Gość: klameczka IP: *.otvk.olawa.pl 10.07.03, 09:07 poszukuje dobrego pensjonatu w Krynicy Morskiej , chciałbym też wysłuchać opinii na temat miejscowości Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: reto Re: Krynica Morska IP: *.chello.pl 10.07.03, 09:53 Polecam domki w ośrodku Fundacja Dzieciom" www.mierzeja.pl Blisko może i a w koło piękny las Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Krynica Morska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.03, 21:42 Gość portalu: reto napisał(a): > Polecam domki w ośrodku Fundacja Dzieciom" www.mierzeja.pl > Blisko może i a w koło piękny las no tak, ale tanio to to nie jest Odpowiedz Link Zgłoś
luckyboy86 Re: Krynica Morska 14.01.15, 10:07 Hej zdecydowanie polecam Krynicę Morską na wakacje. Pensjonat w którym mieszkaliśmy to Pensjonat NORD na ul. Wodnej. Obiekt godny polecenia. Natrafiliśmy też na kilka fajnych knajpek np. Bar rabarbar, Tawerna Krynicka - nad samym morzem, rewelacyjna ryba. Plaża w Krynicy szeroka, piasek czyściutki, rewelacja! Miejscowość zadbana, Zdecydowanie polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
gerwaz Re: Krynica Morska 09.02.15, 20:43 well: za tanio też bym nie brał - raz chcieliśmy zaoszczędzić i wylądowaliśmy w prawdziwej pajęczarni nawet ja się brzydziłem tam spać - lepiej dołożyć troche i mieć komfortowy wypoczynek a na Mierzei nie brakuje dobrych miejscówek: np ta wygląda na ok (bo nie byłem tam) www.kwaterynadmorzem.pl/noclegi/krynica-morska/dom-wypoczynkowy,1.html Odpowiedz Link Zgłoś