gagat101 23.10.04, 12:49 Znow zaczynam nowy cykl, juz 6 :o( chcialabym brac wiesiołek ale od kiedy mam go brac ?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mejdejka Re: znów WIESIOŁEK o co chodzi ??? 23.10.04, 13:57 witaj kochana gagat!!! szkoda ,że tym razem się nie udało a tak mocno trzymałam kciuki za CIEBIE nie martw się w tym cyklu będę jeszcze mocniej trzymać kciuki a co do wiesiołka to ja go brałam od 2 dnia cyklu do owulacji potem nie można bo mogą wystąpić skurcze a i jeszcze podawałam go swojemu mężowi + cynk i selen ponoć wiesiołek ,cynk i selen korzystnie wpłwają na plemniczki pozdrawiam CIE i dalej trzymam kciuki Odpowiedz Link
gosia.testy Re: znów WIESIOŁEK o co chodzi ??? 23.10.04, 14:16 Ja biorę od 1 d.c do owulacji. Ma poprawić śluz. Potem lepiej nie brać, bo moze zaszkodzić w ewentualnej wczesnej ciąży (poprawia ukwienie, skurcze). Odpowiedz Link
gagat100 Re: znów WIESIOŁEK o co chodzi ??? 23.10.04, 14:29 to co cykl stracony??? dzis 1dc a ja zaczelabym od 3dc brac, mozna tak ???? Odpowiedz Link
mejdejka Re: znów WIESIOŁEK o co chodzi ??? 23.10.04, 18:44 można ,ja to często zapominałam podczas @ i zdażało mi się ,że zaczynałam przyjmować wiesiołek dopiero po @ nie wiem czy w moim przypadku polepszyło to śluz ale najważniejsze ,że w 7 cyklu starań udało się i teraz jestem w 23tyg.ciąży pozdromejdejki Odpowiedz Link
ewa.analityk1 Re: znów WIESIOŁEK o co chodzi ??? 24.10.04, 11:16 wiesz ja nawet wolę jak po miesiączce się bierze bo tak jest bardzo mocne krwawienie, bierz spokojnie. Odpowiedz Link
szymma Re: znów WIESIOŁEK o co chodzi ??? 24.10.04, 12:52 Cześc Gagat, ja brałam w tym cyklu wiesiołka 2 razy dziennie po 2,od jakiegoś 4 dc,- nie zauważyłam żadnej zmiany, ale ponoć trzeba brać go 2-3 miesiące. Odpowiedz Link
magdulka26 Re: znów WIESIOŁEK o co chodzi ??? 25.10.04, 11:37 Ja jak zaczęłąm brać po raz pierwszy to łykałam po 5 kapsułek dziennie ,efekt był w 2-gim cyklu.Teraz biore juz po 3 kap.dziennie. Odpowiedz Link
gusia_78 Re: znów WIESIOŁEK o co chodzi ??? 25.10.04, 11:49 Dziewczynki, Jesli mozecie mi poradzić będę wdzięczna. Zaczęłam go brać w tym cyklu od 2-go dnia, biorę 3 razy dziennie po 2 tabletki i zamierzam do owu. Powiedzcie czy to nie za dużo? Naprawdę pomaga? W końcu według producenta to lek na napięcie przedmiesiączkowe między innymi... Odpowiedz Link
magdulka26 Re: znów WIESIOŁEK o co chodzi ??? 25.10.04, 17:51 Gusia ja brałam po 5 kapsułek dziennie ,efekt był w 2-gim cyklu.Teraz biorę na poprawę po 3 kapsułki dziennie. Odpowiedz Link