Dodaj do ulubionych

dr Gizler czy Żórawski ? - Invimed Wrocław

17.04.10, 16:44
proszę o opinie na temat dr R. Gizlera lub dr K. Żórawskiego. Staramy się od 2
lat, ja mam problem z jajeczkowaniem, mąż mało nasienia. A może możecie
polecić jakąś inną klinikę?
Obserwuj wątek
    • zosik77 Re: dr Gizler czy Żórawski ? - Invimed Wrocław 19.04.10, 18:58
      Polecam dr Gizlera. Byłam jego pacjentką przez ok.2 lata, miałam robione u niego 4 IUI-niestety nieudane, ale nie obwiniam za to dr. Widać było za każdym,że zależy mu aby sie udało. Natura jednak chciała inaczej...
      • motylek-k Re: dr Gizler czy Żórawski ? - Invimed Wrocław 20.04.10, 20:10
        zdecydowanie invimed. Byłam pacjentką dr. Wickiewicz. 3 iui udana 25tc trojaczej
        • Gość: owelkjos Re: dr Gizler czy Żórawski ? - Invimed Wrocław IP: 178.73.48.* 21.09.10, 07:56
          jesli juz mialabym kogos polecic to dr Dworniak z warszawy
      • Gość: nikadw Re: dr Gizler czy Żórawski ? - Invimed Wrocław IP: *.ultra.net.pl 14.05.10, 18:56
        Ja leczyłam sie z mężem 2 lata, pieknie zaplanowane leczenie krok po kroku, nic
        z tego nie zrealizowane, bo dr. Gizler wpadł na pomysł inseminacji, a nawet nie
        mieliśmy badania na wrogość sluzu,????? Nic z tego nie wyszło....zmieniamy
        klinikę na polmed
        • zosik77 Re: dr Gizler czy Żórawski ? - Invimed Wrocław 15.05.10, 12:09
          Czasem jest tak, że nie można pomóc. U mnie po 4 latach leczenia kilku lekarzy mimo tylko wrogości śluzu (pierwsze badanie jakie zaproponował dr Gizler) rozkłada ręce. Pozostaje mi już tylko invitro na które zapewne niedługo sę zdecyduję, ale nie we Wrocławiu.
          • Gość: Ismena in vitro we Wrocławiu IP: *.ssp.dialog.net.pl 31.05.10, 16:04
            Zosik, napisz proszę, dlaczego jeśli in vitro to nie we Wrocławiu? Jeśli nie
            Invimed i nie Polmed to jaka klinika wchodzi w grę? Ja miałam inseminacje i IVF
            i tu i tu i bez efektów, teraz rozważam kliniki w innych miastach, ale nie wiem,
            na jaką się zdecydować: Warszawa, Białystok...?
            • pudelek09 Re: in vitro we Wrocławiu 13.10.10, 19:31
              Ja wczoraj bylam u dr.Gizlera-podchodze do invitro!
              zaczynamy badania,potem na wizyte,stymulacja itd i w przyszlym roku bede tulic nasze malenstwo!napewno!
              • Gość: annix Re: in vitro we Wrocławiu IP: *.internetia.net.pl 01.04.11, 19:53
                Polecam dr Gizlera, pierwsza inseminacja wykonana u doktora udana, wcześniej były trzy u innego lekarza nie udane...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka