Dodaj do ulubionych

Jestem załamana :((((((((((((((((((((((((

03.09.04, 18:56
Kochane dziewczynki mam dziś takiego doła że szok.Miesiąc temu moja
prolaktyna wynosiła 128,1ng/ml.Dziś zrobiłam sobie badanie żeby zobaczyć jak
mi spadła i jakież jest moje rozczrowanie.Mój wynik to 0,772ng/ml.Wyję od
godziny bo jest mi tak smutno i źle.Co by było gdybym nadal brała bromka i
nie zbadała poziomu prolaktyny.Cóż, to zawdzięczam mojej pani gin.która
pozwoliła mi brać taką dawkę i nie kazała sprawdzac aż do grudnia poziomu
prolaktyny.Zrobiłam to na własną rękę i dziękuje Bogu że zrobiąłm to tak
wcześnie.Piszę tak haotycznie bo aż mi się ręce trzęsą.Muszę koniecznie
zmienic lekarza.I jak tu trafić na dobrego lekarza ????
Paranoja!!!!!Pozdrawiam Magda.

Chcę zajść tak jak słoneczko.
Obserwuj wątek
    • moni27 Re: Jestem załamana :(((((((((((((((((((((((( 03.09.04, 21:31
      Magdulka26 nie zamartwiaj się. Napewno wszystko się ułoży - a ci wstrętni
      lekarze jeszcze dostaną za swoje. Ja też się zawiodłam na lekarzech (3)! I
      coraz bliższa jestem myśli o wyjeździe do poważnej kliniki, może do Warszawy.
      Może jest to dla nas szansa. Mam wrażenie, że oni na nas eksperymentują. Tu u
      nas w Rzeszowie specjalistów jest niewielu. Zobacz, będziemy się tu leczyć nie
      wiadomo jak długo - to wszystko kosztuje, miesiące lecą a tu nic. Jadąc do
      kliniki (przynajmniej tak myślę) zlecą wszystkie badania, bo przynajmniej
      wiedzą jakie. A nie tak jak ty sama musiałaś sobie je zrobić. Tam jest mnóstwo
      specjalistów, którzy się zajmują tylko tym zagadnieniem, mają szkolenia w tym
      zakresie, znają nowości w dziedzinie niepłodnośći. A nasze Podkarpacie zawsze
      jest na szarym końcu. Taki wyjazd też kosztuje, ale przynajmniej będziemy
      wiedzieć, że jesteśmy pod fachową opieką. Co ty na to? Uśmiechnij się, napewno
      dla nas też zaświeci słoneczko. Tylko jeszczę troszkę musimy poczekać. Ale już
      niedługo. Całuski. Pa.
      • lidek0 Re: Jestem załamana :(((((((((((((((((((((((( 03.09.04, 21:36
        Niestety wizyty w klinice nie gwarantują fachowej pomocy /było już sporo na
        temat klinik - coraz więcej kobiet ma odwagę piszać źle/, ale nie to jest
        tematem wątku. W W-wie moge polecić specjalistkę. Sama byłam u 6 lekarzy zanim
        nie znalazłam tej właściwej.
      • balbine Re: Jestem załamana :(((((((((((((((((((((((( 03.09.04, 22:30
        Moniu, nie wierz w to, ze lekarze w Warszawie to cudotworcy, ktorzy tylko
        patrza jak pomoc pacjentkom. Bardzo trudno znalezc jest dobrego lekarza i
        tutaj, a wszyscy sobie za wizyty licza jak za zboze. Jesli juz zdecydujesz sie
        na wycieczke, idz tylko do kogos sprawdzonego i poleconego.
        A Tobie Magdulko moge teraz tylko zyczyc spokoju i trafienia na
        odpowiedzialnego lekarza. No i spadku prolaktyny! Na razie uspokoj sie i
        odpocznij. Na poziom prolaktyny wplywa bardzo mocno stres (podwyzsza ja).
    • pszczolka2 Re: Jestem załamana :(((((((((((((((((((((((( 03.09.04, 22:53
      Kochana Magdulko moja!!! Nie wiem gdzie najpierw przeczytasz, ale napisze i tu
      i tu. Jest Mi bardzo przykro, że masz doła, ale musisz wiedzieć, że tak szybko
      jak spadły wyniki tak szybko podrosną. Nie ma tego złego co by na dobre nie
      wyszło, najwidoczniej miałaś jakieś przeczucie żeby pójść zrobić badania, coś
      cię pokierowało w tym kierunku. A co do lekarzy to wiem coś na ten temat,
      chodziłam 8 lat do jednego lekarza "koniował" i wiesz co zawsze mówił -
      wszystko jest w porządku, tylko, że Ja tego porządku nie widze, wręcz
      przeciwnie w badaniach zaczął wychodzić taki burdel, że HEJ. A więc głowa do
      góry, jutro wstaje nowy dzień a słoneczko zaświeci Tobie-odemniesmile)) Zobaczysz
      wszystko będzie dobrze, dobranoc i niezamartwiaj się!!! Pozdrawiam Cię bardzo
      gorąco i przesyłam tuzin
      buziaczkówsmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmilesmile

ps; dowiedziałam się dzisiaj, że mój młody 38 letni wujek
      zmarł, nagle!!! a więc, Mi też jest dzisiaj troszeczke smutno. Nie znane nam są
      wyroki boskie, dlatego cieszmy się każdym dniem. Aleksandra
    • j.zab Re: Jestem załamana :(((((((((((((((((((((((( 03.09.04, 22:55
      0,772ng/ml to rzeczywiscie nisko.. niewiem co mam napisac bo mnie samej tez od
      paru dni dopadl jakis dolek (tez walcze z hiperprolaktynemia)ale moze odstaw na
      jakis czas bromek to prolaktynka troszke podskoczy i sie unormuje..?
      Trzeba wierzyc , ze bedzie dobrze i wszystko sie ulozy czego z calego serca
      zycze i Tobie i sobie i wszystkim starajacym sie dziewczynom na tym forum.
      Niemartw sie zajdziemy - tak jak sloneczko smile)))
      • magdulka26 Re: Jestem załamana :(((((((((((((((((((((((( 04.09.04, 20:55
        Dziewczynki jesteście kochane.Gdyby nie to forum to by pewnie nie miała się
        komu wyżalić.Jak narazie mam odstawiony bromek ,prolaktyna musi troszkę sie
        podnieść.Dziś juz jest ok.zły humor mi przedł ,jestem dobrej myslismile))Czasem
        czuję się jak królik doświadczalny na którym lekarze eksperemenyują i czekają
        jakie będą wyniki.Cóż nam pozostaje wierzyć że kiedyś te kłody rzucane nam
        przez los zostaną zabrane i będziemy miały prostą i gładką drogę do
        szczęścia.Dziekuje wam dziewczynki z całego serca jestecie wielkie.POzdrawiam
        was bardzo cieplutko i zyczę dużo usmiechu na jutro smile))
        Będę was imformować jak tam moje poczynania z prolaktyną.

Chcę zajść tak jak słoneczko.
        • angieblue26 Re: Jestem załamana :(((((((((((((((((((((((( 09.09.04, 20:53
          Moja prolaktyna wynosi niecale 4 jednostki... Jaka powinna byc, zeby nie bylo
          za malo i za duzo ?
          Pozdrawiam Was serdecznie,
          Ola
          • gagat100 tablica norm prolaktyny 09.09.04, 22:04
            www.diagnostykalab.pl/pacjent/bad_specjalistyczne/p/prolaktyna.htm
            • gagat100 Re: tablica norm prolaktyny pc 09.09.04, 22:05
              podobno norma aby zajsc w ciaze powinna byc do 300
              • angieblue26 Re: tablica norm prolaktyny pc 09.09.04, 22:29
                Dziekuje smile))))))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka