nietoperz79 25.07.09, 21:08 Witam Czy ktoś był w pensjonacie Perła w Pobierowie? Na zdjęciach ładnie wygląda ale czy jest godny polecenia? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mowa11 Re: Perła w Pobierowie 09.08.09, 22:22 Tak, odwiedzilismy ten pensjonat w tym roku i niestety zawiedlismy się...mimo, iż miało to być w lesie i daleko od gwaru i zgieku, pensjonat znajduje się na skrzyżowaniu przejezdnych dróg, co bardzo nas i nie tyko irytowało, przez cały dzień, do późnych godzin nocnych słychać przejeżdzające samochody...no i jeśi wybieracie się z dzieckiem, trzeba je ciąge pinować, żeby nie wyszło nawet za bramkę, gdzie ciągle jeżdżą samochody...jeśli natomiast jedziecie się pobawić, to wszędzie jest daleko, za te pieniądze można znaleźć coś bliżej centrum i plaży...dlatego nie polecamy tego pensjonatu... pozdro... Odpowiedz Link Zgłoś
mowa11 Re: Perła w Pobierowie 09.08.09, 22:27 Dodam jeszcze, że w tym roku było tam bardzo dużo dziwnych stworzonek w lesie, które nieproszone wchodziły przez okna..nie jestem zbyt przewrażliwiona ale nie były to przyjemne robaczki, zwłaszcza różnej wielkości pająki... Odpowiedz Link Zgłoś
asia7006 Re: Perła w Pobierowie 11.08.09, 01:21 Niestety mnie też rozczarował ten pensjonat! Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
nietoperz79 Re: Perła w Pobierowie 21.01.10, 22:27 Wracając do mojego pytania jestem w stanie powiedzieć, że ten pensjonat należy omijać z daleka. Zdjęcia ładne ale standard pokoi za taka cene pozostawia wiele do życzenia. Przed wyjazdem przeczytałam gdzieś opinie jednej osoby, że właściciele nastawieni są na turystow z Niemiec. I faktycznie tak było. Jedzenie przez 14 dni to samo, wlaścicielka potrafiła przy wszystkich rękami wykładać jedzenie na półmiski.A jak sie przepaliło światło w łazience to przez prawie 2 tygodnie nie mogliśmy sie doprosić o wymianę żarówki. Kłopot też był z wókiem dziecięcym, można było go wstawiać do środka ale pod warunkiem, że był czysty. Proponuję wszystkim, którzy tam pojadą ale wcześniej zarezerwują miejsce i wpłacą zaliczkę mieli potwierdzenie co rezerwowali, na ile i na jaką kwotę. Nas niestety oszukano. Pani policzyła za pobyt o wiele za dużo niż było uzgadniane na poczatku. Całe szczeście, że rezerwacja była robiona pocztą elektroniczną więc była podstawa do odzyskania nadpłaconej kwoty. Nie było łatwo bo nie chcieli zwrócić dobrowolnie pieniędzy tłumacząc sie na wiele beznadziejnych sposobów. W końcu zasięgneliśmy porady prawnej i po oficjalnym piśmie szanowne Państwo postanowiło oddać pieniądze. Tak więc nie polecam tego miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś