Gość: niobos IP: *.lodz.dialog.net.pl 22.03.06, 16:27 chcialabym sie dowiedziec czy ktos byl w lebie w osrodku Gizela na ulicy Brzozowej .prosze jakie sa warunki i gospodyni.bardzo dziekuje za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaśka// Re: w czasy w lebie IP: *.abp.pl / *.abp.pl 22.03.06, 20:20 Ja również proszę o opinie na temat ośrodku Gizela, jak również o Domu Wczasowym "WENA" na ulicy Kopernika, pokojach MAG na ul. Teligi oraz pokojach "OPTY" na ul. Teligi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tigerness Re: w czasy w lebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.06, 22:02 W domu wczasowym Wena byłam w Łebie w 2004 roku. Mieszkałam w pokoju dwuosobowym z łazienką. Do noclegów dokupiliśmy wyżywienie-śniadanie i obiadokolację(stołówka na miejscu,dostęp do lodówki, a także sala bilardowa i ping-pong;).Wszystko było ok (pokoje czyste i przytulne,obsługa kulturalna,miejsca parkingowe na terenie posesji) było poza jedną niedogodnością-okna naszego pokoju (na piętrze) wychodziły na dyskotekę, więc co drugi dzień ok.21-22 trzeba było zamykać okna (na szczęście w sierpniu nie było zbyt upalnie i dało się wytrzymać). Do morza szło się ok.10-15 minut za to blisko było do mariny i kanału portowego (wycieczki kutrami i katamaranem 40-45 min.kosztowały ok.15-20 zł-najfajniesze były na zachód słońca). Ogólnie byłam wtedy zadowolona-jedyny minus-okna wychodziły na "złą stronę" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaśka?// Re: w czasy w lebie IP: *.abp.pl / *.abp.pl 23.03.06, 20:28 serdeczne dzięki za odpowiedź, bo chyba zdecyduję się na ten dom i teraz będę wiedziała, który pokój zamawiać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niobos Re: w czasy w lebie IP: *.lodz.dialog.net.pl 24.03.06, 18:31 cy nik nie byl w lebie w osrodku GIZELA. prosze o odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś