basia3211 25.04.05, 11:59 Gdzie w Krakowie mozna zrobic badanie beta-HCG w sobote (tak, zeby tego samego dnia dostac wyniki)? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiulka1976 Re: beta-HCG w Krakowie 25.04.05, 12:21 I to dziś sie pytasz ?? nie mozna zrobic w piatek lub poniedzialek ?? Jesli chodzi o to badanie to w kazdym labolatorium i napewno w szpitalnym. Odpowiedz Link
basia3211 Re: beta-HCG w Krakowie 25.04.05, 12:27 Dzis sie pytam, bo im wczesniej sie zapytam, tym lepiej ustale strategie dzialania... Lekarz zalecil mi branie luteiny przez 10 dni, nastepnie mam zrobic beta-HCG i jesli okazaloby sie, ze jestem w ciazy, to mam nadal brac luteine, bo jej odstawienie w tym przypadku mogloby zaszkodzic malenstwu. W tym miesiacu tak wypadlo, ze luteine powinnam brac do soboty. W piatek moge zrobic bete, ale boje sie, ze moze to byc jeszcze za wczesnie i wynik bedzie niewiarygodny. Dlatego wolalabym zrobic najpozniej jak tylko mozna czyli w sobote. No i w sobote musze dostac wynik, zeby wiedziec czy mam normalnie odstawic luteine czy brac nadal w niedziele. Tak wiec sytuacja jest troche bardziej skomplikowana. Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: beta-HCG w Krakowie 25.04.05, 15:50 kochana poczytaj watki o duphastonie i luteince, ja biore czasem 2 dni dluzej aby wlasnie nie zaszkodzic malenstwu, przedluzysz sobie tym cykl ale nie zaszkodzi, nawet jesli odstawisz luteinke i beta nie wyjdzie (bo moze) a ciaza bedzie to i tak u silnej i zdrowej nic sie nie stanie !! Odpowiedz Link
pea_74 Re: beta-HCG w Krakowie 26.04.05, 15:50 Polecam labolatorium diagnostyka www.mcl.diag.pl/ind.php?co=104 Mozna kupic karte stalego klienta za 2 zl, daja rabat 5 % i mozna spr wynik w internecie. Jestem bardzo zadowolona. Badanie kosztuje 25 zl , jesli na CITO to z doplata 2 zl.Wynik juz po 4 godzinach. Odpowiedz Link
basia3211 Re: beta-HCG w Krakowie 27.04.05, 09:52 Bardzo dziekuje za odpowiedzi. Z pewnych wzgledow wolalabym nie przedluzac sobie tego cyklu (jesli okaze sie, ze nie jestem w ciazy...), kiedy indziej pewnie bym tak zrobila. Na pewno skorzystam z Diagnostyki. Odpowiedz Link