sarah75 26.08.04, 15:27 Dziewczyny które go bierzecie mozecie mi coś o tym leku napisac? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
urbanchaos Re: Bromergon 26.08.04, 17:49 www.lek.com.pl/lek1/leki/bromergon/main.htm -pomoc- Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Bromergon 27.08.04, 08:34 Saro a co Cie interesuje?? Najlepiej jak wejdziesz w wyszukiwarkę i wpiszesz bromergon, strasznie dużo o nim jest na tym forum Pozdrawiam, Kasia Odpowiedz Link
sarah75 Re: Bromergon 31.08.04, 14:03 bardziej chodziło mi o Wasze indywidualne reakcje na ten lek. Wiem że jest źle tolerowany przez organizm i chciałabym wiedziec że coś jest nie tak i ewentualnie prosic gina o zmiane. Dopero od piątku go biore ale jak narazie nie mam żadnych niepokojących objawów. Odpowiedz Link
ewa.analityk1 Re: Bromergon 31.08.04, 20:12 to jak go bierzesz i nie masz żadnych objawów to ok, bo jak są to zaczynają się od początku bóle głowy, nudności, senność Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Bromergon 01.09.04, 08:46 Wiesz każda z nas odczuwa inaczej, ja bardzo dobrze toleruje bromergon, nigdy nie miałam nudności i tym podobnych objawów. Także jeśli czujesz się dobrze to bierz spokojnie dalej i nie zastanawiaj się nad objawami. Pozdrawiam cieplutko, Kasia Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Bromergon 31.08.04, 15:34 Ja już prawie miesiąc łykam bromergon ,ale ja zaczełam od 1/4 i stopniowo zwiększłam dawkę.Teraz już biorę po 3 dziennie i jest ok.Na początku miałam małe mdłości i spadło mi cisnienie,ale kawka rano i jest ok.Teraz łykam jak cukierki.Pamietaj żeby nie brać na czczo,najlepiej w trakcie posiłku.Pozdrawiam Magda. Chcę zajść tak jak słoneczko Odpowiedz Link