aga3623 13.06.04, 22:35 Ktos miał z nią kontakt.Jakie macie o niej zdanie i wogóle o klinice. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cetka Re: Dr Sowińska z Nowum 14.06.04, 18:44 mnostwo opinii jest na www.nasz-bocian.pl - opinie o tej pani dr. sa w wiekszosci tak fatalne, ze ja ja omijam z daleka - nigdy u niej nie bylam. natomiast z doswiadczenia moge ci polecic przemile panie dr. - taszycka, staroslawska i halama - zawsze byly dla mnie mile, delikatne i wrecz cudownie mnie pocieszaly, wychodzilam z usmiechem... Odpowiedz Link
urbanchaos Re: Dr Sowińska z Nowum 14.06.04, 20:39 chodzę do niej,nie mam zastrzeżeń,poza dość bolesnym badaniem,byłam u Zamory i wcale lepiej nie było jak coś się jej pytam zawsze odpowiada dokładnie myślę,że czym dłużej chodzę jest bardziej bezpośrednia Odpowiedz Link
mazag_71 Re: Dr Sowińska z Nowum 09.08.04, 23:58 Też byłam jej pacjentką w Novum. Początkowo zrobiła na mnie wrażenie chłodnej i nieprzystępnej, ale z czasem b. zyskuje.Myślę, że po prostu przestaliśmy być dla niej anonimowi. Wielokrotnie również udzielała mi wyczerpujących odpowiedzi podczas rozmów telefonicznych. Na temat Novum mam b. dobre zdanie, uważam że są pradziwymi profesjonalistami w swojej dziedzinie. Dzięki ich pomocy udało mi się zajść w ciążę przy pierwszej próbie IVF.Dziś mój synek ma prawie dwa latka. Cieszę się, że do nich trafiłam. Odpowiedz Link
lidek0 Re: Dr Sowińska z Nowum 15.06.04, 18:58 Niestety notowania tej kliniki spadają ostatnio. Poszukałabym innego lekarza. Odpowiedz Link
sarah75 Re: Dr Sowińska z Nowum 10.08.04, 12:10 Ja słyszałam bardzo niepochlebne opinie o tej klinice od osoby która sie tam leczyła. Głównie chodzi o materialne podejście do pacjenta, aby jak najwięcej kasy z człowieka wyciągnac. Odpowiedz Link