Gość: anja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.07, 17:43 marzy mi się urlop na Helu - czy ktoś zna jakieś sprawdzone, z rozsądnymi cenami kwatery?? czy możecie coś polecić?? (i czy jest jeszcze szansa na rezerwacje) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zapraszam.do.helu Re: Hel 24.05.07, 18:34 Ja znam, sprawdza się już od 8 lat, ponieważ ... sam w niej mieszkam :-)) Zapraszam, pokój w kwaterze, spokój bez innych turystów. Spokojna okolica 500m do centrum i plaży. Można zabrać domowego zwierzaka Cypel, plaże z trzech stron, zabytki militarne, fokarium, dobra baza wypadowa do Gdyni, Sopotu i Gdańska - tramwajem wodnym (ceny biletów 10 i 16 zł), przyjemne knajpki. Ceny: 25-35złosoba/dobę małe dzieci i zwierzaki za darmo. pozdrawiam i zapraszam www.tnij.org/zapraszam.do.helu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anja Re: Hel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.07, 09:35 pokój na 2 osoby - druga połowa lipca, a jak nie sam Hel to gdzieś w pobliżu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anja Re: Hel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.07, 10:59 no i jedziemy do Ostrowa - czy ktoś z Was był?? Jak wrażenia? Odpowiedz Link Zgłoś
cyranka3 Re: Hel 31.05.07, 10:08 Ja byłam tam 5 razy.Polecam jak ktoś lubi spokój i ciszę. Odpowiedz Link Zgłoś