzie kończy się woda. są większe i mniejsze, jest to swego rodzaju utrudnienie dla dzieci które lubią się bawić przy samym brzegu. Ale tam gdzie my chodziliśmy było bardzo fajnie i nie było tych kamieni-był to odcinek może z 50 metrów i tam się zawsze układaliśmy. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś