ewa.analityk1 26 nn zaszła w dalekich krajach ponad rok starań 01.10.04, 18:20 Miał być pierwszy cykl z testami wyjechali na urlop i wrócili z prezentem w brzuszku. a to jej marudzenia przed chciała mi cały magazyn hihi wykupić zaczelam sie martwic, ze nie bede mogla zajsc, ze juz skonczylam 30 lat, a niedlugo 31.... no i kupuje testy, bo jakos sie poki co "ciazowo" nie czuje. Juz mi z dwie kolezanki powiedzialy, ze jak zaszly, "to od razu wiedzialy, ze sie udalo". Czy to bajdurzenie, czy prawda??? Widać bajdurzenie Odpowiedz Link
ewa.analityk1 27. lotos forum dzieckoinfo dłuuugie starania 02.10.04, 13:54 Moje kochane dziewczyny, we wtorek zrobiłam test ciążowy od Ewy około południa i ...zobaczyłam pierwszy raz w życiu dwie kreseczki ))) Ale, że podejrzliwa ze mnie bestia, następnego dnia rano zrobiłam jeszcze jeden test od Ewy i Quick View, i obydwa wyszły !!! )) Ale żeby mieć pewność zrobiłam i bHCG...w 3 tyg i 4 dniu beta wynosi 73,38 ))) (w normie dla czwartego tygodnia) Kochane, same widzicie, nie mogłam w to uwierzyć )) Z objawów to nic poza delikatnie wrażliwszymi piersiami, pobolewaniem brzucha (tak troszkę inaczej niż małpowo) i wciąż mi mokro (jakiś wodnity śluz chyba) Oczywiscie zacznę sie naprawdę cieszyć dopiero po pierwszym usg. Odpowiedz Link
ewa.analityk1 28. elaf pierwszy cykl z clo 25 miesięcy starań 10.10.04, 11:03 Zrobione HSG, jeden jajowód niedrożny, hiperprolaktynemia w trakcie leczenia, pierwszy cykl z clo udany Odpowiedz Link
ewa.analityk1 29 eliza3 test negat 10 dni po staraniacj a ciąża 11.10.04, 17:32 Witam piszę i sama się jeszcze trzęsę. Zrobiłam dziś o godz. 14:00 test ciżąowy Quick, bo twój wykorzystałam w 10 dniu po staraniach i wyszedł negatywny. I pojawiły się dwie upragnione kreseczki.Jeszcze sama nie wierzę. Odpowiedz Link
ewa.analityk1 30 Agnieszka pierwszy cykl starania na dziewczynkę 12.10.04, 07:48 Ideał pierwsze starania, użycie testów, i ciąża. Starania na dziewczynkę czyli do pozytywego testu owulacyjnego. Odpowiedz Link
jolanta8 Re: 30 Agnieszka pierwszy cykl starania na dziewc 06.12.04, 13:59 witam staram sie tez o diewczynke i skończyłam starania 16 godz przed pozytywem czy pamietasz jak to było u ciebie?pozdrawiam Odpowiedz Link
ewa.analityk1 31 moniwozniak forum przyniosło jej szczęście 13.10.04, 17:22 7 miesięcy starań i o prosze mamy efekty Witam piszę i sama się jeszcze trzęsę. Zrobiłam test ciżąowy Quick, I pojawiły się dwie upragnione kreseczki.Jeszcze sama nie wierzę. Co muszę teraz zrobić, żeby wszystko przebiegało prawidłowo. Jestem w ciązy! Odpowiedz Link
ewa.analityk1 32. mila401 27 dc ciążowy negat 30 pozytyw :) 17.10.04, 12:40 mila401 napisała: > zwracam się do pani ponieważ w 27dc sprawdziłam test ciązowy, który znajdował > się w komplecie z testami owulacyjnymi,oczywiście test wyszedł > negatywny.Wcześniej w ulotce przeczytałam że jeśli test owulacyjny zrobi się w > okolicy @ to test wyjdzie pozytywny tz. ciąża i nastepnego dnia postanowiłam > zrobić ten test i wyszły dwie kreski następnego dnia też a dziś rano 30dc nie > wytrzymałam i zrobiłam test ciążowy króry kupiłam wczoraj w aptece.Wynik dwie > kreski z czego jedna jaśniejsza. Odpowiedz Link
ewa.analityk1 33. lesia28 za pierwszym razem mimo wysokiej prola 17.10.04, 12:43 lesia28 napisała: > Dziekuje ze sprzedaje Pani te testy , zakupilam pakiet i pomimo obaw ,ze moga > wystapic problemy (wysoka prolaktyna), udalo sie w pierwszym cylku > staran ,napewno dzieki temu ze bezbednie przewidziano owulacje. wielkie > dzieki. Odpowiedz Link
ewa.analityk1 34. gosik777 zaplanowana z sukcesem dziewczynka 17.10.04, 12:44 gosik777 napisała: > Dziewczyny to sie udaje!!! Kupiłam testy od Pani EWY i z ogromną starannoscią > zastosowałam sie do porad.Starałam sie o dziewczynkę ponieważ mam 2 chłopcow > a dziewczynka byla zawsze moim marzeniem.Już po pierwszym stosowaniu testow > zaszłam w ciaze!!! Dziś jestem w 20 tygodniu i właśnie wrociłam od lekarza.TO > JEST DZIEWCZYNKA!!!! ŻYCZĘ WSZYSTKIM TAK RADOSNYCH WIADOMOSCI.POZDRAWIAM > WSZYSTKICH!!!!! Odpowiedz Link
kaska175 Re: 34. gosik777 zaplanowana z sukcesem dziewczyn 03.03.05, 15:49 cześć mam pytanko: w którym dniu cyklu było przytulanko na to zeby wyszła dziewczynka. Pytam bo też planowałam dziewczynke , ale nie wiem czy bedzie jak chciałam. U mnie przytulanko bylo tylko w 9 i w 11 dniu cyklu w nocy o 24(test owulacyjny był wtedy negatywny)a w 12 dniu cyklu test był pozytywny i czułam pobolewanie ze stronki jajnika. Jeżeli byś mogła to mi odpowiedz, będe ci bardzo wdzieczna Pozdrawiam . kaska175 Odpowiedz Link
ewa.analityk1 35 boni 23 2 miesiąc z testami 19.10.04, 20:07 boni23 napisała: > Dziś zrobiłam test i mam II. Dziś dopiero planowany dzień @ i wyszło > radość wielka po 5 m-cach planowania, ale mam pytanie miałam brać Duphaston > od 17 do 26 dc. I teraz nie wiem czy mam przerwać wg pierwszych zaleceń czy > brać dalej. Z gin mam kontakt dopiero w czwartek, poradźcie. > Aaaaaaa to był drugi miesiąc z testami. > Odpowiedz Link
ewa.analityk1 36. maretina tyle czasu i się w końcu udało :) 19.10.04, 20:08 maretina napisała: > jestem w ciazy.... ( przynajmiej mam nadzieje, ze nadal tak jest). OM 15. 09. > generalnie cykl wrzucilam na straty, bo 11 dpo robilam bete i wynik byl 2.32 > mIu... odstawilam sobie leki i czklam na @( bo uznalam, ze wynik nedzny), ale > dwa dni pozniej cycki mnie bolaly i zrobilam po poludniu test w domu ( od ewy > analityk oczywiscie)no i dwie krechy jak w morde strzelil. wierzcie mi albo > nie, ale to mnie przerazilo..... najpierw zjadlam leki, ktore odstawilam, > potem polecialam na bete.... wynik ponad 25.... gin byl w szoku,ze w dwa dni > tak uroslo, kazal powtorzyc po 48 godzinach.... wynik byl 66, po kolejnych 44 > godzinach 134..... zatem ciaza. > oznaczylam estradiol i progesteron. progesteron ladny, estradio tez, ale na > wszelki wypdek dostalam estrofem 3x2 mg dziennie. cycki mnie po tym > niemozliwie bolaly i spuchly))). w niedziele gin prosil, zebym zmniejszyla > powoli dawowanie estrofemu i biore 3x1 dziennie no i piersi troche zmalaly i > mniej bola.....ale to podobno normalne przy zmniejszeniu dawki. zaczela sie > panika.... nie mam zadnych plamien itd, tylko lekko czasami cos mnie kluje, > ale nie po tej stronie co byla owulacja... ale mam maksymalnego dola, stres > jest tak duzy, ze nawet dzis nie jem non stop))). w sobote pierwsza > wizyta.... jak dotrwam kobiey moje drogie! > Boże ale mam dola! > dziekuje Ikrol1, Tekli i ewie analityk za pocieszanie, biedne sa ze mna. > pojda zywcem do nieba za to, ze mnie nadal lubia po tych marudzeniach Odpowiedz Link
ewa.analityk1 37 agata po chorobie 20.10.04, 22:33 Witam, chciałam tylko poinformować, że faktycznie, po chorobie tak się zdarzyło, że zaciążyłam Dziękuję bardzo za wszystkie porady i testy. Pozdrowienia Agata Odpowiedz Link
ewa.analityk1 39. magda farciara 21.10.04, 10:06 Ewuniu kochana przyniosłaś mi szczęście mam 2 krechy!!!!!!!!!!!! Tylko mam pytanie bo Ty znasz Twoje testy. Dzień po dniu je robię tzn 13, 14, 15 dzień po owulacji i ta druga kreska zawsze jest ale, taka mało nasycona. Moje pytanie brzmi czy jest moźliwe w Twoich testach aby 2 kreska w teście ciążowym była tak samo mocna jak kontrolna?- czy wystarczy że jest? Pozdrawiam Magda Odpowiedz Link
ewa.analityk1 40 agata, test pierwszy negat, potem owu pozytyw 25.10.04, 10:43 > > Witam, > > w związku, że mam bardzo nieregularne cykle (30, 35, 38), > > wzięłam pod uwagę najkrótszy cykl w ostatnich 3 miesiącach > (30 > > dni) i zaczęłam testowanie 13 dnia - 8.10. Test wyszedł o > godz > > 16.30 pozytywny (sprawdziłam sobie jeszcze o 19 i nadal był > > pozytywny - dwie wyraźne kreski). Przytulanko było 7.10, > 8.10, > > 9.10. Od paru dni mam nabrzmiałe i obolałe piersi. Dzisiaj > już > > nie wytrzymałam i zrobilłam rano test ciążowy i niestety > wyszedł > > negatywny. Nie wiem, czy są jeszcze jakieś szanse na ciążę, > > jeżeli nic z tego, to bedę prosiła o nastepny zestaw testów. > Dnia 19-10-2004 o godz. 13:10 Ewa napisał(a): > > Trochę za wcześnie mogło być na test, bo dzisiaj 9 dni po > owulacji i ma > > prawi nie wyjść bo zagnieżdżenie do 10 dnia może mieć miejsce > czekamy na > > miesiączkę, jeżeli się nie pojawi proszę jeszcze raz > testować, ale są > > duże szanse że za wcześnie test > Dzien dobry, > zrobilam dzisiaj (28dc) test owu, bo ciazowy juz zuzylam i > wyszly dwie grube, wyrazne krechy. Czy to moze oznaczac ciaze? > W poniedzialek kupie test ciazowy i sprawdze. > Pozdrawiam > Agata Witam, dzisiaj rano zrobilam ciążowy i wyszedł pozytywny!!!! Bardzo się cieszę, ale też trochę się boję.... Pozdrawiam i dziękuję!!!! Odpowiedz Link
ewa.analityk1 41. martynka i jej wątek pierwszy test nie wyszedł 26.10.04, 18:37 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20897&w=16861494&v=2&s=0 Odpowiedz Link
ewa.analityk1 42 violetta też z negatywnym przed pozytywnym test 26.10.04, 18:40 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20897&w=16659491&v=2&s=0 Odpowiedz Link
ewa.analityk1 43 kaskasto :) miałam przeczucie 04.11.04, 20:09 A tu jej wykresik www.fertilityfriend.com/home/kaskasto Odpowiedz Link
ewa.analityk1 44 Ania w 10 dpo negat potem pozytyw 05.11.04, 09:11 2004-11-04 13:05:37] zrobilam dzis test ciazowy dwa dni przed okresem i dwie kreski mam az mi sie geba smieje hehe a chodzilam taka dobita ostatnio bo wogole mnie piersi specjalnie nie bola i myslalam ze nie jestem jeden test w 10 dzien wyszedl negatywny mi no ale w sobote mam termin miesiaczki i dzis rano juz nie wytrzymalam ale jestem szczesliwa Odpowiedz Link
ewa.analityk1 45. ula pierwszy cykl z testami udany 06.11.04, 10:00 Kupiłam pani testy i udało się!!!!!!!!!! Testy ciążowe wykazują dwie kreseczki!!!!!!! hurraa. Dziękuję Odpowiedz Link
ewa.analityk1 46. marzit złoty strzał 06.11.04, 10:02 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20897&w=17282066 Odpowiedz Link
ewa.analityk1 47. vanike testy ciążowe nie chciały wyjść a jedna 06.11.04, 10:03 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20897&w=17362005 Odpowiedz Link
ewa.analityk1 48. na duphastonie po owulacji 10.11.04, 23:25 bardzo super dziewczyna owulacja późno ale zaczekała według wskazówek z duphastonem i udało się Odpowiedz Link
ewa.analityk1 49. Asia krótkie cykle 10.11.04, 23:30 Czesc Ewcia! Przypomne Ci pokrótce moją sytuację: cykle nieregularne (krótsze niz 28 dni) test owu najbardziej pozytywny był 23.X rano, czyli 15dc, dziś 26 dzień cyklu, rano zrobiłam test ciążowy i wynik jest taki: kreska kontrolna jest, kreska testowa jest baaaardzo bladziutka, ale widać ją. co to znaczy? Czesc Ewka! Rozmawiałam z Toba w zeszłym tygodniu w środę na gadu o tym że mi wyszła baaardzo bladziutka kreska na twoim teście ciążowym. Zrobiła w niedziele drugi test i DWIE TŁUSTE KRECHY!!!! Byłam wczoraj u lekarza, może ciut wcześnie (4 tygodnie i 2-3 dni licząc od pierwszego dnia OM) ale dzieki bogu że poszłam, usg wykryło elegancko ciąże Odpowiedz Link
ewa.analityk1 50. mariola za pierwszym razem :) 10.11.04, 23:32 Pragnę sie z Pania podzielić wspaniałą nowiną, a tym samym śmiało może Pani umieścić mnie na swojej liście zaciążonych. Testy po raz pierwszy kupiłam w październiku, systematycznie je robiłam, ale przy 4 sie zniechecilam bo za kazdym razem byly negatywne i pomyślałam wówczas że to jednak jakiś blef,ale został jeszcze jeden i okazało się ze to właśnie tego dnia jest ten dzień. I jakże trafny, co prawda jeszcze o tym nie wiedząc po raz kolejny dokonałam zakupu testów, ale jak się okazało zupełnie niepotrzebnie) W kilka dni po planowanym terminie dostania okresu (a którego nie było) zrobiłam testy i wyszło że jest pozytywny. Wczoraj potwierdziłam to u lekarza. Jest to 3 tydzień, moje "maleństwo" ma całe 6mm) i jestem bardzo szczęśliwa. Udało się za pierwszym razem i pragnę podziękować Pani z całego serducha Odpowiedz Link
ewa.analityk1 51 kina 1 11.11.04, 13:18 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20897&w=17475272 Odpowiedz Link