Dodaj do ulubionych

Mam wynik bety !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

13.12.04, 13:25
Dziś robiłam betę mam ponad 400 chyba juz mogę sie cieszyć .Łapcie wiruski
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Obserwuj wątek
    • pamietka Re: Mam wynik bety !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.12.04, 13:26
      Magdulka !!!!! cudownie !!!!!!!
      cudownie !!!!!!!
    • kattrin1 Re: Mam wynik bety !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.12.04, 13:26
      hihihiihiihi po stokroc GRATULUJE
      hihihihiihihihihismile)))))))))))))))))))))))))))))))))
      Bardzo sie ciesze i dbaj o siebie słonkosmile)))))))))
      • tromysza Re: Mam wynik bety !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.12.04, 13:30
        Magdulka, jestem taaaaaaaaaaaaaka szczesliwa. gratuluje!!!!!!!!!!!11
    • kingakw Re: Mam wynik bety !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.12.04, 13:31
      Madziu....łapie i do termosa aż do marca smile))) Buziaki...
    • luna333 Re: Mam wynik bety !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.12.04, 13:46
      smile wszystkiego naylepszego smile i duuużo zdrowia dla Ciebie i dzidzi smile
      a masz jakieś objawy?
    • magdulka26 Re: Mam wynik bety !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.12.04, 13:49
      Brak @ częste siku ,powiekszone piersi ,i taki dziwny brzuch jakby był cięzko
      albo obolały.Luna a jaką Ty miałas betę i kiedy robiłas.
      • aquarius72 Re: Mam wynik bety !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.12.04, 13:51
        Fajnie Magdulko - powyżej 1000 widać juz ciążę na USG (pęcherzyk). Trzymam
        kciuki za Ciebie smile
      • dazzle Re: Mam wynik bety !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.12.04, 14:06
        Magdulka, a w którym dniu cyklu - czy też dniu po miesiączce - badałaś tę betę?
        • luna333 Re: Mam wynik bety !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.12.04, 14:21
          w 35dc (wieczorem) beta= 1058, 39dc rano beta 4631
          teraz mam początek 8tc i zero objawów oprócz bolących piersi, zastanawiam się
          czy nie powtórzyć dziś bety- bo jak przeczytałam że dziewuszce dzidzia umarła w
          6tc a ona się o tym dowiedziala na usg w 11tc- boshe mam taką paranoję -tak się
          boję czy wszystko ok - do gin idę w środę po południu i chyba oszaleję... z
          drugiej strony wyniki bety jak dziś zrobię będą jutro ok 18 buuu... niech mi
          ktoś powie że wszystko jest ok

Powtórz betę na pewno Ci urośnie smile nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę że Ci
          się udało smile smile smile

wczoraj w przypływie skrajnego szaleństwa wykorzystałam ostatni test ovu żeby
          sprawdzić co pokaże - i druga kreseczka pojawiła się natychmiast zaraz po
          wkropieniu kropelek -troszkę mnie to uspokoiło...
          fiksuję smile
          pozdrawiam cieplutko
          • dazzle Do Luna333 13.12.04, 14:41
            Skrajne szaleństwo?? Zdaje się, że jestem go bliska. TO świetny pomysł z tym
            testem owu, mam w domu jeszcze jeden ciążowy, to go zrobię jak tylko wrócę.
            Drugą betę już zrobiłam, dziś, czyli w 36 dc, ale wynik będzie dopiero jutro!
            Jurto, Luna, rozumiesz!!!??? Jak mam do jutra wytrzymać i nie zwariować? Jak
            mam być pewna, że moje dziecko żyje, rośnie i ma się dobrze? Jak mam spać?
            Już bym chyba wolała normalnie po prostu rzygać, a nie mieć lekkie mdłości
            CZASAMI, i żeby te moje piersi eksplodowały, a nie sobie pobolewały!!!
            Luna, ja zwariuję. Najpierw nie mogłam zajść, właściwie nie wiadomo dlaczego.
            Teraz mam upragnioną fasoleczkę, moje dziecko, mój cud, moje śliczne Ufiątko i
            co? I truję je toksynami strachu i stresu. Jestem kretynką, wariatką po prostu.

Niech ktoś mi powie, że będzie dobrze...
            Bóg już chyba ogłuchł od moich modlitw, dobijam się do niego jakbym była sama
            na świecie....
            Pozdrawiam
            Dazzle w dygocie
            • luna333 Re: Do Luna333 13.12.04, 14:49
              Witam zatem w klubie paranoiczek smile
              a ja mam początek 8tc i nic z objawów... w 6tc powyślałam -może za wcześnie,
              w7tc pomyślałam pewnie niedługo zacznie się "rzyganko" a teraz to już wiem że u
              mnie nie będzie klasycznych objawów - w dodatku morfologia wyszła mi wprost
              rewelacyjnie aż się babeczka pytała czy nie wcinam witaminek - a ja ich nie
              łykam...fiksuję , wariuję ,mam fioła..
              Dazzle - będzie dobrze, musi być dobrze - bo czemu by nie?
              pozdrawiam z krainy moich ześwirowań smile
            • claudiak Do dazzle 13.12.04, 15:43
              Witam !!
              Myslalam ze to tylko ja ciągle o tym mysle ale widze ze nie jestem tu sama.
              Dzisiaj powinnam dostac @ (ale narazie nie ma) brzuch mnie troche pobolewa,
              piersi ogromne i bola. Robilam w piatek test ciążowy od Ewy (10 nie po owu) i
              wyszła tylko jedna kresecznka-ani sledu drugiej. O 19.50 jestem umowiona do
              gina. Moze on mi powie co ze mna jest nie tak ze nie moge zajsc w ciąże juz
              prawie rok. Nie martw sie wszystko bedzie oki.
              • claudiak Do dazzle 13.12.04, 15:47
                Ty przynajmniej wiesz ze jesteś w ciąży smile
        • tromysza Re: Mam wynik bety !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.12.04, 14:24
          ona betę robiła dzisiaj. W dniu spodziewanej @
    • claudiak Re: Mam wynik bety !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.12.04, 14:20
      Zycze ci wszystkiego dobrego !!! A tak krakałas ze napewno nie bedzies w ciąży
      a tu .... smile niespodzianka. Mam nadzieje ze dla mnie 13 bedzie szczesliwy. Ile
      kosztuje beta ?
    • mola16 Re: Mam wynik bety !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.12.04, 14:37
      Oj i tu też pogratuluję. Nawet nie wiesz jak bardzo sie cieszę.
    • martekx Re: Mam wynik bety !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.12.04, 14:46
      Madzia, cudownie smile)))
      gratuluje i wskakuj do nas do sierpniowek!
    • rebeka77 Re: Mam wynik bety !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.12.04, 15:11
      Kochane dziewczynki ,bardzo się cieszę Waszym szczęściem i przypomnialy mi się
      te cudne wzruszające chwile z początku ciąży ,bo u mnie już początek 7 -
      mca.Tylko blagam Was ,nie fiksujcie np dlatego bo nie wymiotujecie.Naprawdę
      wiele dziewczyn nie ma objawów.Ja gdyby nie brak okresu i no teraz już stówka w
      pasie nie wiedzialabym ,że jestem w ciąży .Ani razu nie zrobilo mi się nawet
      niedobrze.I nie szukajcie ,nie czytajcie artykulów o obumarlych
      plodach ,poronieniach itd. Życzę Wszystkiego najlepszego . Rebeka i Bobo 26
      tydzień.
      • magdulka26 Re: Mam wynik bety !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.12.04, 15:17
        Rebeko lejesz miód na moje serce.Ja już zachodze w głowę czy zobaczę
        serduszko ,czy nie dostanę @ szok !!! A czemu piersi nie bolą .Ten strach jest
        okropny.Musze zająć mysli czyms innym.
        • dazzle Do Rebeki 13.12.04, 15:22
          Rebeko, dziękuję Ci. Z głębi serca i z całej duszy dziękuję Ci za te słowa
          otuchy, tak BARDZO, bardzo mi teraz potrzebne.
          Pozdrawiam Ciebie i Twojego Bąbelka
          dazzle
    • samanta25 Re: Mam wynik bety !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.12.04, 15:27
      Jeszcze raz gratuluję śliczny wynik !!!!!!!!!!!!!

czekam na cud 35 cykl
      www2.fertilityfriend.com/home/samanta
      • ewazygmunt Re: Mam wynik bety !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.12.04, 15:31
        super! gratuluję! witam w klubie!
    • kingaolsz Re: Mam wynik bety !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 13.12.04, 16:08
      Wielkie gratulacje!!!!! Ale sie ciesze smile
      Obfity tez listopad i grudzien wink mam nadzieje, ze ja tez sie bede cieszyc pod
      koniec tygodnia wink
      A co do mdlosci i piersi, to ja na codzien tez nie mialam ( w 1 ciazy) i wiem,
      ze wiele dziewczyn to omijalo wiec nie ma powodu do zmartwien, tylko trzeba sie
      cieszyc tymi malenstwami w brzuszkach.

Pozdr
      Kinga
      p.s. trzymajcie tez za mnie kciuki wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka