Dodaj do ulubionych

Jantar 2007?

IP: *.gb.net.pl 20.02.07, 23:24
Mam nadzieję,że nie będzie źle.Jak myślicie?Acha,,ośrodek Wiking-czy dobry
wybór?
Byle do lata:)Oczywiście słonecznego-pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • max19640904 Re: Jantar 2007? 23.02.07, 16:47
      A czy to nie osrodek kolonijny?
    • Gość: aga Re: Jantar 2007? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.07, 18:23
      W zeszłe wakacje byliśmy w Jantarze i w drodze na plażę zawsze mijaliśmy ten
      ośrodek. Też mi się wydaje, że jest to ośrodek kolonijny (ogrom dzieciaków),
      jezeli masz małe dzieci to nie wiem czy to dobry wybór, bo może być tam straszny
      gwar, hałas. Sam Jantar bardzo polecam i życzę pieknej pogody!
      • Gość: atka Re: Jantar 2007? IP: *.gb.net.pl 05.03.07, 23:22
        Dziękuję za odzew.Podobno jest to ośrodek wczasowo-kolonijny.No cóż,zobaczymy...
        • ewska26 Re: Jantar 2007? 03.07.07, 08:03
          o widzę że jednak ktoś tam był,(czy będzie?)Ja wybieram się od 25.08.07r. jeśli
          już byłaś podziel się ze mną wrażeniami. Pozdrowionka :-))
          • kara16 Re: Jantar 2007? 05.07.07, 19:49
            Wróciłam w sobotę. Było bosko - pogoda dopisała. Ośrodek jest wczasowo-kolonijny
            ale w ogóle nie były widoczne dzieciaki z kolonii, nawet jedzą w innych
            godzinach niż wczasowicze.
            Jeżeli ktoś chce wypocząć z dala od hałaśliwego miasta to polecam w 100 %
            • ewska26 Do Kara 16 11.07.07, 11:05
              A jak plaża w Jantarze? Czy jeździliście w inne miejsca?. Super że pogoda wam
              dopisała bo teraz nie jest za wesoło :-((
              • kara16 Re: Do Kara 16 14.07.07, 22:42
                Plaża przepiękna i bardzo szeroka, jeździliśmy do Stegny bo to "większa"
                miejscowość. Zaliczyliśmy wycieczkę do Fromborka - super.
                • Gość: marcin Re: Do Kara 16 IP: 82.160.121.* 15.07.07, 14:31
                  witam ja wybieram się z rodziną 17 pensjonat Victoria może ktoś był? I jeszcze
                  pytanko daleko jest do Stegny.
                  • twitti Re: Do Kara 16 16.07.07, 11:31
                    My jedziemy w sierpniu do Jantara:) osrodek Pemal:) mam nadzieje ze bedzie ladna
                    pogoda:) jak jest teraz w Jantarze? duzo jest barkow z jedzeniem i piwem? w
                    ludzi sporo? liczymy ze nie bedzie za duzo ludzi:) jakies wskazowki? cos
                    polecasz? dobre jedzonko, jakies ciekawe miejsca?
                    • Gość: hni Re: Do Kara 16 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 10:44
                      powracający urlopowicze z jantara - opiszcie swoje wrażenia- jak z tymi glonami
                      - nadal mało sklepów????
                      • Gość: atka Re: Do Kara 16 IP: *.gb.net.pl 08.08.07, 23:41
                        Byłam w lipcu,miejscowość mała ale sympatyczna.Plaża ładna,z ośrodka
                        Wiking szliśmy nad morze ok.15min.Glonów nie było,woda ok.Jeżeli
                        ktoś nie potrzebuje tłumu turystów i dziesiątków kramów z pamiątkami
                        to będzie zadowolony.Gdyby ktoś miał jeszcze jakieś pytania to-w
                        miarę możliwości odpowiem.Pozdrawiam.
                        • magdoska1 Re: Do Kara 16 09.08.07, 07:06
                          ja mam pytania, bo nie wiem czy można tam znaleźć stołówki z domowym tanim
                          jedzeniem skoro to mała mieścina no i mam pytanie o sklepy - np, czy pampersy
                          dostanę?A obiadki dla dziecka? czy tylko podstawowe rzeczy
                        • ewska26 Re: Do atka 10.08.07, 12:05
                          O widzę że byłaś w Wikingu. Możesz napisać czy jedzonko smaczne i ogólnie jakie
                          warunki, jedziemy tam w sierpniu i mam nadzieję że będzie ok. Pozdrawiam
                          • Gość: atka Re: Do atka IP: *.gb.net.pl 11.08.07, 00:27
                            Warunki w Wikingu ogólnie ok.Posiłki porcjowane,jak na mój gust
                            trochę mało urozmaicone.Za to parę razy było pycha
                            ciasto,jogurciki,owoce.Ośrodek organizuje wycieczki autokarowe więc
                            kto ma ochotę może zwiedzić okolicę.
                            Jeżeli chodzi o pampersy,zupki dla dzieci-trudno mi
                            powiedzieć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka