Dodaj do ulubionych

Co to za ceny nad polskim morzem ????

21.06.06, 05:59
obdzwoniłem wczoraj chyba ze 30 kwater prywatnych i pensjonatów, i cenę za
pokój 2 osobowy z łazienką słyszałem w każdym przypadku 60 zł tak jakby się
wszyscy zmówili, oczywiście mówie o cenie 60 zł na termin wrześniowy, moim
zdaniem to jakaś paranoja, nic dziwnego że ludzie wyjeżdżają za granice bo
ceny są obłędne w polsce, doliczając do tej ceny pobytu jedzenie dojazd i
inne pierdoły to za 300 zł więcej mam w terminie wrześniowym pobyt we
włoszech i czyste plaże oraz gwarantowaną pogode.

Ludzie (mówie tutaj do właścicieli kwater) opamietajcie się życzę wam aby
sezon był kiepski i ceny na wrzesien spadły gwałtownie.

Dodam iż w tamtym roku byłem w międywodziu za cenę 30 zł od pokoju 2
osobowego z łazienką.
Obserwuj wątek
    • Gość: Magda Re: Co to za ceny nad polskim morzem ???? IP: *.bsk.vectranet.pl / 194.246.108.* 21.06.06, 09:29
      zgadzam sie to paranoja, dlatego na tym forum powinnismy sobie pomagać jak ktoś
      już był w fajnym miejscu, niedrogim to powinnien przekazać to dalej czasy są
      podłe, społeczeństwo zubożało, mnie też nie stać na drogi wypoczynek
    • lenaga2 Re: Co to za ceny nad polskim morzem ???? 21.06.06, 10:40
      Zgadzam się w 100%, ceny kosmiczne i zero pewności, że trafi się na ładną
      pogodę.
    • Gość: zdziwiona Re: Co to za ceny nad polskim morzem ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 11:26
      a ja znalazłam (dzięki temu forum) trzyypokojowy apartament z wyposażonym
      aneksem kuchennym, w Pobierowie, za 100 zł. (jedziemmy z mężem i jednym
      dzieckiem na przełomie sierpnia i września). Dom nazywa sie Nasza Chata, strony
      nie pamietam (wpisz sobie wyszukiwarkę), a telefon: 0607 93 92 73
    • Gość: ewa Re: Co to za ceny nad polskim morzem ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 13:26
      witam
      posiadam wolne pokoje w Karwi- we wrzesniu po 25 zl od osoby- pokoje z
      lazienkami, balkonami dostepem do kuchni

zapraszam tel 605042424 e-mail: jerzy_kowalski2autograf.pl
    • Gość: amberia Re: Co to za ceny nad polskim morzem ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 14:36
      U nas jednak 50 zł za pokój 2 osobowy. Zdarzają się więc wyjątki :)

Pozdrawiam :)

www.amberia.pl
    • ana_em Re: Co to za ceny nad polskim morzem ???? 21.06.06, 17:33
      netbot, byles w Miedzywodziu????
      prosze opsz jak tam bylo,gdzie mieszkales,czy dalej od morza czy blizej,czy
      bylo tłoczno,jaka miales pogode? mozesz polecic kwaterke?podac jakies namiary?
      adres?

zapraszam do watku:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=195&w=43789882pozdrawiam!
      • ana_em Re: Co to za ceny nad polskim morzem ???? 21.06.06, 17:34
        ups!cos nie tak..w kazdym razie chodzi mi o watek z Miedzywodziem
      • Gość: netbot do ana_em IP: *.jelenia / *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 06:18
        polecam międzywodzie byłem tam z żoną i małym 8 miesięcznym dzieckiem, we
        wrzesniu oczywiście, mieszkaliśmy w pensjonacie bartosz jak wpiszesz bartosz
        międzywodzie na wyszukiwarce to zanjdzie ci strone internetową tego pensjonatu,
        pokój kosztował mnie 35 zł ale nie od osoby tylko od trzech osób za dobe także
        za siedmiodniowy pobyt zapłaciłem 245 zł (to rozumiem, pensjonat był na ulicy
        słonecznej do plaży było jakieś 200 m, jest zejście na plażę dla osób z małymi
        dziecmi w wózkach, we wrzesniu wogóle nie ma tłoku turystów ja byłem w terminie
        od 04-11 września to bylo super, mało ludzi a wszystko otwarte, plaże dosć
        czyste, no i pogoda była przez cały tydzień słoneczna, dlatego też w tym roku
        wybieram się we wrześniu, dodam że w pokoju była łazienka, telewizor, szklanki,
        czajnik, w ośrodku miejsce na grila, parking zamykany, nawet rowerek dla
        dzieciaka był, naprawde polecam gorąco, właścicielka również bardzo sympatyczna
        • Gość: netbot Re: do ana_em IP: *.jelenia / *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 06:20
          tu masz link do strony z pensjonatem, musisz zadzwonić właścicielka jest bardzo
          eleastyczna cenowo.
          www.nadmorze.pl/bartosz/
    • Gość: och Re: Co to za ceny nad polskim morzem ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 18:12
      25 zł/we wrześniu za os w pokoju z łązienką- to standard- znajdziesz i niższe
      stawki - http//www.spanie.pl
      www.wczasy.pl
      itp bazy tusrystyczne
      • Gość: och Re: Co to za ceny nad polskim morzem ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 18:13
        www.letnik.pl
    • Gość: Alicja Re: Co to za ceny nad polskim morzem ???? IP: 80.54.90.* 23.06.06, 00:30
      Podaj ten namiar we Włoszech za 25 zł/osoby/dobe i jak powiesz że jest to z
      dojazdem i wyżywieniem to zarezerwuj mi to ... coś . Ciebie zabierzemy gratis .
      Pozdrawiam
    • weronka77 Re: Co to za ceny nad polskim morzem ???? 23.06.06, 10:07
      Ja za rok też pojadę na "antypody" jak mała będzie większa.NIestety w tym roku
      wypoczywam sama z nią w Juracie.10 dni kosztuje tyle samo co tydzień na Korfu w
      4 gwiazdkowym hotelu all inclusive."Mój" w Juracie ma "tylko" trzy gwiazdki i
      śniadanie w cenie..Trudno się mówi-przeżyję.
      • Gość: wąda Re: Co to za ceny nad polskim morzem ???? IP: *.kom / *.os1.kn.pl 23.06.06, 11:58
        W upiegłym roku byłam we wrześniu w Dziwnowie na kempingu Wojtek.
        Mieszkaliśmy w domku z łazienką i aneksem kuchennym.
        Za domek płaciliśmy 500zł. Jeśli chcesz jechać we wrześniu,to nie rezerwój teraz
        tylko w drudiej połowie sierpnia a nawet zadzwoń w pierwszych dniach września,
        ja tak zrobiłam wprawdzie w drugiej połowie września ale domek był nowy i
        czysty.
        W pierwszych dniach września może cena być trochę wyższa za domek.
        Mają stronę internetową. Natym kempingu są domki o różnym standarcie.
        Pozdrawiam
        • Gość: wąda Re: Co to za ceny nad polskim morzem ???? IP: *.kom / *.os1.kn.pl 23.06.06, 12:05
          Nie napisałam - jeden dzień pobytu 50zł za domek cztero osobowy, byłam 10 dni.
    • Gość: Kuba Ceny nad polskim morzem IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.06, 14:57
      Dzisiaj rano wróciłem znad Bałtyku. Nocowałem w kilkunastu kwaterach prywatnych
      między Międzywodziem, a Jastarnią. Nigdzie za pokój z łazienką i telewizorem
      nie zapłaciłem więcej niż 25 zł. Podobnie było w czerwcu' 2005 oraz we
      wrześniu' 2004.
      Pozdrawiam serdecznie!
      Kuba :)
      republika.pl/terakowski/nahel05.htm
      republika.pl/terakowski/nahel.htm
      • egraa Re: Ceny nad polskim morzem 23.06.06, 15:46
        Oj, Kuba, a tak Cię zapraszałam na kawę i darmowy nocleg do Międzywodzia przy
        kolejnej bytności! Przy okazji wymienilibyśmy wrażenia np. spod Góry
        Kościuszki...Ale widać nie czytujesz wpisów gości na własnych stronach...
        • Gość: Kuba :) IP: *.adsl.inetia.pl 23.06.06, 16:35
          To wielka szkoda, że coś mi umknęło, bo akurat w Międzywodziu miałem kryzys i
          strasznie nie chciało mi się szukać tam kwatery. Z zakłopotaniem przyznaję, że
          temat Międzywodzia istotnie kojarzę, ale bardzo mgliście - wybacz. Natomiast
          wpisu do "Księgi Gości" na mojej stronie nie kojarzę w ogóle, bo... w moim
          serwisie nie ma (i nie było) "Księgi Gości"... :)
          Mam nadzieję, że spotkamy się następnym razem. Cóż obawiam się, że prowadzimy
          prywatną korespondencję na publicznym forum, więc oddaję do Twojej dyspozycji
          mój e.mail: terakowski@poczta.onet.pl
          Pozdrawiam serdecznie!
          Kuba :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka