may2004 27.12.04, 22:50 may to moj nick, bo wlasnie wtedy bylam w ciazy, nie udalo sie niestety. A dzis, zdarzyl sie cud!! na dwoch testach tluste podwojne krechy. cud!!! dziewczyny, dzieki za fluidki, wysylam Wam teraz moje!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pszczolka2 Re: jestem w ciazy 27.12.04, 23:18 Olbrzymie gratulacjeeeeeeeeeeee Trzymaj się cieplutko i uważaj na siebie i fasoleczke...A fluidki łapie, łapie hihihi. Pozdrawiam, Ola 31 cykl starań rozpoczęty(w tym pierwszy "odpoczynkowy" Odpowiedz Link
lidek0 Re: jestem w ciazy 28.12.04, 07:40 Sprawdź jak rośnie beta, oznacz progesteron i gratuluję. Odpowiedz Link
samanta25 Re: jestem w ciazy 28.12.04, 08:44 Gratuluję serdecznie i życzę szczęśliwej ciąży aż do porodu )) ******** czekam na cud 35 cykl www2.fertilityfriend.com/home/samanta Odpowiedz Link
may2004 Re: jestem w ciazy 28.12.04, 09:05 dzieki! dzisiaj o 12 ide do ginki, mam nadzieje ze tym razem sie nam wszystko uda i bede mogla zalozyc watek DZIECI WRZESIEN 2005. sorki za brak polskich znakow. dziewczyny nie poddawajcie sie to moj w sumie 10 cykl staran, a po drodze mialam mnostwo pzerw bo i zapalenie pluc i bakteryjne zapalenie pochwy, w sumie staramy sie ponad rok. no i pomogly nam testy owu. drugi miesiac na testach i pomimo mojego ciezkiego przeziebienia- JEST!! Odpowiedz Link
mola16 Re: jestem w ciazy 28.12.04, 09:39 Gratulacje!!! u mnie dziś 6tc. Tydzień temu cieszylam się tak mocno jak ty teraz. Ale do gina to chyba za wcześnie??? Poczekaj jeszcze troszeczke. Dbaj o siebie. Odpowiedz Link
ewkaczo Re: jestem w ciazy 28.12.04, 09:51 GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE GRATULACJE ................ cóż mogę więcej dodać )))))))))))))))) Odpowiedz Link
may2004 Re: jestem w ciazy 28.12.04, 10:13 no do gin za wczesnie, ale tuz przed owu i w trakcie staran bralam leki na astme b. silne i strasznie sie boje, czy jakies krzywdy dziecku nie zrobilam... na ulotce leku jest napisane ze "teoretycznie nie ma przeciwskazan" ale co todo cholery znaczy ???? a na drugim leku jest napisane "nie stosowac w razie ciazy i karmienia" a ja musialam gdzies dwa dni oo owu go zazyc inaczej bym sie udusila chyba. wiec ide do ginki niech mi cos doradzi, bo strasznie sie boje!! Odpowiedz Link