Dodaj do ulubionych

Test 34 dc i nic nie wykrył. Możliwe?

24.02.05, 18:24
Witajcie!Mam problem, a mianowicie robiłam test ciążowy w 34dc i nic nie
wykrył choć miałam różne objawy napawające mnie nadzieją. Właśnie mija też
2tydzień od brania luteiny i miesiączka nadal się nie pojawiła. Jestem
kompletnie skołowana i znowu mam nadzieję...Czy to możliwe żeby test w 34
dniu nadal nic nie wykrył?
Obserwuj wątek
    • ariana1 Re: Test 34 dc i nic nie wykrył. Możliwe? 24.02.05, 20:32
      Raczej niemożliwe. W tym dc powinien już wykryć ciążę, chyba ,że masz bardzo
      długie cykle. Odstaw luteinę to @ się pojawi jeśli nie ma ciąży.
    • iko78 Re: Test 34 dc i nic nie wykrył. Możliwe? 25.02.05, 09:18
      Ja robilam test w 34 lub 35 (juz dokladnie nie pamietam) i wyszla mi tylko 1
      kreska. Cykle mam 32. @ nie przychodzila wiec odczekalam i w 43 dc zrobilam
      rano test i mam II najcudniejsze kreseczki na swieciesmile
      Tobie tez takich zyczesmile
      Pozdrawiam
      ikosmile
    • an282 Re: Test 34 dc i nic nie wykrył. Możliwe? 25.02.05, 09:33
      cześć dziewczyny u mnie dziś 33 dc, normalnie cykle trwały 26-29 dni, robiałm
      test w 31 dc i był negatywny, ale @ w dalszym ciągu nie przyszła, nawet nie mam
      plamień przepowiadających co narmalnie trwały jakies 2 - 3 dni przed @...sama
      nie wiem już co mam o tym myśleć
      Iko78 a powiedz mi czy miałś jakieś objawy które by wskazywały na ciąże po tym
      33 dc w którym robiłąś test?
      • iko78 Re: Test 34 dc i nic nie wykrył. Możliwe? 25.02.05, 10:51
        Dziewczyny ja czekalam na @ i zawsze przed 1-2 dni mialam lekko rozowy sluz,
        tym razem takiego nie bylo. Brzuch pobolewal mnie tak jak na @. Bylam (jestem)
        senna. Pamietam ze w 32 kiedy 1 test mi wyszedl bledny zasypialam na stojacosmile
        Wtedy tlumaczylam to sobie pogoda. W 34 wyszla 1 kreska (myslalam ze wszystko
        mi sie poprzestawialo)A potem zaczelam jeszcze rano sprawdzac jaka mam
        temperature i mialam 37,0 i 37,1 (wiem to tylko kilka dni wiec o niczym tak
        naprawde chyba nie mowi bo powinno sie obserwowac temperature zaraz po @) ale
        moja siostra smiala sie ze to ciazasmile
        Trzymam kciuki za Was dziewczyny zeby @ nie przyszla.
        Pozdrawiam
        iko
        • an282 Re: Test 34 dc i nic nie wykrył. Możliwe? 25.02.05, 10:59
          ja mierzę tempkę od początku cyklu i od półtora tygodznia z 37,2 (i tak
          wysokiej) zrobiła się 37,5. wciaz mi się chce spać chodzę spać o 20 a wstaję o
          6,30 i tak nie wyspana. strasznie się boje że strasznie mi sie poprzestawiało w
          tym moim organiźmie. a ty Iko oprócz tego ze chciało ci sie bardzo spać
          widziałas u sibie jeszcze inne symptomy ciążowe?
          • iko78 Re: Test 34 dc i nic nie wykrył. Możliwe? 25.02.05, 11:10
            Jesli masz taka wysoka temperature to moze jestes w ciazysmile JA objawow typowo
            ciazowych nie mialam. dlatego bardziej juz sie nastawialam na to ze sie nie
            udalo i wlasnie organizm szaleje. Teraz znacznie czesciej biegam do wc i mam
            bardzo delikatne piersi a jeszcze od poniedzialku zaczely sie okropne mdloscismile

Jak masz mozliwosc to zrob sobie test z krwi na beta HCG i on da ci 100%
            pewnosc czy jest ciaza czy jej nie ma. Ja niestety nie mialam mozliwosci
            zrobienia HCG wiec czekalam z testem.
            Trzymam kciuki i koniecznie napisz co u ciebie
            Pozdrawiam
            iko
        • an282 Re: Test 34 dc i nic nie wykrył. Możliwe? 25.02.05, 11:00

• an282 do Iko!!!!! 25.02.05, 11:07
      a powiedz mi co ci lekarz powiedział dlaczego tak późno wyszedł test?
      i czemu wcześniej nie wychodził?
      • egz77 Re: do Iko!!!!! 25.02.05, 11:11
        A jaki test robiłyście?? Ja jak robiłam quick vue od razu wyszła druga kreska.
        Kolejny test po dwóch dniach to pre test i jedna samotna kreseczka. Trochę się
        zdziwiłam bo @ ciągle nie było więc na następny dzień znów zrobiłam quick vue i
        znów dwie kreseczki. Teraz jestem w 6tc i po USG. Ciąża jest więc te pre testy
        są jakieś lipne nie zawsze wychodzą. Zresztą już gdzieś na ten temat czytałam.
        Dodam że każdy test robiłam z porannego moczu od razu po wstaniu z łóżka.
        Trzymam za Was kciuki i żeby okazało się że to testy szwankują. smile)
        Pozdrawiam
        Ewelina
        • iko78 Re: do Iko!!!!! 25.02.05, 11:23
          Ja nie mieszkam w polsce wiec robilam testy ze sklepu kosmetycznego. Potem
          znajoma przyjechala z polski i przywiozla mi ten quick i rano o 5.30 bo
          wytrzymac juz nie moglam na tescie mialam momentalnie 2 cudowne kreseczki a
          rozowa bardzo grubasmile)
          Tak wiec mysle ze w testach tez musi cos byc. Jedne moze sa bardziej czule
          drugie mnie.
          iko
          • majeczka18 Re: do Iko!!!!! 28.02.05, 11:11
            Pre test jest beznadziejny.Nie wykazał mi ciąży i narobiłam sobie przez to
            kłopotów.Nigdy go już nie kupię.
        • an282 do egz77!!! 25.02.05, 11:36
          Ewelinko ja robiłą test od Ewy, który dostałam razem z testami owulacyjnymi,
          nie przypuszczam zeby był błędny...
          a kiedy ty robiłąś te swoje testy?
          • egz77 Re: do egz77!!! 25.02.05, 11:52
            Pierwszy test quick vue w 31dc - dwie kreseczki (ale ta testowa słaba), w 33 dc
            pre test i jedna kreseczka, no i w 34dc znów quick vue i dwie grube kreseczki.
            Zapytałam o rodzaj testów bo myślałam że może robiłyście pre test a wiem że nie
            są za dokładne. Nie znam testów od Ewy. Zresztą każda kobieta ma inny organizm i
            inne cykle więc może po prostu u Ciebie to jeszcze za wcześnie na wykrycie
            ciąży. A jeśli chodzi o objawy to ja nie miałam żadnych i tak naprawdę nie mam
            do teraz. Kilka dni przed planowaną @ zaczęłam mierzyć tempkę żeby sprawdzić czy
            spada i miałam rano 37 i aż do 37,6 wieczorem. Ale ponieważ to nie była
            obserwacja przez cały cykl więc się za bardzo tym nie sugerowałam. Acha i
            pojawił się biały śluz, który zresztą mam do dziś. Piersi mnie bolą ale tak
            zupełnie zwyczajnie więc myślałam że po prostu zbliża się @. Okazało się że
            jednak nie smile) Mam nadzieję, że u Ciebie spóźniająca się @ to jednak ciąża. smile
            Pozdrawiam
            Ewelina
      • iko78 Re: do Iko!!!!! 25.02.05, 11:15
        ja jeszcze u lekarza nie bylam. W poniedzialek pierwsza wizyta.
        A test moze nie wyjsc bo czasami wlasnie stezenie hormonu HCG jest za male zeby
        wykryc ciaze. Moze do zaplodnienia doszlo troszeczke pozniej niz sobie liczylam
        i ciaza byla jeszcze "za mloda".
    • karolcia44 Re: Test 34 dc i nic nie wykrył. Możliwe? 26.02.05, 18:40
      Niestety nadal nic niewiem gdyż mam ferie i jestem sama z dzieckiem więc nie
      bardzo mam jak pójść do ginki ale umówiłam się w czwartek na usg. Po 2
      tygodniach mijających w piątek od odstawienia luteiny nadal nie przyszła
      miesiączka a test nie wykrył ciąży nawet w 40dc. Aż się boję co się dowiem.
      Byle do czwartku..
    • aniatje Re: Test 34 dc i nic nie wykrył. Możliwe? 28.02.05, 13:04
      Ha! Wszystko jest mozliwe! Ja mialam 3 testy ciazowe oparte na moczu (w tym
      jeden w gabinecie lekarskim) i zaden nie pokazal, ze bylam w ciazy a bylam!

Najlepiej sprawdz z lekarzem.

Trzymam kciuki!

Ania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka