Dodaj do ulubionych

PROVITA w Katowicach

01.12.04, 19:55
Za kilka dni mam termin w Provicie w Katowicach. Zastanawiam sie czy na tym
forum jest jakas dziewczyna która tam chodzi???
Ja wybieram sie do dr Grettki- mam nadzieje ze wzbudzi we mnie zaufanie i juz
nie bede musiala szukac gin.
Obserwuj wątek
    • pszczolka2 Re: PROVITA w Katowicach 01.12.04, 20:32
      Cześć Ewo, byłam w Provicie w zeszłym tygodniu u dr.Tomanka i jak narazie moje
      pierwsze spotkanie wywarło na mnie ogromne wrażeniesmile W przyszłym tygodniu
      wybieram się na laparo i właśnie ten lekarz będzie mnie operować, mam nadzieje,
      że oddaje się w dobre ręcesmile Słyszałam o dr.Grettce i wiem, że jest to bardzo
      dobry specjalista, sama miałam do niego pójść, ale zależało Mi na czasie.
      Pozdrawiam.

30 cykl starań - jestem już zmęczonasad
      • katarina011 Re: PROVITA w Katowicach 01.12.04, 22:44
        www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=search&mode=results&search_keywords=provita&search_terms=all&sh
        ow_results=posts
        • aquarius72 Re: PROVITA w Katowicach 02.12.04, 07:49
          Piszcie dziewczyny o Waszych wrażeniach z tej kliniki, bo też zamierzam się tam
          wybrać. Wszelkie informacje mile widziane smile
          • asiak78 Re: PROVITA w Katowicach 02.12.04, 08:09
            Witam! Też proszę o WSZELKIE informacje na temat Provity, czyli: Po co,
            dlaczego, dla kogo, do kogo, itp, wszystko co wam przyjdzie na myśl. Mam prośbe
            również o cennik.
            Z góry dzięki!
            Asia
            • aquarius72 Re: PROVITA w Katowicach 02.12.04, 08:23
              Asiu - ja mam tylko nr telefonu od Samanty : 359 09 27 i wiem, że to jest w K-
              cach na Żelaznej. Leczą tam lekarze z Bytomia (dr Tomanek, Grettka). Może ktoś
              wie coś więcej???
              Np, czy jest tam też laboratorium?
              • asiak78 Re: PROVITA w Katowicach 02.12.04, 10:18
                Dzięki aquariusku! Od czegoś przecież trzeba zacząć. Jeśli są to lekarze,
                którzy dobrze zajmują się kobietą i jej problemami, nie boją się zlecać badań
                to kto wie czy się tam nie wybiore. Może zostawie sobie to, jako noworoczne
                postanowienie, a do tego czasu zdam się na żywioł?!? Oczywiście są to prywatne
                gabinety? Bo przyznam się, że do tej pory wogóle o PROVICIE nie słyszałam.
                czekam na opinię i wszystko inne. Pozdrawiam PAPA
                • aquarius72 Re: PROVITA w Katowicach 02.12.04, 11:00
                  Asiu - to dokładnie tak, jak ja - w grudniu jeszcze odpuszczam sobie leczenie,
                  a jak nie wyjdzie, to po Nowym Roku chcę się wybrać do dr Grettki. Może się tam
                  spotkamy, a może już nie będziemy musiały się tam wybierać? wink
                  • asiak78 Re: PROVITA w Katowicach 02.12.04, 11:47
                    No proszę, widzę, że nie jestem sama z moimi postanowieniamismile Nie myśl sobie o
                    mnie źle, ale wolałabym się tam nie spotykać... Jak już to w szkole rodzenia! I
                    taką mam nadzieję!!!
    • bzubza Re: PROVITA w Katowicach 02.12.04, 20:08
      Bylam 2 razy u dr Gretki i z przykroscia stwierdzam, ze zignorowal moj
      przypadek.

Bylam po 5 czy 6 cyklach staran, a on kazal mi sie starac dalej i nie polecal,
      a wrecz odradzal badania hormonalne (bo na nic sie nie skarzylam, mialam
      normalna dlugosc cykli i brak zbednego owlosienia).

Ja je zrobilam na wlasna reke i wyszla mi niedoczynnosc, przeciwciala
      przeciwtarczycowe i wysokie PRL.

Chodze teraz go gin-endokrynologa w Chorzowie i jestem bardzo zadowolona tj. do
      dr Gabriel w Chorzowie,ktory tez przyjmuje w Bytomiu.
      • ewa11a Re: PROVITA w Katowicach 02.12.04, 20:28
        Dzieki za wszystkie posty. Ja ide na wizyte w niedziele na 17-sta, mam nadzieje
        ze wszystko bedzie ok. chociaz z drugiej strony wiem, ze wyniki badan które
        robilam ostatnio nie sa zbyt optymistycznesad
        • aquarius72 Re: PROVITA w Katowicach 03.12.04, 10:43
          Ewo,
          Mam nadzieję, że opiszesz nam swoje wrażenia z wizyty?
          powodzenia smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka