romkaforever 27.03.05, 23:32 Hej dziewczyny, kto ze mną??? Albo blisko tego terminu? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vase Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 28.03.05, 00:04 Witaj romkaforever! Ja testuje 11 IV. Na nic sie nie nastawiam. Co ma byc - to bedzie (jak mawia moj Madry Maz ) Odpowiedz Link
inco19 Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 28.03.05, 10:11 Ja będe testować 8.IV.-i mimo usilnych starań nie nastawiam się pozytywnie.. Pozdrawiam Odpowiedz Link
romkaforever Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 28.03.05, 11:05 Można sie nie nastawiać ale nadzieja robi swoje, nie? Odpowiedz Link
inco19 Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 28.03.05, 11:19 Nadzieja jest,ale się tak jakoś za bardzo nie nastawiam..Są to moje 1 starania i nie liczę na to,że się /za tym pierwszym razem/uda..Jeśli nie-to się nie rozczaruję/i będziemy dalej pracować/no,a jesli tak-to będe poprostu mile zaskoczona..Po co dręczyć się myslami "czy to już?",podchodzę do tego trochę scept.Myslę jednak,że również skutecznie. Pozdrawiam! Odpowiedz Link
fasolka33 Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 28.03.05, 11:51 romkaforever napisała: > Hej dziewczyny, kto ze mną??? Albo blisko tego terminu? witaj! ja testuje 10kwietnianiech się dzieje wola nieba..... Odpowiedz Link
romkaforever Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 28.03.05, 19:55 tak jest, poczekamy zobaczymy, ale razem będzie raźniej Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 28.03.05, 20:26 no ja dopiero po 17.04. u Mnie nadchodzą dni 2xP - przyjemność i prokreacja (koleżanka Zebra- to jej stwierdzenie, ale podpisuję się obydwiema nogami i ręcami pod tym)!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
romkaforever Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 29.03.05, 10:20 No nie, jeszcze tyle czasu... Odpowiedz Link
migusia Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 29.03.05, 18:32 ja testuję ok. 11, to mój pierwszy cykl starań i też za wiele sobie nie obiecuję, wolę się miło rozczarować. pozdrowienia i życzę wszystkim dwóch kreseczek Odpowiedz Link
elfik31 Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 29.03.05, 21:24 no to ja 05.04 czyli bedę wiedzieć najwcześniej z WAS! Odpowiedz Link
romkaforever Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 30.03.05, 12:53 No kurde jeszcze 10 dni... Ale sie wlecze... Odpowiedz Link
zielona77 Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 30.03.05, 14:03 również się dopisuję : testowanie 11.04 (5-ty cykl starań) Odpowiedz Link
romkaforever Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 30.03.05, 14:28 No witamy )))))) Odpowiedz Link
romkaforever Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 31.03.05, 20:06 dobre )))))) Ale wlecze sie czas, nie? Odpowiedz Link
inco19 Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 31.03.05, 20:13 Oj wlecze,wlecze.. Chciałabym mysleć "już TYLKO 8dni",ale myślę odwrotnie "Jeszcze /aż/8 dni"... A jak tam samopoczucie? Pozdrawiam Odpowiedz Link
romkaforever Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 31.03.05, 20:46 dzisiaj kiepskie , mam nadzieje ze jutro będzie lepsze. Wkurza mnie ak sie rodzinka pyta jak sioe czuję chcąc usłyszec że mam mnostwo symptomów a przecież to duzo za wcześnie Odpowiedz Link
inco19 Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 31.03.05, 21:10 U mnie "jakoś,takoś",byłam dziś na długim spacerze.Usiadłam na ławeczce/oj jak pięknie słonko grzało/i nabierałam wiosennej energi.Dużo myślałam i zajadałam się czekoladą.Cały czas wmawiam sobie,że dostanę okres..-może jak będe go wyczekiwać-to cwana @ się nie zjawi..Tak to zazwyczaj na odwrót jest.. Odpowiedz Link
inco19 Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 01.04.05, 09:09 Temat up up! Jeszcze siedem dni.. "Nie mogę się nastawiać,nie mogę się nastawiać",ale kurcze-chciałabym już wiedzieć.. Odpowiedz Link
inco19 Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 01.04.05, 09:20 Co się ze mną dzieję?!Gdzie jest czekolada?!Zaczynam wariować.. ! Odpowiedz Link
romkaforever Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 01.04.05, 14:48 No ja dzisiaj zjadlam kawal ciasta bezowego tak na poprawe chumoru. Wlecze sie czas, nie??? Inco ja tak samo nie chcę ale i tak się nastawiam. Odpowiedz Link
zosia2005 Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 01.04.05, 15:04 Wiatajcie, ja testuję 07.04 ale im bliżej tego terminu tym bardziej jestem pewna, że @ dostanę. Jeszcze do wczoraj miałam objawy (albo je sobie wmówiłam - ból brzucha, śluz biały), ale już dziś nic nie mam i nie mam złudzeń. i wiecie co postanowiłam? Przyszły cykl bez testów owu, bez obliczeń - zero stresu i odpuszczam!!! Odpowiedz Link
romkaforever Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 01.04.05, 15:10 Zosiu odpuszczaj co chcesz tylko nie seksik!))))))))))) Odpowiedz Link
romkaforever Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 02.04.05, 19:53 No co tam u was dzieweczi. Nic nie piszecie. Wiem wiem czas sie wlecze. Ja świruję, czasem jest dobrze czase "bez kija nie podchodź". Odpowiedz Link
izulek1 Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 06.04.05, 12:01 Ja testuje 15 kwitnia (3 cykl starań)! Odpowiedz Link
inco19 Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 02.04.05, 20:00 Byłam dzisiaj u fryzjera.Podciełam włosy/o ok15cm/,byłam u kosmetyczki i na zakupach-i wiecie co dziewczyny,pomogło mi się to trochę wyluzować.Resztę dnia spędziłam w Kościele... Odpowiedz Link
cytrusowa Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 02.04.05, 20:04 jakoś nie wiem czemu nie zauważyłam tego wątk u -Romka, czemu mi nie przypomniałaś???? Ja też będę testować o ile nie dostanę @. aha, no testować to będę tak za tydzień, około 8 kwietnia A kiedy zaczynają wam sie objawy nadchodzącej @??? Pytam z ciewkawości oczywiście Odpowiedz Link
inco19 Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 02.04.05, 20:11 Ja mam zawsze objawy/ból piersi,brzucha/ na tydzień przed,ale narazie nie ma po nich śladu . A tak,jako ciekawostkę..Wczoraj wieczorem gnębił mnie ślinotok-poważnie. Gromadziło mi się w ustach tyle śliny,że musiałam ją wypluwać.Czułam się jakbym cycyała łyżeczkę-pewnie znowu wirus jakiś-fuj. Odpowiedz Link
cytrusowa Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 02.04.05, 21:17 dobre z tym ślinotokiem, ubawiłm się z opisu Ale nie z Ciebie, nie gniewaj się - glupia sprawa tak męczyć się ze slina, ojej Odpowiedz Link
romkaforever Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 03.04.05, 18:02 jeszcze 6 dni, idzie się wykończyć Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 03.04.05, 18:43 cierpliwości!!!! będzie dobrze!!!Ciocia pszczoła obiecuje!!! jakieś objawiki, czy brak??? Odpowiedz Link
zielona77 Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 03.04.05, 21:44 Dziewczynki, trzeba wziąć na wstrzymanie U mnie od 4 dni tempka jakby wyższa, przyczepiło się jakieś przeziębienie. Od jutra obiecuję sobie zabrać się porządnie za kolejne zadanie w pracy i jakoś przeczekać do następnej niedzieli.Zazwyczaj jestem strasznie niecierpliwa, ale w tym m-cu odpuszczam sobie. Na następny tydzień już zaplanowałam zaległe badanie hormonów oraz wizytę u gin. Odpowiedz Link
romkaforever Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 04.04.05, 12:36 jeszcze 5 dni Odpowiedz Link
zosia2005 Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 04.04.05, 13:51 ja miaam testować 07.04, ale raczej nic z tgo nie będzie, gdyż zaczęly mi się dziś plamienia, które są zwiastunem @ )) Odpowiedz Link
aggutek Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 04.04.05, 15:29 U mnie też jeszcze 5 dni... Wrrr... Ale ten czas się wlecze! Odpowiedz Link
romkaforever Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 04.04.05, 15:41 Okrutnie sie wlecze. Zosiu nie martw sie, będzie ok. Odpowiedz Link
inco19 Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 05.04.05, 12:01 @ ,a kysz,a kysz! Jeszcze 3 dni do wielkiego test.. Chciałam zapytać jakich testów używacie i jaki byście mi poleciły. Odpowiedz Link
romkaforever Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 05.04.05, 14:51 ja kupuje Pre- test mysle że jest dobry ale próbowalam Quick-vue i tez jest niezły Odpowiedz Link
cytrusowa Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 05.04.05, 15:03 helo laski, ja se postanowilam, ze jutro zatestuje, dwa dni przed terminem @. Odpowiedz Link
cytrusowa Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 05.04.05, 15:07 acha, no i pobolewa mnie tak dosc nieciekawie w dole brzucha, cos jakby w okolicach prawego jjnika Odpowiedz Link
romkaforever Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 05.04.05, 15:07 będzie dobrze Cytruś, będzie dobrze daj znać jak zatestujesz Odpowiedz Link
pszczolaasia Cytrusowa!!!! 05.04.05, 15:09 to bardzo dobrze wróży, że tak cie boli!!!! Odpowiedz Link
inco19 Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 05.04.05, 16:25 A co mi tam,dołączam do Cytrusowej-zatestujemy razem Odpowiedz Link
cytrusowa Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 05.04.05, 16:29 o! inco, to fajnie. Jutro z ranka testujemy Odpowiedz Link
inco19 Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 06.04.05, 08:46 Test leży tuż obok mnie,ale jakoś nie mam odagi zatestować ..Głupia ta sytuacja../nie spodziewałam się jej/..Ciekawość moja wzrasta z minuty na minutę..Nie wiem..Może powinnam jeszcze zaczekac.. Cytrusik jak u Ciebie? Odpowiedz Link
romkaforever Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 06.04.05, 12:07 ja mialam dzisiaj wielka ochote kupic test, ale sie powstrzymałam, obiecalam sobie ze w sobote to postaram sie w sobote Odpowiedz Link
romkaforever Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 06.04.05, 12:08 no ale czekam na ifno od was dziewczyny Odpowiedz Link
cytrusowa inco, i co z testem - zrobiłaś??? 06.04.05, 13:15 ja zrobiłam i pudło No ale przynajmniej teraz mogę sie przebadać w końcu! No i jak z Tobą - odważyłaś się??? Odpowiedz Link
cytrusowa Re: inco, i co z testem - zrobiłaś??? 06.04.05, 14:17 no coś Ty - naprawde??? ale czego sie boisz, ze nie wyjdzie??? A ile czasu się staracie i czy to bardzo zaawansowane starania, czy tak jak w naszym przypadku - żywioł? Odpowiedz Link
romkaforever Re: inco, i co z testem - zrobiłaś??? 06.04.05, 15:11 Inco!!! Co jest z Tobą?? Test zrobiony??? Odpowiedz Link
cytrusowa Re: inco, i co z testem - zrobiłaś??? 06.04.05, 16:51 no własnie - kobietka zamilkła. Dlaczego??? Odpowiedz Link
kingaolsz Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 06.04.05, 17:18 Sledze ten Wasz watek i siedze sama jak na szpilkach.... Niby testowac mam 13 kwietnia, choc pewnie 11 to zrobie. Dzis jest 7 dpo i zaczyna mnie korcic niesamowicie, bo przeciez czasem tak wczenie tez wychodzi... mam test od Ewy, ten na 20 jednostek HGC , wiec to ten "wrazliwy". Dziewczyny, przemowcie mi do rozumu, zeby sie wstrzymac..... bo jak znam zycie to z rana bede latac... macie jakies "rozsadne" argumenty... Kinga Odpowiedz Link
romkaforever Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 06.04.05, 18:53 niestety sama walczę żeby nie poleciec wczesniej do apteki , boję sie rozczarowania a tak z każdym dniem jak nie przychodzi @ jest coraz większa nadzieja Odpowiedz Link
tromysza romkaforever 06.04.05, 18:57 romka, czy tak masz na imię? Oryginalne imię. Pytam, bo mam koleżankę o tym imieniu, która stara się o dziecko. Choć o tym nie mówi (ja czuję)- może to Ty? A tak nawiasem mówiąc- nie czytałam wcześniejszych postów- już Ci się spóźnia @? Często Ci sie spóźnia? ja bym nie wytrzymała!!! Odpowiedz Link
aggutek Re: romkaforever 06.04.05, 19:18 Witajcie. Jest mi bardzo źle Robiłam w tym cyklu badania prolaktyny i progesteronu. Odebrałam wyniki... I wartość progesteronu jest beznadziejna 3.38 (poniżej normy dla fazy lutealnej) Opuściła mnie nadzieja na ciążę w tym cyklu. Badanie robiłam 7 dnia po owulacji (oszacowanej dzięki skokowi na wykresie temp i testy owu) Może nie było owulacji? Ale czy utrzymywałaby mi się wtedy temperaturka ok. 37' zdecydowanie wyższa niż w pierwszej fazie? Coś jest ze mną nie tak I po @ muszę odwiedzić lekarza. Na tą małpę muszę jeszcze poczekać. Jak przychodziło rozczarowanie w dniu @ przynajmniej oznaczało to początek nowych strań, nowego cyklu i nowej nadziei. Dowiedzieć się "nic z tego" wcześniej jest gorzej Odpowiedz Link
kingaolsz Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 06.04.05, 19:19 Oj jak ja bym chciala juz byc po terminie @... No i tu kuje, tu sluz, tu maly skorcz.... i nie wiem na ile w tym wyobrazni mojej.... A moze zrobie ten test jutro ( 8dpo)... przeciez nawet jesli bedzie neg to i tak bedzie nadzieja, dopoki @ nie bedzie.... zaczynam juz sie nakrecac, zakrecac, ehhh Kinga Odpowiedz Link
romkaforever Tromysza 06.04.05, 21:04 tak mam na imie Romana - w skrócie ktory lubie Romka od jutra zacznie sie spóźnianie @, cykle mam 31-34 dni (chociaz ostatni przez stres 42 dni) dlatego testuje w sobote w 33 dniu , tak sobie obiecałam ale zobaczymy bo jutro kupuje test bo w piatek mogę nie dostac a w sobote z rana... Odpowiedz Link
cytrusowa @ 07.04.05, 14:35 no ja niestety dostałam dziś okres ale dosc dziwny, bo cos ala wieksze plamienie i bez bólu brzucha - a to u mnie musi być jakies zaburzenie niestety. Odpowiedz Link
romkaforever Re: @ 07.04.05, 15:21 Cytrus będzie dobrze zobaczysz. Czemu od razu zaburzenie? Może nie. Ja tam mam różnie czasem boli czasem nie , raz obfitsza @ raz mniej... A czy mnie pamięć nie myli czy nie było ws więcej testujących 7-ego??? Raport poproszę Odpowiedz Link
fasolka33 Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 09.04.05, 10:02 witajcie! miałam testować jutro ale mnie podkusiło dzisiaj i... zobaczyłam II kreseczki!!! trzymam kciuki za wszystkie testujące Odpowiedz Link
tuptuch Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 09.04.05, 10:15 gratuluję fasolka!!!!! Romka trzymaj sie, wszystko jeszcze przed nami. Odpowiedz Link
romkaforever Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 09.04.05, 22:48 Fajnie że komus z nas sie udało, mi wyszła jedna krecha ale jeszcze sie nie poddaję, na razie @ niet więc jesli nie przylezie to test w poniedzialek Odpowiedz Link
romkaforever Re: Test 9 IV - po świątecznych staraniach. 10.04.05, 18:46 No dziewczyny cos malo głosów tu widze w końcu 9-ty juz minął. Sprawozdania poproszę Odpowiedz Link