Dodaj do ulubionych

beta-HCG w Krakowie

25.04.05, 11:59
Gdzie w Krakowie mozna zrobic badanie beta-HCG w sobote (tak, zeby tego
samego dnia dostac wyniki)?
Obserwuj wątek
    • asiulka1976 Re: beta-HCG w Krakowie 25.04.05, 12:21
      I to dziś sie pytasz ?? nie mozna zrobic w piatek lub poniedzialek ??
      Jesli chodzi o to badanie to w kazdym labolatorium i napewno w szpitalnym.
      • basia3211 Re: beta-HCG w Krakowie 25.04.05, 12:27
        Dzis sie pytam, bo im wczesniej sie zapytam, tym lepiej ustale strategie
        dzialania... Lekarz zalecil mi branie luteiny przez 10 dni, nastepnie mam
        zrobic beta-HCG i jesli okazaloby sie, ze jestem w ciazy, to mam nadal brac
        luteine, bo jej odstawienie w tym przypadku mogloby zaszkodzic malenstwu. W tym
        miesiacu tak wypadlo, ze luteine powinnam brac do soboty. W piatek moge zrobic
        bete, ale boje sie, ze moze to byc jeszcze za wczesnie i wynik bedzie
        niewiarygodny. Dlatego wolalabym zrobic najpozniej jak tylko mozna czyli w
        sobote. No i w sobote musze dostac wynik, zeby wiedziec czy mam normalnie
        odstawic luteine czy brac nadal w niedziele. Tak wiec sytuacja jest troche
        bardziej skomplikowana.
        • asiulka1976 Re: beta-HCG w Krakowie 25.04.05, 15:50
          kochana poczytaj watki o duphastonie i luteince, ja biore czasem 2 dni dluzej
          aby wlasnie nie zaszkodzic malenstwu, przedluzysz sobie tym cykl ale nie
          zaszkodzi, nawet jesli odstawisz luteinke i beta nie wyjdzie (bo moze) a ciaza
          bedzie to i tak u silnej i zdrowej nic sie nie stanie !!
          • pea_74 Re: beta-HCG w Krakowie 26.04.05, 15:50
            Polecam labolatorium diagnostyka
            www.mcl.diag.pl/ind.php?co=104
            Mozna kupic karte stalego klienta za 2 zl, daja rabat 5 % i mozna spr wynik w
            internecie. Jestem bardzo zadowolona.
            Badanie kosztuje 25 zl , jesli na CITO to z doplata 2 zl.Wynik juz po 4
            godzinach.
            • basia3211 Re: beta-HCG w Krakowie 27.04.05, 09:52
              Bardzo dziekuje za odpowiedzi. Z pewnych wzgledow wolalabym nie przedluzac
              sobie tego cyklu (jesli okaze sie, ze nie jestem w ciazy...), kiedy indziej
              pewnie bym tak zrobila. Na pewno skorzystam z Diagnostyki.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka