sabi35 22.12.04, 11:04 Co może oznaczać tępy ból w okolicach prawego jajnika (promieniujący raczej do środka) kilka dni po owu? Czy któraś miała i jak to było zdiagnozowane? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alanaa Re: bóle 22.12.04, 11:21 Witaj jestem tu nowa więc krótko o sobie: od czerwca staram się o drugie dziecko i nic. Od wczoraj też mam bóle prawego jajnika takie jak opisujesz, w poprzednim cylku bylo tak samo, ginekolog twierdzi, że wszystko jest ok. Więc nie wiem co to może oznaczać? Pozdrawiam Odpowiedz Link
sabi35 Re: bóle 22.12.04, 11:26 Robił ci USG i nie stwierdził żadnej cysty czy czegoś podobnego? Odpowiedz Link
alanaa Re: bóle 22.12.04, 11:55 Tak miałam robione USG, ze względu właśnie na te dziwne bóle, było wszystko w porządku, cytologia też. Stwierdził, że może mój organizm wraca do normy (po odstawieniu pigułek długo nie miałam jajeczkowania). Odpowiedz Link
sabi35 Re: bóle 22.12.04, 12:03 Ja chyba też (przynajmniej nie zaobserwowałam). W następnym cyklu mam zamiar zażywać wiesiołek i pić herbatkę z koniczyny łąkowej. Dawniej też miałam takie bóle (tylko po prawej stronie) i po tym poznawałam jajeczkowanie (ale nie przypominam sobie żeby tak długo trwały). I zaszłam w ciążę. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
alanaa Re: bóle 22.12.04, 12:20 Ja też nie pamiętam czy kiedyś mialam takie bóle. Od Was sie dowiedziałam o wiesiołku i też zamierzam zacząć go stosować. Życzę pozytywnych myśli, i dwóch kresek. Pozdrawiam Odpowiedz Link