Dodaj do ulubionych

Pożegnanie .....................

24.12.04, 10:16
Dzis lub jutro powinnam dostac @ pomimo ze testy pokazały II krechy (beta
wiarygodna 0,217) moze dopiero zadzialam duphaston i teraz dostaje te
wszystkie ciazowe objawy ktore moga byc przy jego stosowaniu a nigdy ich nie
mialam hhhmmmm postanowilam odejsc z forum i mam nadzieje ze w dobrym
momencie :o)
sama jestem ciekawa ile wytrzymam, ale ten cykl zastawiam szczesciu,losowi i
Matce Boskiej Brzemiennej no i zobaczymy odezwe sie za miesiac !!!!
Zycze Wam wystrzałowego, bąbelkowego Sylwestra !!!!!!!!!!!!!!

Pozdrawiam ASIA
i zycze aby styczeń teżbył AZ tak owocny ;o))
Obserwuj wątek
    • nitka111 Re: Pożegnanie ..................... 24.12.04, 11:10
      Mam nadzieję, że jednak będziesz się odzywać, bo będzie nam Ciebie brakowało.
      Zyczę Ci żeby w nowym roku spełniły się wszystkie twoje najskrytsze marzenia,
      aby nowy rok przyniósł Ci dużo radości i żebyś miała obok siebie ludzi którzy
      Cię kochają i którym zależy na Tobie.
      Poadrawiam
      • j.zab !!! 24.12.04, 14:19
        gagatku no nie wygłupiaj się ! taki prezent chcesz nam dać na Święta ?! Zostań
        tu z nami, w Nowym Roku dalej będziemy dzielnie walczyć i wygramy zobaczysz!!
        Proszę przemyśl to jeszcze raz..
        A tak w ogóle to Zdorwych Spokojnych Świąt życze Tobie i Twojemu mężowi oby na
        następne świąta było Was- Ich Troje wink

Jusi
    • danik1 Re: Pożegnanie ..................... 25.12.04, 15:24
      Gagatku, odpocznij sobie, zrelaksuj sie, ale nie znikaj na zbyt dlugo. Wiem, ze
      to forum moze wywierac presje, tak czulam sie na samym poczatku, ale teraz
      kiedy poznalam wiekszosc dziewczyn czuje sie tak jak w rodzinie i wierze, ze
      kazda z nas doczeka sie swojego malenstwa. Jezeli zdecydujesz sie kiedys na
      odejscie, to tylko na forum "ciaza"!
      Pozdrawiam Cie goraco i swiatecznie!!!
    • kornelcia75 Re: Pożegnanie ..................... 25.12.04, 21:59
      Myslę ze chwilowa rozłąka moze pomóc,wiadomo nie na zawsze bo dziewczyny sie za
      Toba zatęsknią.Ale sama wiesz ze trzeba właczyc więcej luzu.
      Wierze ze juz nie długo zobacze twój post pod tytułem JESTEM W CIĄZY!
      Czego Tobie zycze z całego serca.
      Kornelcia
      • cytrusowa Re: Pożegnanie ..................... 26.12.04, 10:21
        No coś Ty sąsiadka. I jak teraz będę śledziła Twoje poczynania????
        Choć z drugiej strony....takie przedłużone wolne od forum może pomoże Ci
        spełnić największe marzeniesmile
        Tu na forum już były przecież takie przypadki - przerwa od forum - zaciażenie.
        Więc moze to i pomysł.
        Będę Ci we wszystkim sekundować, tak długo aż się udasmile
        Na szczęście są maile i gg.
        Pozdrawiam cieplutko
    • wieczorynkaaa Re: Pożegnanie ..................... 26.12.04, 12:40
      Gagadku ze swojej strony życzę Ci wszystkiego co najpiękniejsze i pomimo to ,że zwiewasz nam stąd wink i tak bede wygladać na jakis twój post mam nadzieje że bedzie oznajmiajacy to ,że bedziesz mamą smile) Wszystkiego najlepszego w Nowym roku smile)
      • gagat100 dziekuje 26.12.04, 12:54
        Chyba sie poddalam, zobaczylam przed Pasterka tą okropna i niechciana małpe i
        sie poddalam , MAM DOSC.... odpuszczam ..... i moze samo sie uda bez mojego
        patrzenia w kalendarz, sprawdzania co minuta jaki śluz, jedynie o planach na
        ciaze beda przypominac mi tabletki ktore 3x dziennie musze brac.
        Bede co jakis czas zagladac bo prowadze 2 fora i czasem trzeba tam "posprzatac"
        wiec i TU zajrze zobaczyc co u WAS :o))
    • lidek0 Re: Pożegnanie ..................... 27.12.04, 07:34
      Gagatku, nie rób nam tego i zaglądaj tu. Co ja bez Ciebie kochanie zrobię, sama
      jestem tu gościem ostatnio.
    • maretina Re: Pożegnanie ..................... 27.12.04, 09:07
      wbrew pozorom to bardzo dobra decyzja.widac gagacie, ze jestes zmeczona, ze
      Twoje zycie wibruje glownie pw tym temacie. a gdzies obok zostaja inne wazne
      sprawy: radosc z zycia, lazenie na zakupy, cieszenei sie mezem, miloscia itd...
      nie da sie na dluzsza mete funkcjonowac szukajac owulacji lub ciazy.
      brawo gagat! chodz do ginekologa, rob to co on kaze, zbadajcie nasienie.... a
      poza gabinetem zyjcie normalnie. zycie jest piekne! bedziecie rodzicami, to
      tylko kwestia czasuwink
    • gagat101 tragedioza 27.12.04, 17:56
      wytrzymalam 2 dni i juz ciekawosc co slychac, ale szybkop patrze i znikam !!!
      dopuszczalne fora to : dla starajacych, trudna ciaza (tam informuje dziewczyny
      o perissie)i czytam nieplodnosc i WYLACZAM !!!!
      straszne nie wiedzialam ze tak bedzie ciezko
      • kawka74 Re: tragedioza 27.12.04, 18:15
        Rybeńko, to jest ciężkie, sama po sobie widzę, bo czasem zaglądam i czasem odpowiadam wink Ale wierz mi, opłacalne. Stres zmniejsza się znacznie, a sama wiesz, że stres jest odpowiedzialny za poziom prolaktyny, która ... itd.
        Dobrą podjęłaś decyzję i wierzę, że doprowadzi Cię ona do zafasolkowania. Bardzo Ci kibicuję i trzymam kciuki, jak za wszystkie starające.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka