annalalik A nie wiem czy zauważyłyście, 18.05.05, 19:23 że na młodych mężatkach bardzo często pojawiają się bardzo chamskie posty. Ja nie wiem kto jest tam adminem ale z tego co widze raczej ta osoba rzadko interweniuje. Mogą się tam błotem obrzucać i nic... dlatego rzadko tam pisze cokolwiek Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: A nie wiem czy zauważyłyście, 18.05.05, 19:26 takie sa czerwone kosze po prawej wystarczy nacinac czym wiecej bedzie zgloszen tym czesciej admin bedzie sie pojawiac chyba ze to forum prywatne !! ja mam dwa prywatne i na jednym szału dostaje od kasowania !! Odpowiedz Link
annalalik Re: też napisałam 18.05.05, 19:40 ładnie napisałaś - chciałabym by u mnie było to takie proste... tyle razy próbowałam Odpowiedz Link
nitka111 Re: też napisałam 18.05.05, 19:42 ja się już tylko podpisałam, mam takie samo zdanie, a Jagoda była pierwsza ))) Odpowiedz Link
annalalik ASIULKA 18.05.05, 19:45 Ciasto sie upiekło i wygląda przecudnie MNIAMMMMMMMMMM Jak wystygnie to zobaczymy jak smakuje Odpowiedz Link
jedna_chwilka Anusiu... 18.05.05, 19:50 ja wiem, że nie zawsze jest bajecznie... przecież u mnie też wiecie o tym ale ja kocham mojego męża a dla niego matka i jego rodzina to dobro najwyższe. Byłabym ostatnią zdzirą gdybym nie podzielała jego zdania w tym temacie A poza tym wiem, że chęci i intencje mamy Mojego Męża są bardzo dobre, czasem nieporozumienia wynikają z charakteru ale kto w dzisiejszych czasach się nie spiera, hę? Zauważcie też, że nie mówiłam o skrajnościach, bo tego nie doświadczyłam, chociaż matka mojego byłego była totalną porażką (jak mój były zresztą) i wiele złego mogłabym o niej napisać. Mojemu Mężowie za to jest o wiele ciężej, bo ja mam mamę nieznośną Odpowiedz Link
pszczolaasia Jagoda ja też mam mamusie nieznośną...... 18.05.05, 19:56 ale paradoksalnie mój mąż za nią przepada... na to nie ma reguły...wiesz oni nadają na tych samych falach opowiadają sobie kawały o teściowych, zięciach itd. itp. Odpowiedz Link
jedna_chwilka taaa, moja jest całkiem niestety 18.05.05, 19:57 niekumata, ech...long story Odpowiedz Link
annalalik Nie ma ludzi idealnych 18.05.05, 19:59 Jagoda i nie ma co sie przejmowac. Ja juz tez podchodze luzacko do tego bo po co sobie mam nerwy psuc Odpowiedz Link
annalalik Re: Anusiu... 18.05.05, 19:56 A mój mąż tak ogólnie nie bardzo "trawi" swoich rodzicow... oni sa dla niego mili tylko jak czegos potrzebuja. Jego brat mieszka z nimi razem z zona i córką i gdybyscie to widzialy to doznałybyście szoku. Ja nie lubie zle o rodzinie mowic i staram sie nie krytykowac ale... no wlasnie - moi tesciowie sa alkoholikami (dlatego maz wogole nie pije - dosc sie napatrzyl) i kazde spotkanie z nimi to okazja do wypicia. Ja sie zawsze wyłgam jakimis tabletkami na szczescie. Szwagierka juz ma nerwice a jej córeczka nienajlepiej znosi ten dom... do tego mają jeszcze niepełnosprawną córkę, którą praktycznie się nie zajmują i zrzucają winę za jej chorobę na mojego męża i jego brata... Jagoda ja naprawde sie staram i chcialabym ich polubic ale oni mi nie daja szansy... sa z innej bajki Odpowiedz Link
jedna_chwilka Słońce Moje Anusiu 18.05.05, 19:59 ja nie mówiłam o skrajnościach na Boga tylko o ludziach w miarę do dogadania i tak w ogóle - to przykro mi, może nie rozmawiajmy o tym Odpowiedz Link
annalalik Kochana Jagoda 18.05.05, 20:02 Nie martw sie Wiesz ludzie czasem mysla ze ja mam idealne zycie, super meza, który sie dogaduyje z moimi rodzicami (oni sa kolo nas) i gdzies tam tesciow (50 km). Czasem normalnie mnie to rozwala. Wiesz ja mam powod do dumy i do dziekowania moim tesciom - a mojego meza - w koncu to ich syn (nie oni go wychowywali wprawdziz tylko jego wujek św.p. ale to ich syn i w kazdej chwili im za to moge dziekowac i pewnie do konca zycia bede Odpowiedz Link
annalalik INFO DLA ATKI 18.05.05, 19:58 Piwko FREEQ wiśniowo malinowe jest całkiem dobre - wg mnie imbirowe lepsze Odpowiedz Link
annalalik Jagoda 18.05.05, 20:03 Jak Ci sie uda to bądź na czaciku kochana Mam nadzieje ze spodnie Ci juz wyschły Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Pszczoła 18.05.05, 20:09 nie źle się trochę czułam dzisiaj, wiesz brzuch mnie bolał i trochu krewki poleciało, dostałam nerwa to się położyłam. sie tak zastanawiam, czy to nie aby od wczorajszego seksiku...nisz mi nie mówili, że nie ma manewrów łóżkowych z mężem przeprowadzać, ale kto tam ich wie..... Jagoda spadaj doma, ale pamiętaj, że Pana masz wykorzystać w odrzwiach..najlepiej butow nie daj mu zdjąć))))) Odpowiedz Link
pszczolaasia Asiulek dziękuje Ci bardzo kochana za 18.05.05, 20:13 mojego Aniołka, ja tam nie zaglądałam.....od dawna już.... teraz chciałabym to wkleić w synaturkę z jakimś napisem, ale nie wiem jak... Odpowiedz Link
annalalik Re: Asiulek dziękuje Ci bardzo kochana za 18.05.05, 20:15 podaj mi linka i to co chcesz miec w napisie w sygnaturce to ci pomoge Odpowiedz Link
annalalik Re: Asiulek dziękuje Ci bardzo kochana za 18.05.05, 20:16 ogólnie to wpisujesz tak: <a href="adres strony"target="_blank">napis w sygnaturce</a> Odpowiedz Link
annalalik Re: Asiulek dziękuje Ci bardzo kochana za 18.05.05, 20:17 dokładne instrukcje znajdziesz tu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=1&w=15740694 Odpowiedz Link
annalalik Teraz dobry link dam 18.05.05, 20:17 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=1&w=15740694 Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Teraz dobry link dam 18.05.05, 20:34 nie wiem jak to zrobić... trudno...zawsze byłam gupia komputerowo..... Odpowiedz Link
annalalik Re: Teraz dobry link dam 18.05.05, 20:36 <a href="www.republikadzieci.org/problemyiniepokoje/strata/pamiec178.htm"t arget="_blank"aniołek Pszczoły</a> Odpowiedz Link
annalalik Re: Teraz dobry link dam 18.05.05, 20:38 <a href="www.republikadzieci.org/problemyiniepokoje/strata/pamiec178.htm"t arget="_blank">mój aniołek</a> Odpowiedz Link
annalalik Re: Teraz dobry link dam 18.05.05, 20:42 <a href="www.republikadzieci.org/problemyiniepokoje/strata/pamiec178.htm"tar get="_blank">mój aniołek</a> Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Teraz dobry link dam 18.05.05, 20:43 dupa co? nie da się? tak myślałam... mi sie nic nie udaje buhahhhaaaaa Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Teraz dobry link dam 18.05.05, 20:54 ja ide spać...mam nerwa przed jutrzejszą wizytą u doktorka... pozdrów dziewczynki na czacie...ja się na niego jakoś nie czuje gotowa....dobranoc pchły na noc.))) Odpowiedz Link
annalalik Re: Teraz dobry link dam 18.05.05, 21:00 <a href="HTTP://www.republikadzieci.org/problemyiniepokoje/strata/pamiec178.htm" target="_blank">mój aniołek</a> Zmień tylko HTTP na http (czyli małe litery) a na koncu lo wszystkim daj spacje albo enter Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Teraz dobry link dam 18.05.05, 21:05 jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tenks Ania))))))))))))))))))))))))))))))))) jesteś kochana)))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
annalalik Re: Teraz dobry link dam 18.05.05, 21:08 nie ma za co - jak juz kiedys pisałam - DLA CIEBIE WSZYSTKO - i dla Was wszystkich Odpowiedz Link
ewaq Re: Nieee, no nie, 18.05.05, 20:54 przeciez ja nie dam rady przeczytać tego, co tu przez cały dzień wypisywałyście... Odpowiedz Link
pszczolaasia Re: Nieee, no nie, 18.05.05, 20:55 Ewa- cza być twardym nie miętkim dasz radę Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: CO JEST ??? 18.05.05, 21:07 a poza tym to co chwila biegam do łazienki bo mi się pierogi nie przysłużyły dzisiaj, chyba moja dzidzia nie lubi pierogów Odpowiedz Link
ewaq Re: CO JEST ??? 18.05.05, 21:11 biedna Ty Kasiu... Mam nadzieję, że to mnie ominie. Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: CO JEST ??? 18.05.05, 21:15 Nie Ewuś, takich sensacji to ja raczej nie miewam (no moze ze 3 razy), nawet mdłości przechodzą. Ja po prostu nie moge jeść pierogów )))))))))) Odpowiedz Link
ewaq Re: No myslalam ze tak ale jakos nikogo nie ma 18.05.05, 21:13 mi tak kiepko internet działa, że nie wiem, czy dam radę się zalogować Próbuję. Odpowiedz Link
kruszyna75 Re: No myslalam ze tak ale jakos nikogo nie ma 18.05.05, 21:16 ja wymiekam, bo mi necik szwankuje, moze sprobuje za chwilkę Odpowiedz Link
ewaq Re: Nic z tego :-( 18.05.05, 21:20 W kółko ma komunikat: No Response from Application Web Server Nawet, jak próbuję tutaj czytać, czy pisać, to co chwilę taka stronka mi wyskakuje Może to ta pogoda w W-wie...? (( Odpowiedz Link
annalalik Re: Nic z tego :-( 18.05.05, 21:21 to serwer gazety szwankuje - u mnie to samo jest Odpowiedz Link
annalalik Dziewczyny ok 18.05.05, 21:19 to dzis nie ma czata i juz - spoko innym razem sie odstresujemy razem Odpowiedz Link
ewaq Re: Dziewczyny ok 18.05.05, 21:22 Kurde, nawet poczty od Was nie mogę przeczytać (( Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: ASIULKO 18.05.05, 21:44 to super a z czym zrobilas ?? bakalie i polewa ???? Odpowiedz Link
annalalik Re: ASIULKO 18.05.05, 21:47 dokladnie - polewy ie mialam to czekolade rozpuscilam Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: 18.05.05, 21:50 ja w sobote robie tort czekoladowy z wisienkami nasazony wisnioweczka i sernik na zimno z galaretka i brzoskwinkami mniam,mnniam ....... mezus w niedziele ma urodzinki ) Odpowiedz Link
asiulka1976 aniu i inne 18.05.05, 21:48 podam link do skrotow dlugich linkow www.glinki.pl/ mozna nawet mozno skrocic potrzebny link i bardzo czesto tego uzywam bo jesli chce zrobic opis na czerwono a link jest za dlugi to przechodzi do nastepnej lini i w ten sposob sie lamie i napis nie wychodzi a tak skracam sobie go w "glinkach" i wychodzi super ) Odpowiedz Link
annalalik Re: aniu i inne 18.05.05, 21:50 jakos dałam rade z linkiem pszczoły bez tego skracacza Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: aniu i inne 18.05.05, 21:51 widzialam super !!!!!! a pomyslec ze ja sama do tego dochodzilam to były czasy hiihiihihi Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: aniu i inne 18.05.05, 21:52 no ale jesli ktosik chcial by wstawic 3 linki w sygnaturce i dluzszym opisem to niestety nie zmieszcza sie a jesli sie skroci to wejda ) Odpowiedz Link
annalalik Asiulko 18.05.05, 21:55 wiesz myslalam ze dzis czacik wyjdzie a nie udalo sie no ale coz - nie mozna miec wszystkiego w kazdym razie wypilam piwko i pewnie zaraz sie położę spac Odpowiedz Link
asiulka1976 Re: Asiulko 18.05.05, 21:57 hihihhiiihi masz racje zgrac nas wszystkie to ho ho wyzwanie ) ja tez zmykam bo serwer chodzi jakby chcial a nie mogł wwrrrrr KTO pierwszy wstanie niech nowy post załozy ale nie jak dzis spac bedzie szedł !! Odpowiedz Link
annalalik Re: Asiulko 18.05.05, 21:59 no wlasnie ale ja raczej nie założę wątku (choc chyba 1 wstaje) bo nie chce smucic... znow mnie cos łapie... nic mężowi nie mówiłam nawet ale on chyba czuje. Zreszta teraz nam sie oplaty ciezkie szykuja i nie mam sumienia... ehm.. Odpowiedz Link
asiulka1976 dobranoc 18.05.05, 22:00 Grzeczne dziewczynki już poszły spać a Ty łobuziaro znów nie chcesz się kłaść, wiec zaraz pomogę utulić Cię, bo widzę, iż sama nie położysz się. Co za noc w taką noc dam Ci czarodziejską moc wszyscy śpią więc śpij i Ty a ja Ci dam kolorowe sny ) Odpowiedz Link