dorota53 Re: no więc zrobiłam test... 19.04.05, 19:40 Ogromne gratulacje, widze ze bociany na dobre przyecialy dopiero w kwietniu i mam nadzieje ze za 9 miesiecy powstanie nowa bocianowa rodzina. Bardzo sie ciesze, sama przyjmowalam wczoraj od was gratulacje. Odpowiedz Link
emka1974 Re: no więc zrobiłam test... 19.04.05, 19:52 Przyłączam się z gratulacjami. Ja z sentymentem zaglądam na to forum i cieszę się, gdy jakaś "znajoma twarz" ogłasza wszem i wobec swoje szczęście. Odpowiedz Link
merunka Re: no więc zrobiłam test... 19.04.05, 20:18 Jak wspaniale!!! Gratuluje serdecznie!! Tak bardzo podobalo mi sie to co pisalas o znakach.. I jak tu w nie nie wierzyc!!! Naprawde bardzo sie ciesze, ze zobaczylas swoje upragnione II kreseczki Pozdrawiam serdecznie, zycze spokojnego i zdrowego ciazowania pa merunka Odpowiedz Link
retro78 Re: no więc zrobiłam test... 19.04.05, 20:25 Gratulacje! Tak się cieszę, że się doczekałaś. Odpowiedz Link
latiffa Re: no więc zrobiłam test... 19.04.05, 21:10 gratuluję, życzę radosnych i spokojnych 9 miesięcy, oby to było zaraźliwe. Odpowiedz Link
mola16 Re: no więc zrobiłam test... 19.04.05, 21:33 Ojej, ja dopiero teraz wchodzę do netu i co widzę. GRATULACJE MYSZKO!!! Jak wiesz zmieniam zdanie, zaczynam wierzyć we wróżki. Ta twoja jest rwelacyjna!!! Teraz dbaj o siebie, witamy w gronie ciężarówek. Niech tylko ominą Cię te przykre dolegliwości ciązowe. Mnie ominęły czego i Tobie życzę. Odpowiedz Link
ata76 Re: no więc zrobiłam test... 19.04.05, 21:41 moje wielkie, wielkie gratulacje!!!! Odpowiedz Link
zona_lolka Re: no więc zrobiłam test... 19.04.05, 21:47 Serdeczne Gratulacje!!!!!! )))))))))) Odpowiedz Link
emania29 Re: no więc zrobiłam test... 19.04.05, 23:26 Wiedziałam jak tylko przeczytałam o twoich objawach podświadomie tu zaglądałam żeby upewnić sie czy już zrobiłaś test!!! wielkie gratulacje miałaś takie same objawy co ja))) Odpowiedz Link
lidek0 GRATULUJĘ!!! 20.04.05, 07:16 Teraz sprawdź jak rosnie beta, oznacz progesteron i ciesz sie. Poza tym nie uciekaj od nas, ciekawe będziemy co sie bedzie działo. Koniecznie pisz! Odpowiedz Link
malgo1001 Re: no więc zrobiłam test... 20.04.05, 07:54 Boże!!!!Tromyszko... jak tu nie wierzyć w Boga? w przeznaczenie?... wszystko jest jednak pisane...to cud....płaczę....marzeniea, pragnienia, chęć posiadania dziecka aż do bólu-jednak trzeba odczekać, to się spełni...Ty to udowodniłaś. Gratuluję, cieszę się z Tobą. Kibicowałam ci, bo tak jak TY staram się od tego samego czasu. Teraz wierzę , że i mi się uda, tak bardzo tego pragnę. Wiesz, wszyscy mówią: nie myśl, to samo przyjdzie, wieć uciekam od tych myśli i nie łudziłam sie, ale teraz dziwnie wierzę , że i ten cykl dla mnie okarze się szczęśliwy, tak musi być! Ale owu u mnie dopiero ok. 1 maja.Wierzę ,że tem miesiąc jest mój. Jak zaczęłam czytać to forum, przeplatałaś swoje posty na przemian z magdulką 26 i gagat(nie wiem co z nią teraz) i myślałam sobie . że ciężko z nami, ale jak widać cCIERPLIWOŚĆ I NADZIEJA POPŁACA, BÓG CZUWA -udało się!!!! Jesteście dowodem tego, że jednak kiedyś ten dzień nastanie. I jeszcze jedno: czy nie wydaje się Wam, że od kiedy odszedł papierz, tyle dobrego dzieje się na około nas, tyle dziwnych rzeczy, tyle "cudów" wcześniej nieosiągalnych... a może on nam pomaga?.... Odpowiedz Link
tromysza małgo, 20.04.05, 10:10 tak, jesteśmy weterankami. Niby to 7 m-ce, ale jednak tak dużo "psychicznie". Na pewno Ci się uda. Mój mąż wczoraj płakał jak dziecko- nie wiedziałam co się dzieje. )))) Odpowiedz Link
tola79 Re: no więc zrobiłam test... 20.04.05, 07:57 Tromyszko!!! Gratuluję Ci z całego serca!!! I życzę wszystkiego, wszystkiego najlepszego, dbaj o siebie i fasolkę! )) Odpowiedz Link
malgo1001 Re: no więc zrobiłam test... 20.04.05, 08:03 Tromyszko, a mogłabyś napisać jak po kolei sie leczyłaś, kiedy jakie badania i tabletki? Czy teraz byłaś na bromergonie, duphastonie itp>? Odpowiedz Link
zielona77 Re: no więc zrobiłam test... 20.04.05, 08:06 Bardzo się cieszę razem z Tobą. Przyłączam się do gratulacji. Odpowiedz Link
wandana Re: no więc zrobiłam test... 20.04.05, 09:09 GRATULUJE TROMYSZKO !!!! Tak bardzo sie ciesze ... duzo, duzo zdrówka dla Ciebie i maleństwa ... Dbaj o siebie i fasolkę i daj znać od czasu do czasu jak się czujesz ... wandana Odpowiedz Link
maja2 CZUŁAM TO, PO PROSTU NAWET CI O TYM PISAŁAM 20.04.05, 09:39 czułam to Tromyszko! Pisałaś o bółu w piersiach, odpisałam Ci że mnie też tak bolały, jakby Cię ktoś pobił. Miałam tak samo w tym cyklu jak zaszłam. Odgrzebałam stare posty, które tu pisałam na forum, oczekując różnych objawów i wtedy już czekałam aż ogłosisz tę wiadomość!SERIO pozdrawiamy-Majka i 19 tygodniowy synek Dbaj o siebie, to najwspanialszy czas w życiu! Cholercia, ale się cieszę, no no Odpowiedz Link
tromysza jesteście cudowne 20.04.05, 10:06 Naprawdę dziękuję za te wszystkie ciepłe, cudowne słowa. Ja mam jeszcze chyba jeden objaw ciążowy Odpowiedz Link
samanta25 Re: GRATULUJĘ 20.04.05, 15:11 Gratuluję serdecznie i życzę szczęśliwej spokojnej ciąży ) ******** czekam na cud 40 cykl www2.fertilityfriend.com/home/samanta Odpowiedz Link
rybcia.rybcia Re: no więc zrobiłam test... 20.04.05, 13:20 tromysza no co sie dzieje wszystkie zachodza))fasolkuja, Bociany huraaaa gratuluje Odpowiedz Link
kasiuula TROMYSZA 20.04.05, 13:43 A jednak moje gratulacje>>>>>>> Zresztą Ty sama wiesz, jak Ci dopingowałam. Fajnie, że moje wczorajsze podekscytowanie jednak coś zanczyło. Nappiszę więcej na naszym wątku Odpowiedz Link
marionetkaaa Re: no więc zrobiłam test... 20.04.05, 14:16 jejku, gratuluję bardzo, ale to baaardzo!!! trzymajcie sie ciepło Odpowiedz Link
portka1 Re: no więc zrobiłam test... 20.04.05, 14:33 Gratuluje z całego serca!!! Jesli chodzi o płacz, też tak miałam bez powodu Buziaki Odpowiedz Link
marcysia801 Re: no więc zrobiłam test... 20.04.05, 21:06 CUUUUDOWNIE!!!!Co za kwiecień?!Taki płodny,że szok!Bardzo się cieszę!!!Dbaj o siebie i...ciesz się))) Odpowiedz Link
fufcia26 Re: no więc zrobiłam test... 20.04.05, 21:14 hehehehe ja tez!!!! tez mam dwie krechy!!!! i to grube grubasne!!!!! hahahahahaha gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!! i dbaj o siebie Odpowiedz Link