Dodaj do ulubionych

Test 9 IV - po świątecznych staraniach.

27.03.05, 23:32
Hej dziewczyny, kto ze mną??? Albo blisko tego terminu?
Obserwuj wątek
    • vase Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 28.03.05, 00:04
      Witaj romkaforever! Ja testuje 11 IV. Na nic sie nie nastawiam. Co ma byc - to
      bedzie (jak mawia moj Madry Maz smile)
      • inco19 Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 28.03.05, 10:11
        Ja będe testować 8.IV.-i mimo usilnych starań nie nastawiam się pozytywnie..
        Pozdrawiam
        • romkaforever Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 28.03.05, 11:05
          Można sie nie nastawiać ale nadzieja robi swoje, nie?
          • inco19 Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 28.03.05, 11:19

Nadzieja jest,ale się tak jakoś za bardzo nie nastawiam..Są to moje 1 starania
            i nie liczę na to,że się /za tym pierwszym razem/uda..Jeśli nie-to się nie
            rozczaruję/i będziemy dalej pracowaćwink/no,a jesli tak-to będe poprostu mile
            zaskoczona..Po co dręczyć się myslami "czy to już?",podchodzę do tego trochę
            scept.Myslę jednak,że również skutecznie.
            Pozdrawiam!
    • fasolka33 Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 28.03.05, 11:51
      romkaforever napisała:

> Hej dziewczyny, kto ze mną??? Albo blisko tego terminu?
      witaj! ja testuje 10kwietniasmileniech się dzieje wola nieba.....
      • romkaforever Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 28.03.05, 19:55
        tak jest, poczekamy zobaczymy, ale razem będzie raźniej
        • pszczolaasia Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 28.03.05, 20:26
          no ja dopiero po 17.04. u Mnie nadchodzą dni 2xP - przyjemność i prokreacja
          (koleżanka Zebra- to jej stwierdzenie, ale podpisuję się obydwiema nogami i
          ręcami pod tym)!!!!!!!!!!!!!!!
          • romkaforever Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 29.03.05, 10:20
            No nie, jeszcze tyle czasu...
            • pszczolaasia Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 29.03.05, 10:22
              wiem.....
    • migusia Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 29.03.05, 18:32
      ja testuję ok. 11, to mój pierwszy cykl starań i też za wiele sobie nie
      obiecuję, wolę się miło rozczarować. pozdrowienia i życzę wszystkim dwóch
      kreseczek
    • elfik31 Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 29.03.05, 21:24
      no to ja 05.04 czyli bedę wiedzieć najwcześniej z WAS!
      • romkaforever Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 30.03.05, 12:53
        No kurde jeszcze 10 dni... Ale sie wlecze...
    • zielona77 Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 30.03.05, 14:03
      również się dopisuję : testowanie 11.04 (5-ty cykl starań)
      • romkaforever Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 30.03.05, 14:28
        No witamy smile))))))
        • inco19 Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 31.03.05, 19:02
          Temat up upsmile
          • romkaforever Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 31.03.05, 20:06
            dobre smile)))))) Ale wlecze sie czas, nie?
            • inco19 Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 31.03.05, 20:13
              Oj wlecze,wlecze..
              Chciałabym mysleć "już TYLKO 8dni",ale myślę odwrotnieuncertain
              "Jeszcze /aż/8 dni"...wink
              A jak tam samopoczucie?
              Pozdrawiamsmile
              • romkaforever Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 31.03.05, 20:46
                dzisiaj kiepskie , mam nadzieje ze jutro będzie lepsze. Wkurza mnie ak sie
                rodzinka pyta jak sioe czuję chcąc usłyszec że mam mnostwo symptomów a przecież
                to duzo za wcześnie
                • inco19 Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 31.03.05, 21:10
                  U mnie "jakoś,takoś",byłam dziś na długim spacerze.Usiadłam na ławeczce/oj jak
                  pięknie słonko grzało/i nabierałam wiosennej energi.Dużo myślałam i zajadałam
                  się czekoladąwink.Cały czas wmawiam sobie,że dostanę okres..-może jak będe go
                  wyczekiwać-to cwana @ się nie zjawi..winkTak to zazwyczaj na odwrót jest..smile
                  • inco19 Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 01.04.05, 09:09
                    Temat up up!wink
                    Jeszcze siedem dni..
                    "Nie mogę się nastawiać,nie mogę się nastawiać",ale kurcze-chciałabym już
                    wiedzieć.. uncertain
                    • inco19 Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 01.04.05, 09:20
                      Co się ze mną dzieję?!Gdzie jest czekolada?!Zaczynam wariować.. uncertain!
                      • romkaforever Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 01.04.05, 14:48
                        No ja dzisiaj zjadlam kawal ciasta bezowego tak na poprawe chumoru. Wlecze sie
                        czas, nie??? Inco ja tak samo nie chcę ale i tak się nastawiam.
                        • zosia2005 Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 01.04.05, 15:04
                          Wiatajcie,
                          ja testuję 07.04 ale im bliżej tego terminu tym bardziej jestem pewna, że @
                          dostanę. Jeszcze do wczoraj miałam objawy (albo je sobie wmówiłam - ból
                          brzucha, śluz biały), ale już dziś nic nie mam i nie mam złudzeń.
                          i wiecie co postanowiłam?
                          Przyszły cykl bez testów owu, bez obliczeń - zero stresu i odpuszczam!!!
                          • romkaforever Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 01.04.05, 15:10
                            Zosiu odpuszczaj co chcesz tylko nie seksik!smile)))))))))))
                            • romkaforever Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 02.04.05, 19:53
                              No co tam u was dzieweczi. Nic nie piszecie. Wiem wiem czas sie wlecze. Ja
                              świruję, czasem jest dobrze czase "bez kija nie podchodź".
      • izulek1 Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 06.04.05, 12:01
        Ja testuje 15 kwitnia (3 cykl starań)!
    • inco19 Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 02.04.05, 20:00
      Byłam dzisiaj u fryzjera.Podciełam włosy/o ok15cm/,byłam u kosmetyczki i na
      zakupach-i wiecie co dziewczyny,pomogło mi się to trochę wyluzowaćsmile.Resztę
      dnia spędziłam w Kościele...
      • cytrusowa Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 02.04.05, 20:04
        jakoś nie wiem czemu nie zauważyłam tego wątk u -Romka, czemu mi nie
        przypomniałaś????

Ja też będę testować o ile nie dostanę @. aha, no testować to będę tak za
        tydzień, około 8 kwietniasmile

A kiedy zaczynają wam sie objawy nadchodzącej @???
        Pytam z ciewkawości oczywiście
        • inco19 Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 02.04.05, 20:11
          Ja mam zawsze objawy/ból piersi,brzucha/ na tydzień przed,ale narazie nie ma po
          nich śladu big_grin.
          A tak,jako ciekawostkę..Wczoraj wieczorem gnębił mnie ślinotoksmile-poważnie.
          Gromadziło mi się w ustach tyle śliny,że musiałam ją wypluwać.Czułam się jakbym
          cycyała łyżeczkęwink-pewnie znowu wirus jakiś-fuj.
          • cytrusowa Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 02.04.05, 21:17
            dobre z tym ślinotokiem, ubawiłm się z opisu
            Ale nie z Ciebie, nie gniewaj się - glupia sprawa tak męczyć się ze slina, ojej
            • romkaforever Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 03.04.05, 18:02
              jeszcze 6 dni, idzie się wykończyć
              • pszczolaasia Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 03.04.05, 18:43
                cierpliwości!!!! będzie dobrze!!!Ciocia pszczoła obiecuje!!! jakieś objawiki,
                czy brak???
    • zielona77 Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 03.04.05, 21:44
      Dziewczynki, trzeba wziąć na wstrzymanie smile
      U mnie od 4 dni tempka jakby wyższa, przyczepiło się jakieś przeziębienie.
      Od jutra obiecuję sobie zabrać się porządnie za kolejne zadanie w pracy i jakoś
      przeczekać do następnej niedzieli.Zazwyczaj jestem strasznie niecierpliwa, ale
      w tym m-cu odpuszczam sobie. Na następny tydzień już zaplanowałam zaległe
      badanie hormonów oraz wizytę u gin.
      • romkaforever Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 04.04.05, 12:36
        jeszcze 5 dni
        • zosia2005 Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 04.04.05, 13:51
          ja miaam testować 07.04, ale raczej nic z tgo nie będzie, gdyż zaczęly mi się
          dziś plamienia, które są zwiastunem @ smile))
          • aggutek Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 04.04.05, 15:29
            U mnie też jeszcze 5 dni... Wrrr... Ale ten czas się wlecze!
            • romkaforever Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 04.04.05, 15:41
              Okrutnie sie wlecze. Zosiu nie martw sie, będzie ok. smile
              • inco19 Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 05.04.05, 12:01
                @ ,a kysz,a kyszsmile!
                Jeszcze 3 dni do wielkiego test.wink.
                Chciałam zapytać jakich testów używacie i jaki byście mi poleciłysmile.
                • romkaforever Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 05.04.05, 14:51
                  ja kupuje Pre- test mysle że jest dobry ale próbowalam Quick-vue i tez jest
                  niezły
                  • cytrusowa Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 05.04.05, 15:03
                    helo laski, ja se postanowilam, ze jutro zatestuje, dwa dni przed terminem @.
                    • cytrusowa Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 05.04.05, 15:07
                      acha, no i pobolewa mnie tak dosc nieciekawie w dole brzucha, cos jakby w
                      okolicach prawego jjnikasad
                      • romkaforever Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 05.04.05, 15:07
                        będzie dobrze Cytruś, będzie dobrze daj znać jak zatestujesz
                        • pszczolaasia Cytrusowa!!!! 05.04.05, 15:09
                          to bardzo dobrze wróży, że tak cie boli!!!!
                        • pszczolaasia pre-test 05.04.05, 15:10
                          jest ok, ja byłam i jestem z niego zadowolonasmile
    • inco19 Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 05.04.05, 16:25
      A co mi tamsmile,dołączam do Cytrusowejwink-zatestujemy razemsmile
      • cytrusowa Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 05.04.05, 16:29
        o! inco, to fajnie. Jutro z ranka testujemysmile
    • inco19 Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 06.04.05, 08:46
      Test leży tuż obok mnie,ale jakoś nie mam odagi zatestować uncertain..Głupia ta
      sytuacja../nie spodziewałam się jej/..Ciekawość moja wzrasta z minuty na
      minutę..Nie wiem..Może powinnam jeszcze zaczekac..uncertain
      Cytrusik jak u Ciebie?
      • romkaforever Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 06.04.05, 12:07
        ja mialam dzisiaj wielka ochote kupic test, ale sie powstrzymałam, obiecalam
        sobie ze w sobote to postaram sie w sobote
        • romkaforever Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 06.04.05, 12:08
          no ale czekam na ifno od was dziewczyny
          • cytrusowa inco, i co z testem - zrobiłaś??? 06.04.05, 13:15
            ja zrobiłam i pudłosad
            No ale przynajmniej teraz mogę sie przebadać w końcu!

No i jak z Tobą - odważyłaś się???
            • inco19 Re: inco, i co z testem - zrobiłaś??? 06.04.05, 14:12
              Zabrakło mi odwagi..uncertain
              • cytrusowa Re: inco, i co z testem - zrobiłaś??? 06.04.05, 14:17
                no coś Ty - naprawde???

ale czego sie boisz, ze nie wyjdzie???

A ile czasu się staracie i czy to bardzo zaawansowane starania, czy tak jak w
                naszym przypadku - żywioł?
                • romkaforever Re: inco, i co z testem - zrobiłaś??? 06.04.05, 15:11
                  Inco!!! Co jest z Tobą?? Test zrobiony???
                  • cytrusowa Re: inco, i co z testem - zrobiłaś??? 06.04.05, 16:51
                    no własnie - kobietka zamilkła. Dlaczego???
    • kingaolsz Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 06.04.05, 17:18
      Sledze ten Wasz watek i siedze sama jak na szpilkach....
      Niby testowac mam 13 kwietnia, choc pewnie 11 to zrobie. Dzis jest 7 dpo i
      zaczyna mnie korcic niesamowicie, bo przeciez czasem tak wczenie tez
      wychodzi... mam test od Ewy, ten na 20 jednostek HGC , wiec to ten "wrazliwy".
      Dziewczyny, przemowcie mi do rozumu, zeby sie wstrzymac..... bo jak znam zycie
      to z rana bede latac... macie jakies "rozsadne" argumenty...

Kinga
      • romkaforever Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 06.04.05, 18:53
        niestety sama walczę żeby nie poleciec wczesniej do apteki , boję sie
        rozczarowania a tak z każdym dniem jak nie przychodzi @ jest coraz większa
        nadzieja
        • tromysza romkaforever 06.04.05, 18:57
          romka, czy tak masz na imię? Oryginalne imię. Pytam, bo mam koleżankę o tym
          imieniu, która stara się o dziecko. Choć o tym nie mówi (ja czuję)- może to
          Ty? smile
          A tak nawiasem mówiąc- nie czytałam wcześniejszych postów- już Ci się spóźnia
          @? Często Ci sie spóźnia?
          ja bym nie wytrzymała!!!
          • aggutek Re: romkaforever 06.04.05, 19:18
            Witajcie.
            Jest mi bardzo źle sad Robiłam w tym cyklu badania prolaktyny i progesteronu.
            Odebrałam wyniki... I wartość progesteronu jest beznadziejna 3.38 (poniżej
            normy dla fazy lutealnej) Opuściła mnie nadzieja na ciążę w tym cyklu.
            Badanie robiłam 7 dnia po owulacji (oszacowanej dzięki skokowi na wykresie temp
            i testy owu)
            Może nie było owulacji? Ale czy utrzymywałaby mi się wtedy temperaturka ok. 37'
            zdecydowanie wyższa niż w pierwszej fazie? Coś jest ze mną nie tak sad
            I po @ muszę odwiedzić lekarza.
            Na tą małpę muszę jeszcze poczekać. Jak przychodziło rozczarowanie w dniu @
            przynajmniej oznaczało to początek nowych strań, nowego cyklu i nowej nadziei.
            Dowiedzieć się "nic z tego" wcześniej jest gorzej sad
        • kingaolsz Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 06.04.05, 19:19
          Oj jak ja bym chciala juz byc po terminie @...
          No i tu kuje, tu sluz, tu maly skorcz.... i nie wiem na ile w tym wyobrazni
          mojej....
          A moze zrobie ten test jutro ( 8dpo)... przeciez nawet jesli bedzie neg to i
          tak bedzie nadzieja, dopoki @ nie bedzie....
          zaczynam juz sie nakrecac, zakrecac, ehhh

Kinga
          • romkaforever Tromysza 06.04.05, 21:04
            tak mam na imie Romana - w skrócie ktory lubie Romka smile od jutra zacznie sie
            spóźnianie @, cykle mam 31-34 dni (chociaz ostatni przez stres 42 dni) dlatego
            testuje w sobote w 33 dniu , tak sobie obiecałam ale zobaczymy bo jutro kupuje
            test bo w piatek mogę nie dostac a w sobote z rana...
            • cytrusowa @ 07.04.05, 14:35
              no ja niestety dostałam dziś okres ale dosc dziwny, bo cos ala wieksze
              plamienie i bez bólu brzucha - a to u mnie musi być jakies zaburzenie niestety.
              • romkaforever Re: @ 07.04.05, 15:21
                Cytrus będzie dobrze zobaczysz. Czemu od razu zaburzenie? Może nie. Ja tam mam
                różnie czasem boli czasem nie , raz obfitsza @ raz mniej...
                A czy mnie pamięć nie myli czy nie było ws więcej testujących 7-ego???
                Raport poproszę smile
                • romkaforever Re: @ 08.04.05, 18:20
                  No to jutro sądny dzień...
    • fasolka33 Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 09.04.05, 10:02
      witajcie!
      miałam testować jutro ale mnie podkusiło dzisiaj i... zobaczyłam II kreseczki!!!
      trzymam kciuki za wszystkie testującesmile
      • tuptuch Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 09.04.05, 10:15
        gratuluję fasolka!!!!!
        Romka trzymaj sie, wszystko jeszcze przed nami.
        • romkaforever Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 09.04.05, 22:48
          Fajnie że komus z nas sie udało, mi wyszła jedna krecha ale jeszcze sie nie
          poddaję, na razie @ niet więc jesli nie przylezie to test w poniedzialek
          • romkaforever Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 10.04.05, 18:46
            No dziewczyny cos malo głosów tu widze w końcu 9-ty juz minął. Sprawozdania
            poproszę
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka