30.tka 20.07.04, 08:15 Czesc Babeczki, jaka macie pogode za oknem? U mnie pada, mam zapalone swiatlo... brrr Wcale mnie to pozytywnie nie nastraja. Ale juz mi pachnie kawa w pokoju, hmmmm.... Pozdrawiam Milego dnia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aquarius72 Re: Pogoda 20.07.04, 08:32 U mnie też piękne słonko. Już nie mogę się doczekać, kiedy wyjdę z pracy, a to jeszcze tyle godzin... Odpowiedz Link
mloda25 Re: Pogoda 20.07.04, 09:12 U mnie pochmurno i chyba zanosi sie na deszcz, a mialo byc cieplo dzisiaj,ale tak to jest z ta pogoda w Londynie.A kawe juz prawie wypilam,pycha. pozdrowienia dla wszystkich. Odpowiedz Link
balbine Re: Pogoda 20.07.04, 10:08 U mnie słońce, jakieś takie zamulone, parno i duszno. Kawa była w domu. Teraz dzbanek wody, ale woda nie pachnie. Też już bym chciała wyjść do domu, ale szmat czasu jeszcze. Odpowiedz Link
aquarius72 Re: Pogoda 20.07.04, 10:12 Dobrze, że można od czasu do czasu zerknąć na forum Odpowiedz Link
eva5 Re: Pogoda 20.07.04, 10:19 wspolczuje wam dziewczyny, jednak warto byc nauczycielem, chociazby dla tych wakacji Odpowiedz Link
aquarius72 Re: Pogoda 20.07.04, 10:35 A ty dlaczego przy komputerze ? Na dwór, na powietrze, łapać sloneczko )) Odpowiedz Link
30.tka Re: Pogoda 20.07.04, 11:26 Nie bylo mnie TROCHE w pracy i teraz mam sporo do nadrobienia... Ale mi sie potwornie nie chce i dlatego co chwile zerkam na forum U mnie slonce tez sie zaczyna pojawiac, tak ja w PEWNEJ reklamie: z pewna doza niesmialosci (hihihi... i tak oto mozna dojsc od pogody do @; a tak niewinnie zaczelam nowy watek) Odpowiedz Link
gumecka Re: Pogoda 20.07.04, 11:07 Hello!!! U mnie w Zabrzu piekna pogoda, sloneczko, ciepelko i troche parno, pewnie wieczorkiem znowu bedzie padac ale co tam. Pozdrawiam. jjj Odpowiedz Link
aquarius72 Jak zamierzacie spędzić popołudnie? 20.07.04, 11:35 I co począć z tak pięknie rozpoczętym dniem? Planuję popołudnie na działce. Mąż przy kosiarce, a ja na leżaczku - jak Pan Bóg przykazał...)) Odpowiedz Link
30.tka Re: Jak zamierzacie spędzić popołudnie? 20.07.04, 14:48 Ehhhh.... tylko pozazdroscic... i nie chodzi wcale o sloneczko Dzialeczka, lezaczek, blogie nierobstwo. Duch bizneswomen opuscil mnie jakis czas temu i nie marze o niczym innym, jak poprostu zajmowanie sie domem. Moje kwiatki wypuscily korzenie przez dziurki na dnie doniczki i czekaja na nastepna wiosne, bo ich w tym roku nie zdarzylam przesadzic, okna wolaja: prosze o peeling, ha! moje cialo rowniez A tu praca, praca, wracanie wieczorem, szybki obiad o 20.. W imie czego????? Ehh.. tak sie tylko rozmarzylam. Czas wracac... do pracy Odpowiedz Link
anulka74 Do 30.tki 20.07.04, 14:52 Hej 30.tka Jak nie masz ładnej pogody, to może trochę przytulanka U mnie słoneczko, ale będę udawała że pada deszcz Pozdrowienia (też 30-tka) Odpowiedz Link
balbine Popoludnie 20.07.04, 15:49 Mam nadzieję, że wyjdę jakoś przyzwoicie z pracy. Na pewno zrobimy sobie w domu coś dobrego do jedzenia, a wieczorem wyjdziemy pojeździć na rowerach. Jeszcze żeby tak od jutra mieć wakacje, życie byłoby piękne Odpowiedz Link
30.tka Re: Pogoda 21.07.04, 08:49 Witam! ) dzis to az chce sie zyc. Sloneczko ladnie grzeje, blekitne, bezchmurne niebo... Prawie, jak na urlopie (tylko co ja robie przy biurku??) Pozdrawiam, milego dnia Odpowiedz Link
eva5 Re: Pogoda 21.07.04, 09:10 a u nas dla odmiany dopiero co przestalo padac, lało chyba od 4 w nocy Odpowiedz Link
balbine 30tka 21.07.04, 10:29 Droga 30tko, patrząc przez okno zadaję sobie to samo pytanie Odpowiedz Link
30.tka Re: Pogoda 23.07.04, 15:29 A jakie plany na weekend? Ja jeszcze jutro krotki dyzur w pracy, ale zaraz po poludniu kino (bo zapowiadaja deszcze) a w niedziele grillowanie lub wycieczka na jakis zameczek Udanego weekendu pozdrawiam Odpowiedz Link
balbine Re: Pogoda 23.07.04, 15:31 Dzisiaj wieczór z mężem - tylko we dwoje Jutro trochę obowiązków do odbębnienia, ale i przyjemności, np. kosmetyczka i kolacja u znajomych. W niedzielę, jeśli będzie ładna pogoda, może na wycieczkę rowerową się wybierzemy. Odpowiedz Link
aquarius72 Re: Pogoda 23.07.04, 18:02 Jutro impreza - siostrze stuknie 28 lat (prezent już kupiony), a w niedzielę na działkę - słoneczko, leżaczek, jakaś książeczka do poczytania i pełen luzik. Ach i nareszcie się wyśpię )) Odpowiedz Link
30.tka Re: Pogoda 24.07.04, 10:29 a ja, pomimo soboty sie nie wyspalam. Poszlam spac o 2... pobudka 7:45! Ale za to niedziela, ale za to niedziela!!! Pozdrawiam slonecznie Odpowiedz Link
balbine Re: Pogoda 27.07.04, 12:53 Nie wiem jak u Was, ale w Warszawie dzisiaj jest paskudnie. Zimno i pada. Wypiłam już ze dwie kawy, bo mam wrażenie, że zaraz usnę. Już nie mogę się doczekać aż wrócę do domu, zrobimy sobie z mężem dobrą kolację, a później każde ze swoją książką wyłoży się na kanapie Odpowiedz Link
aquarius72 Re: Pogoda 27.07.04, 13:12 U mnie też paskudnie, że fuj... W dodatku dostałam uczulenia na krem i nic mi się nie chce. Jak to się dzieje, że niektóre dni są takie paskudne??? Lewą nogą wstałam, czy co??? Odpowiedz Link
balbine Re: Pogoda 27.07.04, 13:18 Może niektóre dni są takie paskudne, bo od rana mamy takie nastawienie? Nie wiem. Czasami jednak jest tak, że wstaję pełna energii i ochoty do życia, ale np. w ciągu godziny dostaję taką porcję stresu, że przez resztę dnia czuję się jak stary bambosz, względnie przekłuty balon. Na uczulenie łyknij wapno, a krem od razu wywal, albo oddaj jakiejś złośliwej i wstrętnej osobie. Może też się uczuli? Odpowiedz Link
aquarius72 Re: Pogoda 27.07.04, 13:27 Ten kremik najchętniej podsunęłabym mojej księgowej, ale o tym sza Dziś po powrocie z pracy zakopię się pod kocykiem i nie wychodzę z domu + ciepła herbatka i wapno + książeczka (może jeszcze zerknę na forum? )) papapa Odpowiedz Link
balbine Re: Pogoda 27.07.04, 14:32 Właśnie wróciłam z krótkiej, bohaterskiej wyprawy na zewnątrz - BRRRRRR!!!!! Herbatka, koc, kanapa + książka = to jest to! Odpowiedz Link
30.tka Re: Pogoda 27.07.04, 13:23 Ja mam dzis tez taki nastroj; pogoda wprawdzie nie jest zla, ale mam tzw dol egzystencjonalny. To troche tak jak w reklamie jakiejs pasty do podlogi: Babciu... i po co to wszystko. No wiec ja tak sobie siedze w pracy, stukam w klawiaturke i zadaje sobie pytanie i po co to wszystko?? No tak, zeby mi bylo lepiej - ale po co mi to, jesli nie mam czasu ,aby z tegoo korzystac, bo nie mam czasu (a jak mam, to mi sie nic nie chce, bo nie sprawia mi to radosci) Hmmm.. chyba jednak wstalam lewa noga Odpowiedz Link
aquarius72 Re: Pogoda 27.07.04, 13:30 Oj znam ja takie myśli, znam... Moja diagnoza : czas na urlop. Odpowiedz Link
balbine Re: Pogoda 27.07.04, 14:37 Oj, 30-tko, chyba tak Chociaż pytanie "Po co to wszystko?" towarzyszy mi w pracy co raz częściej. Poza tym zaczynam mieć okropne przeczucie, że moje niepowodzenia w zafasolkowaniu mogą się wiązać z bardzo stresującym okresem, jaki miałam do niedawna w pracy. Sierpień wydaje się nieść nieco bardziej kojące widoki (tzn. multum ludzi na urlopach), więc może i fasolka lub groszek się u mnie zadomowią, kiedy będę spokojniejsza. Odpowiedz Link
30.tka Re: Pogoda 27.07.04, 16:22 No wlasnie, praca... praca... praca... i nieodlacznie towarzyszacy jej stresik Gdy sie tak mocniej zastanowilam, i przesledzilam "zachodzenie" wsrod moich znajomych, to wyszlo, ze babeczki, kt nie pracowaly, nie mialy z tym zadnych problemow... Przypadek?? Choc musze przyznac, ze gdy bylam na zwolnieniu ostanio, to BARDZO odpoczelam A o malym urlopie juz mysle moze w polowie sierpnia uda mi sie ublagac bossa o pare dni i wybierzemy sie do rodzicow? Odpowiedz Link
balbine Re: Pogoda 27.07.04, 16:39 Ja znam trochę dziewczyn, które pracowały i zaszły w ciążę, ale znam wiele takich, które miały problemy nieznane dziewczynom niepracującym. Też myślę o urlopie - mam już parę dni wolnego na sierpień, a duże wakacje odkładam na wrzesień. No i zobaczymy co dalej Odpowiedz Link
aquarius72 Re: Pogoda 28.07.04, 10:58 A ja jeszcze nie miałam urlopu i chyba w najblizszej przyszłości mieć nie bedę (chyba, ze taki króciótki "roboczy"), buuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link