myshu 11.07.08, 15:36 słyszałam, że nawet w Warszawie jest jakaś plaża dla golasów :) a w Krakowie podobno jakąś zlikwidowali ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patka1982 Re: Plaże dla nudystów 11.07.08, 15:39 W Warszawie jest fajna plaża La Playa + knajpka po praskiej stronie. W niedziele salsa, grill i oczywiscie piwko - polecam. Ale o plaży dla nudystow nic nie wiem. Jak ktos ma namiar niech sie podzieli! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa Re: Plaże dla nudystów 11.07.08, 20:00 Ale o plaży dla nudystow nic nie w > iem. > Jak ktos ma namiar niech sie podzieli! :)))) Plaża naturystyczna jest po praskiej stronie . Dojazd ul Rychnowską lub Romantyczną od strony Wału Miedzeszyńskiego. Ale nie jest to typowa piaszczysta plaża a raczej częściowo zalesiony czy zakrzaczony brzeg Wisły Odpowiedz Link Zgłoś
alfajet-777 Re: Plaże dla nudystów 14.07.08, 13:17 Kiedyś faktycznie była tam plaża dla nudystów ale jak jest teraz ?? Nie wiem czy jeszcze funkcjonuje jako plaża naturystów .\ Więc lepiej się dowiedz bys mandatu nie dostała hehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoraga1 Re: Plaże dla nudystów 24.07.09, 13:15 kilka lat temu, była oficjalna plaża dla nudystów w Chłapowie koło Władysławowa. właściwie był to odcinek plaży między Chłapowem a Rozewiem oznaczony tablicami. Niestety, niewielu było chętnych golasów, poza tym tekstylni bez opamiętania wylegiwali się w tamtym rejonie, bo jako przeznaczona dla nudystów, plaża ta często świeciła pustkami, podczas gdy pozostała część była przeludniona. I tak, plaża nudystów w Chłapowie przeszła do historii. :( Odpowiedz Link Zgłoś