Dodaj do ulubionych

tromysza i spółka cd. znów

20.12.04, 12:39
nowy wątek. kasiuula, co z Tobą????????
Obserwuj wątek
    • mola16 Re: tromysza i spółka cd. znów 20.12.04, 12:44
      OK, wklejam ponownie.

Pamietko skarbie, już podaje bo znam na pamięć.
      370 gram mąki, 1 jajko, szczypta soli i ciepła woda (w zalezności od potrzeby)
      około pół szklanki. Ale ja dodaje tej wody tak "na oko" żeby ciasto nie było za
      twarde. Wychodzą bardzo dobre. Spotkałam się z przepisem, że daje się na jedną
      porcje 200 gram mąki ale ten co robię jest sprawdzony. Powodzenia w klejeniu
      pierożków i życze smacznego. Na pewno wyjdą smakowite. Dla mnie na kolację
      wigilijną muszą byc własnie pierożki i rybka, nic więcej nie musi być.
      • pamietka Re: tromysza i spółka cd. znów 20.12.04, 12:52
        Molciu smile)))) <przytulanie> Bardzo dziękuję a podasz mi jeszcze przepisik na
        farsz ?
      • tromysza Re: tromysza i spółka cd. znów 20.12.04, 12:53
        molcia, Ty jesteś chyba rewelacyjną kuchareczką, co? ja to wpadłam w takie
        kompleksy przy Was, że ostatnio gotuję mojemu mężowi obiad- tak mi się wstyd
        zrobiło.
        i jeszcze jedno: kochane dziewczynki z mojego wątku: zrobicie coś dla mnie?
        Piszę do Was na priva więc za chwilę odbierzcie.
        • pamietka Tromysza :) 20.12.04, 12:55
          DLA CIEBIE WSZYSTKO smile

gotuj,gotuj wink u mojej brababci wisiała kiedys taka makatka z wyszytym
          tekstem "Przez żołądek do serca" wink
    • mola16 Re: tromysza i spółka cd. znów 20.12.04, 13:06
      Hmmm z farszem może być troszkę gorzej, bo wszystkie składniki dodaję "na oko".
      Kapusta kiszona i średno ukwaszona (pól na pół) gotuję do miękkości. W osobnym
      garnku gotuję suszone grzybki (wcześniej namaczam w gorącej wodzie) i jak będą
      już miękkie dodaję do kapusty razem z tą wodą w której się moczyły a potem
      gotowały. Podsmażam na patelni jedną lub dwie cebule na masełku i dodaję do
      reszty farszu. Jeszcze razem 10 minut podgotowuję.Doprawiam pierzem i taką
      specjalną przyprawą "do kapusty i bigosu" KAMIS ale nie za dużo. Woda powinna
      wyparować. Na koniec należy to szystko zmielic na maszynce do mięsa na grubych
      oczkach. I farsz gotowy. Mam nadzieję, że pomogłam.
      • pamietka Re: tromysza i spółka cd. znów 20.12.04, 13:08
        pomogłaś smile
        ale jestem pod wrażeniem Twych kulinarnych zdolności !
        dam znać we czwartek jak mi poszło smile)))
        • mola16 Re: tromysza i spółka cd. znów 20.12.04, 13:11
          Powodzenia Pamietko. Na pewno wyjda smakowite.

A co do kucharzenia, to jakoś samo to wychodzi. Może dlatego, że zawsze
          podglądałam moją mamę jak to wszystko robiła, potem troszkę przepisów z
          internetu i nawet mój mąż jest zadowolony z tego co ugotuję. Ale o ile mi
          wiadomo, to nasza kochana Magdulka również jest specjalistką w kuchni.

Tromyszko nic nie mam na privie. -sad(
          • tromysza Re: tromysza i spółka cd. znów 20.12.04, 13:16
            wysłałam, już powinnaś mieć
            • tromysza jeszcze Ci zdjęcia wysłalam 20.12.04, 13:19
              z naszego ostatniego spotkania smile)))) magdulce jeszcze wyślę
              • mola16 Re: jeszcze Ci zdjęcia wysłalam 20.12.04, 14:06
                Dzięki za fotki. Odpisałam.
    • mola16 Cześc 21.12.04, 08:20
      Cześc dziewczynki, widze, że Tromyszka już się z nami pożegnała i dopiero wróci
      po nowym roku. Buuuuuu. A ja wczoraj byłam przypadkowo w aptece i jak w transie
      kupiłam test ciążowy. Nie wiem co mnie podkusiło, przeciez przegapiłam
      owulację. No i zrobiłam z popołudniowego siku. I wyszła słaba różowa kreseczka.
      I zgłupiałam. A może to od tego, że biore teraz leki na katar alergiczny, który
      u mnie trwa cały rok i czasami mocniej daje mi w kość. Biore jakieś pigułeczki
      i krople. I teraz nie wiem czy to od tych leków czy to w końcu to na co czekam
      od roku. Jeśli do jutra nie dostanę @ to w czwartek zrobię test ale już z
      porannego siku.
      • kasiuula Wtorek 21.12.04, 09:31
        Cześć dziewczynki, od czwartku mnie nie było i nadrabiam zaległości.
        Ewciu, Castagnus na mnie działa fajowo, pamiętasz miałam wyniki 21,4 potem 13 a
        w piątek odebrałam następne i jest 4,75. Super co??
        Molu cóż za ciekawe wieści. Trzymam mocno kciuki!!!Kochana może się udało,
        niejednej z nas wyszło właśnie wtedy gdy się tego najmniej spodziewały.
        • magdulka26 Re: Wtorek 21.12.04, 10:20
          No Molciu 3-mam kciuki za Ciebie smile))czekam aż zaczniecie jedna po drugiej
          zaciążać.Smutno mi tak samej !! Ja juz pomału zaczynam brać się za
          sprzątanie,jutro drobne zakupy(prezenty) ,potem do spowiedzi,musze poprać
          serwetki i parę drobiazgów porobić w domu.Następnie pieczenie i sałatki smile) Ech
          już się nie mogę doczekać kiedy zacznę ubierać choinkę.POzdrawiam Was cieplutko
          i trzymam kciuki za wszystkie smile))))))))))))))))))
          • pamietka Re: Wtorek 21.12.04, 10:26
            Cześć Moje Kochane smile
            widzę,że rzeczywiście Magdulka ciągnie nas do siebie wink
            Molcia w takim razie wszytskie kciuki zaciśnięte za Twoje powodzenie smile
            • kasiuula A zdjęcia z Waszego potkania dla mnie??? 21.12.04, 10:47
              dziewczynki prosze przyślijcie mi!!! Strasznie jestem ciekawa pamiętki z
              zamkniętymi oczami wink))
    • ewkaczo Re: tromysza i spółka cd. znów 21.12.04, 11:11
      Czesc dziewuszki!!
      Stesknilam sie za wami i musze cos chociaz skrobnącsmile) bo zaraz znow wychodze
      z domku bo jakos przed swietami troche wiecej zajecsmile
      kasiuula to super wiadomosc z tym castagnusem...ja biore go dopiero od 6 dni
      ale zaraz po nowym roku ide zbadac prolaktyne i zobacze jak sie spisal hehehe
      Kasiuula a Ty ile czasu w sumie bierzesz ten castagnus ze masz taki extra
      wynik?????
      U mnie dzis 9dc,wiec zbliza sie owu i tak na same swieta pewnie zawita ale
      fajnie hihihihihi
      A teraz porzadki,zakupy,choinka itp.
      • kasiuula Re: tromysza i spółka cd. znów 21.12.04, 11:57
        Ewciu biorę go nieco ponad miesiąc. Sama jestem w szoku, że tak na mnie
        zadziałał.
        Molu,będziesz czekać jeszcze 2 dni?? Nie trzymaj nas w napięciu i zrób teścik
        jutro.
    • mola16 Re: tromysza i spółka cd. znów 21.12.04, 11:29
      Oj dziewczynki tak bardzo pragnę dołączyć do Magdulki i zarazem nie chce
      opuszczać tego forum ze względu właśnie na Was. Za dwa dni okaże się czy
      dostanę pod choinke najwspanialszy prezent i jak dobrze pójdzie to w naszą
      drugą rocznicę ślubu byłoby rozwiązanie. Och ale ja głupia. Za daleko wybiegam
      czasem. Mola opanuj sie, skup sie na czymś, chocby na pracy. -smile
      Wiem, że trzymacie mocno kciuki i bardzo Wam za to DZIĘKUJĘ.
    • magdulka26 Re: tromysza i spółka cd. znów 21.12.04, 12:04
      Ja też nie dostałąm fotki sad((( Molu czekam na Ciebie .........nie obijaj się
      kochana ..
    • mola16 Re: tromysza i spółka cd. znów 21.12.04, 12:22
      Ależ ja wcale nie planuję sie obijać. A z następnum tescikiem Kasulko droga
      poczekam bo dpiero dzis mam termin @. Poczekam i zrobię dwa dni po. Nie
      powiedziałam o tescie (że w ogóle go robiłam) mojemu mężowi bo ostatnio tak
      mnie denerwuje, że szok. Takie niby błachostki a tak mnie wkurzaja!!! Przez dwa
      dni boczyłam się na niego.
      • kasiuula Re: tromysza i spółka cd. znów 21.12.04, 12:52
        Molu to nieładnie przed Świętami boczyć sie na ukochanego mężczyznę. Szkoda
        życia. A tak poważnie to podziwiam Cię bo ja napewno bym nie wytrzymała
        • mola16 Re: tromysza i spółka cd. znów 21.12.04, 13:10
          Wiem, że nieładnie, wiem. Przez cały rok był bardzo grzeczny a tuż przed
          świetami zrobił sie jakiś marudny. A może to jakiś mój humorek przed@. Boczyłam
          się ale codziennie się z nim godziłam i może z tych dwóch dni takiego
          prawdziewgo boczenia było po 1 godzinie dziennie.
          • kasiuula Re: tromysza i spółka cd. znów 21.12.04, 13:20
            Ach to co innego!!! U niego to napewno zespół napięcia przedmiesiączkowego wink))
            Może powinnas mu powiedzieć...Molu trzymam naprawdę z całej siły kciuki za
            Ciebie
            • mola16 Re: tromysza i spółka cd. znów 21.12.04, 13:27
              Tak masz całkowitą rację. Muszę go uświadomić w pewnych sprawach. Chociaż to on
              zawsze sie pyta"No kiedy w końcu dostaniesz ten okres, bo jesteś strasznie
              nieznośna". Juz pogodził się z faktem, że dopada mnie taki nastrój co miesiąc.
              • kasiuula Re: tromysza i spółka cd. znów 21.12.04, 13:42
                No więc poinformuj go, że wszystko wskazuje na to, że najbliższy okres
                dostaniesz gdzieś tak za rok smile)))))))))
                • mola16 Re: tromysza i spółka cd. znów 21.12.04, 13:50
                  Nie, nie, to za szybko. Jak nie dostanę @ a zrobię test i wyjdą II krechy to
                  test ładnie zapakuję i położę pod choinkę. Oby to była dobra przepowiednia.
                  • kasiuula Molu 22.12.04, 09:19
                    Co u Ciebie słychać, strasznie jestem ciekawa
                  • kasiuula Re: tromysza i spółka cd. znów 22.12.04, 09:22
                    A ja wczoraj byłam na minitoringu i okazało się, ze właśnie przyłapaliśmy
                    pęknięcie jajeczka. No i niespodzianka są jeszcze dwa gotowe do pęknięcia. Boże
                    na kurę nioskę to bym sie nadawała. Trzy piękne dorodne jajeczka w jednym
                    cyklu. Ciekawe co z tego wyjdzie...
                    • mola16 Re: tromysza i spółka cd. znów 22.12.04, 09:59
                      Cześć kurko nioska. Super, że dorwaliści to jajeczko, a na dodatek pozostałe
                      czekaja w gotowaości. Do trzech razy sztuka. Jak nie pierwsze to inne jajeczko
                      będzie tym które czeka na najlepszego żołnierzyka. Więc teraz masz ten
                      wspaniały czas!!!
                      U mnie @ nadal nie ma, ale ostatnio spóxniła mi się o tydzień więc wielkich
                      nadzieji jeszcze nie mam. Wczoraj bolało mnie po prawej stronie, jakby
                      jajniczek tylko troszke niżej. Dziś kupię test i jutro rano zrobię z porannego
                      sikanka. Jutro jestem ostatni dzień w pracy i chciałabym sie podzielić z Tobą
                      tą informacją, nieważne czy dobrą czy złą. Powracam na forum we wtorek po
                      świętach. Och nie wiem jak ja wytrzymam tak długo bez Was.

A kiedy masz następny monitoring Kasulku? Jeszcze przed świetami? A ajakiej
                      wielkości sa pozostałe jajeczka?
                      • kasiuula Re: tromysza i spółka cd. znów 22.12.04, 10:12
                        Muszę powiedzieć,że cierpliwa z Ciebie babka. Z testem czekasz do jutra,
                        mężusiowi nic nie powiedziałaś, ja bym już chodziła po ścianach, chyba. Mam
                        nadzieję, że blada kreseczka okaże się jutro gubą krechą!! Aż sama nie mogę się
                        odczekać Twojego wyniku.
                        Ja staram się z tymi jajeczkami nie wiązać jakichś strasznych nadzieji, bo w
                        ubiegłym cyklu były dwa i pękały dzień po dniu i tak się nie udało. Chociaż sam
                        gin zdziwił się aż trzema i stwierdził, że zrobiłam plan kwartalny. Wczoraj
                        jedno właśnie pękało i miało 22mm drugie 21mm i trzecie ok 19mm.
                        Wczoraj śmialiśmy się, że teraz to będą trojaczki.
                        • mola16 Re: tromysza i spółka cd. znów 22.12.04, 11:03
                          Jestem cierpliwa, ale to pewnie dlatego, że nie wiąże wielkich nadzieji na
                          jutrzejszy test. Jak miałam robiony monitoring w tym cyklu to mój pęcherzyk w
                          10dc miał 10mm a 3 dni póżniej juz nie było pęcherzyka a my sie
                          wstrzymywaliśmy, aby żołnierzyki nabrały mocy kosmicznej. I jak zaczęliśmy
                          starania to już było po owulacji. Tylko że dopiero od 13dc czułam ból
                          okołoowulacyjny i pani doktor nie do końca mogła podejrzeć prawy jajnik, był
                          słabo widoczny. Być może w tym jajniczku schowało sie to dominujace jajeczko i
                          może owulacja była później? Ale teraz któż to wie? Mozna tylko gdybać.
                          Kto wie kasula, może szczeście bedzie potrójne? A idzieśz jeszcze na wizytę w
                          tym roku?
                          • kasiuula Re: tromysza i spółka cd. znów 22.12.04, 11:21
                            Może faktycznie owu była nie z tego jajeczka, bo musiałoby tak szybko urosnąć
                            albo małe pęknąć. Molu przecież wszystko jest możliwe, naważniejsze że @ nie
                            ma. To dobry znak.
                            Ja na monitoring mogę podjechać w czwartek popołudniu, żeby sprawdzić czy
                            wszystkie popękały. Ale nie wiem czy zdąrzę, w pracy mamy wigilię, a jeszcze
                            ostatnie zakupu trzeba porobić, także zobaczymy
                            • kasiuula Re: tromysza i spółka cd. znów 22.12.04, 11:22
                              A w ogóle to my tu same bajerzymy juz drugi dzień. Wszystkie zaganiane, święta
                              szykują
                              • mola16 Re: tromysza i spółka cd. znów 22.12.04, 11:37
                                Moja ginka, tez twierdzi, że jajeczko wcale nie musi byc durze, żeby pękło.
                                Stwierdziła, że 10mm juz wystarczy. Ale ja jej za bardzo nie wierzyłam bo
                                dopiero niedawno do niej się przeniosłam i troszkę sceptycznie patrzyłam na to
                                co ma mi do powiedzenia.

No tak dziewczynki zaganiane, Tromyszka wyjechała, ale gdzie Ewcia, pamietka,
                                Kinga? Magdulka jest na forum ciąża i pród, tam ją podgladałam.
                                • kingakw Re: tromysza i spółka cd. znów 22.12.04, 12:07
                                  Dziewczynki, nie same smile Siedze i podgladam, nie chce się wtracać, ale jestem
                                  na bieżąco smile Trzymam kciuki za trojaczki Kasi smile))
                                  • kasiuula Re: tromysza i spółka cd. znów 22.12.04, 13:04
                                    To byłby numer z tymi trojaczkami smile))))))))) Mój mężulek to by chyba uciekł.
                                    Trojaczki niekoniecznie, ale przynajmniej jedno niech dopuści do siebie
                                    jakiegoś plemniczka
    • mola16 Re: tromysza i spółka cd. znów 22.12.04, 14:53
      Dziewczynki! Co tu taka cisza???? Cio???
      • mola16 Tromyszko!! Oj oj, po łapkach... 22.12.04, 14:57
        Znalazłam cie na innym forum a do starych kolezanek nie wpadniesz????
        • kasiuula Re: Tromyszko!! Oj oj, po łapkach... 22.12.04, 15:00
          Molu, widzę że w pracy luzik. Błąkasz się tylko gdzieś po necie. Może tro nie
          chce z nami gadać przed wyjazdem i staraniami. Pewnie chce wyluzować. Musimy to
          uszanować. Kochana zbliża sie Twoja godzina "WU". Czekam jutro rano na wieści
          • mola16 Re: Tromyszko!! Oj oj, po łapkach... 22.12.04, 15:08
            No luzik w pracy, miałam robić świateczne porzadki, bo trochę makulatury sie
            uzbierało ale jakoś mam straszliwego lenia.
            Może i faktycznie Tromyszka chce się wyluzować i do nas nie zagląda.
            Jutro dam znać co i jak. Trzymaj kciuki kasulu!
    • mola16 II krechy 23.12.04, 08:59
      Dziewczynki mam II krechy na teście. Wczoraj wieczorem zrobiła test, nie
      wytrzymałam do rana. Były dwie cudowne wyraźne kreseczki. Aż nie mogłam w to
      uwierzyć. Cały czas jak gotowałam bigos teścik leżał obok i na niego co chwilkę
      spoglądałam, bałam się że ta różowa kreseczka zniknie. Ale nie, była nadal.
      Zapakowałam test w prezencik i połozyłam pod choinke dla mojego M. Cieszył się
      jak głupi, a ja miałm łzy w oczach. Oby tylko to nie był wielki zart natury.
      • kingakw Do wszystkich wątkowiczek :) 23.12.04, 11:14
        Molciu gratuluje raz jeszcze smile)) To będą cudowne świeta smile
        Dziewczynki do poklikania po Nowym Roku, wyjeżdżam i będę spowrotem 3.01. Może
        uda mi sie od brata tu zajrzeć, ale nie wiem czy znajdę czas, potem nartki w
        górkach i wracam do wassmile)) Trzymajcie sie cieplutko, ciężaróweczki niech o
        siebie dbają, a reszta niech łapie ostatnie chwile zabawy przez zaciążeniem, bo
        to pewnie nasz ostani sylwestersmile)) Buzaki....smile
        • mola16 Re: Do wszystkich wątkowiczek :) 23.12.04, 12:52
          Ale masz zawodowo, narty to mi się po nocach śnia. Tak bardzo bym chciała sobie
          pozjeżdżać. Ja nie wiem jak wytrzymam bez forum do wtorku po świętach a co
          dopiero mówic po nowym roku. Baw sie dobrze kochaniutka i trzymaj sie cieplutko.
    • ewkaczo Re: tromysza i spółka cd. znów 23.12.04, 14:01
      No dziewczynki! Zycze Wam zdrowych,spokojnych i wspanialych świąt!!!! Niech
      gwiazdka Wam świeci i niech się spełnią wszystkie Wasze marzeniasmile))
      Molciu a Tobie jeszcze raz najlepszego!!!To wspaniala wiadomosc i jaki prezent
      pod chonikasmile)) hehehehehe A wiec zamierzam byc nastepna w
      kolejce...najpierw magdulka, teraz Ty a ja nastepna, nie ma co czekacwink)))
      hihihihi
      • mola16 Re: tromysza i spółka cd. znów 23.12.04, 14:12
        Napisałm na moim wątku do Ciebie Ewciu. Ale jeszcze raz. Kiedyś pisałam
        Tromyszce i typowałam, że następna zaciążoną po Magdulce bedziesz właśnie TY.
        Czekam na was dziewczynki. Dołaczajcie szybko do zaciążonych. Jutro robie test
        dla sprawdzenia, pewności i spokoju.

I dołączam się do życzeń świątecznych. Zyczę duzo radości i szczęscia, wiele
        dorodnych pecherzyków, silnych żołnierzyków, prolaktyny i progesteronu w
        normie, dużo śluziku i dużo sexu (zwłaszcza w te zyciodajne dni).
        • pamietka Życzenia 24.12.04, 09:43
          Moje Kochane Dziewczyny,
          życę Wam pięknych, radosnych i pysznych Świąt Bożego Narodzenia!Niech Pierwsza
          Gwiazdka będzie zwiastunem cudownej nowiny. A nadchodzący Rok niech przyniesie
          Wam jeden ale za to największy skarb!
          Buziaczki
          Kasia

PS.Dziękuję za to,że jesteście smile
    • ewkaczo I JUZ PO ŚWIĘTACH 27.12.04, 13:13
      Hello dziewuszki!
      Jak tam po świętach i obżarstwie?? Jest tutaj któraś z naszej paczki
      hehehehe???? Bo nie wiem czy cosik skrobac czy nie wink)
      • danik1 Re: I JUZ PO ŚWIĘTACH 27.12.04, 22:11
        Ja co prawda do "paczki" nie naleze, ale podczytuje Was i chce bardzo goraco
        pogratulowac Moli dwoch kreseczek na tescie a co za tym idzie, slicznej dzidzi
        za 9 miesiecy. Molu dbaj teraz o siebie!!!
        • magdulka26 Re: I JUZ PO ŚWIĘTACH 28.12.04, 12:24
          Witam Was ,mam dwie wiadomości ,dobrą i złą.Byłam wczoraj na usg i widziałam
          moje słoneczko któremu bije już serduszko smile) ,ale ... mam krwiaka w macicy 1x2
          który jest większy od maleństwa sad(( ciąża jest zagrożona .Lerzę cały czas i
          tak się boję o moje słoneczko,gin zwiększył dawkę duphastonu +magne B6.Ja
          czułam że będzie coś nie tak ,miałam taki okropny sen w nocy przed wizytą..Za
          10 dni jadę na kontrol 6 stycznia ,zobaczymy czy się wchłania czy nie .Gin
          mówił że mogę plamić na brązowo i wtedy krwiaka wydalę ale jak zobaczę krew
          żywo-czerwoną szpital.Teraz tylko lerzę i lerzę ,wstaję tylko do WC.Pozdrawiam
          Was cieplutko .Magda.
          • mola16 Re: I JUZ PO ŚWIĘTACH 28.12.04, 13:05
            O Boże Magdulko, tak mi przykro. Nawet nie wiem jak Cie pocieszyc. Musimy być
            dobrej myśli. Dbaj o siebie i maleństwo. Na pewno ta wredota zniknie, pójdzie
            sobie precz. Jesli jesteś pod dobrą opieką to twój gin Ci pomoże.
            Ja juz nie moge się doczekac mojej wizyty i chciałabym się upewnić, że u mnie
            jest wszystko ok. Nie mogę sie do ginki dodzwonić ale jutro spróbuję. Wizyte
            chciałabym zaplanowac tuż po nowym roku.
          • danik1 Re: I JUZ PO ŚWIĘTACH 28.12.04, 14:04
            Magdulko trzymam kciuki!!! Wszystko bedzie dobrze!!!
            Dbaj o siebie i malenstwo!!! Pogoda za oknem z pewnoscia Ci pomoze w
            wylegiwaniu sie pod kocykiem!!! Pozdrowionka!!!
    • mola16 Re: tromysza i spółka cd. znów 29.12.04, 13:21
      Dziewczynki, nasz watek spada!!!! Ratunku!!!!
      Jestem tu z wami cały czas i podglądam co u was nowego. Jakaś pustka ostatnio
      panuje na forum. Pewnie to przez ten okres miedzyświąteczny. A ja w pracy muszę
      siedzieć. Na szczęscie luzik więc po necie mogę biegac.
      • ewkaczo Re: tromysza i spółka cd. znów 29.12.04, 14:13
        Czesc molciu!
        Tez mam nadzieje ze to przez ten okres swiateczno-noworoczny, bo takie tu
        pustki ze hej!Ale mysle ze tez dlatego ze Ty i magdulka juz od nas
        odeszlyscie....sad(( i macie juz inne miejsce w necie chlip chlip
        Ja teraz odliczam do @ i zastanawiam sie czy robic test 10dpo...nie wiem i
        bije sie z myslami...
        • akinomi Re: żeby wąte nie padł 29.12.04, 14:34
          cześć jeśli część dziewczyn przeniosła się na inne forum, może ja dołączę do
          was. Szukalam wlaśnie takiego milego i szcześliwego wątku.
          akinomi.
        • mola16 Re: tromysza i spółka cd. znów 29.12.04, 14:39
          To nieprawda, nie odeszłyśmy. Jestem tu cały czas. A co do nowego miejsca to
          jeszcze nie znalazłam takiego gdzie czułabym się tak jak tu.
          Ewciu moja droga z tym testowaniem to jest różnie, sama wiesz. Moge tylko
          napisać tyle, że w moim przypadku na 1 dzień przed spodziewana @ przy teście
          zrobionym po południu wyszła baldziusieńka różowa kreseczka a dwa dni pózniej
          grubaśna krecha. Ale cieszyłam się jak smok jak widziałam tę jaśniuteńką
          kreseczkę, ale o tym tescie nie wiedział moj mąż. Myślę, że warto spróbowac,
          ale tuz przed @. Ale decyzja należy oczywiscie do Ciebie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka