tromysza 19.04.05, 15:05 poleciałam do apteki dwie godziny temu- kupiłam test. Trzymałam w torbie i myślę: jutro, jutro. Ale zrobiłam przed chwilą. Boże, sa dwie krechy. Ta druga jest mocna. Nie wierzę. No nie wierzę. Cała się trzęsę po prostu. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abneptis Re: no więc zrobiłam test... 19.04.05, 15:07 GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No juz myslałam, że nam dzisiaj nikt nie oświadczy ciązy a tu proszę!! To teraz ty pełen relaks a ja łapie fluidy No i oczywiście gratulacje dla tatusia, w końcu bez niego by sie nie udało Odpowiedz Link
agabilinska2 Re: no więc zrobiłam test... 19.04.05, 15:19 serdeczne gratulacje zycze wspaniałych 9 m-cy lap[ie fluidki ppapapapa Odpowiedz Link
pszczolka2 Re: no więc zrobiłam test... 19.04.05, 16:38 Olbrzymiaste gratulacje Uważaj na sibie i fasoleczke. Fluidki napewno sie przydadzą Pozdrawiam,Ola 34 cykl starań - 9dc "wierze, że się uda i (nigdy) nie jest za późno" Odpowiedz Link
bania79 Wielkie gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.04.05, 16:49 I moc uściskow i buziaków! I od razu mi lepiej, że są szczęśliiw ludzie na tym świecie! Odpowiedz Link
aquarius72 Re: no więc zrobiłam test... 19.04.05, 15:07 WIDZISZ, WIDZISZ - CUDOWNIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Wielkie gratulacje i ucałowania - pisz jak się czujesz ))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
nina110 Re: no więc zrobiłam test... 19.04.05, 15:07 Tromyszko bardzo się cieszę i WIELKIE GRATULACJE.Buziaki,pa -7t6dc- Odpowiedz Link
czekajacaa Re: no więc zrobiłam test... 19.04.05, 15:35 Super, wielkie gratulacje Bądź taka szczęśliwa przez całe 9 miesięcy to i dzidzia będzie pogodna Odpowiedz Link
agaaga19 Re: no więc zrobiłam test... 19.04.05, 15:08 wielkie gratulaje, pięknych 9 miesięcy aga Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: no więc zrobiłam test... 19.04.05, 15:11 Tromyszko, no gratulacje przeogromniaste ))))))))))))))))))))))))))) Super, super i jeszcze raz super!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
jedna_chwilka CUDOWNA WIADOMOŚĆ 19.04.05, 15:12 wspaniale, cudownie - bardzo się cieszę, no i oczywiście do wszelkich gratulacji sie dołączam i...dbaj teraz o siebie Podwójnie )) Odpowiedz Link
danik1 Re: CUDOWNA WIADOMOŚĆ 19.04.05, 15:16 Tromyszko ogromne gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!! Ty sie dlugo staralas, prawda? Bardzo sie ciesze, ze w koncu Cie sie udalo!!!!!!!!! A jak to bylo z tymi znakami????????? Odpowiedz Link
ewcia730 Re: CUDOWNA WIADOMOŚĆ 19.04.05, 15:14 CUDOWNA WIADOMOŚĆ !!!!!!! OGROMNIASTE GRATULACJE I DBAJ O SIEBIE I O FASOLKĘ!!!! O JESZY A KIEDY JA SIĘ DOWIEM NA 100 % PISZ JAKIE MIAŁAŚ OBJAWY POZDR www2.fertilityfriend.com/home/a79d0 Odpowiedz Link
sonique Re: CUDOWNA WIADOMOŚĆ 19.04.05, 15:14 Alleluja!!!!!!!!!!!!! Bardzo sie ciesze. To cudowna wiadomosc!!! Jednak mialas przeczucia, jednak to byl znak!!! Takie posty napelniaja mnie nadzieja. Gratuluje. Odpowiedz Link
kawka74 Re: no więc zrobiłam test... 19.04.05, 15:14 bosko ) będziesz grudniowa czy już styczniowa? Odpowiedz Link
tromysza kochane 19.04.05, 15:18 to jest szok- cała się trzęsę. To był 7 cykl starań. objawy? nie wiem, sama nie wiem. Tydzień przed @ dziwnie piekły mnie piersi- nie mogłam wytrzymać. trochę mi urosły (ale to może duphaston)- potem piec przestały i teraz bolą jak na @. Właściwie jedyne co mnie zdziwiło to śluz. tak jakby płodny, ale nie do końca. Ciągnący się. Poza tym nie byłam wyluzowana, stosowałam testy owu, zaraz po owu miałam przeczucie, że się udało, ale potem już nie. Odpowiedz Link
aquarius72 Re: kochane 19.04.05, 15:20 To całe wyluzowanie to pic na wodę - najważniejsze, że są kreski. Twoja dzidzia jest już z Tobą/Wami )))))))) Odpowiedz Link
danik1 Tromyszko 19.04.05, 15:24 A kiedy zauwazylas u siebie ten sluz??? Tuz przed @ czy moze byl przez caly czas od owulacji??? Odpowiedz Link
p.magdalenka Re: no więc zrobiłam test... 19.04.05, 15:22 gratuluje!!! GRATULUJE!!! I NAPRAWDE CI ZAZDROSZCZE!!! SUPER'!!! Odpowiedz Link
roleczka11 Re: no więc zrobiłam test... 19.04.05, 15:23 Tromyszko, OGROMNIASTE GRATULACJE !!!! Jejku jak Ci dobrze! Życzę cudownych 9 miesięcy. Napisz Kochana jak możesz jak było z przytulankami, tzn, ile "po" po pozytywie? Całuski!!!! Odpowiedz Link
tromysza Re: no więc zrobiłam test... 19.04.05, 15:29 po owu miałam śluz typowy dla drugiej fazy.- biały. Ale był na przemian z płodnym. Wczoraj wieczorem było go bardzo dużo - i dziś rano też. Teraz trochę mniej. Ale zdziwiłam się, bo ja ciągnący śluz mam tylko przy owu. a przytulałam się tak. robiłam test owu od 13 do 16 dnia cyklu. 15 około 11 rano miałam dwie mocne krechy i tej nocy się kochaliśmy- wypiłam dużo wina pamiętam, bo nie chciałam myśleć o dziecku tylko cieszyć się seksem. I nastepnego dnia- 16 dc - też na teście owu miałam dwie mocne krechy i tego wieczoru też się przytulaliśmy. A potem już nie, dopiero po owulacji. Odpowiedz Link
ktat Re: no więc zrobiłam test... 19.04.05, 16:23 gratuluje i trzymam kciuki dzieki takim postom i ja zaczynam wierzyc ze mi też sie uda 2 cykl staran dopbiega rychłego konca czuje ze czeka mnie kolejny Odpowiedz Link
kinga_ewa Re: no więc zrobiłam test... 19.04.05, 15:29 GRATULACJE - coś niesamowitego , poproszę jak zwykle o fluidki. Dbaj o siebie i maleństwo Odpowiedz Link
swaihwe Re: no więc zrobiłam test... 19.04.05, 15:28 Gratulacje ogromne!!!!! Dbajcie o siebie bardzo. Ależ ten miesiąc płodny. Może i ja się załapię Odpowiedz Link
estellle Re: no więc zrobiłam test... 19.04.05, 15:30 Musisz być teraz przeogromnie szczęśliwa. Bardzo Ci gratuluję. Cieszą mnie takie posty. Znam już to uczucie i świetnie pamiętam ten nawał myśli. Teraz zaczyna się nowa era w Twoim życiu! Pozdrawiam cieplutko Ciebie i dzidzię Estelle, 12 tc. Odpowiedz Link
amelka1974 Re: no więc zrobiłam test... 19.04.05, 15:38 TROMYSZKO, GRATULACJE, GRATULACJE, WSPANIAŁA WIADOMOŚĆ, SPOKOJNEJ CIĄŻY CI ŻYCZĘ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
magdulka26 Re: no więc zrobiłam test... 19.04.05, 16:52 Superrrrrrrrrrrrrr mówiłam że i Ty zajdziesz w ciąże zyczę Ci duzo zdrówka i mało stresu a za dwa tygodnie do gina.Powinnas już zobaczyć bijące małe serduszko. Odpowiedz Link
netka76 Re: no więc zrobiłam test... 19.04.05, 16:03 baaarrrdzo się cieszę Tromyszo nie wiem dlaczego ale jakoś sobie Ciebie upodobałam już Ci o tym pisałam O innych dziewczętach też myślę w czasie modlitwy Odpowiedz Link
izutek Re: no więc zrobiłam test... 19.04.05, 16:05 wow!!!! hura!!! hura!!! super! strasnzie sie ciesze Tromyszko! ale mam nadzieje, ze bedziesz nas odwidzala! oczywiscie nie zapominaj o fluidkach Odpowiedz Link
maria.ksiazek GRATULUJE!!!!!!!!!!!Bardzo się ciesze!! 19.04.05, 16:16 Mówiłam że się uda,pamiętasz?I cały czas trzymałam kciuki!!!! Spokojnej ciąży i zdrowej dzidzi!!! Buziaki Odpowiedz Link
madzialenak Re: no więc zrobiłam test... 19.04.05, 16:33 Wielgachne gratulacje Tromyszko!!!! strasznie sie ciesze ze ci sie w koncu udało tylko ze teraz nas pewnie opuscisz i powedrujesz na inne forum...,forum ciąża oczywiscieZycze duuuuuzo zdrowka tobie i dzidziusiowi!!! Odpowiedz Link
jolanta8 Re: no więc zrobiłam test... 19.04.05, 16:40 Szczęście i do Ciebie zapukało Gratuluję z całego serca Odpowiedz Link
fasolka33 Re: no więc zrobiłam test... 19.04.05, 16:53 Serdeczne gratulacje!!! super wiadomośćdbaj o Was Odpowiedz Link
joe27 Re: no więc zrobiłam test... 19.04.05, 17:09 Serdeczne i gorące gratulacje! Niezapomnianych i pogodnych następnych 9 miesięcy!Duzo zdrowia! Odpowiedz Link
sss8 Re: no więc zrobiłam test... 19.04.05, 17:15 SUUUUUUUUUUUPER!!!!!!!!!!! bardzo gratuluje!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
pszczolaasia Tromyszko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.04.05, 17:49 gratulacje)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
suslak Re: Tromyszko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.04.05, 18:57 Tromyszko! Nareszcie!!!!! To miał być Twój cykl!!! ) Nie masz pojęcia jak ja się cieszę i pewnie ja nie mam jak Ty ) Całuję mocno i serdecznie Odpowiedz Link
cleodark WIELKIE GRATULACJE!!! 19.04.05, 18:59 Ja też się dołączę do tej długiej listy z gratulacjami. Dużo zdrówka i wspaniałych 9 miesięcy i szczęśliwego rozwiązania. Cleo Odpowiedz Link
balbek1 Re: no więc zrobiłam test... 19.04.05, 18:57 ciepluchne gratulcje płynące z głębi serducha! Cieszę się razem z Wami i życzę spokojnej ciąży w zdrowiu i radości. Odpowiedz Link
jaga241 GRATULACJE !!!!! 19.04.05, 19:04 Wielkie Gratulacje. Spokojnej ciąży życzę pozdr Jaga Odpowiedz Link
luna333 Re: GRATULACJE !!!!! 19.04.05, 19:26 Twój znak ta kobieta w ciąży nawet nie wiesz jak bardzo się cieszę testy owulacyjne sąde best Tromysza - to wspaniale - cudownie - pięknie nareszcie, nareszcie witam w klubie mamuś trzymaj siebie i maluszka i duphaston wcinaj jeśli go miałaś przepisany - mam nadzieję że folik łykałaś - a jeśli nie to 1xdziennie konieczkie ps. wiedziałam, czułam to bardzo się cieszę - to miód dla mojego serducha życzę duużo zdrowia i spokoju całuski dla męża - dobrze się sprawił całuski dla Ciebie - mamusiu Odpowiedz Link