aniadawid1 19.07.07, 10:19 w sierpniu chcemy wyjechać z mężem i czterolatkiem, co polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KORNELIA Re: szukam miejscowości, gdzie na plaży nie ma tł IP: 81.210.10.* 19.07.07, 12:17 www.pokojegoscinnepuck.ecom.net.pl/?top...WITAM A MOŻE ZAINTERESUJE PAŃSTWA WYPOCZYNEK W PUCKU OD 28 LIPCA OD RANA MAM WOLNY POKOJ 4 OSOBOWY A JAKO IŻ PAŃSTWO SA RODZINA 3 OSOBOWĄ TO KOSZT POBYTU WYNOSIL BY 27 ZŁ.OS/DOBA A DZIECKO 2-7 LAT 20ZŁOS/DOBA W RAZIE ZAINTERESOWANIA PROSZE O REZERWACJE TEL POD NR. 508 649 391 LUB 516 325 703 LUB (085) 673 47 61 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xtrmntr Polecam Bora Bora IP: *.cable.mindspring.com 04.08.07, 16:34 Bielutki piasek, błękitne niebo, szmaragdowe morze, palmy - i gwarancja że tłoku nie będzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: szukam miejscowości, gdzie na plaży nie ma tł IP: 195.116.84.* 19.07.07, 14:52 Witam ! Proszę koniecznie obejrzeć www.ptasiraj.maxmedia.pl - co prawda jest parę kilometrów do plaży, ale jak jesteście Państwo samochodem to nie ma problemu i można pojechać zarówno na plażę bardziej spokojną, jak i zaludnioną - czego nie polecam. Działka 2000 m2 - jest zrobiona nowa zjeżdżalnia i huśtawka (nie ma jeszcze zdjęć zjeżdżalni na stronie).Też mamy dziecko - pięciolatka. Pozdrawiam Mario Odpowiedz Link Zgłoś
kamirx Re: szukam miejscowości, gdzie na plaży nie ma tł 19.07.07, 14:57 Witam serdecznie. Proponuję w pełni wyposażone 3-pokojowe mieszkanie w spokojnej, z piękną i czystą plażą miejscowości Rogowo ( 16km od Kołobrzegu) lub pokoje i domki w Mrzeżynie ( 2km od Rogowa).Proszę wejść na stronę www.rogowoiwanowski.letnik.pl www.e-wypoczynek.pl/iwanowski www.iwanowski.urlopwpolsce.pl Są tam zamieszczone zdjęcia i opisy mieszkania w Rogowie oraz opisy pokoi i kempingów w Mrzeżynie. Ceny do uzgodnienia w zależności od ilości osób i terminów. W przypadku zainteresowania proszę o kontakt telefoniczny : 091-3866216 wieczorem lub kom. 501727825, 501515210. Proszę o podanie ewentualnego terminu. Pozdrawiamy Danuta i Kazimierz Iwanowscy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: szukam miejscowości, gdzie na plaży nie ma tł IP: 62.233.211.* 19.07.07, 14:55 Dąbkowice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lykos Dąbkowice choć już to nie to, co kiedyś.... IP: 150.254.85.* 03.08.07, 17:20 To już nie to, co w latach sześćdziesiątych: 10 km plaży dla 100 - 150 osób. Inni chwalą się że byli gdzieś na wczasach - jak tam ładnie - na Mazurach czy w Bieszczadach, a i tak nikt nie odgadnie, gdzie ja byłem, co robiłem, więc wam zdradzę tajemnicę - odwiedziłem małe ciche Dąbkowice. Dąbkowice to najmilsza ma miejscowość letniskowa, co tam Sopot, Międzyzdroje i Ustronie - niech się schowa. Inni wolą Zakopane, Świnoujście czy Krynicę, a ja kocham małe ciche Dąbkowice. Między morzem i jeziorem pośród lasów na mierzei, kilometrów 6 od szosy i 12 od kolei. Świat odludny, mało znany - gdyś oddany turystyce, wnet zakrzykniesz "jaki raj te Dąbkowice"! Dąbkowice to najmilsza ma miejscowość letniskowa, co tam Sopot, Międzyzdroje i Ustronie - niech się schowa. Inni wolą Zakopane, Świnoujście czy Krynicę, a ja kocham małe ciche Dąbkowice. Towarzystwo też jest takie, że milszego nie znajdziecie, choćbyście zechcieli szukać hen ze świecą gdzieś po świecie, gdy śpiewamy przy ognisku, niech się dowie okolica, że najmilej w rozśpiewanych Dąbkowicach. Dąbkowice to najmilsza ma miejscowość letniskowa, co tam Sopot, Międzyzdroje i Ustronie - niech się schowa. Inni wolą Zakopane, Świnoujście czy Krynicę, a ja kocham małe ciche Dąbkowice. Ale uwaga - strasznie tną komary. Odpowiedz Link Zgłoś
kuleczka28 Re: szukam miejscowości, gdzie na plaży nie ma tł 19.07.07, 16:09 Polecam Ustronie Morskie i Białogórę. Byłam, sprawdziłam, nie wiem jak teraz, ale tłumów nie było, za to dużo rodzin z dziećmi malutkimi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jacek Re: szukam miejscowości, gdzie na plaży nie ma tł IP: *.autocom.pl 19.07.07, 18:53 Ci u góry, z przykrością muszę to stwierdzić, w większości bzdury piszą i polecają miejscowości gdzie turystów jest pełno. Ja polecam Łukęcin w Zachodnio- pomorskim. Zaciszna miejscowość, gdzie wypoczywa właśnie wiele rodzin z małymi dziećmi. Nie ma dyskotek i szalejących imprezowiczów. Większość ośrodków położona jest w pięknym sosnowym lasku z którego jest bardzo blisko do morza. Pozdr. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bebe Re: szukam miejscowości, gdzie na plaży nie ma tł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.07, 07:38 popieram i polecam też Rowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iw Re: szukam miejscowości, gdzie na plaży nie ma tł IP: *.derbynet.pl 19.07.07, 22:10 Ostrowo- wsch. wybrzeze, Miedzywodzie- zachodnie Odpowiedz Link Zgłoś
przedziwna1 Re: szukam miejscowości, gdzie na plaży nie ma tł 19.07.07, 23:49 Jesli zalezy Wam naprawde na ciszy i spokoju to proponuje zajrzec na fotofoum Morze Bałtyckie do watku Kuby "Fotopanorama naszego wybrzeza". Tam znajdziecie poukladane geograficznie wszystkie miejscowosci nadmorskie od zachodu po wschod. Wybierzcie miejscowosc, o ktorej nigdy nie slyszeliscie w TV i nie czytaliscie w kolorowych gazetkach, małą, cichą. A w samej miejscowosci proponuje szukac kwatery na jej krańcach - im dalej od centrum tym mniej ludzi. Sierpien to bardzo dobry miesiac na urlop, szczegolnie jego druga polowa :) Tłumy rzedną.. P.S. Ktos tu doradzal Wam Miedzywodzie - niezbyt trafnie, w centrum zageszczenie plazowe spore :) Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pq Re: szukam miejscowości, gdzie na plaży nie ma tł IP: 80.51.249.* 20.07.07, 07:43 W Łazach wystarczy przejsc okolo 200m od glownej plazy na zachod i jest wspaniale, cisza i spokoj. Rok temu w sezonie na 100m wzdloz plazy okolo 20 osob ;] Odpowiedz Link Zgłoś
aga379 Re: szukam miejscowości, gdzie na plaży nie ma tł 20.07.07, 11:12 My byliśmy w zeszłym roku w Darłowie. W sierpniu też się tam wybieramy w większym gronie. Nasz synek miał 3,5roku a bratanek 12lat. Chłopacy nie mieli czasu się nudzić. Na plaży też nie było tłumów a w barach i restauracjach spokojnie można było zjeść. My pływalismy statkiem WIKINGIEM - dzieci były zachwycone. A kiedy padał deszcz odwiedziliśmy Aquapark z morską wodą. Chłopacy szaleli na zjeżdżalniach. Z kwaterami nie ma problemu. W tym roku będziemy 1,8km od morza za to w spokojnej okolicy w domku z ogrodem i placem zabaw. Ceny są przystępne. POLECAM DARŁOWO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulka129 Re: szukam miejscowości, gdzie na plaży nie ma tł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 20:49 Ceny > > są przystępne. POLECAM DARŁOWO a ile płaciłaś ? proszę o odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: szukam miejscowości, gdzie na plaży nie ma tł IP: *.infinity.net.pl 20.07.07, 16:24 Polecam plaze na westerplatte ,z najblizszego hotelu to tylko pare kilometrow Odpowiedz Link Zgłoś
lemo-51 Re: szukam miejscowości, gdzie na plaży nie ma tł 20.07.07, 16:58 rewal-30 km od kolobrzegu,cicho,czysto,spokojnie,4 km-do niechorza,8 km- pobierowo.-polecam.obiad w restauracji na skarpie-w dole morze-bajecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maro Re: szukam miejscowości, gdzie na plaży nie ma tł IP: *.4web.pl 20.07.07, 20:19 Stilo, kilkanascie km od Leby - ladna plaza, malo ludzi, jest latarnia morska. Z wioski nad wode idzie sie kilkanascie minut droga przez nadmorski las. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: szukam miejscowości, gdzie na plaży nie ma tł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.07, 23:28 Witam,bardzo proszę o namiary sprawdzonych kwater w Stilo.Z góry dziękuje i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lestek Uszanowanie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 22:16 Pomysł prosty!Amstaf bez kagańca na dłuuuugiej smyczy!Wystarczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszowajarmulka Re: Uwazaj gostek na pupila IP: *.pools.arcor-ip.net 03.08.07, 18:26 U mnie w kieszeni zawsze taki mini laser, co twoiemu psiunowi we lbie miesza i on atakuje ciebie:) Mowie prawde zaden sf watek. Sie zastanow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Wyspa Sbieszewska IP: *.chello.pl 21.07.07, 00:29 POLECAM REJONY WYSPY SOBIESZEWSKIEJ, NAJLEPIEJ ŚWIBNO, PIASKI - PLAZE SZEROKIE, NIE MA TLUMOW; JESTEM GDANSZCZANKA I TAM WLASNIE SOBIE JEZDZE, BO W TROJMIESCIE LEZY SIE MIEDZY GLOWA A STOPA POZOSTALYCH PLAZOWICZOW, WOLE IWEC PRZEJECHAC TE 30KM I CIESZYC SIE MORZEM I PIASKIEM :) POZDRAWIAM I UDANEGO URLOPU ZYCZE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: Wyspa Sbieszewska cd IP: *.chello.pl 21.07.07, 00:31 zauwazylam ze ktos juz polecil to miejsce wskazujac na ptasi raj - tak tak tak tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszowajarmulka Re: A komary przeklete? IP: *.pools.arcor-ip.net 03.08.07, 18:20 Kiedys byla plaga komarow. Jak jest teraz? Wytepione? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: A komary przeklete? IP: *.wro.vectranet.pl 04.08.07, 16:47 Taa wyspa obok Danzig...najwyższy wskaźnik zapadalności zwierząt na wściekliznę...ale rzeczywiście pięknie i do tego wczesna wiosna bursztynów troszku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vito Re: szukam miejscowości, gdzie na plaży nie ma tł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 08:26 Polecam fajną i spokojną miejscowość Łukęcin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nina Re: szukam miejscowości, gdzie na plaży nie ma tł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.07, 09:36 Tylko ORZECHOWO MORSKIE 4km od Ustki - plażą. Więcej pytań do mnie ninka2@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Erwin Re: szukam miejscowości, gdzie na plaży nie ma tł IP: *.ub.uni-duesseldorf.de 21.07.07, 12:19 Polecam Malediwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrej Tylko Mikoszewo lub Piaski-reszta sie chowa jesli IP: *.lei3.cable.ntl.com 21.07.07, 19:15 Tylko Mikoszewo lub Piaski-reszta sie chowa jesli chodzi o cisze i spokoj!!W Mikoszewie to minus bo brudna woda zazwyczaj(bylem ladnych pare lat temu)- wlasnie tam wplywa Wisla do morza!!!Pozatym dzika plaza,jezioro obok Wisly czyli 3 w 1!!Nad morze idzie sie przez las ok 15minut.Kiedys jezdzila tam waskotorowka i jest przeprawa promowa-dlatego jest tam b.malo ludzi-idealne miejsce jak ktos nielubi,halasu,zgielku itp.Piaski natomiast sa najdalsza plaza na wschod-blisko granicy rosyjskiej-dlatego ze dalego jest tam malo turystow,ladna plaza(tez chyba dzika),i czysta woda.Jak ktos chce sie zabawic to do Krynicy Morskiej musi jechac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KRS Re: szukam miejscowości, gdzie na plaży nie ma tł IP: 212.2.101.* 22.07.07, 00:41 1. Kup rower - jeśli możesz jeździć, lub idź piechotą: jest tudniej 2. Kup mapę Polski, lub Wybrzeża - będzie taniej 3. Zauważ miejscowości wypoczynkowe nad morzem 4. Pojedź gdzie uważasz - tylko jedź nad morze 5. Jak dojedziesz (nad morze) wsiądź na rower/idź piechotą - lub ryzykuj autem po plazy i jedź/idź plażą lub lasem 5 km od tej miejscowości w lewo lub w prawo 6. Nie będzie ludzi - aczkolwiek będziesz Ty sam lub nie sam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: szukam miejscowości, gdzie na plaży nie ma tł IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.07, 01:38 Poddąbie www.nadmorze.pl/poddabie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lecho Jakies zadupie w Chorwacji :-) - serio ! IP: 80.48.187.* 22.07.07, 12:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Plaże IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.07.07, 13:24 Polecam plaże od Świnoujścia do Kołobrzegu, wystarczy zatrzymac się w którejś z miejscowości i iść w prawo czy lewo 1 km. Zaręczam mało ludzi, czyste szerokie plaże, to jest mój raj. Najchętniej lubię być w Miedzywodziu (zachodnim) lub Dźwirzyno (wschodnie). Nie porzebuję tłuc się pół Europy czy Świata, tu jest nasze miejsce, tu mamy czysty piasek, piękne morze i wspaniałą przyrodę nadmorską. Pozdrawiam Wszystkich miłośników naszego wybrzeża, zwłaszcza zachodniego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akobra Re: Plaże IP: *.eranet.pl 05.08.07, 07:51 PRAWDA, SAMA PRAWDA TYLKO PRAWDA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nika Re: Plaże IP: *.acn.waw.pl 05.08.07, 22:40 Szczególnie jak pada jest pięknie.................A pada cały czas Odpowiedz Link Zgłoś
tradycjonalistka1 Re: szukam miejscowości, gdzie na plaży nie ma tł 22.07.07, 14:36 Litewskie wybrzeże! Właśnie stamtąd wróciłam.Polecam Połągę. Dojazd luźną autostradą, cudne molo, luźna plaża ze wspaniałą infrastrukturą (toalety, przebieralnie. Kwatery można znaleźć rozmawiając z całym szeregiem ludzi w samochodach zaparkowanych przed zjazdem z A13 do Połągi. Mają tablice: Kambariu nuoma. Można też pochodzić po mieście i samemu poszukać domu z takim napisem. Uwaga! Rosyjski wielce przydatny, po angielsku raczej z młodszymi, a ci się jeszcze domów nie dorobili. Menu w knajpach zazwyczaj jest po litewsku, rosyjsku i angielsku. Ceny przystępne, za tę cenę co na naszym wybrzeżu można mieć nieco wyższy standard. Bardziej jeszcze kameralne są a miejscowości na Mierzei Kurońskiej, ale tam jest drożej i przeprawa promem i sam wjazd też kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
indigo4 Re: szukam miejscowości, gdzie na plaży nie ma tł 22.07.07, 15:59 Plaze gdzie nie ma tłumu to od Krynicy Morskiej tak 2-5 km w strone miejscowości PIASKI.Tam nie ma ludzi dzikie plaże pełno muszli i bursztynu polecam własnie wruciłam.POLECAM PS TYLKO UWAGA W CIEMNO NIE MOŻNA JECHAĆ PROBLEM Z KWATERĄ BYŁ W LIPCU !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: szukam miejscowości, gdzie na plaży nie ma tł IP: *.bsk.vectranet.pl 04.08.07, 08:33 Ro temu byliśmy w PIASKACH. Piękne puste plaże !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mirasek45 Re: szukam miejscowości, gdzie na plaży nie ma tł 22.07.07, 19:02 OsobiScie polecam mala miejscowosc Mechelinki kolo Rewy niedaleko Gdyni (15 min. autem a ok 40 autobusem). W wyszukiwarce Google prosze wpisac "osada wedrowca" i wejsc na strone reklamujaca ten mily, tani a przede wszystkim nowy pensjonat. Ok. 100 m dalej lodzie rybackie gdzie codziennie rano mozna kupic swieze ryby prosto "z burty". Plaza moze nie jest imponujaca ale prawie pusta. Doskonale miejsce do wypraw w strone Wladyslawowa i Polwyspu lub Trojmiasta (to na wypadek zlej pogody). Naprawde polecam!!! Sam tam mieszkam od 8 lat i za nic nie wroce juz mieszkac do Gdyni. Pozdrawiam i zycze udanego urlopu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucck Re: szukam miejscowości, gdzie na plaży nie ma tł IP: *.aster.pl 22.07.07, 21:13 Polecam miejscowosc Albeck w Niemczech.. Można się spokojnie plażować do najbliższego plazowicza w szczycie tłumów odległość 2-3m, naprawde swiety spokoj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja i Moja Żona Re: szukam miejscowości, gdzie na plaży nie ma tł IP: *.acn.waw.pl 22.07.07, 21:32 Polecam Dziwnów albo Dziwnówek. Przy wejściu na plażę są tłumy, ale wystarczy się przejść 400-600 metrów i plaża jest cicha, spokojna, bezludna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boogi Re: szukam miejscowości, gdzie na plaży nie ma tł IP: *.ksknet.pl 23.07.07, 01:26 Marzycielu drogi takich miejsc nad polskim morzem już nie ma. Wszędzie króluje przemysł turystyczny i to w bardzo siermiężnej wersji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxima Re: szukam miejscowości, gdzie na plaży nie ma tł IP: *.nycmny.east.verizon.net 23.07.07, 03:21 Gaski niedaleko Kolobrzegu -latarnia i pare domkow -super,cisza i spokoj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nurek Re: szukam miejscowości, gdzie na plaży nie ma tł IP: *.plock.msk.pl 23.07.07, 09:15 Tylko Dżwierzyno lub dalej na zachód. TYLKO! Odpowiedz Link Zgłoś