Dodaj do ulubionych

cień cienia

11.04.15, 12:50

Dzisiaj mam 28dc i powinnam już mieć @ ale jej nie ma, mam przeczucie że jestem w ciąży . Ale zrobiłam test dziś rano i ta druga kreska jest widoczna tylko przeze mnie mąż twierdzi że jej nie ma. Wczoraj zrobiłam i nic kompletnie nie było. karmię jeszcze piersią 10 miesięczna córkę. W pierwszej ciąży test zrobiłam tydzień przed @ i również była taka ze tylko ja ja widziałam. Jak myślicie
Obserwuj wątek
    • lidek0 Re: cień cienia 11.04.15, 17:20
      W poniedziałek poszłabym na betę. A przy okazji karmienia i starań o kolejne dziecko badałaś może prolaktynę?
      • nataluni2107 Re: cień cienia 11.04.15, 17:57
        Nie jeszcze nie robiłam żadnych badań. to pierwszy cykl starań .
        • lidek0 Re: cień cienia 11.04.15, 20:55
          Zaraz pewnie zaczną się tu ataki na to co napiszę ale nie dla mnie przed rozpoczęciem starań powinnaś zrobić badania a szczególnie prolaktyny skoro karmisz, jej zbyt wysoki poziom nie służy zajściu w ciążę.
          • nataluni2107 Re: cień cienia 11.04.15, 21:15
            Nie karmię często bo tylko dwa razy dziennie. Pewnie jak pójdę do lekarza to da skierowanie na wszystkie potrzebne badania.
            • lidek0 Re: cień cienia 12.04.15, 11:26
              Licz się z tym, że jak pójdziesz do lekarza skierowania nie dostaniesz, niestety rzadko który lekarz przygotowuje kobietę do ciąży. Nie wiem czy częstotliwość karmień ma tu jakiekolwiek znaczenie, ale wiem, że pewnie masz podwyższoną prze to prolaktynę
              • nataluni2107 Re: cień cienia 12.04.15, 15:22
                Mieszkam w Niemczech i tu mój lekarz co wizyte robi wszystkie badania.
                • lidek0 Re: cień cienia 12.04.15, 16:18
                  Hormony, choroby odzwierzęce, różyczka, żółtaczka, mocz, morfologia przed rozpoczęciem starań co wizytę??? Chyba coś źle zrozumiałam, bo chodziło mi o te badania przed zajściem w ciążę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka