Dodaj do ulubionych

Novum-ginekolodzy

31.01.05, 12:37
Czesc Dziewczyny! zastanawiam sie nad leczeniem w Novum, poniewaz to moje
poczatki w staraniach o dzidzie to na razie zalezy mi na znalezieniu dobrego
ginekologa. Czy polecacie kogos z Novum? Mam swoja ginke, b.mila, z tego co
wiem to dobry lekarz, ale mam do niej kawal drogi, jade przez cala W-we, a
warunki w gabinecie nie sa najlepsze (gabinet w mieszkaniu) Dzisiaj bylam z
mezem w Novum zbadac nasionka i bardzo mi sie tam spodobalo, jak dla nas
dojazd idealny i ogolnie byloby znacznie wygodniej. Chcialabym sie dowiedziec
czy ktoras z Was tam sie leczy, u kogo, ile kosztuje wizyta, co wliczone jest
w cene (cytologia, usg?), czy dodatkowe badania robi sie na miejscu i jaki
jest koszt? Np. jesli wizyta nie obejmuje usg to ile kosztuje ono oddzielnie,
itp.Bede bardzo wdzieczna za odpowiedzi!!! Pozdrawiam!!!
Obserwuj wątek
    • gagat100 Re: Novum-ginekolodzy 31.01.05, 12:44

ForumDOBRYCHginekologów
    • paula08 Re: Novum-ginekolodzy 31.01.05, 14:28
      Dzieki, ale lista sie rozrosla i jest dosc nieczytelnasad Patrzac po tytulach
      znalazlam jedna wypowiedz dotyczaca Novumsad Moze jest ich wiecej ale nie znam
      nazwisk pracujacych tam lekarzy, wiec gorzej sie szuka. Poza tym chcialabym
      poznac aktualne ceny, oczywiscie moge tam zadzwonic, ale wczesniej chcialam sie
      od Was dowiedziec czy kogos tam znacie i polecaciesmile
    • mutantowa Re: Novum-ginekolodzy 31.01.05, 16:02
      Poczytaj na bocianie wątek o Novum, ja sie tam lecze i jestem zadowolona smile
      www.nasz-bocian.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=16808pozdrawiam
    • lidek0 Re: Novum-ginekolodzy 01.02.05, 07:39
      Polecam swoją ginkę, ma komfortowy i przytulny gabinet, usg na miejscu bez
      dodatkowych zapisów i opłat /w Novum chyba tak nie jest/ przyjmuje do późna,
      kocha swoją pracę i ma trudne i skomplikowane przypadki w swojej praktyce,
      pracuej na Żelzanej. Skoro zaczynacie starania to czemu od razu do kliniki?
      Zacznijcie od badań /lista na górze forum/
      Novum - ciąża naturalna
      • paula08 do lidek 01.02.05, 09:20
        A mozesz mi podac namiary na Twoja ginke??? gdzie ona przyjmuje??? bo pracuje
        na Zelaznej, ale przyjmuje gdzies indziej, dobrze zrozumialam??? a pomysl z
        Novum pojawil sie poniewaz moja ginka kazala nam czekac rok, nie robic zadnych
        badan, a wiem, ze w Novum sie nie czeka tylko od razu diagnozuje. Zrobilismy
        nasionka na wlasna reke, wczoraj odebralismy wyniki i okazuje sie, ze jest zle
        sad Stad mysle, ze pewnie i tak trzeba bedzie pojsc do Novum...sad Na razie nie
        wiadomo czy u mnie jest w porzadku, czy tez nie- nikt tego nie sprawdzal i to
        mnie najbardziej boli... Ja wole zrobic badania nawet bez potrzeby i wiedziec,
        ze nie ma przeszkod niz nic nie robic i po roku dowiedziec sie, ze przed nami
        zmudne leczenie... Dzieki za pomoc!!! prosze o info o tej pani doktor, moze byc
        na maila: paula08@gazeta.pl
        • lidek0 Re: do lidek 01.02.05, 22:17
          dr Marzena Padzik Moczydłowska ul.Marsa 101/103 tel 611 87 43, przyjmuje we
          wtorki i czwartki od 16 do ostatniej pacjentki. Ja dla niej jeździłabym na
          koniec miasta. Jak już pisałam ma usg w gabinecie /bez dopłat/ Przy ewentualnym
          laparo jak jesteś ubezpieczona to robisz u niej na NFZ.
          A badania hormonalne, toksoplazmozę, cytomegalię i chlamydię możesz zrobić sama.
    • gagat100 Re: Novum-ginekolodzy 01.02.05, 11:00
      postanowilam otworzyc nowy watek o novum , napewno nie ma tam wiele ale jesli
      cos wiecie dopiszcie forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=18090&w=20080592

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka