jolanta8 Re: Jolu te zapytanie z gg to ja:) 17.02.05, 14:22 al;e nic nie dostałam żadnego zapytania mój numer 5016320 Odpowiedz Link
balbina11 Smutno mi... 17.02.05, 22:26 Mam doła. Dzisiaj mój 17 dc i byłam na kontrolę u ginki. Owu była, a ciąży niet i ja o tym wiem. Endometrium też nie ciekawe, ale do przyjęcia. Dostałam CLO i luteinę od następnego cyklu. Nic mi się nie chce. Ginka powiedziała, że jak w ciągu 4 m-cy stymulacji i monitoringu nic nie wyjdzie to ona się poddaje i kieruje nas do kliniki leczenia niepłodności... Smutno mi... Odpowiedz Link
tromysza Re: Smutno mi... 18.02.05, 12:17 balbinko, doskonale Cię rozumiem. Ale nie możesz tak myśleć. Po stymulacji Clo wiele kobiet zachodzi w ciąże- Ty właśnie będziesz jedna z nich. Ej, nie trać nadziei. Wszystkie czasem tracimy- ale musimy się wspierać. Postaraj się nie myśleć tyle o ciąży (znalazła się mądra!!!), o staraniach. Od tego niedługo zwariujemy, a chyba najważniejsze, żebyśmy poukładały siebie: swoje uczucia, emocje, ból, zniecierpliwienie. Nie umiem Ci powiedzieć dlaczego taka kobieta jak Ty: zdrowa itd nie zachodzi. Tak jak nie mogę odpowiedzieć dlaczego ja zdrowa nie zachodzę. Ake wiem jak Cię to boli. Ja ostatnio ciągle płaczę- ale nie możemy płakać. Po prostu nie możemy- myślę, że Twoja niepłodność to sprawa psychiki. Nie wiem też, k..., dlaczego jedni, którzy bardzo chcą zachodzą, a inni... balbinko, tak więc proszę, daj sobie trzy m-ce. na stymulacje, monitorin. I wierz,wierz, wierz. Bo tylko wiara nam pomoże. I uwierz, pomoże )) Bardzo mocno Cię ściskam i daję Ci całą moją siłę jaką w tym momencie mogę z siebie wykrzesać. Tromysza Odpowiedz Link
balbina11 Re: Smutno mi... 18.02.05, 13:13 Wbrew pozorom nie myślę tyle o ciąży, nawet ostatnio nie wiedziałam który to dzień cyklu. Musiałam sobie przypomnieć jak szłam do ginki. Nie mam już siły myśleć o staraniach, nawet tu coraz mniej zaglądam... Mam uzasadnione podejżenia, że mój problem siedzi w głowie. Kiedyś sobie wymyślłam, że może nie powinnam zachodzić dopóki nie pozamykam pewnych spraw i to się chyba zaprogramowało... Odpowiedz Link
tromysza Re: Smutno mi... 18.02.05, 14:35 Życzę Ci więc byś rozwiazała swój problem. I trzymam kciuki. Bardzo mocno. Może pogadać z psychologiem? Ale dobrym... Odpowiedz Link
balbina11 Re: Smutno mi... 18.02.05, 14:58 Już jestem po terapii, poza tym, moja Mama jest psychologiem. Już się lepiej czuję: wyszorowałam lodówkę, łazienka lśni. Teraz jeszcze muszę poodkurzać mieszkanie, a potem padnę. Zastanawiam się czy w ramach poprawy humoru po tym jak przyjdzie @, czyli gdzieś 27 lutego nie zafundować sobie wizyty w Instyucie Dermiki. Czytałam artykuł o holostycznej pielęgnacji ciala: masarze, ujędrnianie i takie tam. Koszt tego to jakieś 200 zł ale chyba sobie zrobię prezent... Odpowiedz Link
abri Re: Tromysza i Spółka c.d 17.02.05, 22:53 Witam. Jestem tu pierwszy raz i może nie powinnam mieć tu prawa wstępu, bo nigdy się o dzidzię nie staraliśmy, bo nie było tego odpowiedniego momentu, tzn. cholernych pieniędzy żeby zamieszkać razem i spełnić marzenia o dzidzi. O pluszowym maleństwie marzymy od 5 lat od kiedy jesteśmy razem. Może teraz gdy wyjadę do Niego do Anglii... Z koleżanką-ciężarówką żartuję, że chciałabym zdążyć urodzić gdzieś przed 40 urodzinami (mam 27). Więc jestem trochę jak Wy bo CZEKAM, ale się nie staram. Czasami mam takie schizy, że wyję przez 3 dni i tylko praca mi pomaga, bo ukochany daleko. Mam nadzieję, że przyjmiecie mnie ze zrozumieniem i nie wykopiecie z tego wątku. -- "Ucz się czekać, bo albo zmienią się rzeczy, albo twoje serce" - J.M.Sailer Odpowiedz Link
kingakw Piatek 18.02.05, 07:32 Witam was dziewczynki kochane. Nie pisze tu często, gdyż w obu pracach nie wolno nam wchodzić na strony innne niż nasze. Oddzywam się tylko jak jestem już w domu po pracy lub jak teraz, przed pracą. Jeszcze tylko tydzień i będę miała luźniej. Przesyłam wam pozdrowionka w ten suuuper śniegowy poranek. Jutro mam wolny dzień, więc pojawię się tu rano na kawusi. Mam nadzieję, że kogoś tu zastanę w sobotę. Tak bardzo tęsknie za rozmowami z wami A tak w ogole to kattrin, ja Ci powiedziałam już jakiś czas temu, że czuję, że będziesz w ciąży w tym cyklu )) Zresztą tromyszka też zachowuje się jak ciężąrówka (mam na mysli objawy). Wiem że przy takim nakręcaniu może boleć porażka, ale szanse są większe niż kiedykolwiek dotąd)) Trzymam kciuki. Do juterka na porannej kawusi. Odpowiedz Link
kasiuula Re: Piatek 18.02.05, 10:24 Ojej a co tu tak cicho. dziewczynki dzien dobry jest 10.30 Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Piatek 18.02.05, 10:26 Hej kinia ,ostatnio jestes bardzo zapracowana moja droga.Coś czuję że dziś będzie smutno na wątku.Tromyszki chyba nie ma ,Kasiula ma tez jechac do Zakopca.Może Mola się odezwie ,pamietka ,Kattrin.U mnie tez zima na całego ,cały dzień sypie śnieg.Już mam dość tej zimy. Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Tromysza i Spółka c.d 18.02.05, 10:46 Czesc dziewczynki jestem troszke spóźniona bo miałam naglącą sprawe(( ale juz jestem)) Co słychowac, ale fajowa zima co?? Oj Kinga, czyzby wrózka hihihihihii)))))Powiem tak, mi nic nie jest, zadnych objawów, dzis zupełnie nic, nawet mdłosci sie skończyły. wiec jednak, grypka dwudniowa lub jakies zatrucie. Mozecie mi mówic i nastawiac mnie, juz tak mnie niec nie zaboli, bo jesli @@ przyjdzie to następny cykl jest mój hihihihii albo jeszcze następny. Wierze w to ze bede kiedys mamą jak nie teraz to za rok czy 5 lat hihi)))))) Takze bede sie nastawiac do bólu))tylko dlaczego nie mam zadnych objawów, zebym mogła sie nastawic????? Buziak zimowy,Kasia Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromysza i Spółka c.d 18.02.05, 11:10 Wpadłam na momencik w pracy..kurcze łamie wszystkie normy. Ale tu faktycznie cisza. Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Tromysza i Spółka c.d 18.02.05, 11:36 echh pouciekały dziewczynki, buuu juz nie chcą gadac,((( Odpowiedz Link
nihiru Re: Tromysza i Spółka c.d 18.02.05, 11:40 Jak w zeszłym tygodniu - też w piątek były tu pustki, bo albo dużo pracy albo urlop.... No nic, aby do poniedziałku)) Odpowiedz Link
nihiru Re: Tromysza i Spółka c.d 18.02.05, 12:39 U mnie po staremu - szukam sobie zajęcia w pracy, bo nuda. Weekend mamy zaplanowany towarzysko - razem z całą Polską będziemy oglądać Małysza A co do starań - psychika wróciła do normy po okresowym wachnięciu spowodowanym @ i właśnie się zastanawiam, czy powinnam robić te testy od Ewy. Boję się że znów wpadnę w paranoję)) Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromysza i Spółka c.d 18.02.05, 11:53 Tak dziś znów cisza .Mola prosze mi sie tu meldować szybciutko.Kasiula Ty też. Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Tromysza i Spółka c.d 18.02.05, 11:56 Madzia opiernicz towarzystwo,Ciebie posłuchają nic nie wiadomo co u naszych cieżaróweczek))))) Odpowiedz Link
suslak Re: mola 18.02.05, 12:38 Ja też tu chwilami jestem :o) Ale roboty rzeczywiście dużo na koniec tygodnia, więc tylko czasem poczytam Może wieczorem będzie luźniej, a na pewno jutro Pozdrawiam Was wszystkie zimowo :o) Odpowiedz Link
mola16 Re: mola 18.02.05, 15:50 Tromyszko odpisałam. Uff dobrze, że ten tydzień juz sie kończy. Ale dziś pracy... Od ch... Ale zajrze tu jak będę w domku. Teraz tylko na chwilkę wpadłam. Odpowiedz Link
kattrin1 ojjjj ale cisza... 18.02.05, 14:29 Dziewczynki życzę miłego weekendu i do pisania w pon.)))))))))) Kasiuula zyczę extralnego, świetnego pobytu w Zakopcu, pozdrów góry ode mnie Buziak pa, Kasia Odpowiedz Link
mola16 Re: Tromysza i Spółka c.d 18.02.05, 17:44 No tak jak ja teraz mam czas to wszystkie pouciekały bo już weekend. A może i dobrze. Przynajmniej Kattrin i Tromysza przestaną myśleć o @, testach, dc, i spokojnie razem z mężem będą się cieszyć swoją obecnością. Ja właśnie robię obiadek. Tak, tak dopiero teraz. No ale cóż takie życie, że zaczynamy żyć jak w ameryce. Na obiad lunch a na kolację obiad. Chciało nam się ameryki, to ją mamy. Ech, ale co ja tu takie dyrdymały pisze. Trzymajcie się cieplutko dziewczynki. Odpowiedz Link
portka1 do magdulka26 18.02.05, 19:50 magdulka26 gdzies przeczytałam: jesteś z Rzeszowa? Ja tez w zasadzie Odpowiedz Link
jolanta8 Re: Tromysza i Spółka c.d 18.02.05, 22:06 cześć dziewczynki spicie już? ja siedze przed kompem(nałóg) i zaczynam się nudzić(( Odpowiedz Link
suslak Jolanto 18.02.05, 22:10 hehehe a ja jeszcze siedzę w robocie :o) Ale za chwilę uciekam Pozdrawiam Cię serdecznie i życzę dobrej nocy :o) Odpowiedz Link
jolanta8 Re: Jolanto 18.02.05, 22:12 trochę Ci współczuje o tej porze w roborcie....uciekaj do domu...a mówią,że babki w ciąży są senne...ja to jest aobjawowa..... Odpowiedz Link
mola16 Re: Jolanto 18.02.05, 22:16 Tak, zobaczysz za kilka tygodni. Ja już jestem po małej dżemce. Codziennie około 20-tej padam i od razu zasypiam. Potem budze się o 10-tej idę się umyć i dalej spać. Moge tak na okrągło. Odpowiedz Link
suslak Re: Jolanto 18.02.05, 22:18 hihihi może po prostu Twoje Maleńkie jest bardzo aktywnym człowieczkiem Zmykam do łóżka Odpowiedz Link