kasiek5000 08.03.05, 15:20 dziewczyny mam problem dopiero wrocilam od gin i pani doktor twierdzila ze jestem w ciazy ale przyszlam do domu zrobilam test i wyszla 1 krecha niewiem co teraz myslec moze ktos juz tak mial?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pati_spam Re: test 08.03.05, 15:26 Gratulacje!!!!!!! We wrześniu robiłam test też wyszedł negatywny a zrobiłam betę tego samego dnia i pokazała wczesną ciążę. Jeszcze raz gratulacje dbaj o siebie i maleństwo! Pozdrawiam Pati Odpowiedz Link
pati_spam Re: test 08.03.05, 15:33 sory to było w listopadzie, nie wiem skąd mi się wrzesień wziął Jeśłi chcesz sprawdzić polecam zrobienie bety z krwi, pokazuje nawet wczesną ciążę. Pozdrawiam Pati Odpowiedz Link
kasiek5000 Re: test 08.03.05, 16:02 nie nie robila mi usg tylko wyczuka powiekszona macice i powiedziala ze wskazuje na ciaze nawet sie cieszyla no ja tez ale qrde jak zrobilam test to juz sie przestalam cieszyc jutro ide na badania krwi sama juz niewiem co myslec pani d byla przekonana ale moze nie wykazac na tescie?? Odpowiedz Link
j.zab Re: test 08.03.05, 18:38 Najlepiej zrobisz jak udasz sie jutro na bete, powinno sie wszystko wyjaśnić! życze wysokiej ciążowej bety Odpowiedz Link
kasiek5000 Re: test 09.03.05, 10:08 qrde mialam isc dzis na krew a tu sie okazuje ze dostalam okresu juz sama niewiem oco chodzi to czemu baba stwierdzila ciaze mial juz ktos tak ze sie pomylil lekarz niewiem to juz nie musze isc??? Odpowiedz Link