Gość: gogaaaa IP: *.torun.mm.pl 29.06.03, 14:58 JAde w sierpniu do Karwii z rodzinka i pieskiem.Zatrzymamy sie Pod ZLOTYM ZAGLEM.Byl tam ktos?Warunki ok.?Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: goga Re: KARWIA ***************************** IP: *.torun.mm.pl 03.07.03, 20:30 ????????????????????????????????????/// Odpowiedz Link Zgłoś
kasjana Re: KARWIA ***************************** 04.07.03, 22:17 Byłam w Karwii, ale nie tam gdzie ty się wybierasz. Wogóle nie przypominam sobie takiego miejsca, ale z drugiej strony ważne były wtedy inne rzeczy. Samą Karwię wspominam bardzo miło i chętnie bym tam wróciła :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: golaaaa Re: KARWIA ***************************** IP: *.torun.mm.pl 06.07.03, 10:39 NIkkt nie byl tam???A moze tego pensjonatu nie ma?Napiszcie,prosze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oka Re: KARWIA ***************************** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.03, 12:20 Tez sie tam wybieram we wrzesniu . Prosze o informacje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goga Re: KARWIA ***************************** IP: *.torun.mm.pl 17.07.03, 18:39 PODCIAgam prosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oka Re: KARWIA ***************************** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.03, 12:49 do gogaaaa : jedziesz na dlugo w sierpniu , jak wrocisz to napisz cos o tym pensjonacie , ja wybieram sie tam koncem sierpnia i chcialabym cos o nim wiedziec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goga Re: KARWIA ***************************** IP: *.torun.mm.pl 18.07.03, 19:33 Jade 10 .08 na tydzien. Napisze jak bylo.A ty na dlugo?TEz masz namiary z internetu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oka Re: KARWIA ***************************** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.03, 12:19 Tak namiary ma z internetu i wyglada to calkiem przyzwoicie. Jak wrocisz to napisz szybcikutko jak tam jest . Z gory dzieki . Jade na 10 lub 12 dni od 31.08. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: KARWIA ***************************** IP: 155.57.160.* 23.07.03, 10:07 Hej, byłam POD ZŁOTYM ŻAGLEM w zeszłym roku.A raczej usiłowałam być bo akurat nie mieli miejsc ale obejrzałam ośrodek. Położyny trochę na uboczu ale bliskWygląda to trochę gorzej niż w internecie ale jest OK. Do pokojów nie zaglądałam bo wszystkie były akurat zajęte. Mam wrażenie że lepiej mieszkać na pięterku niż na parterze - dość zarośnięty i bałabym się wilgoci. Nas przeraziła odległość od morza (nasz synek nie jest specjalnym piechurem) ale organizowali "podwózkę" bryczką - moje dziecko się zapaliło strasznie.No niestety wolne pokoje mieli w terminie który nam nie pasował i znaleźliśmy coś w Jastrzębiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oka Re: KARWIA ***************************** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.03, 10:22 do mag To jaka jest odleglosc z tego pensjonatu do morza , oni mowia , ze 200m , wydaje sie to niedaleko. A Ty gdzie nocowalas , mozesz cos polecic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lato Re: KARWIA ***************************** IP: 212.160.117.* 23.07.03, 13:59 Ja też wybieram się do Karwi na 10 dni od 01.08. do kwatery prywatnej Pani Marii Radke, też nie wiem co tam mnie czeka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ARB Re: KARWIA ***************************** IP: *.acn.waw.pl 19.07.04, 17:48 I ja od soboty tj. 24.07.04. będę gościła u p. M. Radtke. Może ktoś coś wie na temat kwaterki u niej??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apa Re: KARWIA ***************************** IP: *.pke.pl 25.07.03, 07:01 Byłem tam w tym roku. Do morza jest rzeczywiście 200-300 m. Obiekt może być, choć bywałem w lepszych. Znakomicie czują się tam dzieci, fajny plac zabaw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oka Re: KARWIA ***************************** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.03, 09:57 do apa 200-300 m to niedaleko. Wybieram sie tam z 1,5 dzieckiem . Na fotografiach wyglada ten pensjonat niezle. Jak znasz cos fajniejszego w Karwi , podaj jakas nazwe lub namiar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apa Re: KARWIA ***************************** IP: *.pke.pl 25.07.03, 14:52 Z dziećmi tam spokojnie można jechac. Plac zabaw, restauracja z niskimi cenami i przyzwoitym jedzeniam. Obiekt prowadzi rodzina. Nie jest to jednak hotel, gdzie kelner ubrany we frak poda ci obiad. Ale nie o to chodzi. Nie znam innych adresów, bo właśnie tam byłem. Wydaje mi się jednak, że na miejscu coś znajdziesz chodząc od budynku do budynku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oka Re: KARWIA ***************************** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.03, 15:21 dzieki . Jakby co zawsze mozna zmienic miejsce pobytu. A tak ogolnie w Karwi jak jest ? Kraza rozne opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do apa Re: KARWIA ***************************** IP: *.torun.mm.pl 25.07.03, 17:16 Gość portalu: apa napisał(a): > Z dziećmi tam spokojnie można jechac. Plac zabaw, restauracja z niskimi cenami > i przyzwoitym jedzeniam. Obiekt prowadzi rodzina. Nie jest to jednak hotel, > gdzie kelner ubrany we frak poda ci obiad. Ale nie o to chodzi. Nie znam innych > > adresów, bo właśnie tam byłem. Wydaje mi się jednak, że na miejscu coś > znajdziesz chodząc od budynku do budynku. a jak w pokojach? schludnie???????napisz prosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apa Re: KARWIA ***************************** IP: *.pke.pl 28.07.03, 10:27 Pokoje są raczej prosto umeblowane - łózka, stół, stołki, łazienka z prysznicem, widoki za oknem nieciekawe - torfowiska, nieuzytki, jakieś budujące się pensjonaty, ale da się wytrzymać. Na poczatku lipca właściciele pensjonatu posprzataki trochę wokół... Karwia - kram na kramie, znam lepsze miejscowości, ale plaża - rewelacja. Ponadto blisko do Trójmiasta, na Hel, do Władysławowa, JAstrzębiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oka Re: KARWIA ***************************** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.07.03, 13:35 Ale zbytnio glosno nie jest ? Mam male dziecko , wiec chcialabym , aby bylo w miare cicho Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goga Re: KARWIA ***************************** IP: *.torun.mm.pl 28.07.03, 19:52 A telewizir byl??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goga Re: KARWIA ***************************** IP: *.torun.mm.pl 28.07.03, 19:54 Telewizor i czajnik bezprzewodowy???dzieki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apa Re: KARWIA ***************************** IP: *.pke.pl 29.07.03, 07:13 Telewizor tak, czajnik - nie, ale jest ogólnodostepna kuchnia. Cicho to owszem jest około 24.00, gdy dzieci przestaną wrzeszczeć na placu zabaw. Twoje też bedą wrzeszczeć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goga Re: KARWIA ***************************** IP: *.torun.mm.pl 31.07.03, 09:19 A jakies szklaneczki?dzieki. Auto jest gdzie postawic??pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apa Re: KARWIA ***************************** IP: *.pke.pl 31.07.03, 14:02 Szklanki są, parking też. Generalnie nie jest źle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goga Re: KARWIA ***************************** IP: *.torun.mm.pl 31.07.03, 20:36 BARDZO CI DZIEKUJE ZA INF>JADE TAM 10.08. Odpowiedz Link Zgłoś
pippin Re: KARWIA ***************************** 05.08.03, 16:42 ten pensjonat ma akurat tę zaletę że jest na zupełnym uboczu, poza kramowiskiem Karwii, w ciszy i kawałek od drogi jak już jechać to do tej części karwii może tylko przeszkadzać generator z piekarni, który jakieś 200 metrów od pensjonatu włącza się gdy o 21.30 wyłączają akurat tę fazę do której pierarnia jest podpięta poza tym żagiel wygląda sympatycznie, choć byłem w sąsiedztwie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oka Re: KARWIA ***************************** IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.03, 08:36 A gdzie byles , mozesz zdradzic nazwe lub podac stone www , no i cos o tym miejscu napisac. Jak z gastronomia , sa jakies przyzwoite bary lub slołówki ? Odpowiedz Link Zgłoś
pippin Re: KARWIA ***************************** 07.08.03, 00:27 Byłem w Nautiliusie www.nautilus-karwia.pl/ Ale tam dość kosztuje. Nieźle wygląda Batory i Solaris ale nie znam szczegółów. W Karwii jest gdzie zjeść (w Nautiliusie 15 zł za obiad, ale ja dużo jem i mi brakowało). Dobra jest pizza i ryba (nawet bardzo dobra ryba) w Złotej Rybce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goga Re: KARWIA ***************************** IP: *.torun.mm.pl 17.08.03, 16:33 HEj WAM.Ja wrocilam z ZAGLA.Bylo ok.Pokoje czysciutkie,papu maja dobre.Psiak zadowolony, corcia tez. Polecam ten pensjonat ,naprawde.PA PA PA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arek Re: KARWIA ***************************** IP: *.wew / 192.168.1.* 17.08.03, 17:51 W Karwii jest bezkonkurencyjna smazalnia podaja tam rybe ale nie smazona na głebokim oleju ale z grilla elektrycznego polecam fladre-najlepsza jaka jadłem podczas 3 tyg pobytu na wybrzezu. Ja mieszkałem we Władysławowie ale na te ryby jezdziłem specjalnie te kilkanascie kilometrów (znalem lokal z zeszlego roku) daja tez niezla pizze ale ryba to cos wyjatkowego Smażalnia "złota rybka" Odpowiedz Link Zgłoś
szczerbiec1 Re: KARWIA ***************************** 26.01.04, 19:06 Polecam pensjonat Claudia, 50 metrów od morza. W nocy wyglądając z balkonu słyszeliśmy cudowny szum fal. Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi pod zlotym zaglem jest OK 02.07.04, 11:02 Lepiej jednak brac pokoj na pietrze niz na dole. Pokoje sa OK - niektore wieksze, niektore mniejsze, nie sa to jednak klitki, do ktorych wchodzi tylko łóżko. Łazienka również w normie. Na piętrze jest ogólnodostępna kuchnia. Na terenie jest parking i knajpa. Wieczorem właściciele zamykaja bramę; Karwia to jedno z bardziej popularnych miejsc jesli chodzi o kradzieze samochodow. Do plazy jest doslownie trzy minuty, pensjonat raczej na uboczu, co akurat jest duzym plusem. Samo miasteczko male, i pomijajac stragan na straganie - przyjemne. Odpowiedz Link Zgłoś