kingakw 19.02.05, 09:49 Tym razem to ja pozwoliłam sobie rozpocząć kolejny watek )) Mam nadzieję, że gospodyni sie nie pogniewa. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kingakw Re: Tromyszka i spółka c.d. 19.02.05, 09:51 Jak obiecałam jestem dziś na necie. Zapraszam na poranną kawusie. Odpowiedz Link
jolanta8 Re:mola 19.02.05, 09:52 nie mogę się juz doczekać tego spania wymiotowania mdłości czegokolwiek Cieszę się ,że jest bezobjawowo ale tylko jakiś malutki znak ciąży -- moja kruszynka Odpowiedz Link
jolanta8 Re:kingakwa 19.02.05, 09:53 z chęcią napiłabym się kawy no ale tylko herbatka mi pozostała w moim przypadku,chociaż słyszałam,że dziewczyny w ciąży piją kawę i jest wszystko ok... Odpowiedz Link
kingakw Re:kingakwa 19.02.05, 10:01 Też tak słyszałam, zreszta koleżanki, które bywały juz w ciąży mówiły mi, że mała rozpuszczalna kawa z mlekiem nie zaszkodzi. Jednak nawet dostała przykaz od lekarza by pić kawę lub odrobinę czerwonego wina, gdyż strasznie jej w ciąży spadało ciśnienie i non stop mdlała. Odpowiedz Link
kingakw Re:kingakwa 19.02.05, 10:02 Oczywiście jeżeli jej nie potrzebujesz to nie ma co dzidzi kofeina poic. Dla mnie to była mordęga, więc popijałam cappucino. Odpowiedz Link
kingakw Re:kingakw 19.02.05, 10:11 Oj..ja jeszcze mam do końca miesiąca ostatni cykl bez starań. Zaczynam ponownie od marca. Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromyszka i spółka c.d. 19.02.05, 10:43 Gdzie wy wszystkie ejsteście, czy tylko Jola i ja mamy wolna sobotę??? Ciężarówki magdulka, mola a wy gdzie? Kasiuula ma usprawiedliwienie. Tromyszka, Ewa, pamietka??? Kattrinn..nie ma netu w domu tez ma usprawiedliwienie. Suslak to nie wiem czy ma wymówke? Odpowiedz Link
suslak Re: Tromyszka i spółka c.d. 19.02.05, 16:36 Susłak nie ma niestety żadnego usprawiedliwienia :o( Jak wyszłam wczoraj z pracy o 22:30 tak do teraz się obijałam - sprzątanie, zakupy, obiad dla męża - takie tam przyjemności. Ale już jestem z powrotem w pracy !!!! :o) Witam Was dziewczyny leniwie i weekendowo :o) Odpowiedz Link
donata72 Re: Tromyszka i spółka c.d. 19.02.05, 10:58 to ja sie do Was podlacze ok siedze sama z psem i niemoge sobie znalezc miejsca dzis moj 10dzien od iui kupilam sobie tescik i mysle kiedy go zrobic pozdrawiam Odpowiedz Link
jolanta8 Re: Tromyszka i spółka c.d. 19.02.05, 11:28 im pózniej go zrobisz tym wynik bedzie barzdiej wiarygodny życze Ci II Odpowiedz Link
donata72 Re: Tromyszka i spółka c.d. 19.02.05, 11:30 niby tak ale kusi niemilosiernie niedziekuje Odpowiedz Link
jolanta8 Re: Tromyszka i spółka c.d. 19.02.05, 11:34 coś wiem o tym dwa cykle temu robiłam testy ciążowe które wykazują ciąże po 6 dniach i tak nic wtedy nie pokazały...ile ja pieniedzy wydałam na testy ale ten ostatni kosztował mnie najmniej zrobiłam raz i poszłam do sklepu zapomniałam spojrzec bo uważałam cykl za zmarnowany później kupiłam drugi tylko żeby potwierdzić bo bałam sie,że jest juz niewiarygodny po 30 min życzę Ci z całego serca takich samych wrażen,to cudowne uczucie mnie sie jeszcze ładnie zgrało testowanie z Walentynkami(nasze walentynkowe szczęscie) Odpowiedz Link
magdulka26 Do Joli 19.02.05, 11:33 Jola napisła : >nie mogę się juz doczekać tego spania wymiotowania mdłości czegokolwiek Cieszę się ,że jest bezobjawowo ale tylko jakiś malutki znak ciąży Kochana ciesz się że ich nie masz to naprawdę nic przyjemnego.Ja jestem juz w 4 miesiącu i te dolegliwości mnie ominęły za co dziękuje Bogu ) dzidzia ma się dobrze .Przepraszam pod koniec 12 tc miałam mdłości przez 6 dni -koszmar.Nic nie mogłam jeść i wszystko śmierdziało.Na kolację chleb z masłem tylko tyle mogłam przełknąć.Uwierz mi brak mdłości nie oznacza źle rozwijającej się ciąży.O ile jest przyjemniej jak sie nie ma tych dolegliwości.Jestem tego żywym przykładem. Odpowiedz Link
jolanta8 Re: Do magdulki26 19.02.05, 11:36 Wiesz może przesadzam z tym,że chciałaby mieć tyle dziewczyn nie ma i wcale tego nie chcą....ale to tylko taka babska ciekawośc jak to jest... ale szybko Ci minęły te miesiące,jeszcze pamietam jak niedawnno sie cieszyłaś z II kresek trzymaj sie cieplutko Odpowiedz Link
kingakw Re: Do magdulki26 19.02.05, 11:50 Madziu, ale ten czas leci. Jeszcze niedawno rozmawiałysmy o plamieniach przed @ a Ty już 4 miesiąc masz ) Rety...nie mogę sie doczekac kiedy ja będę mogła tak liczyć. Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Do magdulki26 19.02.05, 12:18 Tak Kiniu leci leci ,a ja już się nie mogę doczekać 1-szych kopniaczków od mojego małego bulgotka )Obiecałam sobie że po tej wizycie idę sobie na małe zakupki i kupię coś Gabrysi.Już niedługo i TY będziesz pisac o swoich odczuciach i tc Odpowiedz Link
kasiuula Do "zobaczenia za tydzień" 19.02.05, 14:42 Kochane wpadłam tu tylko na chwilkę, aby sie z Wami pożegnać, buuu. Naprawde nie wiem jak ja przeżyję tę rozłąkę. Trzymajcie się kochane ciepło. Kattrin, Tromyszko trzymam mocno kciuki za Wasze testy (od tego wakacji sobie nie robię) Odpowiedz Link
kingakw Re: Do "zobaczenia za tydzień" 19.02.05, 14:50 Kasiuulko baw sie dobrze i wypoczywaj. Pozdrów górki ode mnie) Odpowiedz Link
danik1 Re: Do magdulki26 19.02.05, 14:54 Ja tez pamietam jak jeszcze niedawno Magdulka cieszyla sie z zafasolkowania ( zbieglo sie to z moim wejsciem na to forum) a teraz juz czwarty miesiac!!! Jolanta zgadzam sie z Magdulka, zeby lepiej ominely Cie dolegliwosci ciazowe. Ja mialam do dziewiatego miesiaca, rano, w poludnie i pod wieczor, zadne ksiazkowe poranne mdlosci, wiec sie ciesz, ze u Ciebie bezobjawowo. Juz niedlugo idziesz na USG, wiec zobaczysz swoja kruszynke!!! A ja dzisiaj zatestowalam i nic! Jedna kreska! Nie ma pracy, nie ma ciazy!!! : (. Sutki mnie bola, ale w ostatnim cyklu tez mnie bolaly, pewnie autosugestia! A teraz bardzo boli mnie glowa az mnie mdli, wlasnie wzielam apap, bo juz nie moglam wytrzymac! Pozdrawiam Was kochane, nadal Was podczytuje i trzymam kciuki!!! )) Odpowiedz Link
mola16 Re: Tromyszka i spółka c.d. 19.02.05, 16:57 Cześc dziewczyneczki, ja coś ostatnio za dużo walcze z wirusami internetowymi. Co chwilkę mi sie pojawiają. A mam aż 4 programy anty-virusowe i dalej coś mi włazi. Ale cóż takie uroki netu. Jolu, miałam podobnie, chciałam mieć mdłośc, wymioty, bóle piersi, itd. Ale te4raz wiem ile dobrego mnie spotkało, że niektóre mnie omineły. Miałam tylko bóle pieri i to tak dośc mocno, no i ta sennośc. Gdzie nie usiadłam tam mogłam spać. A jak tylko znalazłam pozycję półleżącą to koszmar, oczy same się zamykały. Odpowiedz Link
jolanta8 Re: danik1,mola 19.02.05, 17:49 daniczku kochany wreszcie się do nas odezwałaś,tak mi przykro,że znowu nic ale masz przecież takiego kochanego synusia ,że nie warto sie załamywać nad planowaniem drugiego dzidziusia...wszystko na spokojnie,bez stresu i samo wyjdzie nawet sie nie obejrzysz a będzie....tak mam Usg w pon i tak bardzo nie mogę się doczekać ale jak sobie wyobraże ta penetracje w środku to mi sie wszystkiego odechciewa....nie cierpię tego..te zimne narzędzia i wogóle... mola krakałam,krakałam i chyba wykrakałam już dzisiaj popołudniu zaczęło mic oś podchodzić do gardła i trochu mdło też było ale znośnie pozdr. Odpowiedz Link
danik1 Re: danik1,mola 19.02.05, 21:02 Jolanta bo mnie tu oficjalnie nie ma! Tak jak napisalas robie co moge a co z tego wyjdzie to zobaczymy. Podczytuje co slychac u dziewczyn! Ciesze sie razem z zaciazonymi a z tymi jeszcze nie porownuje objawy!!! Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link
jolanta8 Re: danik1 19.02.05, 21:35 trzymam kciuki za następny cykl,kiedyś musi sie udać tylko się nie poddawaj Odpowiedz Link
kingakw Re: danik1 20.02.05, 11:14 Witam w ten niedzielny przedpołudniowy poranek) Wczoraj byłam na małej imprezce i dziś wstałam póóźno, ale nareszcie się wyspałam. A co tam u was? Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromyszka i spółka c.d. 20.02.05, 11:23 Hello dziewuszki.Ja właśnie gotuję obiadek i tak kukam co u Was słychać.Wczoraj bylismy u znajomych ,wszyscy pili piffko a ja wodę mineralną W czwartek mam wizytę u gina i już nie mogę się jej doczekać.Może uda się nam zobaczyć czy naprawdę mam w brzuchu Gabi .Pozdrówka !!! Odpowiedz Link
jolanta8 Re: Tromyszka i spółka c.d. 20.02.05, 11:27 tak samo chorujesz na dziewczynkę jak ja na małą Zuzię lub Nadię ja tez miałam wczoraj małą imprezkę-wizytę moich rodziców(spóźnione urodziny męzulka)no i poprzestałam na herbatce...mój kolega przywiózł mi z Egiptu herbatę z kwiata hibiskusa wczoraj chciałam sobie zaparzyć ale mama mi powiedziała,że to herbata na wywołanie okresu no i mi odradziła,słyszałyście coś o tym pozdr Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromyszka i spółka c.d. 20.02.05, 13:23 Jak tam mija wam niedziela? Ja zaraz zabieram się za obiadek, a wieczorkiem spotykam się z przyjaciółmi. Między czas spędzę na leniuchowaniu )) Odpowiedz Link
mola16 Re: Tromyszka i spółka c.d. 21.02.05, 07:45 Cześć, dziś ja jestem pierwsza. Tromyszko czekam na maila. Prosze odpisz. Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Tromyszka i spółka c.d. 21.02.05, 08:04 czesc dziewczynki, witam poniedziałkowo))) Co tam słychac, Kasiuula w górach, Tromyszka nad morzem ale sie porozjezdzały))A jak nasze ciężaróweczki sie czują??? I jak starające sie kobitki co u Was?? Buziak Kasia Odpowiedz Link
balbina11 Re: Tromyszka i spółka c.d. 21.02.05, 09:20 Witajcie zapracowane spółkowiczki. Dzisiaj poniedziałek po pracowitym weekendzie (szkoła). Znowu zaczęłam mieć kontrolę nad cyklem, po wizycie u ginki. Jest to o tyle łatwe, że taki jaki dzień miesiąca u mnie jest dzień cyklu, czyli dzisiaj - 21. Wiem, że nic z tego znowu nie wyszło i z niecierpliwością czekam na @, żeby zacząć z CLO. W planie 4 miesiące ze wspomaganiem - jeśli nic nie wyjdzie, moja ginka kieruje mnie do kliniki leczenia niepłodności, buuuuu Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Tromyszka i spółka c.d. 21.02.05, 09:58 Balbinko, wiara czyni cuda) zobaczysz odpocznij psychicznie, trosze wspomagacze i nawet sie nie obejrzysz a juz bedzie Balbinkowa dzidzia)))) Nieraz to troszke trwa, ale na kazda z nas przychodzi pora, na Ciebie tez, jestem o tym przekonana. Takze piękna główka do góry, uśmiech na twarzy i wierzyc bardzo mocno, ze sie uda) Życzę Ci tego z całego serduszka))) Odpowiedz Link
suslak Re: Tromyszka i spółka c.d. 21.02.05, 10:09 Hej! Dziewczynki! miłego poniedziałku !!! Balbinko trzymaj się dzielnie, masz przed sobą 4 m-ce wspomagania - powinno zadziałać! Nie zaczynaj się martwić wcześniej jak za 4 cykle :o). Kingu, a Tobie ile dni zostało do początku starań?, Kiedy dołączasz? Pozdrawiam Was bb serdecznie Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromyszka i spółka c.d. 21.02.05, 20:56 Dokładnie 1 marca mam mieć @, a po niej staranka) Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromyszka i spółka c.d. 21.02.05, 11:11 Wiatam )) .Nasze dziewczynki odpoczywają i sie byczą.Jedna w górach druga nad morzem.Ja tez bym chętnie poleżała gdzieś w cieniu drzewa i saczyła soczek pomarańczowy.Czy Wy też tak czekacie na tą wiosnę ,na ten ranny śpiew ptaszków. Mola jak się czujesz kochana rosnie brzusio,mój ruszył ale spokojnie moge go ukryć .Chociaż jak przychodzi wieczór to robi sie większy i dosć widoczny.Ale rano znów jest malutki. Odpowiedz Link
ewula1 Hej 21.02.05, 11:31 Witam was po weekendzie! Dziekuje za podtrzymanie na duchu z tym ze sie wstrzelilam z przytulankiem. Zawsze trzeba miec nadzieje))) Teraz czekanie hihihi Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Hej 21.02.05, 14:06 Ewuniu, od tego jestesmy, by sie podtrzymywac na duchu)))A teraz nie czekaj tylko żyj i ciesz sie kazdym dniem, a wszystko dobrze sie ułozy, zobaczysz))) Tylko odzywaj sie cześciej, tak malusio wchodzisz an forum.... Odpowiedz Link
mola16 Re: Tromyszka i spółka c.d. 21.02.05, 12:53 Magdulko, brzusio rośnie ale chyba tak normalnie. Nie jest za duzy nie za mały. Chyba taki powinien być. Ale skąd ja mam o tym wiedzieć skoro to moje pierwsze dzieciatko. Ale jest fajny. Dziś w końcy sie przełamałam i powiedziałm swojemu dyrektorowi o spodziewanym dzieciątku. Pogratulował serdecznie. Tylko, że wiem ,że on będzie jeszcze w tej firmie przez jakieś dwa miesiące potem odchodzi. Poprosiłam o zmiane monitora na LCD bo ma mniesze promieniowanie. I też się zgodził. Odpowiedz Link
mola16 Re: Molu- zobacz poczte prosze n/t 21.02.05, 15:15 Kattrin, odpisałam. Sprawdź pocztę. Odpowiedz Link
ewula1 DO KATTRIN 21.02.05, 11:52 Kattrin tromysza prosila zebys puscila jej sygnal na komorke ze swojego telefonu i ona do Ciebie zadzwoni bo ma jakas sprawe. Odpowiedz Link
magdulka26 Kattrin 21.02.05, 19:16 Wysłałam Ci wczoraj sms-a a Ty mi nie odpisałaś ((( niedobra jesteś ,dostaniesz po tyłku zobaczysz.Wiesz jak ja czekałam na znak od Ciebie.A Ty milczałaś jak grób !!! Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Kattrin 22.02.05, 08:17 Madziu słonko pisałam Ci,ze byłam w gosciach i nie mogłam odpisac odrazu((( przepraszam(((Ale potem nadrobiłam chyba, cio?? Odpowiedz Link
ewula1 Re: Tromyszka i spółka c.d. 21.02.05, 19:37 No testujace dziewuszki...kattrin co u Ciebie???? Odpowiedz Link
ewula1 SPOWIADAM SIĘ WAM... 21.02.05, 19:39 drogie moje kolezanki: otóż chcialam sie wam w koncu przyznac do jednej rzeczy- otoz zasiegalam rady ...... 3 wróżek.....he he he.... wierzcie w to lub nie ale wszystkie powiedzialy mi to samo, ze zajde w ciaze niestety dopiero w przyszlym roku (( i ze napewno bede matką i to dwoch dzieciaczków ale jeszcze troche musze poczekac....chlip chlip.... i co wy na to???? Odpowiedz Link
jolanta8 Re: a ja jestem taka szczęsliwa 21.02.05, 20:01 dziaiaj poraz pierwszy widziałam swoją kruszynkę ma 2mm i zakochałam się w niej na całego na maxa....o mało co się nie popłakałam ewula a ja Ci życze abyś zaciążyła jeszcze w tym roku Odpowiedz Link
kattrin1 Re: SPOWIADAM SIĘ WAM... 22.02.05, 08:23 Ewus, najważniejsze ze zajdziesz i bedziesz mamusią)))))))To jest najpiękniejsza rzecz na świecie))) A co do dokładniej daty, to nie bierz az tak powaznie, z tym dokładnym czasem to nie raz moga sie mylic. A z drugiej strony, Ewus mozesz sobie teraz spokojnie odpocząc, fajnie jest wiedziec ze Twoje starania zakończą sie sukcesem. Ja wierze ze Tobie sie uda szybciej niz w przyszłym roku))))))Ja nie mam takiej pewnosci, nie wiem czy wogóle zajde, ale wierze w to bardzo mocno, ze mi sie tez uda, czy teraz czy za rok, czy za piec lat. Takze Ewus głowa do góry, troszke cierpliwosci, staranek i przynajmniej wiesz ze bedziesz miała dwójke cudownych dzieciątek))))))) Odpowiedz Link
mola16 Tromyszko i Kattrin 22.02.05, 10:11 Dziwczyny, co z testami??? Tromyszko, czy ty nadal jesteś nad morzem??? Jak testowanko??? Jestem w strzepkach nerwów... Odpowiedz Link
ewula1 Tiaaa 22.02.05, 10:17 Kattrin dziekuje Ci bardzo za miłą mowe skierowana tylko do mnie...naprawde mi sie podobala i przemowila do mnie wprost do serducha))) A co u Ciebie??? Przeciez juz dzis powinnas wiedziec....wiec???? Odpowiedz Link
kattrin1 Re: Tiaaa 22.02.05, 10:21 Ewus ja niestety zyje jeszcze w niepewnosci, @@ nadal brak i zadnych objawów, czesem pobola jajniki, pomdli ale nic nie widac ani za ani przeciw. Ja sie nadziejam jeszcze, ale wiem co ma byc to bedzie. W razie czego bede próbowac dalej, co mi szkodzi)) a z moją mową hihihi zawsze do usług))))))) Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromyszka i spółka c.d. 22.02.05, 11:11 Hello a gdzie Tromyszka co się z nią dzieje?????????????????????? Tromysza odezwij się !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
tromysza Re: Tromyszka i spółka c.d. 22.02.05, 12:13 jestem. i zaraz się powieszę. dawno nie miałam takiego doła. już słowo daję, mam k... tego dosyć. Pamietka, przepraszam za niż intelektualny. W czwartek wiecz, miałam słabą drugą kreskę, w sobotę też. Dziś powtórzyłam (30 dc)- najpierw myślałam, że w ogóle nie ma kreski, a niedawno zobaczyłam, że znowu jest blada. @ nie mam. powinnam mieć już wczoraj. A brzuch mnie boli tak, że zaraz zwariuję. jestem pewna, że właśnie w tym momencie mój popieprzony organizm wypycha z siebie fasolkę. No bo dlaczego mnie tak boli? Nie, naprawdę oszaleć można. Żyć się nie chce i w ogóle. ile jeszcze? ile??? tak, wiem, Bóg jeden wie. Ale czemu mi nie odpowie???? Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromyszka i spółka c.d. 22.02.05, 12:19 Tromyszko zrób betę ,wiem co czujesz masz 100 mysli na sekundę.Człowiek jest taki bezradny i nie wie co ma począć.A łykasz duphaston dalej czy odstawiałaś ? Odpowiedz Link
ewula1 Re: Tromyszka i spółka c.d. 22.02.05, 12:28 Kasia...to kiedy ta slaba kreska sie dzis pojawila??? po jakim czasie? moze jednak jest nadzieja.... Odpowiedz Link
tromysza Re: Tromyszka i spółka c.d. 22.02.05, 12:29 nie ma żadnej nadziei. nie wiem- może to gagat ma rację, że od tego duphastonu. ja już sama nie wiem. Teraz ją zobaczyłam. Tzn. pół godziny temu- jak chciałam z kosmetyczki wywalić test Odpowiedz Link
ewula1 Re: Tromyszka i spółka c.d. 22.02.05, 12:33 hmmmm czyli w zasadzie nie wiadomo kiedy tak naprawde pojawila sie ta slaba... ale przeciez wtedy w listopadzie jak tez mialas ta slaba kreske to nie bralas jeszcze duphastonu prawda?? wiec nigdzie nie jest powiedziane ze to od tego, kurde.... masz czas na troche czata? Odpowiedz Link
anusia151 blada druga kreska 22.02.05, 22:38 Tromyszko,u mnie przy pierwszej ciąży dzień po spodziewanej@ wyszła blada druga kreska,myślałam że nie jestem w ciąży.Jak miło byłam zaskoczona gdy 3 dni później zobaczyłam tłustą drugą kreche!Życze Tobie też tłuścioszki na teście!) Twój mąż jest taki wspaniały i masz w nim naprawde przyjaciela) Odpowiedz Link
tromysza Re: blada druga kreska 23.02.05, 15:24 dziękuję anusiu)), jak już pewnie przeczytałaś, dostałam @. Ale nic- pocieszam się, że chociaż wiem, że mogę zajść. Ściskam Odpowiedz Link
kattrin1 Ja juz nie bede przeszkadzac... 22.02.05, 13:05 uciekam dziewczynki, bardzo mi było miło z Wami gawędzic i przezywac, ale musze sie rozstac... Zycze powodzenia, spełnienia marzeń, szczególenie tego jednego, dla starających sie i zdrowych miesięcy i porodu dla ciężaróweczek))) Buziaki, Kasia Odpowiedz Link
tromysza mój mąż 22.02.05, 14:43 właśnie dostałam od niego maila. No muszę Wam go wkleić... > Myszko! > Wiem, że jest Ci ciężko. Mi też. Ale trzeba mieć nadziejkę. Nasza Fasolka pojawi się już naprawdę niedługo. Wszystki Fasolki, jak to bywa w przyrodzie, mkiełkują wiosną. Zimka nie jest dobra dla Fasolek, bo one marzną i nie mogą rosnąć. Dlatego musimy spokojnie poczekać na wiosnę, a wiosna już tuż, tuż. Wiem, że chciałabyś to przyspieszyć, ale są rzeczy, które mają swój rytm i musimy się do tego rytmu dostosować. Niczego nie przyspieszymy, więc musimy spokojnie czekać. Myszko, to dziecko ma być darem i z wielu źródeł mamy potwierdzenie, że ten dar otrzymamy. Nie możemy się więc załamywać, bo, po pierwsze i lekarze, i mama, i dziadek dają nam sygnały, że to tylko kwestia czasu, a po drugie na nasze największe szczęście powinniśmy czekać z radością, bo przecież nikt, kto spodziewa się szczęścia, nie chodzi z nosem spuszczonym na kwintę. Zobaczysz, wiosną Fasolka zapuści korzenie i będzie rosła i rosła, bo to przecież nasze słodkie dożywocie. > Całuski i głowa do góry Odpowiedz Link
mola16 Re: mój mąż 22.02.05, 15:04 Tromyszko, aż łezka mi się w oku zakręciła. Tylko pozazdrościć takiego toku myslenia Twojemu mężowi. Mój to bardziej ziemsko na to wszystko patrzył, choc wiem, że tez się martwił ale nie potrafił tak pieknie tego powiedzieć. I ten twój mąż to pewnie ma rację, macie tyle potwierdzeń, tyle źródeł... Odpowiedz Link
sabi35 Re: mój mąż 22.02.05, 15:43 Fasolki lubią szczęśliwe i zadowolone z życia mamusie. Lubią też, jak mamusie kochają bardzo przyszłych tatusiów, a nie traktują ich jako dawców nasionek. I przychodzą wtedy, kiedy nadejdzie ich czas. A tatusiowie, którzy dbają o to, żeby mamusie odczuwały psychiczny komfort to wielkie szczęście. Ja myślę, że twój czas też już jest tuż, tuż (ale zobaczysz, że nie wszystko jest wtedy takie, jak w reklamach )) Odpowiedz Link
nihiru Re: mój mąż 22.02.05, 15:49 A mój mi grozi, że jak nie przestanę się tak przejmować to mi złoi tyłek. Nie, nie stosuje przemocy domowej - po prostu wiem, że ma ochotę dobrać mi się do pupy i każdy pretekst dobry hihihi. A tak na poważnie - mój niestety nie umie tak pięknie mówić, ale jego zdrowy rozsądek i spokój bardzo dobrze na mnie działa. Odpowiedz Link
magdulka26 Tromyszko 22.02.05, 16:37 Masz wspaniałego męża który bardzo Cię kocha i dba o Twoja psychikę.Myslę że jemu też jest ciężko pomimo że "faceci nie płaczą".Musisz być silna i wierzyc w to że jestes na końcu tej drogi.Zobaczysz już niedługo będziemy razem się cieszyć ) Odpowiedz Link
tromysza Dziękuję magdulko 22.02.05, 16:42 Choć jestem dziś naprawdę rozwalona. Już mi trudno uwierzyć, że kiedyś zobaczę te dwie grube krechy.To był 6 cykl starań, a wydaje mi się, że staram się lata. Bóg uczy mnie pokory, chyba. Trudna to lekcja. Przy życiu trzyma mnie tylko to, że Tobie, moli i kasiuuli w końcu się udało. Odpowiedz Link
kingakw Re: Tromyszka i spółka c.d. 22.02.05, 18:53 Cześć dziewczynki. Ostatnio żyję w takim napięciu i zamęcie, że chyba mój organizm tez na to zareagował, bo zaczęłam plamic przed @ juz od 20 dc (( Szukam więc gina z warszawy, który przebada mnie razem z USg za nie duże pieniądze. Może dacie jakieś namiary? Odpowiedz Link
izutek Re: Tromyszka i spółka c.d. 23.02.05, 00:32 kinga, ja ci mogę z ełną odpowiedialnością polecić dr Ewę Juchnicką z enel medu. babka mocno stoi na ziemi - udziela jasnych informaji, pyta i nie zwleka z badaniami. Pza tym jest bardzo przyjemna. Tromyszko, nie martw sie tak bardzo.. nam tez sie tym razem nie udalo i tez byl to 6 raz.. dodatkowo 3 z testami owu, wiec juz w ogole nie wiem... w tym cyklu ide na monitoring... 1000 mysli na inute i wielki niepokoj ( Odpowiedz Link
maria.ksiazek Nie wiem czy moge pisać w tym wątku,ale .. 23.02.05, 09:47 sprobuje...Po prostu wpadam w paranoje..naczytałam się o pustym jaju..nie mam praktycznie objawów ciąży (a w poprzedniej były).Może Magdulka coś podpowie.Dziewczyny..po prostu po tym co przeszłam tak strasznie się boje..Dziś wieczorem ide na usg..Czy ty możliwe że zupłnie nie ma objawów?Tylko lekkie mdłości rano..boje się pisać na forum ciąza,bo moja nie została potwierdzona.. Wasza Maszula Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Nie wiem czy moge pisać w tym wątku,ale .. 23.02.05, 11:16 Masza ja Cię chyba przez tyłek spiorę.Po jakiego diabła czytasz takie rzeczy co ? nie ma nic ciekawszego do poczytania.Dałam Ci ciekawe linki tam skup swoją uwagę.Musisz wiedzieć że nie każda ma objawy ,ja też ich nie miałam a w ciąży byłam i jestem .Brak mdłości ,wymiotów ,ból piersi wclae nie oznacza źle rozwijącej się ciąży.Uwierz w siebie i w to że masz w brzuchu małą istotkę która Cię kocha a Ty ją zadręczasz złymi myslami.Robiłaś betę ,jest wysoka ,dziś pójdziesz na usg i zobaczysz bijące serducho.Dziewczyno nie Ty jedna się boisz i nie ostatnia ,ale trzeba w końcu uwierzyć że jest dobrze.Pozdrawiam i życzę duuuuuuuuuuuużo optymizmu )) czekam na info jak wrócisz od gina ok ? Ja jutro mam wizytę ) Odpowiedz Link
maria.ksiazek Kochane dziewczynki,Magdulko 23.02.05, 15:23 Dzięki za chęci sprania mi tyłka-są uzasadnione!!Dziś około 19-20 potrzymajcie kciuki,proszę Odpowiedz Link
suslak Re: Nie wiem czy moge pisać w tym wątku,ale .. 23.02.05, 11:46 Marysiu! Nie bój się tak okropnie. Nie poświęcaj tyle uwagi rzeczom na które nie masz wpływu!!! Idź spokojnie na USG i tam na pewno zobaczysz cud To naturalne, że się boisz, ale zadęczaniem się nie pomagasz ani sobie, ani Fasolce - nic nie zmienisz. Trzymaj się dzielnie do wieczora. ściskaM i pozdrawiaM Odpowiedz Link
ewula1 Re: Nie wiem czy moge pisać w tym wątku,ale .. 23.02.05, 12:07 No dziewuszki, co tak pustkami swieci nasz wąteczek??? Gdzie stara ekipa(( a Tobie Maszula nalezy sie porzadne lanie!!! Jak mozesz zaprzatac sobie glowe takimi okropnymi myslami?? Dziewczyno, jestes w ciazy,nosisz cudowna i upragniona fasolke i to jest najwazniejsze!Pamietaj-mysl pozytywnie! Odpowiedz Link
ewula1 Tromysza!!!Pamietka!!!Kattrin!!!! 23.02.05, 12:08 GDZIE WY SIE WSZYSTKIE PODZIEWACIE????????????? Odpowiedz Link
magdulka26 Mola i Kasiula 23.02.05, 12:16 Dziewczyny ile Wam przybyło cm a pasie ? Ja się mierzę i muszę Wam powiedzieć że mi przybyło aż .. 1 cm.To nie dziwne że ja nadal mogę chodzić w swoich starych spodniach wrr.Jutro jadę do gina i już sie nie mogę doczekać Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromyszka i spółka c.d. 23.02.05, 13:01 No tak dziewczynki mają nas gdzieś (((( ale jesteście niedobre . Odpowiedz Link
anula64 Re: Tromyszka i spółka c.d. 23.02.05, 13:20 a gdzie podziewa sie gagat?gagatku co z tobą a moze ty magdulka wiesz? Odpowiedz Link
suslak Re: Tromyszka i spółka c.d. 23.02.05, 13:29 No nie! Ja np zupełnie nie mam Was gdzieś, mam Was tylko w pracy, a więc zaglądam do Was jak mam chwilę, a potem wpadam w wirówkę i znów przez jakiś czas mnie nie ma Ale stale jestem pod gg Odpowiedz Link
magdulka26 Re: Tromyszka i spółka c.d. 23.02.05, 13:50 Nie wiem co się z gagat dzieje,ale w opisie na gg miała coś o nieproszonej @ napisane.Pewnie jest załamana i wylewa bidlka łzy .Ale juz ma inny opis więc w domu jest na pewno Odpowiedz Link
portka1 Re: Tromyszka i spółka c.d. 23.02.05, 13:58 Magdulka26 przepraszam jesli cię mecze ale jeszcze jedno mnie interesuje Czy jest możliwość wykonania wszystkich badań na miejscu u niego, czy robi usg od razu na wizycie? Jak to U niego wyglada. Pytam bo chciałabym zrobic wszystko na miejscu i od razu jesli sie da. No i prosze napisz czy nie popatrzy na mnie jak na wariatke jak do niego pójde taka napalona na fasolkę i poprosze o wszyskie badania i najlepiej monitoring cyklu? Czy nie powie mi ze powinnam wrzucic na luz? Bo wiesz to wszystko wiem tylko to takie trudne ... Dzięki!!! Odpowiedz Link
magdulka26 Do portka... 23.02.05, 15:03 Hej ,nie będzie patrzył na Ciebie jak na wariatkę bo przecież w jego interesie jest prowadzenie pacjentki zanim zajdzie w ciąże Nie wiem o jakie chodzi Ci badania ale oni tam na miejcu robią badania więc z tym nie ma problemu ,nawet inseminację robią. Jesli chodzi o usg to też Ci zrobi jak miałam na każdej wizycie robione zanim zaszłam w ciąże. On jest bardzo miły i na pytania odpowiada ,ale za to się ceni many many.Ale ja go sobie cenię. Odpowiedz Link