nowi-jka 26.07.10, 08:44 Niemoge sie doczekać. I choc przytulalismy si etylko dwa razy w tym miesiacu jakos jednak wielkie nadzieje siedza we mnie Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chiyo28 Re: Dwa dni do testu 26.07.10, 11:11 ja sie nie katowałam, testuje juz od piątku i niestety po chwilowej radości w postaci piątkowego cienia, są same 1 kreskowe wyniki. Szlaq mnie trafia, bo widze, ze nic z tego. W poprzednich ciążach zawsze miałam 2 kreski przed terminem. nowijka biegnij po test Odpowiedz Link
nowi-jka Re: Dwa dni do testu 26.07.10, 11:44 mi w poprzednich wychodziły negatywy nawet po terminie @ wiec zaczekam do srody Odpowiedz Link
mwiktorianka Re: Dwa dni do testu 26.07.10, 15:19 nowi-jka jak ja Cie rozumiem.Ja zazwyczaj nie testuje przed tylko czekam na @,a ze obserwuje cykl to wiem kiedy mniej wiecej przyjdzie.Ale w tym cyklu zaczynam brac luteine wiec bede testowac jeszcze przed odstawieniem,na sama mysl mam stresa.Trzymam kciuki za Twoje DWIE KRESECZKI i pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
nowi-jka Re: Dwa dni do testu 27.07.10, 07:29 przynajmniej zaoszczedziłam na tescie, poczeka na kolejny miesiac Odpowiedz Link