Dodaj do ulubionych

dziewczyny chyba sie udalo!

23.01.11, 13:09
dzisiaj mialam blade kreseczki na dwoch testach, na jednym z nich kiedys juz mialam falszywy wynik ale ten drugi nigdy, nigdy mi sie nie zdazylosmile sprobuje wcisnac tu fotkismile jutro powtorze testy zobacze czy zciemnialy troszke bo te byly bardzo bladesmile bardzo sie boje bo mam przeziebienie i nie wiem jaki to bedzie mialo wplyw na fasolke, zostaly mi 3 dni do spodziewanej malpy... trzymajcie kciukismile

[img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/jc/cg/lluj/BMf24ATAB9EpeG64ZB.jpg[/img]

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/jc/cg/lluj/K6LWrKtAGofZ3gSMMB.jpg
Obserwuj wątek
    • dominikako Re: dziewczyny chyba sie udalo! 23.01.11, 13:36
      GRATULUJEwink Trzymam kciukiwink
      • zabkaa24 Re: dziewczyny chyba sie udalo! 23.01.11, 14:12
        No bledziaki ale SĄ!!! Oby pięknie ciemniały!!!! big_grin
        • mamakuby0 Re: dziewczyny chyba sie udalo! 23.01.11, 15:46
          Gratuluję seredecznie !!!
    • martynauk-85 lepsze zdjecie 23.01.11, 15:53
      i nowy niebieski test z lepsza juz kreseczka!big_grin

[img]https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/jc/cg/lluj/VxnHmfu5o0sialDhJB.jpg[/img]
      • mamakuby0 Re: lepsze zdjecie 23.01.11, 18:18
        A ja myślałam że tylko ja mam "bzika" na punkcie robienia testów ciążowych...wink
        i nie przyznam się ile zrobiłam ich przez ostatnie kilka dniwink
        I jeszcze raz gratuluję smile!!!

PS. na kiedy wychodzi Ci termin z kalkulatora ?
        Zapraszam na forum dla Mam Październikowych !
        • martynauk-85 mamakumba 23.01.11, 18:50
          jesli w tym miesiacu zaciazylam to wychodzi mi termin na 30 pazdziernikasmile ale musze sie jutro upewnic najpierwbig_grin chcialabym lubemu powiedziec ale stwierdzilam ze najpierw sie upewnie ranosmile to przeziebienie mnie tylko martwi;/
          • zabkaa24 Re: mamakumba 23.01.11, 22:52
            Na początku ciąży wiele kobiet ma obawy przeziębienia - w końcu to wysiłek dla organizmu - nie martw się tylko dbaj o siebiesmile
        • martynauk-85 sciemniala:) 24.01.11, 08:42
          moja blada kreseczka sciemniala, jest wciaz blada, ale ciemniejszasmile yuhhoo!
          • mamakuby0 Re: sciemniala:) 24.01.11, 13:03
            No to super - jeszcze raz gratuluję !!! smile
            Kiedy wybierasz się do gina?
            • martynauk-85 Re: :) 24.01.11, 20:01
              tu w UK nie chodzi sie do gina;/ nie robia testow itd. pojde do mojego lekarza w czwartek nasikam na test i umowi mnie na wizyte z polozna pomiedzy 8-10 tyg;/
              • prawdziwek5 Re: :) 31.01.11, 13:50
                martynauk-85 -GRATULUJE!!!! sliczne te kreseczki,chcialabym sie ciebie zapytac o testy owulacyjne ,poniewaz pisalas na jakims swoim watku ze wychodzily pozytywna nawet jak wczesnie zrobiony test ciazowy byl negatywny.A teraz masz piekne kreseczki .Ile razy sprawdzalas owulacyjnymi?
                Pytam poniewaz sama jestem z uk tak jak ty i nie moge isc na bete aby sprawdzic ale juz 9 dni mi wychodzi druga kreseczka na owulacyjnym a na ciazowym robionym w 20dc wychodzil negatywny.Czekam na przesylke z testami ciazowymi i jak tylko dotra znowu zatestuje.Dzisiaj 23 dc i mam straszne bolesci jajnikow,takie okresowe.Mam nadzieje ze mi tez wyjdzie pozytywnie.Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka