Dodaj do ulubionych

pytanie do wynajmujących

IP: 195.116.84.* 16.01.07, 15:19
Mam małe pytanie do wszystkich wynajmujących kwatery. Na jakich stronach
niemieckich najlepiej sie ogłosić aby ściągnąć naszych zachodnich sąsiadów
na sezon letni na pomorze zachodnie.

Pozdrawiam i dziękuję za szczerą odpowiedź
Mario
Obserwuj wątek
    • Gość: tara guliver , urloub in oste .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 20:22
      ale niemcy sa wymagajacy i bardzo oszczedni rezerwuja na pol roku z gory no i
      bardzo czysci, takze to zupelnie inny klient ale jak mu sie spodoba bedzie
      wracal i wracal ....a musi byc czysciutenko jak na sali operacyjnej no i lepszy
      komfort...lazienki w pokojach standart najlepiej rtl i sat 1 w tv ...
      • Gość: tu Re: prawda jest zgoła inna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.07, 21:10
        Ten, kto gościł u siebie Niemców wie, że prawda jest zgoła inna. Niemcy w
        ogromnej części to wielcy bałaganiarze a czasami ( raczej często) też zwykłe
        brudasy ( np. nie kapią się przez tydzień – jak tak można?). Regułą stosowana
        przez Nich jest spanie (latem) przy zamkniętych oknach, fetor a raczej smród w
        ich pokoju jest wiec nieznośny. Smarują się jakimiś maściami, których drażniący
        zapach pozostaje w pokoju jeszcze pół miesiąca po ich wyjeździe ( Niemcy w całej
        swej masie starzeją się, wiec wymagają coraz więcej środków farmakologicznych).
        Czasami pojawiają się jednak goście z Niemiec co, do których nie można mieć
        żadnych zastrzeżeń, pełna kultura, takt i czystość, – ale to prawdziwa
        rzadkość.. niestety.

• Gość: jolka Re: prawda jest zgoła inna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.07, 09:36
          bzdura !!!!!!!!!!!!!!! niemcy sa bardzo czysci o czym ty mowisz mam praktycznie
          saych niemcow , polacy i szwedzi zostawiaja najwiekszy syf , sprzataczki maja
          pelne rece roboty , pozatym niemcy lepiej placa i nie niszcza !!!!!!!!!!!
    • Gość: Mariusz Re: pytanie do wynajmujących IP: *.intermedia.net.pl 17.01.07, 03:07
      Proszę :www.polen-billig.de/ , ww.spanie.pl/ , to taki mały
      przykład. Z mojego doświadczenia wiem , że najlepsi klienci , to polacy.
      Duzo , by opowiadac ::)) Miałem rosjan, szwedów, franzuzów, niemców i wiem , że
      nasi, to NASI i tyle, ale życzę powodzenia.
      Pozdrawiam serdecznie,
      Mariusz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka