tromysza 20.12.04, 12:39 nowy wątek. kasiuula, co z Tobą???????? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mola16 Re: tromysza i spółka cd. znów 20.12.04, 12:44 OK, wklejam ponownie. Pamietko skarbie, już podaje bo znam na pamięć. 370 gram mąki, 1 jajko, szczypta soli i ciepła woda (w zalezności od potrzeby) około pół szklanki. Ale ja dodaje tej wody tak "na oko" żeby ciasto nie było za twarde. Wychodzą bardzo dobre. Spotkałam się z przepisem, że daje się na jedną porcje 200 gram mąki ale ten co robię jest sprawdzony. Powodzenia w klejeniu pierożków i życze smacznego. Na pewno wyjdą smakowite. Dla mnie na kolację wigilijną muszą byc własnie pierożki i rybka, nic więcej nie musi być. Odpowiedz Link
pamietka Re: tromysza i spółka cd. znów 20.12.04, 12:52 Molciu )))) <przytulanie> Bardzo dziękuję a podasz mi jeszcze przepisik na farsz ? Odpowiedz Link
tromysza Re: tromysza i spółka cd. znów 20.12.04, 12:53 molcia, Ty jesteś chyba rewelacyjną kuchareczką, co? ja to wpadłam w takie kompleksy przy Was, że ostatnio gotuję mojemu mężowi obiad- tak mi się wstyd zrobiło. i jeszcze jedno: kochane dziewczynki z mojego wątku: zrobicie coś dla mnie? Piszę do Was na priva więc za chwilę odbierzcie. Odpowiedz Link
pamietka Tromysza :) 20.12.04, 12:55 DLA CIEBIE WSZYSTKO gotuj,gotuj u mojej brababci wisiała kiedys taka makatka z wyszytym tekstem "Przez żołądek do serca" Odpowiedz Link
mola16 Re: tromysza i spółka cd. znów 20.12.04, 13:06 Hmmm z farszem może być troszkę gorzej, bo wszystkie składniki dodaję "na oko". Kapusta kiszona i średno ukwaszona (pól na pół) gotuję do miękkości. W osobnym garnku gotuję suszone grzybki (wcześniej namaczam w gorącej wodzie) i jak będą już miękkie dodaję do kapusty razem z tą wodą w której się moczyły a potem gotowały. Podsmażam na patelni jedną lub dwie cebule na masełku i dodaję do reszty farszu. Jeszcze razem 10 minut podgotowuję.Doprawiam pierzem i taką specjalną przyprawą "do kapusty i bigosu" KAMIS ale nie za dużo. Woda powinna wyparować. Na koniec należy to szystko zmielic na maszynce do mięsa na grubych oczkach. I farsz gotowy. Mam nadzieję, że pomogłam. Odpowiedz Link
pamietka Re: tromysza i spółka cd. znów 20.12.04, 13:08 pomogłaś ale jestem pod wrażeniem Twych kulinarnych zdolności ! dam znać we czwartek jak mi poszło ))) Odpowiedz Link
mola16 Re: tromysza i spółka cd. znów 20.12.04, 13:11 Powodzenia Pamietko. Na pewno wyjda smakowite. A co do kucharzenia, to jakoś samo to wychodzi. Może dlatego, że zawsze podglądałam moją mamę jak to wszystko robiła, potem troszkę przepisów z internetu i nawet mój mąż jest zadowolony z tego co ugotuję. Ale o ile mi wiadomo, to nasza kochana Magdulka również jest specjalistką w kuchni. Tromyszko nic nie mam na privie. -( Odpowiedz Link
tromysza jeszcze Ci zdjęcia wysłalam 20.12.04, 13:19 z naszego ostatniego spotkania )))) magdulce jeszcze wyślę Odpowiedz Link
mola16 Cześc 21.12.04, 08:20 Cześc dziewczynki, widze, że Tromyszka już się z nami pożegnała i dopiero wróci po nowym roku. Buuuuuu. A ja wczoraj byłam przypadkowo w aptece i jak w transie kupiłam test ciążowy. Nie wiem co mnie podkusiło, przeciez przegapiłam owulację. No i zrobiłam z popołudniowego siku. I wyszła słaba różowa kreseczka. I zgłupiałam. A może to od tego, że biore teraz leki na katar alergiczny, który u mnie trwa cały rok i czasami mocniej daje mi w kość. Biore jakieś pigułeczki i krople. I teraz nie wiem czy to od tych leków czy to w końcu to na co czekam od roku. Jeśli do jutra nie dostanę @ to w czwartek zrobię test ale już z porannego siku. Odpowiedz Link
kasiuula Wtorek 21.12.04, 09:31 Cześć dziewczynki, od czwartku mnie nie było i nadrabiam zaległości. Ewciu, Castagnus na mnie działa fajowo, pamiętasz miałam wyniki 21,4 potem 13 a w piątek odebrałam następne i jest 4,75. Super co?? Molu cóż za ciekawe wieści. Trzymam mocno kciuki!!!Kochana może się udało, niejednej z nas wyszło właśnie wtedy gdy się tego najmniej spodziewały. Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Wtorek 21.12.04, 10:20 No Molciu 3-mam kciuki za Ciebie ))czekam aż zaczniecie jedna po drugiej zaciążać.Smutno mi tak samej !! Ja juz pomału zaczynam brać się za sprzątanie,jutro drobne zakupy(prezenty) ,potem do spowiedzi,musze poprać serwetki i parę drobiazgów porobić w domu.Następnie pieczenie i sałatki ) Ech już się nie mogę doczekać kiedy zacznę ubierać choinkę.POzdrawiam Was cieplutko i trzymam kciuki za wszystkie )))))))))))))))))) Odpowiedz Link
pamietka Re: Wtorek 21.12.04, 10:26 Cześć Moje Kochane widzę,że rzeczywiście Magdulka ciągnie nas do siebie Molcia w takim razie wszytskie kciuki zaciśnięte za Twoje powodzenie Odpowiedz Link
kasiuula A zdjęcia z Waszego potkania dla mnie??? 21.12.04, 10:47 dziewczynki prosze przyślijcie mi!!! Strasznie jestem ciekawa pamiętki z zamkniętymi oczami )) Odpowiedz Link
ewkaczo Re: tromysza i spółka cd. znów 21.12.04, 11:11 Czesc dziewuszki!! Stesknilam sie za wami i musze cos chociaz skrobnąc) bo zaraz znow wychodze z domku bo jakos przed swietami troche wiecej zajec kasiuula to super wiadomosc z tym castagnusem...ja biore go dopiero od 6 dni ale zaraz po nowym roku ide zbadac prolaktyne i zobacze jak sie spisal hehehe Kasiuula a Ty ile czasu w sumie bierzesz ten castagnus ze masz taki extra wynik????? U mnie dzis 9dc,wiec zbliza sie owu i tak na same swieta pewnie zawita ale fajnie hihihihihi A teraz porzadki,zakupy,choinka itp. Odpowiedz Link
kasiuula Re: tromysza i spółka cd. znów 21.12.04, 11:57 Ewciu biorę go nieco ponad miesiąc. Sama jestem w szoku, że tak na mnie zadziałał. Molu,będziesz czekać jeszcze 2 dni?? Nie trzymaj nas w napięciu i zrób teścik jutro. Odpowiedz Link
mola16 Re: tromysza i spółka cd. znów 21.12.04, 11:29 Oj dziewczynki tak bardzo pragnę dołączyć do Magdulki i zarazem nie chce opuszczać tego forum ze względu właśnie na Was. Za dwa dni okaże się czy dostanę pod choinke najwspanialszy prezent i jak dobrze pójdzie to w naszą drugą rocznicę ślubu byłoby rozwiązanie. Och ale ja głupia. Za daleko wybiegam czasem. Mola opanuj sie, skup sie na czymś, chocby na pracy. - Wiem, że trzymacie mocno kciuki i bardzo Wam za to DZIĘKUJĘ. Odpowiedz Link
magdulka26 Re: tromysza i spółka cd. znów 21.12.04, 12:04 Ja też nie dostałąm fotki ((( Molu czekam na Ciebie .........nie obijaj się kochana .. Odpowiedz Link
mola16 Re: tromysza i spółka cd. znów 21.12.04, 12:22 Ależ ja wcale nie planuję sie obijać. A z następnum tescikiem Kasulko droga poczekam bo dpiero dzis mam termin @. Poczekam i zrobię dwa dni po. Nie powiedziałam o tescie (że w ogóle go robiłam) mojemu mężowi bo ostatnio tak mnie denerwuje, że szok. Takie niby błachostki a tak mnie wkurzaja!!! Przez dwa dni boczyłam się na niego. Odpowiedz Link
kasiuula Re: tromysza i spółka cd. znów 21.12.04, 12:52 Molu to nieładnie przed Świętami boczyć sie na ukochanego mężczyznę. Szkoda życia. A tak poważnie to podziwiam Cię bo ja napewno bym nie wytrzymała Odpowiedz Link
mola16 Re: tromysza i spółka cd. znów 21.12.04, 13:10 Wiem, że nieładnie, wiem. Przez cały rok był bardzo grzeczny a tuż przed świetami zrobił sie jakiś marudny. A może to jakiś mój humorek przed@. Boczyłam się ale codziennie się z nim godziłam i może z tych dwóch dni takiego prawdziewgo boczenia było po 1 godzinie dziennie. Odpowiedz Link
kasiuula Re: tromysza i spółka cd. znów 21.12.04, 13:20 Ach to co innego!!! U niego to napewno zespół napięcia przedmiesiączkowego )) Może powinnas mu powiedzieć...Molu trzymam naprawdę z całej siły kciuki za Ciebie Odpowiedz Link
mola16 Re: tromysza i spółka cd. znów 21.12.04, 13:27 Tak masz całkowitą rację. Muszę go uświadomić w pewnych sprawach. Chociaż to on zawsze sie pyta"No kiedy w końcu dostaniesz ten okres, bo jesteś strasznie nieznośna". Juz pogodził się z faktem, że dopada mnie taki nastrój co miesiąc. Odpowiedz Link
kasiuula Re: tromysza i spółka cd. znów 21.12.04, 13:42 No więc poinformuj go, że wszystko wskazuje na to, że najbliższy okres dostaniesz gdzieś tak za rok ))))))))) Odpowiedz Link
mola16 Re: tromysza i spółka cd. znów 21.12.04, 13:50 Nie, nie, to za szybko. Jak nie dostanę @ a zrobię test i wyjdą II krechy to test ładnie zapakuję i położę pod choinkę. Oby to była dobra przepowiednia. Odpowiedz Link
kasiuula Re: tromysza i spółka cd. znów 22.12.04, 09:22 A ja wczoraj byłam na minitoringu i okazało się, ze właśnie przyłapaliśmy pęknięcie jajeczka. No i niespodzianka są jeszcze dwa gotowe do pęknięcia. Boże na kurę nioskę to bym sie nadawała. Trzy piękne dorodne jajeczka w jednym cyklu. Ciekawe co z tego wyjdzie... Odpowiedz Link
mola16 Re: tromysza i spółka cd. znów 22.12.04, 09:59 Cześć kurko nioska. Super, że dorwaliści to jajeczko, a na dodatek pozostałe czekaja w gotowaości. Do trzech razy sztuka. Jak nie pierwsze to inne jajeczko będzie tym które czeka na najlepszego żołnierzyka. Więc teraz masz ten wspaniały czas!!! U mnie @ nadal nie ma, ale ostatnio spóxniła mi się o tydzień więc wielkich nadzieji jeszcze nie mam. Wczoraj bolało mnie po prawej stronie, jakby jajniczek tylko troszke niżej. Dziś kupię test i jutro rano zrobię z porannego sikanka. Jutro jestem ostatni dzień w pracy i chciałabym sie podzielić z Tobą tą informacją, nieważne czy dobrą czy złą. Powracam na forum we wtorek po świętach. Och nie wiem jak ja wytrzymam tak długo bez Was. A kiedy masz następny monitoring Kasulku? Jeszcze przed świetami? A ajakiej wielkości sa pozostałe jajeczka? Odpowiedz Link
kasiuula Re: tromysza i spółka cd. znów 22.12.04, 10:12 Muszę powiedzieć,że cierpliwa z Ciebie babka. Z testem czekasz do jutra, mężusiowi nic nie powiedziałaś, ja bym już chodziła po ścianach, chyba. Mam nadzieję, że blada kreseczka okaże się jutro gubą krechą!! Aż sama nie mogę się odczekać Twojego wyniku. Ja staram się z tymi jajeczkami nie wiązać jakichś strasznych nadzieji, bo w ubiegłym cyklu były dwa i pękały dzień po dniu i tak się nie udało. Chociaż sam gin zdziwił się aż trzema i stwierdził, że zrobiłam plan kwartalny. Wczoraj jedno właśnie pękało i miało 22mm drugie 21mm i trzecie ok 19mm. Wczoraj śmialiśmy się, że teraz to będą trojaczki. Odpowiedz Link
mola16 Re: tromysza i spółka cd. znów 22.12.04, 11:03 Jestem cierpliwa, ale to pewnie dlatego, że nie wiąże wielkich nadzieji na jutrzejszy test. Jak miałam robiony monitoring w tym cyklu to mój pęcherzyk w 10dc miał 10mm a 3 dni póżniej juz nie było pęcherzyka a my sie wstrzymywaliśmy, aby żołnierzyki nabrały mocy kosmicznej. I jak zaczęliśmy starania to już było po owulacji. Tylko że dopiero od 13dc czułam ból okołoowulacyjny i pani doktor nie do końca mogła podejrzeć prawy jajnik, był słabo widoczny. Być może w tym jajniczku schowało sie to dominujace jajeczko i może owulacja była później? Ale teraz któż to wie? Mozna tylko gdybać. Kto wie kasula, może szczeście bedzie potrójne? A idzieśz jeszcze na wizytę w tym roku? Odpowiedz Link
kasiuula Re: tromysza i spółka cd. znów 22.12.04, 11:21 Może faktycznie owu była nie z tego jajeczka, bo musiałoby tak szybko urosnąć albo małe pęknąć. Molu przecież wszystko jest możliwe, naważniejsze że @ nie ma. To dobry znak. Ja na monitoring mogę podjechać w czwartek popołudniu, żeby sprawdzić czy wszystkie popękały. Ale nie wiem czy zdąrzę, w pracy mamy wigilię, a jeszcze ostatnie zakupu trzeba porobić, także zobaczymy Odpowiedz Link
kasiuula Re: tromysza i spółka cd. znów 22.12.04, 11:22 A w ogóle to my tu same bajerzymy juz drugi dzień. Wszystkie zaganiane, święta szykują Odpowiedz Link
mola16 Re: tromysza i spółka cd. znów 22.12.04, 11:37 Moja ginka, tez twierdzi, że jajeczko wcale nie musi byc durze, żeby pękło. Stwierdziła, że 10mm juz wystarczy. Ale ja jej za bardzo nie wierzyłam bo dopiero niedawno do niej się przeniosłam i troszkę sceptycznie patrzyłam na to co ma mi do powiedzenia. No tak dziewczynki zaganiane, Tromyszka wyjechała, ale gdzie Ewcia, pamietka, Kinga? Magdulka jest na forum ciąża i pród, tam ją podgladałam. Odpowiedz Link
kingakw Re: tromysza i spółka cd. znów 22.12.04, 12:07 Dziewczynki, nie same Siedze i podgladam, nie chce się wtracać, ale jestem na bieżąco Trzymam kciuki za trojaczki Kasi )) Odpowiedz Link
kasiuula Re: tromysza i spółka cd. znów 22.12.04, 13:04 To byłby numer z tymi trojaczkami ))))))))) Mój mężulek to by chyba uciekł. Trojaczki niekoniecznie, ale przynajmniej jedno niech dopuści do siebie jakiegoś plemniczka Odpowiedz Link
mola16 Re: tromysza i spółka cd. znów 22.12.04, 14:53 Dziewczynki! Co tu taka cisza???? Cio??? Odpowiedz Link
mola16 Tromyszko!! Oj oj, po łapkach... 22.12.04, 14:57 Znalazłam cie na innym forum a do starych kolezanek nie wpadniesz???? Odpowiedz Link
kasiuula Re: Tromyszko!! Oj oj, po łapkach... 22.12.04, 15:00 Molu, widzę że w pracy luzik. Błąkasz się tylko gdzieś po necie. Może tro nie chce z nami gadać przed wyjazdem i staraniami. Pewnie chce wyluzować. Musimy to uszanować. Kochana zbliża sie Twoja godzina "WU". Czekam jutro rano na wieści Odpowiedz Link
mola16 Re: Tromyszko!! Oj oj, po łapkach... 22.12.04, 15:08 No luzik w pracy, miałam robić świateczne porzadki, bo trochę makulatury sie uzbierało ale jakoś mam straszliwego lenia. Może i faktycznie Tromyszka chce się wyluzować i do nas nie zagląda. Jutro dam znać co i jak. Trzymaj kciuki kasulu! Odpowiedz Link
mola16 II krechy 23.12.04, 08:59 Dziewczynki mam II krechy na teście. Wczoraj wieczorem zrobiła test, nie wytrzymałam do rana. Były dwie cudowne wyraźne kreseczki. Aż nie mogłam w to uwierzyć. Cały czas jak gotowałam bigos teścik leżał obok i na niego co chwilkę spoglądałam, bałam się że ta różowa kreseczka zniknie. Ale nie, była nadal. Zapakowałam test w prezencik i połozyłam pod choinke dla mojego M. Cieszył się jak głupi, a ja miałm łzy w oczach. Oby tylko to nie był wielki zart natury. Odpowiedz Link
kingakw Do wszystkich wątkowiczek :) 23.12.04, 11:14 Molciu gratuluje raz jeszcze )) To będą cudowne świeta Dziewczynki do poklikania po Nowym Roku, wyjeżdżam i będę spowrotem 3.01. Może uda mi sie od brata tu zajrzeć, ale nie wiem czy znajdę czas, potem nartki w górkach i wracam do was)) Trzymajcie sie cieplutko, ciężaróweczki niech o siebie dbają, a reszta niech łapie ostatnie chwile zabawy przez zaciążeniem, bo to pewnie nasz ostani sylwester)) Buzaki.... Odpowiedz Link
mola16 Re: Do wszystkich wątkowiczek :) 23.12.04, 12:52 Ale masz zawodowo, narty to mi się po nocach śnia. Tak bardzo bym chciała sobie pozjeżdżać. Ja nie wiem jak wytrzymam bez forum do wtorku po świętach a co dopiero mówic po nowym roku. Baw sie dobrze kochaniutka i trzymaj sie cieplutko. Odpowiedz Link
ewkaczo Re: tromysza i spółka cd. znów 23.12.04, 14:01 No dziewczynki! Zycze Wam zdrowych,spokojnych i wspanialych świąt!!!! Niech gwiazdka Wam świeci i niech się spełnią wszystkie Wasze marzenia)) Molciu a Tobie jeszcze raz najlepszego!!!To wspaniala wiadomosc i jaki prezent pod chonika)) hehehehehe A wiec zamierzam byc nastepna w kolejce...najpierw magdulka, teraz Ty a ja nastepna, nie ma co czekac))) hihihihi Odpowiedz Link
mola16 Re: tromysza i spółka cd. znów 23.12.04, 14:12 Napisałm na moim wątku do Ciebie Ewciu. Ale jeszcze raz. Kiedyś pisałam Tromyszce i typowałam, że następna zaciążoną po Magdulce bedziesz właśnie TY. Czekam na was dziewczynki. Dołaczajcie szybko do zaciążonych. Jutro robie test dla sprawdzenia, pewności i spokoju. I dołączam się do życzeń świątecznych. Zyczę duzo radości i szczęscia, wiele dorodnych pecherzyków, silnych żołnierzyków, prolaktyny i progesteronu w normie, dużo śluziku i dużo sexu (zwłaszcza w te zyciodajne dni). Odpowiedz Link
pamietka Życzenia 24.12.04, 09:43 Moje Kochane Dziewczyny, życę Wam pięknych, radosnych i pysznych Świąt Bożego Narodzenia!Niech Pierwsza Gwiazdka będzie zwiastunem cudownej nowiny. A nadchodzący Rok niech przyniesie Wam jeden ale za to największy skarb! Buziaczki Kasia PS.Dziękuję za to,że jesteście Odpowiedz Link
ewkaczo I JUZ PO ŚWIĘTACH 27.12.04, 13:13 Hello dziewuszki! Jak tam po świętach i obżarstwie?? Jest tutaj któraś z naszej paczki hehehehe???? Bo nie wiem czy cosik skrobac czy nie ) Odpowiedz Link
danik1 Re: I JUZ PO ŚWIĘTACH 27.12.04, 22:11 Ja co prawda do "paczki" nie naleze, ale podczytuje Was i chce bardzo goraco pogratulowac Moli dwoch kreseczek na tescie a co za tym idzie, slicznej dzidzi za 9 miesiecy. Molu dbaj teraz o siebie!!! Odpowiedz Link
magdulka26 Re: I JUZ PO ŚWIĘTACH 28.12.04, 12:24 Witam Was ,mam dwie wiadomości ,dobrą i złą.Byłam wczoraj na usg i widziałam moje słoneczko któremu bije już serduszko ) ,ale ... mam krwiaka w macicy 1x2 który jest większy od maleństwa (( ciąża jest zagrożona .Lerzę cały czas i tak się boję o moje słoneczko,gin zwiększył dawkę duphastonu +magne B6.Ja czułam że będzie coś nie tak ,miałam taki okropny sen w nocy przed wizytą..Za 10 dni jadę na kontrol 6 stycznia ,zobaczymy czy się wchłania czy nie .Gin mówił że mogę plamić na brązowo i wtedy krwiaka wydalę ale jak zobaczę krew żywo-czerwoną szpital.Teraz tylko lerzę i lerzę ,wstaję tylko do WC.Pozdrawiam Was cieplutko .Magda. Odpowiedz Link
mola16 Re: I JUZ PO ŚWIĘTACH 28.12.04, 13:05 O Boże Magdulko, tak mi przykro. Nawet nie wiem jak Cie pocieszyc. Musimy być dobrej myśli. Dbaj o siebie i maleństwo. Na pewno ta wredota zniknie, pójdzie sobie precz. Jesli jesteś pod dobrą opieką to twój gin Ci pomoże. Ja juz nie moge się doczekac mojej wizyty i chciałabym się upewnić, że u mnie jest wszystko ok. Nie mogę sie do ginki dodzwonić ale jutro spróbuję. Wizyte chciałabym zaplanowac tuż po nowym roku. Odpowiedz Link
danik1 Re: I JUZ PO ŚWIĘTACH 28.12.04, 14:04 Magdulko trzymam kciuki!!! Wszystko bedzie dobrze!!! Dbaj o siebie i malenstwo!!! Pogoda za oknem z pewnoscia Ci pomoze w wylegiwaniu sie pod kocykiem!!! Pozdrowionka!!! Odpowiedz Link
mola16 Re: tromysza i spółka cd. znów 29.12.04, 13:21 Dziewczynki, nasz watek spada!!!! Ratunku!!!! Jestem tu z wami cały czas i podglądam co u was nowego. Jakaś pustka ostatnio panuje na forum. Pewnie to przez ten okres miedzyświąteczny. A ja w pracy muszę siedzieć. Na szczęscie luzik więc po necie mogę biegac. Odpowiedz Link
ewkaczo Re: tromysza i spółka cd. znów 29.12.04, 14:13 Czesc molciu! Tez mam nadzieje ze to przez ten okres swiateczno-noworoczny, bo takie tu pustki ze hej!Ale mysle ze tez dlatego ze Ty i magdulka juz od nas odeszlyscie....(( i macie juz inne miejsce w necie chlip chlip Ja teraz odliczam do @ i zastanawiam sie czy robic test 10dpo...nie wiem i bije sie z myslami... Odpowiedz Link
akinomi Re: żeby wąte nie padł 29.12.04, 14:34 cześć jeśli część dziewczyn przeniosła się na inne forum, może ja dołączę do was. Szukalam wlaśnie takiego milego i szcześliwego wątku. akinomi. Odpowiedz Link
mola16 Re: tromysza i spółka cd. znów 29.12.04, 14:39 To nieprawda, nie odeszłyśmy. Jestem tu cały czas. A co do nowego miejsca to jeszcze nie znalazłam takiego gdzie czułabym się tak jak tu. Ewciu moja droga z tym testowaniem to jest różnie, sama wiesz. Moge tylko napisać tyle, że w moim przypadku na 1 dzień przed spodziewana @ przy teście zrobionym po południu wyszła baldziusieńka różowa kreseczka a dwa dni pózniej grubaśna krecha. Ale cieszyłam się jak smok jak widziałam tę jaśniuteńką kreseczkę, ale o tym tescie nie wiedział moj mąż. Myślę, że warto spróbowac, ale tuz przed @. Ale decyzja należy oczywiscie do Ciebie. Odpowiedz Link