aquarius72 Re: Gdzie tak w ogóle wszystkie jesteście??? 11.05.05, 08:01 Ja niestety już w pracy, choć tak dobrze się dzisiaj spało Odpowiedz Link
anneczka78 Re: Gdzie tak w ogóle wszystkie jesteście??? 11.05.05, 08:13 Ja niestety też już od godziny w pracy Odpowiedz Link
tola79 Re: Gdzie tak w ogóle wszystkie jesteście??? 11.05.05, 08:14 Ja też już w pracy. Wczoraj mnie nie było, nie miałam jak do Was zajrzeć, ale dzisiaj nadrobię ) Odpowiedz Link
ewaq Re: Gdzie tak w ogóle wszystkie jesteście??? 11.05.05, 08:19 Hmm... zwolnienia moja jednak czaami swoja dobra strone - przynajmniej bede mogla Was na biezaco czytac Kobitki Zycze milej pracy, a przynajmniej niestresujacej. Odpowiedz Link
sabi35 Re: Gdzie tak w ogóle wszystkie jesteście??? 11.05.05, 08:21 W pracy, właśnie przyszłam i zastanawiam się gdzie wczoraj skończyłam, żeby znowu zacząć. Słoneczko świeci, zimno jak cholera, ale przynajmniej nie pada. Odpowiedz Link
anneczka78 Ewaq :-) 11.05.05, 08:23 Jak tam Twoje dwie kreseczki? Robisz jakieś badanka? Jak samopoczucie? Odpowiedz Link
ewaq Re: Ewaq :-) 11.05.05, 08:30 Badań na razie żadnych, bo za wcześnie. Samopoczucie lepsze, ale wczoraj przy tej wysokiej temperaturze, to strachu się najadłam co niemiara i pewnie jak do ginka dzwonilam, to pomyślał sobie "panikara" Chciałabym już straszliwie coś na USG zobaczyć... I wiecie co, chyba w koncu do mnie dociera to, ze mam te malenką istotkę we mnie. Na początku, po zrobieniu testu, to się popłakałam, ale bardziej chyba z zaskoczenia, że udało się za 1-szym razem i z szoku i troski o to, co dalej. Ale teraz już jestem dobrej myśli i nie zamartwiam się tymi "głupotkami". Byle tylko z ziarenkiem wszystko było OK. Odpowiedz Link
anneczka78 Re: Ewaq :-) 11.05.05, 09:41 I ode mnie też pogłaszcz. Ja zaczynam starania w sierpniu, byłabym bardzo szczęśliwa, gdyby się odrazu udało, ale pewnie będę musiała trochę poczekać na II kreski... Odpowiedz Link
fiamma75 Re: Gdzie tak w ogóle wszystkie jesteście??? 11.05.05, 09:16 W pracy, w pracy. i chce mi się płakać z bólu - chyba to jajniki tak mnie rwą, nie wiem, co się dzieje (tak jest od iluś dni, ale od wczoraj tragedia) Dobrze, że idę dziś do gin. Odpowiedz Link
ewaq Re: Gdzie tak w ogóle wszystkie jesteście??? 11.05.05, 09:20 To daj znac po powrocie koniecznie. Odpowiedz Link