Dodaj do ulubionych

Lidia Darłówko

16.01.08, 23:39
Czy jest ktos kto mógłby cos powiedzieć na temat tego hotelu? Oferta
zachęcająca, ale czy jest adekwatna do ceny? Proszę o informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Adi Re: Lidia Darłówko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.08, 07:57
      Ja juz zarezerwowalem i tez jestem niezwylke ciekawy czy dokonalem
      slusznego wybory - ale patrzac na standard (ten gwiazdkowy) nie
      znalazlem ciekawszej oferty nad polskim morzem
      • Gość: Marcin Lidia Darłówko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.08, 17:51
        Myslę ze to doskonały pomysł obsługa i standard rewelacja !!! naprawde nie bedziecie żałować - byłem tam w zeszłe wakacje
        jak chcecie wiecej informacji gg 3030615
        • magdalena_mm Re: Lidia Darłówko 05.02.14, 14:21
          Witam. Nie będe zakładała nowego wątku więc się dopisze do bardzo starego :) Myślimy o pobycie w wakacje w tym hotelu czy możecie napisać coś więcej o nim jaki standard jak jedzenie i czy atrakcji w 2013 roku było troszkę dla dzieci? Z góry dziękuję za odpowiedz.
          • skiba.1 Re: Lidia Darłówko 06.02.14, 09:27
            Jeździmy od kilku lat do Darłówka, do Lidii albo do Pensjonatu Tadeusz (po drugiej stronie ulicy, cenowo taniej, a można korzystać z wszytkich udogodnień hotelu) o każdej porze roku. Nam wszytko tam odpowiada, a szczególnie wyżywienie:-))) (formuła hb - śniadanie i obiadokolacja - szwedzki stół, a w południe dla dzieci do lat 12 był ciepły posiłek i +kilogramy gwarantowane;-))). W sezonie dzieci są oczkiem w głowie obsługi hotelu i dla nich przede wszystkim jest realizowany program animacyjny. W zeszłym roku była wyjątkowa ekipa animatorek - dzieciaki szalały za tymi dziewczynami, nie chciały je puścić spać:-). Cały dzień maluchy i nietylko mają co robić, a gości jest full i jeszcze trochę;-). Gorąco polecam, bo nawet dorośli też coś dla siebie znajdą, jeśli pogoda nie dopisze. Gorąco polecam! Aha, byliśmy także w ferie zimowe - też super, rewelacja! sama miejscowość z roku na rok pięknieje, są organizowane różne imprezy, zloty, koncerty - szczególnie polecam I połowę lipca, a dlaczego? O tym można przeczytać tutaj: www.darlowo.pl/gazeta/201306.pdf. Jeśli ma Pani więcej pytań proszę pisać, podać maila, mogę przesłać kilka zdjęć, nie pamiętam tylko czy mam z zeszłego roku.
            • magdalena_mm Re: Lidia Darłówko 06.02.14, 13:55
              Dziękuję za odpowiedz. A chciałam jeszcze spytać czy możesz coś napisac o pokojach są jakieś standardowe bez klimy i spa z klimą czy taki zwykły standardowy jest jako taki i starczy na tygodniowy pobyt czy lepiej brać droższy?? Tak myślimy czy nie wziąć bez klimy bo w końcu ile się w tym pokoju przebywa:) a i chcemy jechac z dzieckiem 8 lat jak wygląda dostawka ???
              • skiba.1 Re: Lidia Darłówko 06.02.14, 14:41
                Uważam, że nie ma sensu dopłacać do pokoju spa, bo:
                - Morze Bałtyckie to nie Riwiera Turecka ze swoją temperaturą i wilgotnością
                - pokoje stadnardowe są bliżej basenów, nie trzeba przez cały hotel paradować w szlafrokach i mokrych "laćkach";-)
                - zamki są na klucze, wg mnie to przewaga nad kartą magnetyczną (różnie z elektroniką bywa)
                - ośmiolatek dostanie 2-osobową amerykankę:-)
                - jeśli będziecie we 3, to wystarczy na swobodne przemieszczanie się po pokoju (w łazience też:-))
                • magdalena_mm Re: Lidia Darłówko 06.02.14, 17:29
                  No właśnie ostatnie pare lat spędzaliśmy na riwierze w turcji i teraz padło na Polske bo bardzo dawno nie byliśmy. Czyli te pokoje standardowe nie są takie kiepskie jak piszą na holidayu czy bokingu?? Na klimie nam nie zależy bo Polska to nie ciepłe kraje ale jako taki standard pokoju chciała bym mieć szału być nie musi najważniejsze żeby było czysto i bez robaków ;)
                  • skiba.1 Re: Lidia Darłówko 06.02.14, 20:20
                    Jest bardzo czysto, schludnie i przytulnie w części standard, a personel jest "niewidoczny", ale skuteczny:-). Niestety, nie mam zdjęć pokoju, ale za 2 tygodnie będę znowu w Lidii, mogę trochę popstrykać na życzenie. Proszę napisać co ma być w "albumie";-), jeśli oczywiście Pani wyraża chęć.
                  • skiba.1 Re: Lidia Darłówko 06.02.14, 21:28
                    Przypomniało mi się, że latem (także na ferie zimowe) mają bardzo dobrą ofertę first minute dla dzieci do lat 12 - 0 zł. Pewnie odbijają to sobie parkingiem albo na dorosłych, ale fajnie wygląda w cenniku;-).
                    • magdalena_mm Re: Lidia Darłówko 07.02.14, 14:12
                      Dzięki za odpowiedz :) Właśnie teraz jest tak że 2 osoby płacą łącznie 3400 zł. za 7 nocy w pakiecie a dziecko free wydaje mi się że oferta ciekawa, nie mam wielkiego rozeznania w "naszym morzu" ale oferta wydaje się fajna. Jak będziesz miał zdjęcia pokoju standardowego to chętnie obejrze możesz wysłać na maila gazetowego magdalena_mm@gazeta.pl Dziękuję pięknie
                      • skiba.1 Re: Lidia Darłówko 08.02.14, 12:36
                        Ok, na początku marca prześlę zdjęcia. Pozdrawiam!
                        • magdalena_mm Re: Lidia Darłówko 22.02.14, 15:14
                          No nic znajomi zarezerwowali w sierpniu więc jedziemy myślę że będzie super jak piszesz :) Jak by ktoś chciał coś jeszcze dodać o Lidi to bardzo proszę :)
                          • magdalena_mm Re: Lidia Darłówko 24.07.14, 11:23
                            Wrócił ktoś z tego hotelu i może napisać jak było :) Dziękuję
                            • morusek987 Re: Lidia Darłówko 12.10.14, 21:41
                              warunki są baaardzo dobre i adekwatne do tych 4 gwiazdek hotelowych, bardzo czysto, przestrzennie, ze smakiem urządzone wnętrza.
                              • magdalena_mm Re: Lidia Darłówko 16.11.14, 11:20
                                Byłam, widziałam ... Jedzonko bardzo dobre, pokój standardowy mnie nie zachwycił jak i cała reszta na pewno kiedyś do Lidii wrócę ale nie w najbliższe i następne wakacje. Moim skromnym zdaniem są lepsze hotele na Pomorzu. Pozdrawiam
                            • elizkazwawy2 Re: Lidia Darłówko 25.11.14, 11:03
                              mi sie podobalo :) zakumplowalismy sie tam z jedną rodzinka, ktora tez przyjechala na jesienny spóźniony urlop i mimo zimna na zewnątrz spedzalismy fajne wieczory w cieplym hotelu, w restauracji przy dobrym winku :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka