Dodaj do ulubionych

moze tym razem sie uda....

09.02.11, 13:46
hej dziiewczyny!!!!wlasnie weszlam na to forum i chcialabym pogadac z dziewczynami,ktore przezyly podobna historie do mojej....
poronilam 29 grudnia 2010 r. w 9 tyg ciazy...odkad tylko wyszlam ze szpitala wiedzialam ze chce zrobic wszystko aby znowu byc w ciazy....zeby miec moje ukochane malenstwo....
3 tyg po zabiegu(mialam zabieg lyzeczkowania) bylam u mojego lekarza i uslyszalam ze wszystko jest ok i za jakies 3 miesiace moge sie z mezem starac o potomkasmile)). jestem juz po pierwszej miesiaczce i..... wlasnie z mezem zaczelismy starania-czuje sie na silach psychicznie i fizycznie do tej ciazy!mam nadzieje ze juz niedlugo zobacze te dwie upragnione kreseczki na tescie i oby tym razem wszystko sie dobrze skonczylo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • smily4kama1 Re: moze tym razem sie uda.... 09.02.11, 14:03
      robilas jakies badania? co bylo przyczyna poronienia?
    • 19b3atka90 Re: moze tym razem sie uda.... 09.02.11, 18:57
      paulisiaa59 jestesmy w podobnej sytuacji, ja miałam zabieg 14 grudnia, czekam na 2 okres i zaczynam staranka, jutro ide do lekarza i zobaczymym co mi powie, ale jestem pewna ze juz jestem gotowa. Musimy wierzyc ze tym razem bedzie dobrze, wierze ze nam sie poszczescismile zycze powodzenia w staranich i zebys niedoczekała kolejnej @ smile
    • ninka0510 Re: moze tym razem sie uda.... 10.02.11, 20:32
      Witam
      Ja mam podobne przeżycia, dwa lata temu poroniłam i długo nie mogłam zajść w ciąże ale w grudniu 2010 nie dostałam okresu testy ciążowe i beta wykazały ciąże 5 tydz. i pewnego dnia cala moja ciąża wyleciała ze mnie do ubikacji.......... myślałam że oszaleje a teraz obecnie mam drugą @ po zabiegu. Może jestem innej sytuacji ponieważ mam już dzieci ale tak dla dodania otuchy powiem że gdy urodziłam 1 sze dziecko po kilku mies zaszłaam w kolejną ciążę która także straciłam i już w drugim cyklu udało mi się i( dziś mam córkę)
      w całym moim życiu poroniłam już 3 razy i nadal jestem dobrej myśli............Trzymam za ciebie kciuki.
      • 19b3atka90 Re: moze tym razem sie uda.... 10.02.11, 20:39
        Ja dzsiaj byłam u lekarza i znam juz prawdopodobna przyczyne swojego poronienia, zrobilam komplet badań i wyszlo ze przechodzilam jakas wirusowaa chorobe bo za wysoki wynik rozyczki wyszedl,a dopatrywałam sie poroneinia w tarczycy, ale ja tez zrobie na wszelki wypadek i mam jeszcze raz powtorzyc badania bo tamte mialam robione jak byłam w szpitalu przed zabiegiem . MAm juz pozwolenie od lekarza na dalsze staranka bo powiedzial ze wszystko ejst w jak najlepszym porzadku.

Dziewczyny ja dzsiaj jestem podbudowana tymi informacjami od lekarza i wierze ze i dla Was i dal mnie przyjda za niedlugo lepsze dni smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka