annalalik 09.05.05, 08:17 Dzień dobry dziewczyny. Śpicie jeszcze? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tola79 Re: Tydzień się pięknie zaczyna 09.05.05, 08:22 Właśnie doczłapałam do pracy Cześć kobitki Odpowiedz Link
tola79 Re: Cześć Toluś. Jak się dzień zaczął? 09.05.05, 08:40 Od piątku jestem w innym świecie. Przyznam szczerze, że przeżyłam to bardzo i dopiero teraz stres i emocje powoli ze mnie opadają. Dziękuję za wszystkie miłe słowa A dziś, jak zwykle dużo pracy, ale za to będę aż do 17 z Wami Odpowiedz Link
annalalik Tola 09.05.05, 08:42 A ja musze zaraz chomiczkowi posprzatac Poza tym piękna pogoda to i ja sie dobrze czuje Odpowiedz Link
tola79 Re: Tola 09.05.05, 08:43 Piękną pogodę masz? to zazdroszczę, bo u mnie deszczowo, pochmurno, zimno. Też miałam kiedyś chmisie, Pysia I i Pysia II ) Odpowiedz Link
tola79 Pszczółka... 09.05.05, 08:45 Nie umiem wyrazić sowami, jak bardzo mi przykro Miałam ciągle nadzieję, że będzie dobrze. Odpowiedz Link
tromysza Re: Cześć Toluś. Jak się dzień zaczął? 09.05.05, 08:43 dziewczynki, witajcie. Co z pszczołą????? pls. napiszcie. Coś nie mam dobrych przeczuć, kurczę. A ja od 7 dziś w pracy Odpowiedz Link
ewaq Re: Tydzień się pięknie zaczyna 09.05.05, 08:42 Oj pięknie, pięknie. Ale i z obawami... Odpowiedz Link
dragonia Re: Tydzień się pięknie zaczyna 09.05.05, 08:53 Dzień dobry Na tym forum jestem nowa, wiec witam Was podwójnie. Odpowiedz Link
bania79 czessssssssssssssc 09.05.05, 09:14 u mnie plucha! Też siedzę do 17. Narazie mama kupe roboty, ale obiecuje sie odzywac! Odpowiedz Link
tola79 Re: TOLUŚ? 09.05.05, 09:16 Zimno, ciemno, do domu blisko, ale cóż, siedzę do 17... Odpowiedz Link
asiulka1976 a dla mnie okropnie sie zaczął______dlugie 09.05.05, 09:20 dokładnie wczoraj z zegarkiem w reku jak zaczął sie poniedzialek czyli polnoc !! wczoraj wieczorkiem strasznei bolały mnie jajniki i pomyslalam ze jak z mezusiem przytulanko bylo przedwczoraj to koniecznie dzis i w takim postanowieniu doczekałam jak skonczyl cos robić na kompie. Mimo mojego braku siły pomyslalam ze szybki sexik pod prysznicem nie jest zły. Pod prysznicem dosłownie zamykały nam sie oczy ze zmeczenia, wiec szybki prysznic i do łóżka a tam......... mezuś mówi ze wstaje o 5-tej i nie ma siły!!! odwróciłam sie na bok i zaczełam płakać dosłownie brakowało mi powietrza, zanosiłam sie od płaczu. Mezuś oczywiscie mnie przytulił z calej siły, prawie mnie udusil i pyta "co sie stało?" pomyslalam tylko qur...a co sie mogło stać !!!! (czy wy chociaz mnie rozumiecie???) Ryczalam poł nocy, rano obudzilam sie z zalepionymi oczami i az balam sie zmierzyc tempke co by koku nie było. I nie ma !! co mnie dziwi sluz sie skonczył biore guajazyl ale tylko mokro i to mało, takipiekny sluzik mialam w dzien badania LH i dzien pozniej. Obawiam sie ze jednak to prawda sluz był bo pecherzyki rosły ale nie pekły i brak jest skoku bbbuuuu zobaczymy co kolejne dni pokaza wiem na 100% ze dzis przytulanka tez nie bedzie mezuś wroci pewno o 21-szej a wstal o 5-tej prawde mowiac nie bede mu sie dziwic........ Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: a dla mnie okropnie sie zaczął______dlugie 09.05.05, 09:22 chcialam tylko dodac ze mam to pierwszy raz nie reaguje tak normalnie !!! no zebyście mi tu nie pisaly od razu o blokadzie !!!!!! Odpowiedz Link
sabi35 Re: a dla mnie okropnie sie zaczął______dlugie 09.05.05, 09:30 Ee, teraz to może być tylko lepiej. Lepszy zły początek niż odwrotnie. I pamiętaj że niezbadane są tajemnice natury Wiem z własnego doświadczenia, że można zajść w ciążę bez jakichkolwiek objawów i obserwacji. Odpowiedz Link
annalalik Re: a dla mnie okropnie sie zaczął______dlugie 09.05.05, 09:31 To nie blokada - raczej poczucie bazsilności... to przejdzie Asiulko Odpowiedz Link
nitka111 Re: Tydzień się pięknie zaczyna 09.05.05, 09:42 Cześć !! U mnie słoneczko swieci prze szybki tak mocno, że Bartek obudził się o szóstej, ale udało się nakłonić go żeby jeszcze usnął. Mój mąż chce zmienić samochód więc całą noc śniły mi się kombi ( wszelakich marek), o których mówił wczoraj. To wszystko wina mojego taty , byli wczoraj po autko które on sobie kupił, a w powrotnej drodze przeciągnął go jeszcze po komisach, pokazując autka. Kurczę, czyzby moj tato coś sugerował?! A gwoli informacji "renatkę" kupilśmy we wrześniu. Najgorsze jest to że jego argumenty mnie przekonują . Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Tydzień się pięknie zaczyna 09.05.05, 09:44 ja tu nic nie pisze ale najpierw nie daje kasy na garsonke wymiguje sie od badan z braku kasy a tu chce SOBIE kupic nowe auto !!! wwrrr no niestety taky sa faceci auto i praca najwazniejsze wwrr Ps. Przepraszam za moje dzisiejsze docinki ale humorek mam OKROPNY Odpowiedz Link
nitka111 Re: Tydzień się pięknie zaczyna 09.05.05, 09:46 No własnie!!! A tak w ogóle, to czuję że wielkimi krokami zbliża się nieproszony gość . Odpowiedz Link
annalalik Re: Tydzień się pięknie zaczyna 09.05.05, 09:47 Asiulko no faktycznie. Ale fotki Ci posłałam od Tuptuch i TOLI wiec moze to Ci humor poprawi... Która z tych dziewczyn wygrała wybory miss wybrzeża? Odpowiedz Link
annalalik Czesc Nitka 09.05.05, 09:46 Może faceci mają jakiś taki zmysł i wyczuwają "to" ?? hihi Odpowiedz Link
nitka111 Re: Czesc Nitka 09.05.05, 09:48 Taki miał jeden z argumentów, że jesteśmy rodziną "rozwojową" , poza tym martwi siębo nawalił w renacie regulator czy coś takiego, i mówi że chciałby nad morze jechać czymś lepszym. Natomiast fakt, że dzięki temu pozbędziemy siękredytów, pozostałych i na ratach wygramy na pewno. Odpowiedz Link
asiulka1976 ewcia troche pocieszyla ........ 09.05.05, 09:58 Skok tempki jest po 2-3 dniach najlepszego sluzu i dzin po zmianie sluzu na nieplodny czyli kochane jutro skok !! (mam nadzieje) czy uda mi sie meza namowic na przytulanko...... czy bedzie mial sile ..... www2.fertilityfriend.com/home/gagat 13dc najlepszy sluz, 12dc ostatnie przytulanko Odpowiedz Link
annalalik Re: ewcia troche pocieszyla ........ 09.05.05, 10:01 No mnie sie tez tak zdaje jak tak porównuje tez twoje poprzednie wykresy - jutro powinien byc skok Odpowiedz Link
jedna_chwilka Sześć laski 09.05.05, 10:02 Łojezza. Dotarlam, Aniu jaki masz udny wykresik Mój nie jest imponujący ale co tam, postanowiłam się nie przejmować p.s. odwalilam wczoraj część prasowania - dlatego mnie wieczorkiem tu nie było, bo przed 23 już nie miałam siły usiąść do komputera Odpowiedz Link
annalalik Jagoda 09.05.05, 10:03 Czesc! Prawda że się ładnie ułożył wykresik ) A Twój pokażesz? Poradziłaś sobie z tym wykresem (wczoraj o tym gadałyśmy)? Odpowiedz Link
cleodark Cześć Dziewczynki 09.05.05, 10:10 Moje Foremki, Dzisiaj tylko na chwilkę wpadam bo muszę się ruszyć do pracy a wieczorkiem Najdroższy się piekli jak podchodzę do kompa Miłego dnia i świetnych humorów!!))Wam życzę o! ps. co myślec o czymś takim? 24 kwietnia miałam 1dc i od 6 dc były przytulanka(codziennie)) i 13dcmiałam śluz zabarwiony krwią a teraz utzrymuje mi się tempka 36,9 czy myśleć pozytywnie ? (dodam ,że podbrzusze pobolewa mnie tak jak na @) no to lecę i odpiszcie coś Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Cześć Dziewczynki 09.05.05, 10:22 13dc moze byc sluz podbarwiony krwia owulacyjny a tempka jest okolo 37 bo jestes w drugiej fazie cyklu to normalne. Odpowiedz Link
bania79 tempka 09.05.05, 10:39 dzisiaj mam 36.3 nie mam pojecia co to znaczy... pozniej pogadamy Odpowiedz Link
annalalik Re: tempka 09.05.05, 10:41 oki - jak chcesz to poslij mi na maila tak jak pisałam Ci tempki od 1 dc Odpowiedz Link
sabi35 Re: Tydzień się pięknie zaczyna 09.05.05, 10:44 Kochane dziewczynki, ponieważ ja sobie z Pszczółką pisałam trochę prywatnie (zanim nie poszła do szpitala), czy mogłaby któraś z was napisać mi co się z nią teraz dzieje? Bardzo was proszę! Bo nie mam żadnych wiadomości i się martwię. Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Tydzień się pięknie zaczyna 09.05.05, 11:03 hehe, Ania Ty sama o sobie Dyżurna?! no no Odpowiedz Link
annalalik Pseudo porządek 09.05.05, 11:15 do tego sie nadaje... ide sprzatac chomikowi Odpowiedz Link
bania79 skończyłam!!!!!!!!!!!!!! 09.05.05, 11:53 Nareszcie, a już myślałam, że się poddam! Odpowiedz Link
annalalik To się też może przydać... 09.05.05, 12:17 dziecionline.pl/Biblioteka/bajarka/spis.htm dziecionline.pl/maluch/bajki.htm Odpowiedz Link
bania79 Re: To się też może przydać... 09.05.05, 12:42 dzieki za listę Ania; Powoli zanbieram sie do pracy biurowej. Przesle ci moj wykresik na koniec cyklu, wtedy bedziemy kombinowac co bylo i kiedy! Póki co mam nadzieję, ze nie było owu, bo przez te tłumaczenia odeszła nam ochota na przytulanko. musimy dziś nadrobić! Odpowiedz Link
bania79 no i po drugim śniadanku 09.05.05, 13:15 Zjadłam sobie właśnie pierwszą porcję kanapeczek i umówiłam się do fryzjera na czesanie na jutro - na pokaz mody! jeszcze obmyślam kreację. Starsznie nie chce mi się robotą zajmować! No strasznie! Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: Ewaq 09.05.05, 13:17 no właśnie z przyczajki nas tu bierzesz - gratulacje!!! Odpowiedz Link
bania79 weekendzik 09.05.05, 13:38 Przeczytalam właśnie wątki weekendowe i widzę, że pichcenie odchodziło niezłe! ja się żywiłam u mamusi i nie musiałam gotować. I nawet na grilla się załapałam - pierwszegio wiosennego! cudnie było! A wczoraj widziałam się z siostrzenicą Oliwunią! Kochany z niej brzdąc. ma 10 m-cy i zaczyna chodzić i robiła mi tuli tuli i mężuś wariackie wymyślał z nią zabawy!! Noo, fajowo było! Odpowiedz Link
annalalik Re: weekendzik 09.05.05, 13:43 No to świetnie banieczko ) Oliwka jest prześliczna Odpowiedz Link
bania79 Re: weekendzik 09.05.05, 13:48 No mała królewna! narazie to jedyna wnusia moich rodziców! Śmiejemy się, że nasza rodzina ma skrzywienie genetyczne, bo po rodzice mają 4 córki, a tu się jeszcze wnusia urodziła! ja się muszę wyłamać i synka zrobić!! he he Odpowiedz Link
nitka111 Re: weekendzik 09.05.05, 13:52 Moi rodzice mają dwie córki, a moj synek ( zresztą jedyny wnuk)całkowicie podbił serce mojego taty marzącego o synu. Odpowiedz Link
annalalik A u nas 09.05.05, 13:53 jest pół na pół. Bracia i siostry rodzicow maja po 2 dzieci - syn i corka przewaznie hihi (jedni maja 2 corki ale za to inni 2 synow wiec jest po rowno). Za to w rodzinie meza wiecej jest corek Odpowiedz Link
bania79 Re: A u nas 09.05.05, 13:56 No patrzcie, a u nas same córki. za to mój kuzyn ma dwóch synów i się chyba wyrównało! Będziem działać oczywiście... Ale powiem wam, że odkąd was poznałam, to nie mam juz takiego poczucia, że mi się ta ciąża tak od razu nalezy!! he he Odpowiedz Link
cytrusowa poniedzialek 09.05.05, 13:58 sie nieciekawie zaczal, bo zimno i wieje i mnie brzuch juz drugi dzien napier...ala, bo niestety lae 2 dc trwa. ciesze sie, z ez wami juz jestem Odpowiedz Link
bania79 Re: poniedzialek 09.05.05, 13:59 oj Cytrusiu, nie wiredziałam, że cię cholera nawiedziła!!! Świania jedna... a kysz! To co gotowi do startu start?? Odpowiedz Link
ewaq Re: Ewaq 09.05.05, 17:51 Tak, tak, a przed chwila jeszcze potwierdzilam drugim testem Odpowiedz Link
swaihwe Re: Jak miewa się Pszczółka? 09.05.05, 14:01 Cześć, Bardzo przejęłam się Pszczółką, w wielu sytuacjach mi pomogła (ale nie dlatego oczywiście się przejęłam - żeby nie brzmiało egoistycznie), powiedźcie/napiszcie, czy stuacja jest poważna i jak ona się miewa. Pozdrawim. Swaihwe Odpowiedz Link
cytrusowa start 09.05.05, 14:05 yo! no teraz znow od nowa, tylko problem jest maly, bo mi sie rozregulowalo i nie wiem jak to bedize z owu. n oi stracilam badanie progesteronu, a przez to ze mi sie teraz wydluzylo, to nie bede umiala trafic dnia doskonalego na badanie... Odpowiedz Link
bania79 Re: start 09.05.05, 14:09 ojjj! Się nie przejmuj cytrusku! Napewno jakoś się połapiesz. ja tez niekumata jestem, ale od tego miesiąca tempkę mierzę! Co rano mnie mężuś wita termometrem i każe zapisywać!!! nie mam narazie pojecia o co chodzi, ale sobie lukam na wykresik Ani i może coś pojmę za jakiś czas! W każdym razie, napewno będzie dobrze... Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Gdzie się podziewacie słońca moje kochane?? 09.05.05, 14:27 ja jestem kregosłup mi siada ledwo zyje po weekendzie wwrrr i jeszcze do banku musialam jechac i w tramwaju ledwo stalam i na dodoatek jajnik od 2 dni mnie tak "naiwania" ze zastanawiam sie czy to nie wyrostek robaczkowy hihhiihhi kawunie popijam i patrze na ten moj " bajzelik " w chacie i mysle ze samo to sie nie posprzata ) Odpowiedz Link
sabi35 Re: Gdzie się podziewacie słońca moje kochane?? 09.05.05, 14:38 Wczoraj była u mnie moja przyjaciółka. Jej synek (7 lat) wszedł niedawno rano do sypialni rodziców (rodzice zamarli, bo wiadomo na czym ich przyłapał) i mówi, "tato, mamo jak słodko się do siebie przytulacie, czy ja też mogę się tak poprzytulać do mamy? Tak bardzo bym chciał, mamo, pozwól!" Odpowiedz Link
annalalik BANIA 09.05.05, 14:41 A czemu ty wykresu na biezaco nie robisz? A moze robisz tylko ja to gdzies pominelam? www.fertilityfriend.com Odpowiedz Link
bania79 Re: BANIA 09.05.05, 14:50 nie robię bo narazie nie wiem jak się muszę zorientować dzięki za linka Odpowiedz Link
annalalik Re: BANIA 09.05.05, 14:52 Tam znajdziesz wszystko i założysz swój wykres. Jest to po angielsku wiec nie bedzie dla ciebie kłopotu Odpowiedz Link
bania79 Re: BANIA 09.05.05, 14:55 loguję się... Kurcze, z wykresikiem to już będzie takie staranie naprawdę! A ja tak bardzo nie chciałabym dać się zwariować! Odpowiedz Link
annalalik Re: BANIA 09.05.05, 14:58 Nie musisz robic wykresikow jesli nie chcesz ja dzieki wykresom wiem kiedy mam owu i ze wogole mam. Lightowo podchodze do tego. Juz sie nie stresuje jak kiedys (a kiedys nie robilam wykresow) Teraz mam 5 dpo i czekam na @ za jakies 10 dni Sama widzisz. Lepiej sie miło rozczarować Odpowiedz Link
bania79 Re: BANIA 09.05.05, 15:10 no racja, racja; Mój wykresik bida jest, bo nie od początku mierzony; ale coś tam powpisywałam; twój ładniejszy! Odpowiedz Link
annalalik Re: BANIA 09.05.05, 15:11 e tam ważne że jest zapodaj linka jeśli chcesz (na maila) to bedziemy z Tobą śledzić Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: BANIA 09.05.05, 15:11 znaczy chodzi o to jak sie do tego ustosunkujesz, bo ja juz raz powiedzialam, to skandal, zeby byle programik moim pozyciem kierowal! ale swoj wykresik mam, a jakze, tylko co z tego, są jakieś kreseczki sreczki i co?! a życie życiem Banieczko Odpowiedz Link
annalalik Jagoda 09.05.05, 15:14 no wlasnie - jest ten plus ze FF nie pokazuje owu przed faktycznym dniem owu tylko to kiedy BYLA. Ja nie podporządkowuje przytulanek do wykresu. Poprostu taki nasz urok jest ze w dni plodne mamy wieksza chec na seks niz w inne dni (ja dziwnym trafem tez mam chetki kiedy jest @ hihi) Odpowiedz Link
jedna_chwilka Aniu 09.05.05, 15:17 się zgodzę mówię tu tylko o tym, że zrobienie wykresu w FF wcale nie zmienia staran w jakies baaardzo przemyslane dzialanie daje mozliwosc poznania siebie, to owszem ale nie musimy sie od niego uzalezniac rozwiewam tylko Bani wątpliwości co do "powagi sytuacji" Odpowiedz Link
nitka111 A miało być tak pięknie....... 09.05.05, 15:11 tu na zmianę leje i słońce i zimno. Siedzimy więc w domku i nudzimy się. Cały czas czekam na nieproszonego gościa, ale czuję sięjakby miała przyjść ale za dwa tygodnie. No to czekam, dziś 31 dc. Odpowiedz Link
annalalik Re: A miało być tak pięknie....... 09.05.05, 15:17 co tam Asiulko? Jak zakupiki? Odpowiedz Link
bania79 Aniu i Jagódko 09.05.05, 15:22 Dziękuję za rozwianie moich obaw. Wiecie, ja to sobie zawsze tak liczyłam tą owulację, że zawsze była kiedy chciałam (tzn. w mojej wyobraźni)...ale teraz przynejmniej będę widziała co i jak! napewno więcej się dowiem... Odpowiedz Link
bania79 Re: piękny dzien 09.05.05, 15:26 pięknie powiedziane... szkoda tylko, że za oknem co innego! Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: A miało być tak pięknie....... 09.05.05, 15:26 widze ze puscilam pustego posta hhmm ale kiedy to nawet nie wiem hiihhiih Odpowiedz Link
asiulka1976 nitko 09.05.05, 15:29 31dc a owu 8 dni temu moim zdaniem termin za jakies 6 dni wiec ho ho nie wyczekuj tak !! idz na kawe do sasiadki pospaceruj z Bartim... albo zrob test i bedzie wiadomo ;o) Odpowiedz Link
cytrusowa pyt o hormony 09.05.05, 15:32 jakie hormony sie bada podczas cyklu? okazalo sie, za procz badania hormonu w ok. 20 dc mam jechac jutro, w 3dc, bo sie robi ten miedzy 1 a 3 dc. o jaki chodzi? no i jakie jeszcze hormony, skoro babka chce mnie kompleksowo badac,moze chodzic? Odpowiedz Link
annalalik Re: pyt o hormony 09.05.05, 15:34 no a jeszcze dodatkowo estradiol, testosteron, progesteron i prolaktyna Odpowiedz Link
annalalik Re: pyt o hormony 09.05.05, 15:35 ale nie wiem w ktorym dc - góru Asiulka sie wypowie pewnie ))))))) Odpowiedz Link
asiulka1976 pyt o hormony- odp góru hihhii 09.05.05, 15:37 góru asiulka podaje link ) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19585&w=22854466 Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: pyt o hormony- odp góru hihhii 09.05.05, 15:38 nasz-bocian.pl/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=5 Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Rdzieki dla guru 09.05.05, 15:41 hiihhihiiii no bo ja mam tyle linków ze w "ulubionych " sie nie mieszcza hihihi Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Rdzieki dla guru 09.05.05, 15:42 no ale czesto sie przydaja i to mnie cieszy ale jak ja chce cos znaleśc to u diabła nie moge hiihhihii Odpowiedz Link
asiulka1976 dobra czas polatac :O) 09.05.05, 15:42 na miotle po mieszkaniu i zabrac sie za zmywanie Odpowiedz Link
annalalik Re: dupa 09.05.05, 15:45 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=19585&w=22854466 tu pisa wszystko Odpowiedz Link
jedna_chwilka Re: czy ja nie sle 1000 maili 09.05.05, 16:04 no to mi sie zbuntowal gupek! Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: no i teraz się będę całymi dniami gapić 09.05.05, 16:14 a pokaz nam tez ) Odpowiedz Link
bania79 grad 09.05.05, 17:08 a u nas pada grad!!! wymiękam! A gdzie ten piekny maj???? Odpowiedz Link
annalalik Re: grad 09.05.05, 17:21 A u mnie Banieczko WYSZŁO SŁONKO (NO ALE JEST ZIMNY WIATRRRRRR)) Odpowiedz Link
jedna_chwilka do Tuptucha & Nitki 09.05.05, 17:41 Madziu wpadłam po uszy! Julka mnie urzeka & Bartuś oczywiście też! Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: do Tuptucha & Nitki 09.05.05, 18:35 Podpisuję się pod tym w całej rozciągłości))))))))))))))))0 Odpowiedz Link
nitka111 Jagoda !!! 09.05.05, 17:46 No to się zapatrz kochana szybciutko )))) i do dzieła!!! Odpowiedz Link
ewaq Re: Kobitki, trzymajcie kciuki, prosze! 09.05.05, 18:02 Bo wprawdzie dwie krechy przed chwila zostaly kolejnym testem potwierdzone, ale dzis tez zauwazylam minimalne (takie 1-mm) kapki brudnego sluzu przy mniej wiecej co drugiej-trzeciej wizycie w WC i w zwiazku z tym juz jestem umowiona na dzisiejszy wieczor z moim ginekologiem. Wprawdzie stwierdzil, ze ciazy jeszcze nie wybada, ale skoro na testach wyszly po dwie krechy, to moze Duphaston przepisze... Tak wiec wszystko niestety moze sie jeszcze zdarzyc Odpowiedz Link
annalalik Re: Kobitki, trzymajcie kciuki, prosze! 09.05.05, 18:06 Ginek mądry skoro duphaston przepisze. Trzymam kciukaski. Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Kobitki, trzymajcie kciuki, prosze! 09.05.05, 18:27 Napewno to sluz ze strupka po zagniezdzeniu !! nie denerwuj sie bo fasolka tez bedzie zdenerwowana !! Bo ona musiała sie "werzreć" w macice i stad ranka i strupek który pewno teraz odpadl i napewno nie ma sie czym denerwowac a duphaston swoja droga niech da !! A po drugie dziwny bo owszem nic na usg nie bedzie widziec ale objawy ciazy "w srodku" sa napewno!! powinien zobaczyc czy nie stwierdza się zasinienia wejścia do pochwy oraz zasinienia między łechtaczką a cewką moczową albo tuż pod ujściem cewki moczowej, badanie we wzierniku może wykazać zasinienie całej pochwy w skutek zwiększonego unaczynienia w ciąży, badaniem palpacyjnym lekarz może stwierdzić aksamitną szorstkość powierzchni pochwy. Pochwa jest również szersza i bardziej rozciągliwa. Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: Kobitki, trzymajcie kciuki, prosze! 09.05.05, 18:31 Asiulka, dobrze prawisz, ja byłam z wizytą na początku 5 tyg. i ginka już wyczuła ciążę. na usg było widać tydzień później. Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Kobitki, trzymajcie kciuki, prosze! 09.05.05, 18:37 ja bylam w dniu terminu @ i potwierdzila mowiac 3 tydzien , usg nie miala w gabinecie wwrr Odpowiedz Link
ewaq Re: Kobitki, trzymajcie kciuki, prosze! 09.05.05, 21:40 Poki co gin nie stwierdzil nic oprocz zaczerwienienia u wejscia. Macica nie powiekszona. Odpowiedz Link
kruszyna75 Ewaq 09.05.05, 18:27 Ewa, nie denerwuj się ja mam to samo. Na usg 2 tyg. temu wyszło wszystko ok, ale faktycznie dostałam na wszelki wypadek duphaston, żeby nie przerodziło sie to w plamienia (bo to już się utrzymuje 1,5 tyg.) i 2 tyg. zwolnienia, żeby dużo leżeć. Będzie dobrze. Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: Czesc Kasiu 09.05.05, 18:29 od dzisiaj przez 2 tygodnie!!!!!!!!!!!!!!! A później 2 tygodnie urlopu!!!!!!!!!!!!!!!! jak ja sobie odpocznę )))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
kruszyna75 Tak w ogóle to hejka :)))) 09.05.05, 18:28 Ja dopiero niedawno zasiadłam przy kompie i nadrabiam Odpowiedz Link
annalalik KRUSZYNKO 09.05.05, 18:31 No to wspaniale - odpoczniesz - przeciez nie mozesz tak charowac w ciazy jak do tej pory Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: KRUSZYNKO 09.05.05, 18:34 no też na to wpadła moja ginka, bo ja myślałam o 1 tygodniu, ale bardzo szybciutko poparłam jej pomysł Odpowiedz Link
asiulka1976 zegar smierci ...... 09.05.05, 18:38 czy ktora chce poznac godzine i date smierci ??? prosze www.zegarsmierci.com/index.php?z=1 ja za 75 lat !!!!! Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: zegar smierci ...... 09.05.05, 18:40 jeju co ja napisalam 95mialo byc !!! 95, 95......... ) Odpowiedz Link
annalalik Re: zegar smierci ...... 09.05.05, 18:42 A u mnie: Anna Lalik ur. 26 stycznia 1980 wzrost: 180cm, waga: 63kg, bmi: 19 niepaląca CYKL REALISTYCZNY Przewidywana data śmierci: 13 kwietnia 2062 CYKL PESYMISTYCZNY Przewidywana data śmierci: 6 kwietnia 2046 CYKL OPTYMISTYCZNY Przewidywana data śmierci: 26 września 2083 Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: zegar smierci ...... 09.05.05, 19:05 wychodzi na to ze trzeba byc optymista !!!!! oj ciezko, ciezko. Odpowiedz Link
ewaq Re: Ewaq 10.05.05, 11:39 Dzieki Kruszynko U mnie to 4 tc, wczoraj wizyta u gina, a dzis u internisty, bo przez noc sie rozchorowalam Oczywiscie wszystko musi sie sprzysiac przeciwko temu ziarenku... Odpowiedz Link
ewaq Re: Ewaq 09.05.05, 21:43 Mi gin przepisal luteine 2 tabletki dopochwowo co 12 godzin przez 3 tyg. Zwolnienia nawet nie chcialam, bo poki co nie chce w firmie rozglaszac. Zreszta, to tak wczesnie, ze nie ma co zapeszac... Mniej wiecej pod koniec tego 3-tyg. okresu mam zrobic USG i powinno juz byc cos widac. Odpowiedz Link
ewaq Re: Ewaq 09.05.05, 22:04 Az mi glupio tu o tym pisac, ale w.. pierwszym. Zawitalam na ten watek, bo przeiwdywalam dlugie starania ze wzgledu na torbiele owulacyjne, z powodu ktorych tez bralam piguly. No ale udalo sie od razu, tyle ze az boje sie cieszyc, zeby ne zapeszyc... Odpowiedz Link
ata76 Re: Ewaq 09.05.05, 22:29 oj to pięknie, że w pierwszym Ci się udało, tym bardziej gratuluję i na pewno wszystko będzie ok!!!! Odpowiedz Link
asiulka1976 dlaczego ????????????????????????????????????? 09.05.05, 19:48 i jak tu zmienic sobie humor ?? no jak ?? mezus dzwonił bedzie po 22 a wstał o 5-tej nic z tego w tym cyklu ((( bbuuuuu moze i tak nic by nie było bo ten LH kiebścił sprawe , sluz mam ciapkowaty i suchy a tempka niska wiec cos nie tak jednak. RYCZEC SIE CHCE , bedziecie tam gdzie zawsze o 20-tej ?? ja bede jakby co!! Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Tydzień się pięknie zaczyna 09.05.05, 19:52 patrze i licze bez sensu , czy jest szansa jest ?? 12dc rano przytulanko a wczoraj i dzis 15dc boli jajnik jesli jutro bedzie skok czy jest szansa aby te plemiczki w DOBRYM sluzie przetrwały ?? bo sluz byl rewelacyjny www2.fertilityfriend.com/home/gagat wiecie teraz mam pod pacha 36.3 !! TRUP normalnie !!! Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Tydzień się pięknie zaczyna 09.05.05, 19:53 wiem, wiem napiszecie ze zyja nawewt 7 dni wiem bo sama tak pisze ale REALNIE czy jest szansa ??????? Odpowiedz Link
annalalik Re: Tydzień się pięknie zaczyna 09.05.05, 19:53 jest szansa kochana - plemniczki w dobrym sluzie wytrzymają do 5 dni - wiesz przecieżo tym!!!! Odpowiedz Link
ata76 Re: SPOTKANIE 09.05.05, 21:59 widzę, że nikogo już tu nie ma....chyba zbyt późno weszłam na forum!!! Ale musiałam najpierw zrobić trochę porządku w komputerze....a poza tym dziś z pracy wrociłam o 18 w okropnym nastroju i nie chcialam wprowadzać tutaj swego kiepskiego nastroju... mam nadzieję, że może jutro będzie lepiej!!!! Kruszynko, Ty wypoczywaj na tym zwolnieniu, a potem urlopiku.... czyżby to był już ten wyjazd???? Nitka póki @ nie ma, póty jest nadzieja, więc się trzymaj , może jednak kwiecień był Twoim miesiącem!!! Cytruś nowy cykl, nowe wyzwania.... maj ponoć miesiącem miłości, więc wszystko przed Tobą!!! Asiulka, nigdy nic nie wiadomo i skoro śluzik był piękny , to może akurat!!!! Aniu, dzięki za spis książek, jutro mam zamiar dokładnie pooglądać co tam masz w tym kięgozbiorze no tak... i jak zwykle nie pamiętam po przeczytaniu wszystkiego o czym była jeszcze mowa....ech starość nie radość Odpowiedz Link
ata76 Re: a i jeszcze jedno... 09.05.05, 22:02 do mnie Aniu też nie wysyłasz 1000 maili, więc nie wiem kogo miałaś na myśli Odpowiedz Link
annalalik Re: SPOTKANIE 09.05.05, 22:02 jestesmy na spotkaniu tam gdzie zawsze !!! choc do nas co? Odpowiedz Link
ewaq Re: SPOTKANIE 09.05.05, 22:06 niestety, chyba za krotko tu jestem, bo nie wiem, gdzie odbywaja sie Wasze spotkania Odpowiedz Link
ewaq Re: Tydzień się pięknie zaczął 10.05.05, 11:34 Njapierw II, wczoraj wizyta u gin., a dzis u internisty, bo nie wiadomo skad przez noc temperatura skoczyła mi do 38,2, pojawil sie bol gardla i straszliwy bol glowy. No i wyladowalam na zwolnieniu na rutinoscorbinie i tabletkach homeopatycznych na gardlo. Tylko co mam zrobic z temperatura, ktora leb mi rozsadza... Odpowiedz Link
jedna_chwilka Ewaq 10.05.05, 11:44 Chodź do nowego wątku Założyła go Ania na nowy już dzień Rób sobie zimne okłady na czoło i kark. Chodź tam Odpowiedz Link