e-gosiek 26.05.08, 11:32 CZy ktoś może mi cos napisac o samej miejscowości ,jakie znajde tam atrakcje dla 3 latka i może ktoś był w tm pensjonacie? Bardzo prosze o opinie!!!!! monika-dabki.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andy810 Re: Dąbki pensjonat Monika - 26.05.08, 16:43 Przyłączam się do pytania bo również jadę do Dąbek ale nie do Moniki,czy byliście zadowoleni z pobytu w tej miejscowości-jak daleko do Mielna tak na wszelki wypadek. Gosiek polecam ci strony www.darłowo.pl/pl/ www.dabki.pl/ www.darlowko.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
e-gosiek Re: Dąbki kto był 28.05.08, 07:50 POdciągam temat - kto był i moze sie podzielic informacjami o tej miejscowości? Odpowiedz Link Zgłoś
dabki4you Dąbki - kilka informacji 28.05.08, 12:10 Dąbki sa mała, liczacą ok 300 stałych mieszkańców osadą, leżącą na mierzei pomiędzy morzem a jeziorem Bukowo. Turystyka jest głównym źródłem dochodów mieszkańców. Od niedawna "Uzdrowisko Dąbki" z rozmachem zmienia swoje oblicze. Liczne sanatoria, ośrodki, kwatery prywatne, domy i domki o najróżniejszym standardzie zachęcają Państwa do przyjazdu własnie do Dąbek. Osoby szukające spokojnego miejsca, znajdą je na osiedlu, willowej dzielnicy Dąbek. Dom Monika o ile sie nie mylę - znajduje sie własnie na osiedlu! Cala BAZA NOCLEGOWA Gminy znajduje sie na stronie internetowej Urzedu Gminy Darłowo. Gdziekolwiek w Dąbkach Państwo zamieszkacie, wszedzie jest blisko spacerkiem do plaży czy nad jezioro. Atrakcji nie brakuje: plaża, wycieczki statkiem po jeziorze, kajaki, trampoliny, jazda konna, samochodziki i mnóstwo innych smakowitych przyjemności. My też zapraszamy do nas! www.dabki.com Odpowiedz Link Zgłoś
andy810 Re: Dąbki - kilka informacji 29.05.08, 22:53 Dabki4you bardzo dziękujemy za inf. ta strona gminy Darłowo jest super jest na niej nawet prognoza pogody i wiele ciekawych inf.,może ktoś jeszcze się wypowie Odpowiedz Link Zgłoś
intenso10 Re: Dąbki - kilka informacji 02.06.08, 20:18 Witam :) Ja byłam z Dąbkach 2 lata temu w pensjonacie Maria i bardzo mi się tam podobało. Nie za duża mieścina, bliźiutko nad morze i nad jezioro. W sklepach nie było kosmicznych cen :) Odpowiedz Link Zgłoś
andy810 Re: Dąbki - kilka informacji 02.06.08, 21:53 Intenso bardzo dziękujemy za inf Odpowiedz Link Zgłoś
olazur Re: Dąbki - kilka informacji 05.06.08, 11:34 a czy woda w jeziorze jest tam czysta? Odpowiedz Link Zgłoś
anik0679 Re: Dąbki pensjonat Monika - 05.06.08, 07:18 Witam serdecznie, mam pytanie, kiedy się wybierasz do tego pensjonatu? czy po powrocie mogłabyś opisać swoje spostrzeżenia z pobytu? Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
maretta111 Re: Dąbki pensjonat Monika - 25.06.08, 10:16 podnosz etemat, bo wyjezdrzamy do Dąbek do sanatorium Dukat, wiec interesuje mnie wszystko co dotyczytej miejscowości Odpowiedz Link Zgłoś
anik0679 Re: Dąbki pensjonat Monika - 02.09.08, 11:59 Była w tym pensjonacie i musze oznajmić, że jest super !!! czysto, ładnie, full wypas!!! polecam !!! Odpowiedz Link Zgłoś