Dodaj do ulubionych

chyba mnie szczyści

10.07.07, 11:22
Powiedzcie mi proszę po cholerę ludzie robią sobie na stronie internetowej
cenniki?
Pisze jak byk "POZA SEZONEM 25zł DZIECI GRATIS"
Piszę więc do nich ile za pokój dla matki z dzieckiem od 20 września a oni mi
że 80zł!!!!!!
Dobra niech mi nawet policzą dziecko bo dla jednej osoby to niekoniecznie się
opłaca.
CZYLI- 2x25=50!!! więc za co te 30 więcej?????
Tak samo opłaty klimatyczne na niby to tam przez kogoś uchwalane to jakim
cudem jeden domek ma opłatę 2,60 a inny 1,30.Jeden ma zniżki a drugi nie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: chyba mnie szczyści IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 12:14
      Już to komuś tłumaczyłam.Nie myśl że jak piszą że dziecko gratis to nie policzą
      tego .Ale zastanów się że dziecko co istota żywa która musi być umyta,je więc
      trzeba dla niej ugotować.Trzeba je umyć więc koszt wody i ścieków.A śmieci
      [pampersy] jak od dorosłego.To nic że śpi z tobą ale to twój problem bo tak się
      go chowa.Nie pytajcie czy dziecko gratis bo desperaci nie pobierają opłat za
      dzieci którzy nie mogą wynająć.Chociaż z reguły zdarzają się wyjątki.Jeśli
      płacisz za pokój 250,. zł [za dwójke] to dziecko gratis.Ono i tak jest tam
      wliczone.Sory tak to działa.
      • Gość: sratatam za darmo to mozesz sie tylko w kblu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 12:18
        zesrac i to WLASNYM ! Bo gdzie indziej trza placic ...
        Nikt nie bedzie do ciebie dokladal...
        • agara1 Re: za darmo to mozesz sie tylko w kblu 10.07.07, 12:30
          Gość portalu: sratatam napisał(a):

> zesrac i to WLASNYM ! Bo gdzie indziej trza placic ...
          > Nikt nie bedzie do ciebie dokladal...

napisz mi proszę gdzie jest Twój kibel bo nie mam go zamiaru przez przypadek
          odwiedzić...
          • Gość: sratatam Re: za darmo to mozesz sie tylko w kblu IP: 212.75.114.* 10.07.07, 13:05
            Co sie tak unosisz ? Po prostu w mojej kwaterze lubię gości kulturalnych,
            czystych, mających ogładę. Po prostu nie lubię chamstwa.
            • Gość: agara1 Re: za darmo to mozesz sie tylko w kblu IP: *.stk.vectranet.pl 10.07.07, 13:13
              Gość portalu: sratatam napisał(a):

> Co sie tak unosisz ? Po prostu w mojej kwaterze lubię gości kulturalnych,
              > czystych, mających ogładę. Po prostu nie lubię chamstwa.

TY piszesz o chamstwie:)))))))))))
              Może jeszcze o moim?????

Lepiej powiedz gdzie masz kwaterę bo nie chcę mieć tak "kulturalnego ,czystego i
              mającego ogładę gospodarza z ksywką sratatam" jak TY.
          • Gość: sratatam.... przykro mi ale ktos sie podklada za Mnie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.07, 13:38
            W moim kiblu raczej sie nie wysrasz bio CIE...ochrona nie wpusci;-)
            • Gość: agara1 Re: przykro mi ale ktos sie podklada za Mnie... IP: *.stk.vectranet.pl 10.07.07, 13:44
              Długo jeszcze będziesz przed komputerem??
              Jak chcesz to zawołam mojego 5-cio letniego syna i sobie pogadacie..

Albo nie po co ma mi dziecko zidiocieć tak jak TY:)
              Żegnam Pana
      • Gość: agara1 Re: chyba mnie szczyści IP: *.stk.vectranet.pl 10.07.07, 12:25
        chyba mnie nie doczytałaś.
        Liczę się z tym że policzą mi dziecko i nie mam o to pretensji.
        Nawet liczyłam że zapłacę za nie jak za osobę dorosłą no bo jak by nie patrzeć
        wynajmuję cały pokój dwuosobowy.
        Tylko po co pisze na stronie że poza sezonem 25zł od osoby,a oni mi napisali że
        za pokój 80.
        Ja nie mam zamiaru tam siedzieć 3 dni tylko ok 3 tygodni.
        To nie jest zresztą jedyny przypadek.
        Dzwonię i się pytam a oni mi podają ceny o średnio 30% wyższe niż na stronie
        gdzie pisze "CENY DO NEGOCJACJI".
        Widać nie napisali w którą stronę się będziemy targować.
        • ania19771 Re: chyba mnie szczyści 10.07.07, 13:18
          i tak działa prowizoryczna reklama a raczej anty-reklama

szkoda Twoich nerów - ich strata

A ten Pan z powyzszych postów co nie lubi hamstwa wchodzi na forum zeby tutaj
          pokazac prawdziwa kulture bo przed klientami trzeba grac i udawac

Udanego wypoczynku zycze
    • kasik2501 Re: chyba mnie szczyści 10.07.07, 12:33
      Zgadzam sie z toba poco pisac takie bzdury skoro klijent po rozmowie jest
      rozczarowany.Informacja powinna byc jasna i klarowna.I to my letnicy
      decydujemy,czy cena nam odpowiada.Wystarczy napisac cene która ma wliczone
      wszystkie dodatki ,i to podstawa a wybór zostawic chetnym na tego typu
      kwatere.Zgadzam sie tez z gosciem piszacym -iz sa koszty moze nawet wieksze
      przy pobycie z dzieckiem.Ale dlatego cena w informacji powinna byc podana z
      prawda np.tyle samo za dziecko i tyle samo dorosły,wielu tak robi i mimo to ma
      chetnych-bo zyskuja na prawdomównosci,a nie przez telefon tak a na miejscu
      nagle cos cena wzrasta. Kasia
    • Gość: aga Re: chyba mnie szczyści IP: 80.51.222.* 10.07.07, 14:04
      hej Agro1 - ceny mało kiedy maja pokrycie z tym wypisanymi na necie, co do
      opłat klimatycznych to moga byc rózne w miastach i gminach nie mniej na
      obszarze np Ustki ci co ja licza winny byc takie dla dla dorosłych, mniejsze
      dla dzieci niezaleznie od wrunków pobytowych. Ja szukalm równiez na ok3 tyg w
      sierpniu początek wrzesnia, chciałam jechac w inne miejsce niz zazwyczaj -
      po rozmowach tel w których nagle cenniki szły w gore lub na teks typu - nie
      padm Pani ceny bo nie wiem jaka będzie pogoda dałam sobie spok. Zaklepałam
      pokój tak gdzie bywałam, bez cyrków tego typu, sami jedziemy z 5 latka i za
      nia zapłacę 20 zł. Nie mniej kol pojechała w tym roku do Pobierowa w ciemno,
      znalezli kwatere, zobaczyli co i jak i na miejscu targowała sie - 2 dorosłych
      i 6 latka - 70 zł, za pobyt 7 dniowy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka