Gość: najuteja IP: *.244.146.187.ip.tnp.pl 01.03.08, 22:51 Witam. Mam pytanie, czy ktoś był w ośrodku Astoria w Dziwnowie, JAKI TO OŚRODEK, JAKIE TAM SĄ WARUNKI A MOŻE KTOŚ MA JAKIEŚ FOTKI Z TEGO OŚRODKA???????????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc jaan Re: dziwnów astoria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 10:24 Syf, kila i mogila!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najuteja Re: dziwnów astoria IP: *.244.146.187.ip.tnp.pl 02.03.08, 18:54 trochę mnie to przeraziło? Moze coś więcej szczegółów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzdura Na forum sa osoby ktore jak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.08, 20:33 mysla ze zaplaca GROSZE , to beda im nadskakiwac,, nie biexz powaznie tutejszych opini wiekszosc tych co pisze w zyciu pensjonatu czy hotelu nie widziala , mieszkaja w namiotach albo pokojach za 30 zl 5 km do morza z lazienka na 50 osob... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najuteja Re: Na forum sa osoby ktore jak IP: *.mmpnet214.tnp.pl 03.03.08, 18:05 ale trochę mnie to przestraszyło, może ktoś jednak tam był i wie jak tam jest naprawdę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cena A jaka cena za pokoj? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.08, 22:18 To bedzie wiadomo jak 35 zl , to lepeij od razu dac sobie spokoj . Nikt nie inwestuje w zadne meble za takie pieniadze , nawet posciel nie jest zmieniana (wiem , bo opowiadaja kwaterodawcy) Odpowiedz Link Zgłoś
apartament13 Re: A jaka cena za pokoj? 05.05.15, 13:09 Jeżeli zdecydujesz się na Kołobrzeg polecam nocleg w nowym apartamencie z dostępem do ogródka. olx.pl/oferta/apartament-13-kolobrzeg-CID3-ID9YSZt.html Kołobrzeg to miasto z bogatą historią. Duża ilość ścieżek rowerowych możliwość wybrania się na spływ kajakowy gwarantują ciekawy i aktywny wypoczynek. Odpowiedz Link Zgłoś
kaktus3_2 Re: Na forum sa osoby ktore jak 03.08.08, 20:07 nie mówmy o cenie,tylko oczekujmy warunków które są zaprezentowane na stronie internetowej,a tego na miejscu nie zastałam i byłam rozczarowna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najuteja Re: dziwnów astoria IP: *.68.76.41.brzesko76.tnp.pl 04.03.08, 17:37 a moze jednak ktoś był w tym ośrodku i wie jakie tam są warunki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: standart na cene pomiedzy 20 a 50 zl i tak luksus IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 18:25 Po co ty wogole pytasz za takie grosze? Rozumiem jakbys placila 200 zl od osoby , moglabys pytac ze wzgledu na cene, Czy wy ludzie nie zdajecie sobie sprawy ze za male pieniadze luksusow nie bedzie. zwyczajnie , prosto ekonomicznie tak wygladaja pokoje okolo 50 zl to za male pieniadze na extra warunki , wiec smieszne jest wypytywanie , obciach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najuteja Re: na cene pomiedzy 20 a 50 zl i tak luksus IP: *.68.76.41.brzesko76.tnp.pl 04.03.08, 18:42 a kto mówi o luksusach, wogóle nie rozumiem twojej irytacji moje pytanie było o warunki a nie pytałam czy tam jest5 komfort, bo komfort to każdy ma w domu taki na jaki ma ochotę, chodzi o to że nikt z nas nie chce jechac w ciemno.Miło jest wiedzieć że tam gdzie jedziesz jest czysto, schludnie i nie czuć plesni czy wilgoci,prawda?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilgoc WDziwnowie jest mikroklimat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 19:47 Czyli wilgoc mozesz miec nawet w super hotelu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Szym. Re: dziwnów astoria IP: *.globalconnect.pl 08.03.08, 22:14 Byłem w tym ośrodku, jest położony w spokojnej okolicy -50 m. DO MORZA. Domki są po kapitalnym remoncie z łazienkami. Dla dzieci jest plac zabaw. POLECAM TEN OŚRODEK. Odpowiedz Link Zgłoś
natjup Re: dziwnów astoria 09.03.08, 18:02 dzięki, serdeczne dzięki, wreszczie ktoś kto był i coś może naprawdę powiedzieć o tym ośrodku. Do tej pory oprócz teorii i własnych opinii gści forum w większości nie na temat to nic nie mogłam się dowiedzieć od kogoś kto był i widział naprawę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc jaan Re: dziwnów astoria IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 22:42 Jeszcze raz powtarzam, nie watro! Bylem widzialem. Jak chcesz to proboj. Jezeli lubisz wilgoc i niska cene i sie skusisz plus nieprzyjemna wlascicielka to bedziesz mial to co chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikroklimat a co ta wlascicielka z wami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.03.08, 22:57 mieszkala w srodku ahahahah, wilgoc moze byc w kazdym super luksusowym hotelu nawet jezeli jest to miasto z mikroklimatem... nawet ubrania schna dluzej ... polak to byle gowno wymysli. Odpowiedz Link Zgłoś
kucharz1991 Re: dziwnów astoria 04.05.15, 17:10 Byliśmy tam na 3 dni,dziwne,ze ludzie chwalą właścicieli Astorii,właściciel nie przyjemny na samym wejściu,zero uśmiechu,rozmowy.Skrytykował ,że jesteśmy gośćmi bez samochodu ,dwa razy prosiło się go o grilla ,którego nie zobaczyliśmy.Domki średnie,ścisk,domek przy domku zero prywatności.Drogi właścicielu: zgrywasz nie wiadomo jakiego pana,a w domkach nie ma nawet płynu do naczyń i mopa,nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
tidia78 Re: dziwnów astoria 14.08.15, 18:51 Witam. Tez byłem w Dziwnowie.co do miejscowości dla mnie super.Do noclegi to nie mam po uznania. Ale powiem tyle czytając wypowiedzi z forum ze.tez korzystam z lokali za 35 -45 zł. I są dobre lokale.Denerwuja mnie wypowiedzi ze /co ty chcesz za 30-50 zł. Jak ktoś ma 5 osobowa rodzinę i sam pracuje to jest trudno dać po 200 za dobę.Jak taki właściciel lokalu ma 10 pokoi i za każdy ma po 1500 zł na 10 dni .proszę policzyć ile to jest w sezonie. I co ktoś mi powie ze nie stać ich na remont.Kasuje się 1500 zł ,w ogłoszeniu wszystko jest cudnie napisane a na miejscu jest już dupa.Wszedzie w Polsce chcą tylko brać. Ale już coś dać to nie.A bujajcie się. 80 %A Nawet wiecej nie płaci z tego podatków, nie są melanż, klimatyczne to ściema, owszem jest takie rozporządzenie ale nikt się z nim nie liczy. Dostaliście jakiś paragon .fakturę za usługę najmu.nie. Rok wstecz byłem w lokalu Światowid w Dźwirzynie. Mogę polecić. Spokój. Właściciel super.teren dla dzieci.bezpieczne auta i rowery.kilka miejsc na grilla. Do plaży kawałek. Może z 600 m.Ale za to umowa najmu z warunkami.i gwarancja co mam i za ile. Jestem za aby tu utworzy bazę polecanych i nie ośrodków z opinuami,cenami,fotkami i "pozdrowieniami dla wlascicieli" kto jest za???? Odpowiedz Link Zgłoś