Gość: B.B IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 09:08 Jadę do Sarbinowa w drugiej połowie lipca. Bardzo mnie interesują opinie o tej miejscowości jak tam jest Czy może już ktoś z was tam był w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marex59 Re: kto był w Sarbinowie 07.07.06, 10:31 Byłem w Sarbinowie .Miejscowość jak miejscowość niczym się nie wyróżnia w miarę ładna plaża dużo punktów gastronomicznych typowy standart na polskim wybrzeżu ,dwa km. plażą można się przejść do Chłopów a przed nimi plaża naturystów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwa Re: kto był w Sarbinowie IP: 83.238.215.* 07.07.06, 11:44 A ja słyszałam baaaardzo dużo pozytywnych opinii na temat Sarbinowa. Osobiście tam nie byłam, choć szukałam noclegu na te wakacje (niestety nic nie znalazłam). Miejscowość troszkę spokojna niż sąsiedzkie Mielno - ale gdy chce się poszaleć można zawsze je odwiedzić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B.B Re: kto był w Sarbinowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 12:04 Czy dla dzieci są jakieś atrakcje. Czy może mi Pan /i/ odpowiedzieć czy jest tam drogo.Słyszałam że osrodki wypoczynkowe, jak i kwatery są praktycznie przy samym morzu. Ciekawi mnie też czy jest dużo punktów gastronomicznych chodzi mi o obiady, czy inne jedzenie. Bardzo dziękuje. A może znacie keming na górce ul. Nadmorska 89 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miriam40 Re: kto był w Sarbinowie IP: *.ae.poznan.pl 07.07.06, 12:34 Ja co roku jeżdżę do Sarbinowa (wczasy z zakładu mojego męża) na kamping "Słoneczny Brzeg". Po prostu rewelacja. Nie wiem jak z wolnymi miejscami w tym roku bo pogoda sprzyja. Zresztą jak nie ma pogody też full ludzi. Atrakcje dla dzieci w Ośrodku należacym do właściciela kampingu. Nie zamieniłabym pobytu na kampingu na pokój!!! Pozdrawiam MB Odpowiedz Link Zgłoś