Dodaj do ulubionych

Dojazd nad morze

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 13:18
Interesuja mnie warunki drogowe na trasach na polnoc, a konkretnie trasa
Warszawa-Łeba (Władysławowo, Ustka), czyli trasa nr 7 i dalej obwodnica do
Redy i Wejherowa.
Moze ktos juz wrocil z wakacji, z tych rejonow?
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: wakacyjan Re: Dojazd nad morze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 22:47
      hej ja wracałam tydzień temu 7 i koszmar. Jechaliśmy w tygodniu nad morze było
      w miarę. Ale na 7 są "roboty drogowe" na pewnym odcinku rucha wahadlowy, objazd
      itp. ale w tygodniu nie było zle.Wracaliśmy w niedzielę około 18 byliśmy w
      okolicach nowego dworu i do elbląga jechalismy 2h bo był jakis dziwny objazd.
      później jeszcze był wypadek wiec objazd istny koszmar.
      • Gość: julek Re: Dojazd nad morze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 17:12
        Podałbyś gdzie są te "roboty drogowe" i może więcej szczegółów.
        • Gość: ruda lola Re: Dojazd nad morze IP: *.chello.pl 09.07.06, 18:32
          Między Puckiem, a Władysławowem, tuż za przejazdem kolejowym.
      • Gość: robo Re: Dojazd nad morze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 12:49
        Wynika z tego, ze lepiej jest jechac trasa: W-wa - Plonsk - Torun - Swiecie i
        dalej "jedynka" do obwodnicy.
        A jak wyglada przejazd przez Gdansk?
        Podobno skonczyl sie remont drogi w kierunku Wladka, w okolicach Rumii.
        pozdrawiam
    • kasiunia413 Re: Dojazd nad morze 09.07.06, 20:13
      generalnie roboty są od Władysławowa aż do Elbląga :(((

na zmianę zastaniesz: ruch wahadłowy (czyli przymusowa przerwa w jeździe),
      objazdy przez okoliczne wsie (ograniczenie najczęściej 40 km/h), lub jazda
      drogą po płytach betonowych (ok. 20 km/h)

oscinek 150 km pokonałam w 3 godziny, z dzieckiem, w ciągu dnia i w w upalnym
      dniu powszednim :(((((

Potem było już tylko lepiej :)))

Szerokiej drogi życzę i bez wariatów drogowych

Pozdrawiam Kasiunia413
      • Gość: jule Re: Dojazd nad morze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 13:34
        • Gość: Julek Re: Dojazd nad morze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 13:45
          Sorki, to z gorąca, klawisze się lepią. A wracając do tematu, znaczy że przez rok
          nic nie zrobili, bo te objazdy o których piszecie były też w zeszłym roku /no może
          bez odcinka Puck - Władysławowo/.Mam niefarta że wyjeżdżam co roku w ostatnią
          sobotę lipca i wtedy też jedzie pół Polski nad morze. Jak tam się dostać bez
          problemów, w nocy, wieczorem, czy inną drogą ? Choć raz już próbowałem dojechać
          jedynką, to okazało się że jechałem jeszcze dłużej, a wszystko przez jedno rondo
          na końcu / patrząc od Gdańska/ obwodnicy. Co tam się dzieje...
          • yamat Obwodnica 10.07.06, 21:05
            Też słyszałem o korkach przy wjeździe na obwodnicę 3miasta od południa, czy to
            kwestia pory dnia czy korek jest non-stop? Obwodnica dalej ok? I może jeszcze
            ktoś wie czy na 1 za Łodzią jadąc na północ skończyli remont?
          • eldritch25 Re: Dojazd nad morze 10.07.06, 22:11
            to znaczy że nic nie zrobili przez TRZY lata. Ostatnio wtedy właśnie tam jechałem. A jak jest teraz przy wjeździe na obwodnice w połowe tzn od Nowego Dworu i Gdańska sa korki? Ostatnio były przy wyjeździe z obwodnicy.
            A tak ogólnie to widze ze nie ma jedej rady na ten płynny dojazd czy 7 czy 1 wszystko jedno.

pozdr dla kierowców
            eldritch

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka