gagat100 16.01.05, 10:30 Kochane jade do MATEMBLEWA 23 stycznia ale liste zamykam 22 stycznia w sobote! Wpisujcie POD modlitwą swoje nicki (nie moge sama ich wpisywac bo nie wiem kto jest wierazacy a kto nie) !!!!!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gagat100 Re: modlitwa - jade do MATEMBLEWA !!!!!!!!!!!!!!! 16.01.05, 10:31 Mamy problem z płodnością i gorliwie prosimy o wysłuchanie naszych modlitw. Niektore niewiedzac o tym sa juz w ciazy i prosza rowniez o wysłuchanie ich modlitw. Wołamy do Ciebie i błagamy o Twoja pomoc.: Cudowna Matemblewska Pani! Tyś największą po Bogu naszą pociechą. Zbliżamy się do Ciebie z całą naszą ufnością, jak dzieci do Matki przychodzimy do Ciebie, korzymy się przed Tobą, błagając o pomoc Maryjo! Tyle cudów zdziałałaś na tym miejscu przez siebie wybranym, tylu nieszczęśliwych wysłuchałaś i uleczyłaś ich z chorób duszy i ciała, tylu rodzinom dałaś upragnione dziecko. Matko Matemblewska! Bądź siłą dla matek oczekujących potomstwa, by nie lękały się trudów macierzyństwa. Bardzo gorąco pragniemy dziecka jako daru Bożego. Błagamy Cię Matko Matemblewska, błagaj w naszym imieniu Boga miłosiernego i wszechmogącego, aby nam pobłogosławił, dając dzieci, które będziemy wychowywać jako Jego dzieci i dar niebios Weź w opiekę nasze rodziny i prowadź je do swego Syna, który z Ojcem i Duchem Świętym żyje i króluje na wieki wieków. Amen. 1.gagat100-asia i andrzej Odpowiedz Link
kingakw Re: modlitwa - jade do MATEMBLEWA !!!!!!!!!!!!!!! 16.01.05, 10:37 Poproszę o modlitwe. 2. kingakw - Kinga i Wojtek Odpowiedz Link
1979ju Re: modlitwa - jade do MATEMBLEWA !!!!!!!!!!!!!!! 16.01.05, 18:27 gagat100 napisała: > Mamy problem z płodnością i gorliwie prosimy o wysłuchanie naszych modlitw. > Niektore niewiedzac o tym sa juz w ciazy i prosza rowniez o wysłuchanie ich > modlitw. > Wołamy do Ciebie i błagamy o Twoja pomoc.: > > Cudowna Matemblewska Pani! > Tyś największą po Bogu naszą pociechą. > Zbliżamy się do Ciebie z całą naszą ufnością, > jak dzieci do Matki przychodzimy do Ciebie, > korzymy się przed Tobą, błagając o pomoc Maryjo! > Tyle cudów zdziałałaś na tym miejscu > przez siebie wybranym, > tylu nieszczęśliwych wysłuchałaś i uleczyłaś ich > z chorób duszy i ciała, > tylu rodzinom dałaś upragnione dziecko. > Matko Matemblewska! > Bądź siłą dla matek oczekujących potomstwa, > by nie lękały się trudów macierzyństwa. > Bardzo gorąco pragniemy dziecka jako daru Bożego. > Błagamy Cię Matko Matemblewska, błagaj w naszym imieniu Boga > miłosiernego i wszechmogącego, aby nam pobłogosławił, > dając dzieci, które będziemy wychowywać jako Jego dzieci i dar niebios > Weź w opiekę nasze rodziny i prowadź je do swego Syna, > który z Ojcem i Duchem Świętym żyje i króluje > na wieki wieków. > Amen. Prosimy o łaskę i blogosławieństwo, Asia i Artur. Odpowiedz Link
rzasia Re: modlitwa - jade do MATEMBLEWA !!!!!!!!!!!!!!! 17.01.05, 10:15 ...o to wszystko proszę, jeśli wolą Boga jest, byśmy byli rodziną... "W i ę c e j d z i e t n ą" Asia z Rodzinką Odpowiedz Link
markiza3 Re: modlitwa - jade do MATEMBLEWA !!!!!!!!!!!!!!! 17.01.05, 17:19 gagat100 napisała: > Mamy problem z płodnością i gorliwie prosimy o wysłuchanie naszych modlitw. > Niektore niewiedzac o tym sa juz w ciazy i prosza rowniez o wysłuchanie ich > modlitw. > Wołamy do Ciebie i błagamy o Twoja pomoc.: > > Cudowna Matemblewska Pani! > Tyś największą po Bogu naszą pociechą. > Zbliżamy się do Ciebie z całą naszą ufnością, > jak dzieci do Matki przychodzimy do Ciebie, > korzymy się przed Tobą, błagając o pomoc Maryjo! > Tyle cudów zdziałałaś na tym miejscu > przez siebie wybranym, > tylu nieszczęśliwych wysłuchałaś i uleczyłaś ich > z chorób duszy i ciała, > tylu rodzinom dałaś upragnione dziecko. > Matko Matemblewska! > Bądź siłą dla matek oczekujących potomstwa, > by nie lękały się trudów macierzyństwa. > Bardzo gorąco pragniemy dziecka jako daru Bożego. > Błagamy Cię Matko Matemblewska, błagaj w naszym imieniu Boga > miłosiernego i wszechmogącego, aby nam pobłogosławił, > dając dzieci, które będziemy wychowywać jako Jego dzieci i dar niebios > Weź w opiekę nasze rodziny i prowadź je do swego Syna, > który z Ojcem i Duchem Świętym żyje i króluje > na wieki wieków. > Amen. > Prosimy o błogosławieństwo Sylwia z mężem Odpowiedz Link
mallyn Re: modlitwa - jade do MATEMBLEWA !!!!!!!!!!!!!!! 18.01.05, 09:59 prosze o modlitwę, bardzo jej potrzebujemy... Asia i Krzyś Odpowiedz Link
michalinnaa Re: modlitwa - jade do MATEMBLEWA !!!!!!!!!!!!!!! 19.01.05, 23:55 Poproszę o modliwę również i w mojej intencji: michalinnaa-Aneta Wielkie dzięki Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: modlitwa - jade do MATEMBLEWA !!!!!!!!!!!!!!! 16.01.05, 10:49 i ja poproszę jedna_chwilka - jagoda i krzys Odpowiedz Link
gagat100 Re: modlitwa - jade do MATEMBLEWA !!!!!!!!!!!!!!! 16.01.05, 10:51 Mamy problem z płodnością i gorliwie prosimy o wysłuchanie naszych modlitw. Niektore niewiedzac o tym sa juz w ciazy i prosza rowniez o wysłuchanie ich modlitw. Wołamy do Ciebie i błagamy o Twoja pomoc.: Cudowna Matemblewska Pani! Tyś największą po Bogu naszą pociechą. Zbliżamy się do Ciebie z całą naszą ufnością, jak dzieci do Matki przychodzimy do Ciebie, korzymy się przed Tobą, błagając o pomoc Maryjo! Tyle cudów zdziałałaś na tym miejscu przez siebie wybranym, tylu nieszczęśliwych wysłuchałaś i uleczyłaś ich z chorób duszy i ciała, tylu rodzinom dałaś upragnione dziecko. Matko Matemblewska! Bądź siłą dla matek oczekujących potomstwa, by nie lękały się trudów macierzyństwa. Bardzo gorąco pragniemy dziecka jako daru Bożego. Błagamy Cię Matko Matemblewska, błagaj w naszym imieniu Boga miłosiernego i wszechmogącego, aby nam pobłogosławił, dając dzieci, które będziemy wychowywać jako Jego dzieci i dar niebios Weź w opiekę nasze rodziny i prowadź je do swego Syna, który z Ojcem i Duchem Świętym żyje i króluje na wieki wieków. Amen. 1.gagat100-asia i andrzej 2.kingakw - Kinga i Wojtek 3.jedna_chwilka - jagoda i krzys Odpowiedz Link
gocha500 Re: modlitwa - jade do MATEMBLEWA !!!!!!!!!!!!!!! 16.01.05, 11:09 gagat pomodl sie za to zeby moj maz wreszcie byl gotowy na splodzenie dziecka (bo jak narazie niechce )i zebym nie miala problemow z zajciem w ciaze z gory dzieki Odpowiedz Link
magdulka26 Re: modlitwa - jade do MATEMBLEWA !!!!!!!!!!!!!!! 16.01.05, 11:21 gagat100 napisała: > Mamy problem z płodnością i gorliwie prosimy o wysłuchanie naszych modlitw. > Niektore niewiedzac o tym sa juz w ciazy i prosza rowniez o wysłuchanie ich > modlitw. > Wołamy do Ciebie i błagamy o Twoja pomoc.: > > Cudowna Matemblewska Pani! > Tyś największą po Bogu naszą pociechą. > Zbliżamy się do Ciebie z całą naszą ufnością, > jak dzieci do Matki przychodzimy do Ciebie, > korzymy się przed Tobą, błagając o pomoc Maryjo! > Tyle cudów zdziałałaś na tym miejscu > przez siebie wybranym, > tylu nieszczęśliwych wysłuchałaś i uleczyłaś ich > z chorób duszy i ciała, > tylu rodzinom dałaś upragnione dziecko. > Matko Matemblewska! > Bądź siłą dla matek oczekujących potomstwa, > by nie lękały się trudów macierzyństwa. > Bardzo gorąco pragniemy dziecka jako daru Bożego. > Błagamy Cię Matko Matemblewska, błagaj w naszym imieniu Boga > miłosiernego i wszechmogącego, aby nam pobłogosławił, > dając dzieci, które będziemy wychowywać jako Jego dzieci i dar niebios > Weź w opiekę nasze rodziny i prowadź je do swego Syna, > który z Ojcem i Duchem Świętym żyje i króluje > na wieki wieków. > Amen. > > 1.gagat100-asia i andrzej > 2.kingakw - Kinga i Wojtek > 3.jedna_chwilka - jagoda i krzys > 4 .A ja proszę o łaski i opiekę Matki Boskiej dla mnie ,męża ,mojego dziecka i całej rodziny Odpowiedz Link
kattrin1 Re: modlitwa - jade do MATEMBLEWA !!!!!!!!!!!!!!! 16.01.05, 11:08 i ja poprosze: kattrin1 z męzusiem Odpowiedz Link
szymma Re: modlitwa - jade do MATEMBLEWA !!!!!!!!!!!!!!! 16.01.05, 11:15 Ja też dołączam i bardzo o to proszę. Dzięki Odpowiedz Link
trudno_tak Re: modlitwa - jade do MATEMBLEWA !!!!!!!!!!!!!!! 16.01.05, 11:22 proszę o wpisanie i mnie trudno_tak dziękuję Joanna ----------------------------- Odpowiedz Link
zuzia36 Re: modlitwa - jade do MATEMBLEWA !!!!!!!!!!!!!!! 16.01.05, 11:33 zuzia36 - Gosia i Rafał i jeszcze prosze za Anetkę i Arka Odpowiedz Link
gagat100 odpisujcie CYTUJAC 16.01.05, 11:35 Mamy problem z płodnością i gorliwie prosimy o wysłuchanie naszych modlitw. Niektore niewiedzac o tym sa juz w ciazy i prosza rowniez o wysłuchanie ich modlitw. Wołamy do Ciebie i błagamy o Twoja pomoc.: Cudowna Matemblewska Pani! Tyś największą po Bogu naszą pociechą. Zbliżamy się do Ciebie z całą naszą ufnością, jak dzieci do Matki przychodzimy do Ciebie, korzymy się przed Tobą, błagając o pomoc Maryjo! Tyle cudów zdziałałaś na tym miejscu przez siebie wybranym, tylu nieszczęśliwych wysłuchałaś i uleczyłaś ich z chorób duszy i ciała, tylu rodzinom dałaś upragnione dziecko. Matko Matemblewska! Bądź siłą dla matek oczekujących potomstwa, by nie lękały się trudów macierzyństwa. Bardzo gorąco pragniemy dziecka jako daru Bożego. Błagamy Cię Matko Matemblewska, błagaj w naszym imieniu Boga miłosiernego i wszechmogącego, aby nam pobłogosławił, dając dzieci, które będziemy wychowywać jako Jego dzieci i dar niebios Weź w opiekę nasze rodziny i prowadź je do swego Syna, który z Ojcem i Duchem Świętym żyje i króluje na wieki wieków. Amen. 1.gagat100-asia i andrzej 2.kingakw - Kinga i Wojtek 3.jedna_chwilka - jagoda i krzys 4.gocha500 - 5.magdulka26-proszę o łaski i opiekę Matki Boskiej dla mnie ,męża ,mojego dziecka i całej rodziny 6.kattrin1 z męzusiem 7.szymna 8.trudno_tak- joanna z mezem 9.zuzia36 - Gosia i Rafał Odpowiedz Link
pandziksa Re: odpisujcie CYTUJAC 16.01.05, 12:04 Mamy problem z płodnością i gorliwie prosimy o wysłuchanie naszych modlitw. Niektore niewiedzac o tym sa juz w ciazy i prosza rowniez o wysłuchanie ich modlitw. Wołamy do Ciebie i błagamy o Twoja pomoc.: Cudowna Matemblewska Pani! Tyś największą po Bogu naszą pociechą. Zbliżamy się do Ciebie z całą naszą ufnością, jak dzieci do Matki przychodzimy do Ciebie, korzymy się przed Tobą, błagając o pomoc Maryjo! Tyle cudów zdziałałaś na tym miejscu przez siebie wybranym, tylu nieszczęśliwych wysłuchałaś i uleczyłaś ich z chorób duszy i ciała, tylu rodzinom dałaś upragnione dziecko. Matko Matemblewska! Bądź siłą dla matek oczekujących potomstwa, by nie lękały się trudów macierzyństwa. Bardzo gorąco pragniemy dziecka jako daru Bożego. Błagamy Cię Matko Matemblewska, błagaj w naszym imieniu Boga miłosiernego i wszechmogącego, aby nam pobłogosławił, dając dzieci, które będziemy wychowywać jako Jego dzieci i dar niebios Weź w opiekę nasze rodziny i prowadź je do swego Syna, który z Ojcem i Duchem Świętym żyje i króluje na wieki wieków. Amen. 1.gagat100-asia i andrzej 2.kingakw - Kinga i Wojtek 3.jedna_chwilka - jagoda i krzys 4.gocha500 - 5.magdulka26-proszę o łaski i opiekę Matki Boskiej dla mnie ,męża ,mojego dziecka i całej rodziny 6.kattrin1 z męzusiem 7.szymna 8.trudno_tak- joanna z mezem 9.zuzia36 - Gosia i Rafał 10.izu7 11. pandziksa Gagatku ja coś nie mam tej funkcji odpowiedz cytując nawet jak jestem zalogowana. Poprostu kopiuję list i przyklejam na końcu. A czemu nie mam tej funkcji to nie wiem. Odpowiedz Link
mmm72 Re: odpisujcie CYTUJAC 16.01.05, 12:15 pandziksa napisała: > Mamy problem z płodnością i gorliwie prosimy o wysłuchanie naszych modlitw. > Niektore niewiedzac o tym sa juz w ciazy i prosza rowniez o wysłuchanie ich > modlitw. > Wołamy do Ciebie i błagamy o Twoja pomoc.: > > Cudowna Matemblewska Pani! > Tyś największą po Bogu naszą pociechą. > Zbliżamy się do Ciebie z całą naszą ufnością, > jak dzieci do Matki przychodzimy do Ciebie, > korzymy się przed Tobą, błagając o pomoc Maryjo! > Tyle cudów zdziałałaś na tym miejscu > przez siebie wybranym, > tylu nieszczęśliwych wysłuchałaś i uleczyłaś ich > z chorób duszy i ciała, > tylu rodzinom dałaś upragnione dziecko. > Matko Matemblewska! > Bądź siłą dla matek oczekujących potomstwa, > by nie lękały się trudów macierzyństwa. > Bardzo gorąco pragniemy dziecka jako daru Bożego. > Błagamy Cię Matko Matemblewska, błagaj w naszym imieniu Boga > miłosiernego i wszechmogącego, aby nam pobłogosławił, > dając dzieci, które będziemy wychowywać jako Jego dzieci i dar niebios > Weź w opiekę nasze rodziny i prowadź je do swego Syna, > który z Ojcem i Duchem Świętym żyje i króluje > na wieki wieków. > Amen. > > 1.gagat100-asia i andrzej > 2.kingakw - Kinga i Wojtek > 3.jedna_chwilka - jagoda i krzys > 4.gocha500 - > 5.magdulka26-proszę o łaski i opiekę Matki Boskiej dla mnie ,męża ,mojego > dziecka i całej rodziny > 6.kattrin1 z męzusiem > 7.szymna > 8.trudno_tak- joanna z mezem > 9.zuzia36 - Gosia i Rafał > 10.izu7 > 11. pandziksa 12. mmm72 - Monika i Paweł > > Gagatku ja coś nie mam tej funkcji odpowiedz cytując nawet jak jestem > zalogowana. Poprostu kopiuję list i przyklejam na końcu. A czemu nie mam tej > funkcji to nie wiem. Odpowiedz Link
misia09 Re: odpisujcie CYTUJAC 21.01.05, 11:31 Cudowna Matemblewska Pani! > Tyś największą po Bogu naszą pociechą. > Zbliżamy się do Ciebie z całą naszą ufnością, > jak dzieci do Matki przychodzimy do Ciebie, > korzymy się przed Tobą, błagając o pomoc Maryjo! > Tyle cudów zdziałałaś na tym miejscu > przez siebie wybranym, > tylu nieszczęśliwych wysłuchałaś i uleczyłaś ich > z chorób duszy i ciała, > tylu rodzinom dałaś upragnione dziecko. > Matko Matemblewska! > Bądź siłą dla matek oczekujących potomstwa, > by nie lękały się trudów macierzyństwa. > Bardzo gorąco pragniemy dziecka jako daru Bożego. > Błagamy Cię Matko Matemblewska, błagaj w naszym imieniu Boga > miłosiernego i wszechmogącego, aby nam pobłogosławił, > dając dzieci, które będziemy wychowywać jako Jego dzieci i dar niebios > Weź w opiekę nasze rodziny i prowadź je do swego Syna, > który z Ojcem i Duchem Świętym żyje i króluje > na wieki wieków. > Amen. Proszę o modlitwę w Naszym iminiu Gosia i Tomek Odpowiedz Link
mmm72 Re: modlitwa - jade do MATEMBLEWA !!!!!!!!!!!!!!! 16.01.05, 12:13 I my też Cię bardzo prosimy z mężem: za nasze, miejmy nadzieję przyszłe zdrowe dzieciaczki i za dusżę Pawełka. Odpowiedz Link
gagat100 odpowiedz CYTUJAC lub skopuj ostatni watek i wklej 16.01.05, 12:17 Mamy problem z płodnością i gorliwie prosimy o wysłuchanie naszych modlitw. Niektore niewiedzac o tym sa juz w ciazy i prosza rowniez o wysłuchanie ich modlitw. Wołamy do Ciebie i błagamy o Twoja pomoc.: Cudowna Matemblewska Pani! Tyś największą po Bogu naszą pociechą. Zbliżamy się do Ciebie z całą naszą ufnością, jak dzieci do Matki przychodzimy do Ciebie, korzymy się przed Tobą, błagając o pomoc Maryjo! Tyle cudów zdziałałaś na tym miejscu przez siebie wybranym, tylu nieszczęśliwych wysłuchałaś i uleczyłaś ich z chorób duszy i ciała, tylu rodzinom dałaś upragnione dziecko. Matko Matemblewska! Bądź siłą dla matek oczekujących potomstwa, by nie lękały się trudów macierzyństwa. Bardzo gorąco pragniemy dziecka jako daru Bożego. Błagamy Cię Matko Matemblewska, błagaj w naszym imieniu Boga miłosiernego i wszechmogącego, aby nam pobłogosławił, dając dzieci, które będziemy wychowywać jako Jego dzieci i dar niebios Weź w opiekę nasze rodziny i prowadź je do swego Syna, który z Ojcem i Duchem Świętym żyje i króluje na wieki wieków. Amen. 1.gagat100-asia i andrzej 2.kingakw - Kinga i Wojtek 3.jedna_chwilka - jagoda i krzys 4.gocha500 - 5.magdulka26-proszę o łaski i opiekę Matki Boskiej dla mnie ,męża ,mojego dziecka i całej rodziny 6.kattrin1 z męzusiem 7.szymna 8.trudno_tak- joanna z mezem 9.zuzia36 - Gosia i Rafał 10.izu7 11.pandziksa 12.mmm72-za nasze miejmy nadzieję przyszłe zdrowe dzieciaczki i za dusżę Pawełka. 13.a niech zostanie puste :o)) 14. 15. Odpowiedz Link
nika782 Re: modlitwa - jade do MATEMBLEWA !!!!!!!!!!!!!!! 16.01.05, 12:16 *Drogi gagatku* Jestes kochana ze myslisz rowniez i o nas tzn. o kolezankach z forum Ja i moj maz bardzo cie prosimy abys i za nas pomodlila sie do Naszej Matki w niebie. Dziekujemy ************Joanna i Mariusz Dąbrowscy********************** ******************** Odpowiedz Link
aqulka Re: modlitwa - jade do MATEMBLEWA !!!!!!!!!!!!!!! 16.01.05, 12:28 Ja tez poprosze o dopisanie na liste i modlitwę Agnieszka i Krzysiek aqulka Odpowiedz Link
gagat100 odpowiedz CYTUJAC lub skopuj ostatni watek i wklej 16.01.05, 12:30 Mamy problem z płodnością i gorliwie prosimy o wysłuchanie naszych modlitw. Niektore niewiedzac o tym sa juz w ciazy i prosza rowniez o wysłuchanie ich modlitw. Wołamy do Ciebie i błagamy o Twoja pomoc.: Cudowna Matemblewska Pani! Tyś największą po Bogu naszą pociechą. Zbliżamy się do Ciebie z całą naszą ufnością, jak dzieci do Matki przychodzimy do Ciebie, korzymy się przed Tobą, błagając o pomoc Maryjo! Tyle cudów zdziałałaś na tym miejscu przez siebie wybranym, tylu nieszczęśliwych wysłuchałaś i uleczyłaś ich z chorób duszy i ciała, tylu rodzinom dałaś upragnione dziecko. Matko Matemblewska! Bądź siłą dla matek oczekujących potomstwa, by nie lękały się trudów macierzyństwa. Bardzo gorąco pragniemy dziecka jako daru Bożego. Błagamy Cię Matko Matemblewska, błagaj w naszym imieniu Boga miłosiernego i wszechmogącego, aby nam pobłogosławił, dając dzieci, które będziemy wychowywać jako Jego dzieci i dar niebios Weź w opiekę nasze rodziny i prowadź je do swego Syna, który z Ojcem i Duchem Świętym żyje i króluje na wieki wieków. Amen. 1.gagat100-asia i andrzej 2.kingakw - Kinga i Wojtek 3.jedna_chwilka - jagoda i krzys 4.gocha500 - 5.magdulka26-proszę o łaski i opiekę Matki Boskiej dla mnie ,męża ,mojego dziecka i całej rodziny 6.kattrin1 z męzusiem 7.szymna 8.trudno_tak- joanna z mezem 9.zuzia36 - Gosia i Rafał 10.izu7 11.pandziksa 12.mmm72-za nasze miejmy nadzieję przyszłe zdrowe dzieciaczki i za dusżę Pawełka. 13.a niech zostanie puste :o)) 14.nika782-Joanna i Mariusz 15.aqulka-Agnieszka i Krzysiek 16. Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: odpowiedz CYTUJAC lub skopuj ostatni watek i 16.01.05, 14:06 Mamy problem z płodnością i gorliwie prosimy o wysłuchanie naszych modlitw. > Niektore niewiedzac o tym sa juz w ciazy i prosza rowniez o wysłuchanie ich > modlitw. > Wołamy do Ciebie i błagamy o Twoja pomoc.: > > Cudowna Matemblewska Pani! > Tyś największą po Bogu naszą pociechą. > Zbliżamy się do Ciebie z całą naszą ufnością, > jak dzieci do Matki przychodzimy do Ciebie, > korzymy się przed Tobą, błagając o pomoc Maryjo! > Tyle cudów zdziałałaś na tym miejscu > przez siebie wybranym, > tylu nieszczęśliwych wysłuchałaś i uleczyłaś ich > z chorób duszy i ciała, > tylu rodzinom dałaś upragnione dziecko. > Matko Matemblewska! > Bądź siłą dla matek oczekujących potomstwa, > by nie lękały się trudów macierzyństwa. > Bardzo gorąco pragniemy dziecka jako daru Bożego. > Błagamy Cię Matko Matemblewska, błagaj w naszym imieniu Boga > miłosiernego i wszechmogącego, aby nam pobłogosławił, > dając dzieci, które będziemy wychowywać jako Jego dzieci i dar niebios > Weź w opiekę nasze rodziny i prowadź je do swego Syna, > który z Ojcem i Duchem Świętym żyje i króluje > na wieki wieków. > Amen. > > 1.gagat100-asia i andrzej > 2.kingakw - Kinga i Wojtek > 3.jedna_chwilka - jagoda i krzys > 4.gocha500 - > 5.magdulka26-proszę o łaski i opiekę Matki Boskiej dla mnie ,męża ,mojego > dziecka i całej rodziny > 6.kattrin1 z męzusiem > 7.szymna > 8.trudno_tak- joanna z mezem > 9.zuzia36 - Gosia i Rafał > 10.izu7 > 11.pandziksa > 12.mmm72-za nasze miejmy nadzieję przyszłe zdrowe dzieciaczki i za dusżę > Pawełka. > 13.a niech zostanie puste :o)) > 14.nika782-Joanna i Mariusz > 15.aqulka-Agnieszka i Krzysiek > 16.kruszyna75 Odpowiedz Link
agnes59 Re: odpowiedz CYTUJAC lub skopuj ostatni watek i 16.01.05, 16:32 Mamy problem z płodnością i gorliwie prosimy o wysłuchanie naszych modlitw. > Niektore niewiedzac o tym sa juz w ciazy i prosza rowniez o wysłuchanie ich > modlitw. > Wołamy do Ciebie i błagamy o Twoja pomoc.: > > Cudowna Matemblewska Pani! > Tyś największą po Bogu naszą pociechą. > Zbliżamy się do Ciebie z całą naszą ufnością, > jak dzieci do Matki przychodzimy do Ciebie, > korzymy się przed Tobą, błagając o pomoc Maryjo! > Tyle cudów zdziałałaś na tym miejscu > przez siebie wybranym, > tylu nieszczęśliwych wysłuchałaś i uleczyłaś ich > z chorób duszy i ciała, > tylu rodzinom dałaś upragnione dziecko. > Matko Matemblewska! > Bądź siłą dla matek oczekujących potomstwa, > by nie lękały się trudów macierzyństwa. > Bardzo gorąco pragniemy dziecka jako daru Bożego. > Błagamy Cię Matko Matemblewska, błagaj w naszym imieniu Boga > miłosiernego i wszechmogącego, aby nam pobłogosławił, > dając dzieci, które będziemy wychowywać jako Jego dzieci i dar niebios > Weź w opiekę nasze rodziny i prowadź je do swego Syna, > który z Ojcem i Duchem Świętym żyje i króluje > na wieki wieków. > Amen. > > 1.gagat100-asia i andrzej > 2.kingakw - Kinga i Wojtek > 3.jedna_chwilka - jagoda i krzys > 4.gocha500 - > 5.magdulka26-proszę o łaski i opiekę Matki Boskiej dla mnie ,męża ,mojego > dziecka i całej rodziny > 6.kattrin1 z męzusiem > 7.szymna > 8.trudno_tak- joanna z mezem > 9.zuzia36 - Gosia i Rafał > 10.izu7 > 11.pandziksa > 12.mmm72-za nasze miejmy nadzieję przyszłe zdrowe dzieciaczki i za dusżę > Pawełka. > 13.a niech zostanie puste :o)) > 14.nika782-Joanna i Mariusz > 15.aqulka-Agnieszka i Krzysiek > 16.kruszynka75 17.agnes59-Agnieszka i Krzysztof 18. Odpowiedz Link
zuzia36 Re: odpowiedz CYTUJAC lub skopuj ostatni watek i 16.01.05, 17:19 Mamy problem z płodnością i gorliwie prosimy o wysłuchanie naszych modlitw. > Niektore niewiedzac o tym sa juz w ciazy i prosza rowniez o wysłuchanie ich > modlitw. > Wołamy do Ciebie i błagamy o Twoja pomoc.: > > Cudowna Matemblewska Pani! > Tyś największą po Bogu naszą pociechą. > Zbliżamy się do Ciebie z całą naszą ufnością, > jak dzieci do Matki przychodzimy do Ciebie, > korzymy się przed Tobą, błagając o pomoc Maryjo! > Tyle cudów zdziałałaś na tym miejscu > przez siebie wybranym, > tylu nieszczęśliwych wysłuchałaś i uleczyłaś ich > z chorób duszy i ciała, > tylu rodzinom dałaś upragnione dziecko. > Matko Matemblewska! > Bądź siłą dla matek oczekujących potomstwa, > by nie lękały się trudów macierzyństwa. > Bardzo gorąco pragniemy dziecka jako daru Bożego. > Błagamy Cię Matko Matemblewska, błagaj w naszym imieniu Boga > miłosiernego i wszechmogącego, aby nam pobłogosławił, > dając dzieci, które będziemy wychowywać jako Jego dzieci i dar niebios > Weź w opiekę nasze rodziny i prowadź je do swego Syna, > który z Ojcem i Duchem Świętym żyje i króluje > na wieki wieków. > Amen. > > 1.gagat100-asia i andrzej > 2.kingakw - Kinga i Wojtek > 3.jedna_chwilka - jagoda i krzys > 4.gocha500 - > 5.magdulka26-proszę o łaski i opiekę Matki Boskiej dla mnie ,męża ,mojego > dziecka i całej rodziny > 6.kattrin1 z męzusiem > 7.szymna > 8.trudno_tak- joanna z mezem > 9.zuzia36 - Gosia i Rafał > 10.izu7 > 11.pandziksa > 12.mmm72-za nasze miejmy nadzieję przyszłe zdrowe dzieciaczki i za dusżę > Pawełka. > 13.a niech zostanie puste :o)) > 14.nika782-Joanna i Mariusz > 15.aqulka-Agnieszka i Krzysiek > 16.kruszynka75 17.agnes59-Agnieszka i Krzysztof 18.Anetka i Arek Odpowiedz Link
gosiaczek55 Re: odpowiedz CYTUJAC lub skopuj ostatni watek i 16.01.05, 17:38 Mamy problem z płodnością i gorliwie prosimy o wysłuchanie naszych modlitw. > > Niektore niewiedzac o tym sa juz w ciazy i prosza rowniez o wysłuchanie > ich > > modlitw. > > Wołamy do Ciebie i błagamy o Twoja pomoc.: > > > > Cudowna Matemblewska Pani! > > Tyś największą po Bogu naszą pociechą. > > Zbliżamy się do Ciebie z całą naszą ufnością, > > jak dzieci do Matki przychodzimy do Ciebie, > > korzymy się przed Tobą, błagając o pomoc Maryjo! > > Tyle cudów zdziałałaś na tym miejscu > > przez siebie wybranym, > > tylu nieszczęśliwych wysłuchałaś i uleczyłaś ich > > z chorób duszy i ciała, > > tylu rodzinom dałaś upragnione dziecko. > > Matko Matemblewska! > > Bądź siłą dla matek oczekujących potomstwa, > > by nie lękały się trudów macierzyństwa. > > Bardzo gorąco pragniemy dziecka jako daru Bożego. > > Błagamy Cię Matko Matemblewska, błagaj w naszym imieniu Boga > > miłosiernego i wszechmogącego, aby nam pobłogosławił, > > dając dzieci, które będziemy wychowywać jako Jego dzieci i dar niebios > > Weź w opiekę nasze rodziny i prowadź je do swego Syna, > > który z Ojcem i Duchem Świętym żyje i króluje > > na wieki wieków. > > Amen. > > > > 1.gagat100-asia i andrzej > > 2.kingakw - Kinga i Wojtek > > 3.jedna_chwilka - jagoda i krzys > > 4.gocha500 - > > 5.magdulka26-proszę o łaski i opiekę Matki Boskiej dla mnie ,męża ,mojeg > o > > dziecka i całej rodziny > > 6.kattrin1 z męzusiem > > 7.szymna > > 8.trudno_tak- joanna z mezem > > 9.zuzia36 - Gosia i Rafał > > 10.izu7 > > 11.pandziksa > > 12.mmm72-za nasze miejmy nadzieję przyszłe zdrowe dzieciaczki i za dusżę > > > Pawełka. > > 13.a niech zostanie puste :o)) > > 14.nika782-Joanna i Mariusz > > 15.aqulka-Agnieszka i Krzysiek > > 16.kruszynka75 > 17.agnes59-Agnieszka i Krzysztof > 18.Anetka i Arek 19. Gosia i Jacek - prosimy o modlitwe za naszego Aniolka i za nas: o sile i zdrowe, dobre dzieci - dziekujemy za Twoje dobre serduszko, gagatku Odpowiedz Link
reno78 Re: odpowiedz CYTUJAC lub skopuj ostatni watek i 16.01.05, 22:52 Mamy problem z płodnością i gorliwie prosimy o wysłuchanie naszych modlitw. Niektore niewiedzac o tym sa juz w ciazy i prosza rowniez o wysłuchanie ich modlitw. Wołamy do Ciebie i błagamy o Twoja pomoc.: Cudowna Matemblewska Pani! Tyś największą po Bogu naszą pociechą. Zbliżamy się do Ciebie z całą naszą ufnością, jak dzieci do Matki przychodzimy do Ciebie, korzymy się przed Tobą, błagając o pomoc Maryjo! Tyle cudów zdziałałaś na tym miejscu przez siebie wybranym, tylu nieszczęśliwych wysłuchałaś i uleczyłaś ich z chorób duszy i ciała, tylu rodzinom dałaś upragnione dziecko. Matko Matemblewska! Bądź siłą dla matek oczekujących potomstwa, by nie lękały się trudów macierzyństwa. Bardzo gorąco pragniemy dziecka jako daru Bożego. Błagamy Cię Matko Matemblewska, błagaj w naszym imieniu Boga miłosiernego i wszechmogącego, aby nam pobłogosławił, dając dzieci, które będziemy wychowywać jako Jego dzieci i dar niebios Weź w opiekę nasze rodziny i prowadź je do swego Syna, który z Ojcem i Duchem Świętym żyje i króluje na wieki wieków. Amen. 1.gagat100-asia i andrzej 2.kingakw - Kinga i Wojtek 3.jedna_chwilka - jagoda i krzys 4.gocha500 - 5.magdulka26-proszę o łaski i opiekę Matki Boskiej dla mnie ,męża ,mojego dziecka i całej rodziny 6.kattrin1 z męzusiem 7.szymna 8.trudno_tak- joanna z mezem 9.zuzia36 - Gosia i Rafał 10.izu7 11.pandziksa 12.mmm72-za nasze miejmy nadzieję przyszłe zdrowe dzieciaczki i za dusżę Pawełka. 13.a niech zostanie puste :o)) 14.nika782-Joanna i Mariusz 15.aqulka-Agnieszka i Krzysiek 16.kruszynka75 17.agnes59-Agnieszka i Krzysztof 18.Anetka i Arek 19. Gosia i Jacek - prosimy o modlitwe za naszego Aniolka i za nas: o sile i zdrowe, dobre dzieci - dziekujemy za Twoje dobre serduszko, gagatku 20.reno78 - Renata i Darek Odpowiedz Link
wandana Re: odpowiedz CYTUJAC lub skopuj ostatni watek i 17.01.05, 08:48 > Mamy problem z płodnością i gorliwie prosimy o wysłuchanie naszych modlitw. > Niektore niewiedzac o tym sa juz w ciazy i prosza rowniez o wysłuchanie ich > modlitw. Wołamy do Ciebie i błagamy o Twoja pomoc.: > > Cudowna Matemblewska Pani! > Tyś największą po Bogu naszą pociechą. > Zbliżamy się do Ciebie z całą naszą ufnością, > jak dzieci do Matki przychodzimy do Ciebie, > korzymy się przed Tobą, błagając o pomoc Maryjo! > Tyle cudów zdziałałaś na tym miejscu > przez siebie wybranym, > tylu nieszczęśliwych wysłuchałaś i uleczyłaś ich > z chorób duszy i ciała, > tylu rodzinom dałaś upragnione dziecko. > Matko Matemblewska! > Bądź siłą dla matek oczekujących potomstwa, > by nie lękały się trudów macierzyństwa. > Bardzo gorąco pragniemy dziecka jako daru Bożego. > Błagamy Cię Matko Matemblewska, błagaj w naszym imieniu Boga > miłosiernego i wszechmogącego, aby nam pobłogosławił, > dając dzieci, które będziemy wychowywać jako Jego dzieci i dar niebios > Weź w opiekę nasze rodziny i prowadź je do swego Syna, > który z Ojcem i Duchem Świętym żyje i króluje na wieki wieków. > Amen. > > 1.gagat100-asia i andrzej > 2.kingakw - Kinga i Wojtek > 3.jedna_chwilka - jagoda i krzys > 4.gocha500 - > 5.magdulka26-proszę o łaski i opiekę Matki Boskiej dla mnie ,męża ,mojego > dziecka i całej rodziny > 6.kattrin1 z męzusiem > 7.szymna > 8.trudno_tak- joanna z mezem > 9.zuzia36 - Gosia i Rafał > 10.izu7 > 11.pandziksa > 12.mmm72-za nasze miejmy nadzieję przyszłe zdrowe dzieciaczki i za dusżę > Pawełka. > 13.a niech zostanie puste :o)) > 14.nika782-Joanna i Mariusz > 15.aqulka-Agnieszka i Krzysiek > 16.kruszynka75 > 17.agnes59-Agnieszka i Krzysztof > 18.Anetka i Arek > 19. Gosia i Jacek - prosimy o modlitwe za naszego Aniolka i za nas: o sile i > zdrowe, dobre dzieci - dziekujemy za Twoje dobre serduszko, gagatku > 20.reno78 - Renata i Darek > 21.wandana ze swoimi najkochańszymi mężczyznami Odpowiedz Link
rzasia Re: odpowiedz CYTUJAC lub skopuj ostatni watek i 17.01.05, 10:21 wandana napisała: > > Mamy problem z płodnością i gorliwie prosimy o wysłuchanie naszych modlit > w. > > Niektore niewiedzac o tym sa juz w ciazy i prosza rowniez o wysłuchanie i > ch > > modlitw. Wołamy do Ciebie i błagamy o Twoja pomoc.: > > > > Cudowna Matemblewska Pani! > > Tyś największą po Bogu naszą pociechą. > > Zbliżamy się do Ciebie z całą naszą ufnością, > > jak dzieci do Matki przychodzimy do Ciebie, > > korzymy się przed Tobą, błagając o pomoc Maryjo! > > Tyle cudów zdziałałaś na tym miejscu > > przez siebie wybranym, > > tylu nieszczęśliwych wysłuchałaś i uleczyłaś ich > > z chorób duszy i ciała, > > tylu rodzinom dałaś upragnione dziecko. > > Matko Matemblewska! > > Bądź siłą dla matek oczekujących potomstwa, > > by nie lękały się trudów macierzyństwa. > > Bardzo gorąco pragniemy dziecka jako daru Bożego. > > Błagamy Cię Matko Matemblewska, błagaj w naszym imieniu Boga > > miłosiernego i wszechmogącego, aby nam pobłogosławił, > > dając dzieci, które będziemy wychowywać jako Jego dzieci i dar niebios > > Weź w opiekę nasze rodziny i prowadź je do swego Syna, > > który z Ojcem i Duchem Świętym żyje i króluje na wieki wieków. > > Amen. > > > > 1.gagat100-asia i andrzej > > 2.kingakw - Kinga i Wojtek > > 3.jedna_chwilka - jagoda i krzys > > 4.gocha500 - > > 5.magdulka26-proszę o łaski i opiekę Matki Boskiej dla mnie ,męża ,mojego > > > dziecka i całej rodziny > > 6.kattrin1 z męzusiem > > 7.szymna > > 8.trudno_tak- joanna z mezem > > 9.zuzia36 - Gosia i Rafał > > 10.izu7 > > 11.pandziksa > > 12.mmm72-za nasze miejmy nadzieję przyszłe zdrowe dzieciaczki i za dusżę > > Pawełka. > > 13.a niech zostanie puste :o)) > > 14.nika782-Joanna i Mariusz > > 15.aqulka-Agnieszka i Krzysiek > > 16.kruszynka75 > > 17.agnes59-Agnieszka i Krzysztof > > 18.Anetka i Arek > > 19. Gosia i Jacek - prosimy o modlitwe za naszego Aniolka i za nas: o sil > e i > > zdrowe, dobre dzieci - dziekujemy za Twoje dobre serduszko, gagatku > > 20.reno78 - Renata i Darek > > 21.wandana ze swoimi najkochańszymi mężczyznami > > 22.prosimy o to, jeśli wolą Boga jest, byśmy byli rodziną "Więcejdzietną" Asia z Rodzinką + Aniołek Odpowiedz Link
nitka111 Re: modlitwa - jade do MATEMBLEWA !!!!!!!!!!!!!!! 16.01.05, 12:48 Ja rówież poproszę o modlitwę nitka111 Anita i Robert z Bartusiem Odpowiedz Link
andziak.k Re: modlitwa - jade do MATEMBLEWA !!!!!!!!!!!!!!! 16.01.05, 13:14 Asiu, Wiem, że taka zbiorowa modlitwa będzie na pewno milsza Matce Boskiej i wierzę, że wszystkie doczekamy naszego szczęścia... Dlatego dopisz i mnie - Aneta z mężem Odpowiedz Link
gosia.testy Re: modlitwa - jade do MATEMBLEWA !!!!!!!!!!!!!!! 16.01.05, 13:18 Ja też proszę o modlitwę gosia-testy ---> Gosia z mężem Odpowiedz Link
maria70 Re: modlitwa - jade do MATEMBLEWA !!!!!!!!!!!!!!! 16.01.05, 14:30 ija poproszę, oraz za Asie która już jest w ciąży za szczęśliwy koniec i zdrowego dzieciaczka Odpowiedz Link
beatak11 Re: modlitwa - jade do MATEMBLEWA !!!!!!!!!!!!!!! 16.01.05, 16:14 Bardzo proszę dopisać nas Beata i Maciek Odpowiedz Link
justina_w Re: modlitwa - jade do MATEMBLEWA !!!!!!!!!!!!!!! 16.01.05, 17:11 I ja proszę o modlitwę - Justyna i Adam Odpowiedz Link
niunia70 Re: modlitwa - jade do MATEMBLEWA !!!!!!!!!!!!!!! 16.01.05, 17:35 ja również proszę- dziękuje Natalia i Piotr Odpowiedz Link
suslak Re: modlitwa - jade do MATEMBLEWA !!!!!!!!!!!!!!! 16.01.05, 18:04 Ja też proszę o modlitwę za nas i przyłączam się fragmentem Litanii Polskiej "Jasna Matemblewska Pani z Panem Jezusem pod sercem do której modlą się kobiety spragnione dziecka módl się za nami" Susłak z Susłem czyli Maryś i Łukasz Odpowiedz Link
maria.ksiazek Re: modlitwa - jade do MATEMBLEWA !!!!!!!!!!!!!!! 16.01.05, 19:31 Mamy problem z płodnością i gorliwie prosimy o wysłuchanie naszych modlitw. Niektore niewiedzac o tym sa juz w ciazy i prosza rowniez o wysłuchanie ich modlitw. Wołamy do Ciebie i błagamy o Twoja pomoc.: Cudowna Matemblewska Pani! Tyś największą po Bogu naszą pociechą. Zbliżamy się do Ciebie z całą naszą ufnością, jak dzieci do Matki przychodzimy do Ciebie, korzymy się przed Tobą, błagając o pomoc Maryjo! Tyle cudów zdziałałaś na tym miejscu przez siebie wybranym, tylu nieszczęśliwych wysłuchałaś i uleczyłaś ich z chorób duszy i ciała, tylu rodzinom dałaś upragnione dziecko. Matko Matemblewska! Bądź siłą dla matek oczekujących potomstwa, by nie lękały się trudów macierzyństwa. Bardzo gorąco pragniemy dziecka jako daru Bożego. Błagamy Cię Matko Matemblewska, błagaj w naszym imieniu Boga miłosiernego i wszechmogącego, aby nam pobłogosławił, dając dzieci, które będziemy wychowywać jako Jego dzieci i dar niebios Weź w opiekę nasze rodziny i prowadź je do swego Syna, który z Ojcem i Duchem Świętym żyje i króluje na wieki wieków. Amen. Masza i Marcin Odpowiedz Link
moni27 Re: modlitwa - jade do MATEMBLEWA !!!!!!!!!!!!!!! 16.01.05, 19:41 I ja też bardzo prosze o dopisanie mnie do listy. Mnie i mojego kochanego meża Krzysztofa - pragniemy błagać o zdrowie dla nas oraz o to abyśmy mogli zostać rodzicami. Odpowiedz Link
ewkaczo Re: modlitwa - jade do MATEMBLEWA !!!!!!!!!!!!!!! 16.01.05, 20:57 Gagatku tamtym razem nie zdarzylam sie zapisac wiec tym szybciutko to czynie Prosze o modlitwe za mnie i mojego meza abysmy jak najszybciej cieszyli sie naszym malenstwem) Odpowiedz Link
olivia8 Re: modlitwa - jade do MATEMBLEWA !!!!!!!!!!!!!!! 16.01.05, 21:55 Bardzo prosze o wpisanie mnie na liste z góry dziekuje i Pozdrawiam Olivia8. Odpowiedz Link
ankas7 Re: modlitwa - jade do MATEMBLEWA !!!!!!!!!!!!!!! 16.01.05, 22:14 I ja sie dopisuje Prosze o modlitwe Ania i Michał Odpowiedz Link
samanta25 Re: modlitwa - jade do MATEMBLEWA !!!!!!!!!!!!!!! 16.01.05, 22:45 Ja też proszę o modlitwę o to abyśmy mogli zostać rodzicami Samanta25 - Beata z Mężem ******** czekam na cud 36 cykl www2.fertilityfriend.com/home/samanta Odpowiedz Link
golo25 Re: modlitwa - jade do MATEMBLEWA !!!!!!!!!!!!!!! 17.01.05, 06:34 Gagat, dopisz mnie proszę na swoją listę. Gosia Odpowiedz Link
marmich22 Re: modlitwa - jade do MATEMBLEWA !!!!!!!!!!!!!!! 17.01.05, 08:13 I ja z całego serca proszę o modlitwę,aby tym razem się udało.Pozdrawiam i dziękuję. Maryla Odpowiedz Link
roleczka11 Re: modlitwa - jade do MATEMBLEWA !!!!!!!!!!!!!!! 17.01.05, 08:18 Jesteś Kochana, że nie myślisz Tylko o sobie, ale o wszystkich współforumowiczkach. Jestem pewna że Przenajświętsza Panienka Cię wysłucha. Z całego serca proszę o dołączenie mnie do listy i o modlitwy - abym już niedługo mogła tulić w ramionach zdrową kruszynkę - Małgosia i Kamil. Odpowiedz Link
marzenalep Re: modlitwa - jade do MATEMBLEWA !!!!!!!!!!!!!!! 17.01.05, 08:23 Ja również poproszę o modlitwę Marzena i Darek Odpowiedz Link
misiak26 Re: modlitwa - jade do MATEMBLEWA !!!!!!!!!!!!!!! 17.01.05, 09:01 Ja rowniez proszę o dopisanie mnie do listy oraz mojego mężulka Sebusia, abyśmy mogli zostac szczęsliwymi rodzicami Odpowiedz Link
j0204 Re: modlitwa - jade do MATEMBLEWA !!!!!!!!!!!!!!! 17.01.05, 09:25 ja również prosze o modlitwę - o zdrowe dziecko. Cudowna Matko..........Ty wiesz jak bardzo o to proszę wraz z mężem.......... jola. ---------- www.republikadzieci.org/problemyiniepokoje/strata/pamiec43.htm "Wszystko byłoby inne, gdybyś tu była ja wiem........" Odpowiedz Link
asiak78 Re: modlitwa - jade do MATEMBLEWA !!!!!!!!!!!!!!! 17.01.05, 08:31 Mamy problem z płodnością i gorliwie prosimy o wysłuchanie naszych modlitw. Niektore niewiedzac o tym sa juz w ciazy i prosza rowniez o wysłuchanie ich modlitw. Wołamy do Ciebie i błagamy o Twoja pomoc.: Cudowna Matemblewska Pani! Tyś największą po Bogu naszą pociechą. Zbliżamy się do Ciebie z całą naszą ufnością, jak dzieci do Matki przychodzimy do Ciebie, korzymy się przed Tobą, błagając o pomoc Maryjo! Tyle cudów zdziałałaś na tym miejscu przez siebie wybranym, tylu nieszczęśliwych wysłuchałaś i uleczyłaś ich z chorób duszy i ciała, tylu rodzinom dałaś upragnione dziecko. Matko Matemblewska! Bądź siłą dla matek oczekujących potomstwa, by nie lękały się trudów macierzyństwa. Bardzo gorąco pragniemy dziecka jako daru Bożego. Błagamy Cię Matko Matemblewska, błagaj w naszym imieniu Boga miłosiernego i wszechmogącego, aby nam pobłogosławił, dając dzieci, które będziemy wychowywać jako Jego dzieci i dar niebios Weź w opiekę nasze rodziny i prowadź je do swego Syna, który z Ojcem i Duchem Świętym żyje i króluje na wieki wieków. Amen. Asiak78 czyli Asia i Mariusz Odpowiedz Link
kropk-a Re: modlitwa - jade do MATEMBLEWA !!!!!!!!!!!!!!! 17.01.05, 09:48 Poproszę i ja o westchnienie w mojej intencji... Ania Odpowiedz Link
kasiablauciak Re: modlitwa - jade do MATEMBLEWA !!!!!!!!!!!!!!! 17.01.05, 10:20 I ja bardzo proszę o modlitwę! Kasia i Waldek Odpowiedz Link