mala-sokolka 30.01.10, 22:28 Witam, do którego lekarza najlepiej zapisać się w warszawskim oddziale? Jestem przed pierwszą wizytą i chciałabym trafić do sprawdzonej osoby. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mika Re: Lekarz - Invicta Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.10, 22:18 Tylko Łukaszuk, ale przyjmuje w weekendy bo w tygodniu jest w gdańskiej Invikcie. Dr Neuberga sobie odpuść - poczytaj sobie o nim opinie na różnych portalach m.in znany lekarz Odpowiedz Link
fafulutka Re: Lekarz - Invicta Warszawa 18.02.10, 18:46 Też polecam dr Łukaszuka, choć o dr Neuberg też słyszałam dobre słowa - moja kuzynka się u niego leczyła i bardzo chwaliła. Ale to wszystko kwestia gustu pewnie Odpowiedz Link
magdad5 Re: Lekarz - Invicta Warszawa 19.02.10, 15:37 Ja w Invikcie chodzilam do dr Lukaszuka, Neuberga i Feduniva. Dr Lukaszuk zajmowal sie mna do transferu, a potem przy weryfikacjach przejal mnie dr Neuberg. Ciaze prowadzil dr Neuberg a potem Feduniv- ogolnie chwale sobie A malutka ma juz 4 m-ce i jest niesamowita wiec moze jestem nieobiektywna Odpowiedz Link
surena Re: Lekarz - Invicta Warszawa 17.07.10, 09:58 Ja również szukałam informacji o prof. Łukaszuku, cieszę się, iż panuje o nim dobre zdanie. Odpowiedz Link
fafulutka Re: Lekarz - Invicta Warszawa 17.07.10, 12:11 surena napisała: > Ja również szukałam informacji o prof. Łukaszuku, cieszę się, iż panuje o nim > dobre zdanie. Surena, czy dobrze myślę, że Ty bierzesz udział w tegorocznym IVFDSK? Jeśli tak, to na pewno trafisz do dr Łukaszuka. Bardzo sympatyczny i kompetentny człowiek Odpowiedz Link
surena Re: Lekarz - Invicta Warszawa 17.07.10, 22:12 Nie ja, ale interesuje się, bo dotyczy to mojej rodziny. Dlatego chciałam wiedzieć, ważne jest żeby w końcu się udało, żeby w końcu trafić na specjalistę, nie partacza. Pokładam wielkie nadzieje w tej klinice, dałabym wszystko żeby się udało. Fafulutka, a Ty masz za sobą invitro u dr Łukaszuka? Odpowiedz Link
Gość: mala Re: Lekarz - Invicta Warszawa IP: *.dynamic.chello.pl 04.05.12, 21:47 Nie polecam dr Palaszewskiego i nie wiem czy invicte rowniez. Zlecil zrobienie tylko jednego badania (AMH) i na podstawie tylko tego wyniku postawil diagnoze - in vitro i nic wiecej nie pomoze. Badanie zrobilam w invictie, bylam zalamana,ale posranowilam ze sie nie poddam. Na wlasne zyczenie powtorzylam badanie w diagnostyce, niezalezne laboratorium. Moj wynik za drugim razem byl o prawie 80% wyzszy. Z tym wynikiem poszlam do innej kliniki i tam potraktowano mnie powaznie, serie badan, wyjasnienia itd. A nie naciaganie na in vitro!!! Odpowiedz Link
marcel.ja Re: Lekarz - Invicta Warszawa 13.08.12, 12:13 polecam dr Kunickiego.. z dr Pałaszewskim nie mieliśmy styczności..Były rzeczy, które mogły mi nie pasować w tej klinice, ale dla nas lekarz był najważniejszy pozdrawiam Odpowiedz Link
novacash Re: Lekarz - Invicta Warszawa 13.12.21, 10:26 Zapraszamy do dodawania opinii o lekarzach na portalu: bliskilekarz.pl. Nie usuwamy negatywnych opinii, ale opinia nie może być np. obraźliwa. Odpowiedz Link