Dodaj do ulubionych

Pole namiotowe w Łebie

19.07.06, 11:36
Witam,
Czy mógłby mi ktoś polecić pole namiotowe w Łebie.
Będziemy jechać samochodem wraz z rowerami więc zależy mi by przy namiocie
można było postawić samochód i byłoby extra jakby była możliwość przechowania
rowerów w jakimś pomieszczeniu
Pozostałe kryteria to:
-odległość do plaży
-zacieniony obszar na polu

pozdrawiam,
Staniek
Obserwuj wątek
    • Gość: maciek Re: Pole namiotowe w Łebie IP: *.satfilm.net.pl 19.07.06, 12:42
      masz szczęcście bo w łebie jest chyba najlepsza tego typu placówka mianowicie
      tatra camp 84, pole ogromne, znakomicie zaoptrzone w media i dobrzer strzeżone,
      możńa śmiało zostawić cały dobytek w namiocie, są dwie opcje część dla dorosłych
      i młodzieży gdzie jest znacznie głośniej ale trochę taniej, przy okazji ceny za
      pobyt są nieco wyższe niż w zwykłym przypadku, ale naprawdę warto
      • staniek74 Re: Pole namiotowe w Łebie 19.07.06, 23:36
        a jaka jest odległosć z tego pola do plaży i czy to chodzi o pole intercamp na
        Turystycznej 10?
    • Gość: seba Re: Pole namiotowe w Łebie IP: *.welnowiec.net / *.kat.3s.pl 19.07.06, 13:09
      Ja w zeszlym roku bylem na Kampingu Morskim 21
      (www.camping21.interleba.pl/) - było fajnie, warunki sanitarne bardzo
      dobre, dużo Niemców i Holendrów :). Kamping raczej spokojniejszy, podejrzewam że
      rozrywkowa młodzierz wybiera raczej kampingi we wschodniej części miasta.
      Samochód parkowałem koło namiotu, chociaż jest też możliwość na parkingu koło
      recepcji.
      Kamping jest w zachodniej, spokojniejszej czesci Leby, do morza spacerkiem 4
      minuty, do centrum 10 minut :)
      Polecam.

• marlena9910 Re: Pole namiotowe w Łebie 20.07.06, 16:58
        Czy ożna prosić o namiary kampingu od Ciebie MACIEK? Ten adres który podał seba
        nie wchodzi, moze tylko u mnie?
        Pozdrawiam
        • marlena9910 Re: Pole namiotowe w Łebie 20.07.06, 17:14
          oj, przepraszam, adres podany przez seba jednak sie ładuje. Dzieki!
          • Gość: Bromly Re: Pole namiotowe w Łebie IP: *.aster.pl 20.07.06, 17:27
            w zachodniej czesci Leby, nad samym morzem jest kamping (nie pamietam nazwy... Lesny?). Bylem tam dwa razy i bylo super: cisza, spokoj, bezpiecznie.Mozna zaparkowac przy namiocie i na plaze jakies 50m :)
    • Gość: maciek Re: Pole namiotowe w Łebie IP: *.satfilm.net.pl 20.07.06, 20:36
      przepraszam podałem niewłaściwą nazwę tatra camp to na słowacji, jak słusznie
      zauważono chodzi o inter camp 84 wystarczy wpisać w wyszukiwarce i z tego co
      pamiętam jest jakaś stronka ze zdjęciami
    • Gość: maciek Re: Pole namiotowe w Łebie IP: *.satfilm.net.pl 20.07.06, 20:39
      www.ceti.pl/~tas/intercamp/camping/index.html
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka