Dodaj do ulubionych

Starania.....c.d.

• pipi79 Re: Starania.....c.d. 16.02.05, 12:31
      jolanta8 bolały cie jajniki po owu czy mam sie martwić,mnie już bolą 7 dzień
      od owu oby to nie zwiastun @. pozdrawiam cie ciepło i twoją kruszynkę
      • izutek Re: Starania.....c.d. 16.02.05, 13:22
        dziewczynki... u mnie taki dol troszeczke... wiecie, zero objawow, wiecej
        stresu.. poza tym duuuzo pracy i do tego wszystkiego chyba mnie jekies
        przeziebienie rozbiera. qrcze! w ogole mam zly dzien - cholera! to jest nie
        sprawiedliwe!!!!!!!!!!!!
        • portka1 Re: Starania.....c.d. 16.02.05, 13:31
          Kobietki, jestem mistrzynią w szukaniu objawów (tych pozytywnych rzekomo
          swiadczących o ciąży tzw. urojonej)a mianowiecie: od pół godziny mam zgagę smile
          Tylko się ze mnie nie śmiejcie, a co chociaz przez chwile sie połudzę że są
          jakieś szanse... .. a jutro, pojutrze będzie ryk , taka już jestem narwana.
          Mąż chce mi kupić coś na uspokojenie....bleeeeeee
          • pipi79 Re: Starania.....c.d. 16.02.05, 13:42
            nie tylko ty portka szukasz objawów. wczoraj pierwszy raz w życiu zakręciło mi
            sie w głowie wiec pomyślałam może....zgage tez miałam ale to pewnie po
            zjedzeniu 3 ciasteksmile taki łakomczuch ze mnie trzymaj sie i nie załamuj
            zobaczymy
            • izutek Re: Starania.....c.d. 16.02.05, 13:46
              tak.. pipi - ogladanie testo to jest norma, objawy - co miesiac inne wink no... a
              mi jest tylko juz przykro - i sie panicznie boje smile
        • pipi79 Re: Starania.....c.d. 16.02.05, 13:33
          izutek tylko sie nie klinuj będzie dobrze, ja też mam stres ale to forum dodaje
          mi otuchy. ja to mam taką obsesję ze codziennie oglądam moje testy owu i
          porównuje kreseczki czy nie za jasne, czy nie za ciemne koszmar nie wytrzymam
          • izutek Re: Starania.....c.d. 16.02.05, 14:31
            moja @ jak bedzie, to bedzie we wtorek... wiec jeszcze troche czasu, ale chyba
            zrobie BETE wczesniej, po co sie denerwowac i czekac tyle czasu..
            wiecie co.. u mnie w tym cyklu jest inaczej, bo zawsze mialam bole piersi juz 2
            dni po owu, a tym razem nie mam w ogole... i z cala pewnoscia łaskocze mnie w
            okolicy prawego jajnika.. nie wiem co to io dlaczego - nie nie postrzega tego
            jako objawu ciazy, ale raczej zaczyman sie martwic ze cos ze mna nie tak - bo
            nie dzialam w tym cyklu tak jak zawqsze... ale testy owu dzialaly i tempka w
            gorze (???) wie o co chodzi??!!
            • portka1 Re: Starania.....c.d. 16.02.05, 15:07
              Izutek (przypomnijmi)czy to Twój drugi cykl z testmi??? Jajnik tez mnie raczej
              kłuje co jakis czas, nie kojarze z tego chorobą, grunt to pozytywnie myślećsmile
              chociaz teraz coraz cieżej mi to przychodzi. jednym słowem: wariuje !!!!!!!!! A
              co dopiero będzie jak @ dostanę, naprawde juz nie wiem co zle robię.......
              kicha!!!!!!!
              • jolanta8 Re: Starania.....c.d. 16.02.05, 18:01
                pipi79 w tym cyklu mnie jajniki wogóle nie bolały-nic mnie nie bolało nie kłuło
                piersi też ok tylko II kreseczki wyszłysmile)))więc Izutku jeżeli nie masz żadnych
                objawów to się nie martw....

portka zgaga to jest też jakiś objaw tak samo Izutek wysoka tempkasmile)

a u mnie dziewczyny chyba coś zaczyna się dziać-zaczyna pobolewać brzuszek ale
                tak fajnie boli ,delikatne skurcze po prawej stronie,okres dwa dni się
                spóźnia...

ale się nie mogę na Was doczekać dziewczynki
    • jolanta8 Re: Starania.....c.d. 16.02.05, 18:37
      dziewczyny dowiedziałam się że 1 tydzień ciąży liczy sie od ostatniej @ anie od
      owu więc mam 5 tygodniową ciąże a nie 3 tygodniową jak myślałam,jeżeli się mylę
      to mnie poprawacie ostatnia @ 19.01
      pozdrawiam
      • izutek Re: Starania.....c.d. 16.02.05, 19:38
        portka - i znowu ci moge podac reke! a staram sie juz 5 cykl, a 3 z testami

Jola - to prawada - ciaze liczy sie od pierwszego dnoa ostataniej miesiaczki
        • portka1 Re: Starania.....c.d. 16.02.05, 20:24
          Kobietki, piersi mnie bolą , mam większe i co gorsza dokładnie tak samo miałam
          w ostatnim cyklu i za 1/2 dni przyszła @, brak mi sił naprawde, mam dość,
          zaczyna mnie to przerastac....

Odpuszczam....Trzymam za WAS wszyskie kciuki!!!!!!
          • jolanta8 Re: Starania.....c.d. 16.02.05, 20:34
            portka1 to może oznaczać ciąże a nie @ bądźże dobrej myśli
          • izutek Re: Starania.....c.d. 17.02.05, 09:07
            prtka, nie wygłupiaj się - nic nie odpuszczasz!!! Przecież starszasz sie wcale
            nie tak długo, a to, że piersi Cię bola, to może być oznaką złego lub dobrego,
            wiec nie przekreslaj jeszcze wszystkiego!!!!
            Myślisz, ze ja jak się czuję!? Ja tez nie jestem szczesliwa i radosna z tego
            powodu! Tez mnie to doluje... na MAXA! także przyoluje Cie do porządku!
    • jolanta8 Re: Starania.....c.d. 16.02.05, 20:53
      portka1 Bosche jak ja Cie mam namówic na testy co będzie to będzie nie dostałaś
      dzisiaj wczoraj bóle może i masz ale to moga być bóle na fasoleczkę a jeżeli
      nie no to w następnym cyklu następna szansa,tak do tego podchodź.....czekam
    • jolanta8 Re: Starania.....c.d. 17.02.05, 13:45
      co Wy dziewczyny takie ciche? co u Was się dzieję? portka1,Izutek czekam na
      wieści...od Was
      • izutek Re: Starania.....c.d. 17.02.05, 14:08
        jola, ja se generalnie boje o ten jajnik i o to, ze ten cykl jest dziwny, bo
        mnie w ogole piersi nie bolaly... jest dziwnie, ale raczej w tym sensie, ze sie
        boje po porstu, ze cos jest nie tak...

a portka, to chyba sie zasmucial... i trzeba ja przywolac do porzadku!

a jak u ciebie?
        • jolanta8 Re: Starania.....c.d. 17.02.05, 14:16
          u mnie lekkie zawroty głowy i ogólnie dobrze

a jeżeli chodzi o Ciebie to sie nie martw że nic nie ma-żadnych objawów mnie
          piersi do tej pory nie bolą

portka1 bo dostaniesz po dupce jak sie nie odezwiesz i nie powiesz co
          słychać!!!!!!!!1
          • jolanta8 Re: Starania.....c.d. 17.02.05, 17:42
            portka1 odezwij się!!!!!!
            • izutek Re: Starania.....c.d. 17.02.05, 19:11
              portka... no weź...sama mnie tutaj zostaiasz?! jak mozesz...
              • portka1 Re: Starania.....c.d. 17.02.05, 19:32
                Izutek, Jola, mam strasznego doła, dzisiaj 28dc z racji ze owul spozniona o 2
                dni małapa najpóżniej jutro/pojutrze, co wiecej???? zrobilam test po południu,
                musialam, bo naprawde byłam nie do zycia i co??? zwyczajne NIC!!!!!!!!!!!!! Nie
                wiem co juz robic, mam tego dosc, przerosło mnie to, nie wiem co ze mną nie
                tak..... nie wiem czym sobie zasłużyłam,
                TO NIESPRAWIEDLIWE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nIE
                PISZE BO NIE MAM O CZYM, TO FORUM MA DAWAC NADZIEJE A JA BYM TYLKO DOLOWALA, BO
                TAK SIE CZUJE, PASKUDNIE I WSZYSTKO DO D....
                Paulina
                • izutek Re: Starania.....c.d. 17.02.05, 19:39
                  Paulinko... ciesze sie ze jestes! sluchaj, to ze dzisiaj zrobilas test i wyszlo
                  jak wyszlo, to jeszcze o niczym ni swiadczy bo znam przypadki gdzie w dniu 2
                  test byl robiony i wychodzil negat., pomimo ciazy...
                  a tak poza tym, to myslisz, ze jak ja sie czuje... mi tez nie jest milutko!
                  wpadam w taka depreche, ze nie wiem... i tak nie znam przyczyny.. ale wiem tez
                  ze nie mozna sie tak dolowac, bo to tylko pogarsza syt. wiem ze latwo
                  powiedziec, ale tak jest.. nie martw sie - ja tez nie potrafie tego wprowadzic
                  w zycie sad i nie martw sie tak strasznie! u mnie to juz 5 cykl, a u Ciebie
                  chyba troche świeższy nie?? to dopiero poczatki! wiesz w tym wszystkim chyba
                  chodzi o to, ze trzeba sie nauczyc cierpliwosci - wiem.. to bez sensu! ja np
                  tego nie rozumiem i wg mnie to tez cholernie niesprawiedliwe!!!!!!! life...
                  ale przynajmniej nie zostawiaj mnie samej...
                  • portka1 Re: Starania.....c.d. 17.02.05, 19:48
                    Izutek, zawsze gdy cos robilam to sie do tego przykładałam,poprostu nie umię
                    sie wyłączyć wyluzowac, wiem ze odkad przestałam brac tab. i nie stosujemy
                    zabezpiecz, ZAWSZE bede miała w głowie "a może"? zwyczajnie nie potrafie sie
                    wyłączyć, wiec jak mam to zrobic??? Ja nie mam pomyslu, odstawic testy? co z
                    tego jak w głowie bede miała kalkulator typu" owulacja ostanio w 13dc to sie
                    teraz staram" Ja to wiem, taka jestem popieprzona!!!!

a, i we wrzesniu odstawiłam czyli tak jak TY. Dzięki Izutek, ale jestem
                    beznadziejna....i niestety realiska, staram sie pogodzic z @ ale sama mysl o
                    tym to ryk. I w dodaytku moja przyjaciółka wpadła...Jak tu nie ryczeć????
                    Izutek przepraszam za te bzdety ale naprawde paskudnie sie czuje.
                    ------
                    pozdr., smile
                • jolanta8 Re: Starania.....c.d. 17.02.05, 19:41
                  Paulinko zatestuj jeszcze za ok.dwa dni niekiedy nie wychodzi test od razu

Bosche dziewczyny jak ja jestem z Wami duchowo to sobie nie wyobrażacie
                  tak cały czas liczę na to ,że w końcu Wam się uda...

Paulinko ,jeżeli nic to się nie załamuj proszę Cię pisz cały czas po to tu
                  jesteśmy....
                  • portka1 Re: Starania.....c.d. 17.02.05, 19:54

dzieki dziewczyny, ale ja naprawde nie mam o czym pisac, a pisanie typu: ze
                    znowu nic, ze znowu licze, ze znowu trzymam pion, ze znowu testy, i wkoncu
                    znowu @? Przepraszam Was ale mam takiego doła ze masakra i nie umię sie
                    pocieszyc siedze w sypialni i rycze, musze sie wyryczec!!!!!!!!!!zaraz zaczne
                    rzucac ksiazkami lub czymkolwiek!!!!!!!!!! Izutek Ciebie najbardziej przeprszam
                    ale trzymam kciuki, naprawde nie wiem co Ci napisac, nie wiem....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka